-
כנראה שאיך שהוא יש להם משהו מעבר לנ"ל. בכל זאת, יצרן רכב מספר אחד בעולם, 10 מיליון מכוניות בשנה, בעשירייה הפותחת בכלל, קרוב לטריליון(!) שקל מכירות.
ברור שאתה צודק, רק מרגיז אותי שהם הוציאו טכנולוגיה חדישה, אך עדיין לא ממש אמינהכנראה שאיך שהוא יש להם משהו מעבר לנ"ל. בכל זאת, יצרן רכב מספר אחד בעולם, 10 מיליון מכוניות בשנה, בעשירייה הפותחת בכלל, קרוב לטריליון(!) שקל מכירות.
ברור שאתה צודק, רק מרגיז אותי שהם הוציאו טכנולוגיה חדישה, אך עדיין לא ממש אמינה
הבעיה אינה בבעיה, הבעיה היא בטיפול בבעיה, כולל ובעיקר התייחסות ללקוח ופתרון נכון עבורו.
יפה,עומר,
גם לי החליפו את המצמד הכפול פעמיים בגולף tsi,
והרחיבו את האחריות ל5.5 שנים,
מעניין איך היו מטפלות בך חברות אחרות,המחויבות והשרות זה כרטיס הביקור של החברה.
אני מעדיף הונדה סיוויק ספורט ואפילו יאריס ספורט (שנהניתי ממנה 5 שנים ללא גיהוק).רוזי,
כך נסיעה בגוף tsi, כבר לא תהיה אותו אדם
חלוקת מניות בוולקסוואגן:
Current voting rights distribution (as at December 31, 2014)
50.73% Porsche Automobil Holding SE, Stuttgart
State of Lower Saxony, Hanover 20.00%
Qatar Holding 7..00%
12.30% Others
האתר:
http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/content/en/investor_relations/share/Shareholder_St
אריה
מה שטוב במכוניות הללו ,הוא שתוכל להכנס לבת ים ורמלה בלי שיעצרו אותך במחסום ,אל תשכח ניקלים מעל הגלגלים !לגבי האמינות היפנית.
ברור!!!!!!
אבל אין על הנסיעה של bmw.
לאחרונה, עקב הוספת רכב נוסף עבורי, משהו לנהיגה כמעט פרועה, נהגתי על מרצדסים, לקסוסים, אודי ועוד כמה.
החלטתי.
יש לי כרגע bmw 320 עם כל חבילת השיפורים המקורית + מערכת ניהול מנוע חדשה. זה עובר לאישתי.
אני הולך על bmw 335 עבורי. נהגתי, התקשתי לחשוב שניתן למצוא יותר טוב.
לגבי האמינות היפנית.
ברור!!!!!!
אבל אין על הנסיעה של bmw.
לאחרונה, עקב הוספת רכב נוסף עבורי, משהו לנהיגה כמעט פרועה, נהגתי על מרצדסים, לקסוסים, אודי ועוד כמה.
החלטתי.
יש לי כרגע bmw 320 עם כל חבילת השיפורים המקורית + מערכת ניהול מנוע חדשה. זה עובר לאישתי.
אני הולך על bmw 335 עבורי. נהגתי, התקשתי לחשוב שניתן למצוא יותר טוב.
לי יש מצמד כפול ברכב ואין לו שום בעיה.
הטכנולוגיה היא לא הבעיה. אבל כשהישום שלה דפוק, יש בעיות.
נמר :
א. M3 GTS
ב. סדרה 5
ג. ניסאן 370Z
ד. Golf R