- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
נמר אני חי במציאות ממש מעולה זה שאתה לוקח חברה ומקטלג אותה איפה שנוח לך מבלי לשמוע את הדגמים בעיקר הגבוהים שלה זה חובבנות, אני לא קונה מה שנחשב או מה שהכי כבד
לא אני מקטלג. היצרניות מקטלגות את עצמן.
ומי סיפר לך שלא שמעתי את הדגמים הגבוהים של מוניטור אודיו למשל?
אף אחד כאן לא קונה את מה שנחשב הכי כבד. אנחנו קונים את מה שנשמע לנו הכי טוב.
להבדיל ממך שמעתי כמה רמקולים כאלה במינכן והם נשמעו כמו תחת אז אל תזרוק שמות של חברות כמו ילד קטן
זה לא ההבדל היחיד ביננו. יש עוד כמה. במיוחד העובדה שאני לא מנתח את מה שאני שומע על פי אברים מוצנעים בגוף. אני מעביר מסרים אחרת. משתדל לשמור על שפה שמובנת לכולם, להשתמש במונחים מוכרים באודיו (״תחת״ הוא לא בניהם אגב). לגבי השמות שאני זורק - עם כולם התנסתי, אצלי בבית אגב. אני לא מסיק מסקנות מתערוכה בגרמניה על מערכת וחלל שאני לא מכיר.
ומי שפתח את הדיון אמוציונלי זה אתה וחברך אני רק הבעתי את דעתי תתבייש
ברור - אני אמוציונלי. מציע שתעבור על מה שכתבת לא רק בדיון הזה, בכלל לאורך ההתכתבויות שלך איתי ובכלל. מבטיח לך שאתה לא ממש תאהב את הסגנון של עצמך.
יניב.
מהרגע שאמרתי לך (בטלפון ולאחר שמשכת אותי גם באתר) מה אני חושב על מוניטור אודיו כחברה (ואין שלילי במחשבותי כלפיה) הפכת מאדם חביב לאלים, עם ביטויים שמתאימים לדיון במועדון הפלקה/פליקס/סהרה, קוצר רוח מוחלט לכל טענה שנטענת כלפי מוצר שאתה מחזיק בו או חושק בו וזילזול באתר ובפעילות שלו במידה חצופה שטרם נתקלתי בה.
הרוח הזו היא רוח רעה בפורום.
האופציות שעומדות לפנייך הן:
1- הפסק מיד לפנות אלי כאילו אני חייב לך משהו. אתה כותב כאן רק בזכות העובדה שהקמנו את האתר הזה לרווחת ציבור האודיופילים. נצליח בקלות לחזור למסלול חיובי.
2- המשך בסגנון הזול והדוחה הזה ותמצא שזה פשוט לא יצליח ואאלץ להפרד ממך. זה לא יהיה כיף עבורי אבל וואלה, אי אפשר ככה.
הכדור אצלך.