טכניקס חושפת מערכת היי אנד מלאה!!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נמר אני חי במציאות ממש מעולה זה שאתה לוקח חברה ומקטלג אותה איפה שנוח לך מבלי לשמוע את הדגמים בעיקר הגבוהים שלה זה חובבנות, אני לא קונה מה שנחשב או מה שהכי כבד

לא אני מקטלג. היצרניות מקטלגות את עצמן.
ומי סיפר לך שלא שמעתי את הדגמים הגבוהים של מוניטור אודיו למשל?
אף אחד כאן לא קונה את מה שנחשב הכי כבד. אנחנו קונים את מה שנשמע לנו הכי טוב.

להבדיל ממך שמעתי כמה רמקולים כאלה במינכן והם נשמעו כמו תחת אז אל תזרוק שמות של חברות כמו ילד קטן

זה לא ההבדל היחיד ביננו. יש עוד כמה. במיוחד העובדה שאני לא מנתח את מה שאני שומע על פי אברים מוצנעים בגוף. אני מעביר מסרים אחרת. משתדל לשמור על שפה שמובנת לכולם, להשתמש במונחים מוכרים באודיו (״תחת״ הוא לא בניהם אגב). לגבי השמות שאני זורק - עם כולם התנסתי, אצלי בבית אגב. אני לא מסיק מסקנות מתערוכה בגרמניה על מערכת וחלל שאני לא מכיר.

ומי שפתח את הדיון אמוציונלי זה אתה וחברך אני רק הבעתי את דעתי תתבייש

ברור - אני אמוציונלי. מציע שתעבור על מה שכתבת לא רק בדיון הזה, בכלל לאורך ההתכתבויות שלך איתי ובכלל. מבטיח לך שאתה לא ממש תאהב את הסגנון של עצמך.

יניב.
מהרגע שאמרתי לך (בטלפון ולאחר שמשכת אותי גם באתר) מה אני חושב על מוניטור אודיו כחברה (ואין שלילי במחשבותי כלפיה) הפכת מאדם חביב לאלים, עם ביטויים שמתאימים לדיון במועדון הפלקה/פליקס/סהרה, קוצר רוח מוחלט לכל טענה שנטענת כלפי מוצר שאתה מחזיק בו או חושק בו וזילזול באתר ובפעילות שלו במידה חצופה שטרם נתקלתי בה.

הרוח הזו היא רוח רעה בפורום.

האופציות שעומדות לפנייך הן:

1- הפסק מיד לפנות אלי כאילו אני חייב לך משהו. אתה כותב כאן רק בזכות העובדה שהקמנו את האתר הזה לרווחת ציבור האודיופילים. נצליח בקלות לחזור למסלול חיובי.

2- המשך בסגנון הזול והדוחה הזה ותמצא שזה פשוט לא יצליח ואאלץ להפרד ממך. זה לא יהיה כיף עבורי אבל וואלה, אי אפשר ככה.

הכדור אצלך.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
לא אני מקטלג. היצרניות מקטלגות את עצמן.
ומי סיפר לך שלא שמעתי את הדגמים הגבוהים של מוניטור אודיו למשל?
אף אחד כאן לא קונה את מה שנחשב הכי כבד. אנחנו קונים את מה שנשמע לנו הכי טוב.

זה לא ההבדל היחיד ביננו. יש עוד כמה. במיוחד העובדה שאני לא מנתח את מה שאני שומע על פי אברים מוצנעים בגוף. אני מעביר מסרים אחרת. משתדל לשמור על שפה שמובנת לכולם, להשתמש במונחים מוכרים באודיו (״תחת״ הוא לא בניהם אגב). לגבי השמות שאני זורק - עם כולם התנסתי, אצלי בבית אגב. אני לא מסיק מסקנות מתערוכה בגרמניה על מערכת וחלל שאני לא מכיר.

ברור - אני אמוציונלי. מציע שתעבור על מה שכתבת לא רק בדיון הזה, בכלל לאורך ההתכתבויות שלך איתי ובכלל. מבטיח לך שאתה לא ממש תאהב את הסגנון של עצמך.

יניב.
מהרגע שאמרתי לך (בטלפון ולאחר שמשכת אותי גם באתר) מה אני חושב על מוניטור אודיו כחברה (ואין שלילי במחשבותי כלפיה) הפכת מאדם חביב לאלים, עם ביטויים שמתאימים לדיון במועדון הפלקה/פליקס/סהרה, קוצר רוח מוחלט לכל טענה שנטענת כלפי מוצר שאתה מחזיק בו או חושק בו וזילזול באתר ובפעילות שלו במידה חצופה שטרם נתקלתי בה.

הרוח הזו היא רוח רעה בפורום.

האופציות שעומדות לפנייך הן:

1- הפסק מיד לפנות אלי כאילו אני חייב לך משהו. אתה כותב כאן רק בזכות העובדה שהקמנו את האתר הזה לרווחת ציבור האודיופילים. נצליח בקלות לחזור למסלול חיובי.

2- המשך בסגנון הזול והדוחה הזה ותמצא שזה פשוט לא יצליח ואאלץ להפרד ממך. זה לא יהיה כיף עבורי אבל וואלה, אי אפשר ככה.

הכדור אצלך

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
נמר יקר
אין ספק שכושר הכתיבה שלך והניסוח טובים משלי בזה אתה התברכה ואני לא, אבל לאורך כל הפוסט שישבתי וקראתי לא ניבלתי את הפה ולא פעם אחת, עד שאדון מתן התחיל לקרוא לי קשקשן ואחרי זה עילג ואתה עוד הוספת ,אם אתה רוצה לנתק אותי בבקשה אבל זה יהפוך אותך בדיוק לאתר המתחרה שלך.לגבי הדברים שנאמרו בעבר אני כבר שכחתי רק אתה שוב מעלה אותם ומחטט בפצעים ישנים ואם אני זוכר טוב גם התנצלתי ,הכדור לא בידיים שלי אלא שלך אתה בתור מנהל האתר שמזהה רעידת אדמה בפוסט תרגיע את הרוחות ואל תיהיה חלק ממנו ,לרגע לא רציתי להגיע למצב כזה אמרתי רק את דעתי ותו לא

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני מציע שתבדוק את עצמך.

זה מתחיל בפוסטים הדורשים מאמרי אודיו בנימה שמישהו עובד אצלך.

ממשיך בכך שאתה מדווח על שיחות אישיות ומוציא אותי באופן שאין קשר בינו לבין הנאמר (זו הסיבה אגב שאני לא מדבר בטלפון עם כל אחד), אחר כך מכנה אותי "לוקס טוחס" דהיינו מלקק ישבנים, ומטיל דופי באמינות של האתר במשפטים של "מקדם יבואנים".

לזה נוסיף את התגובה שלך לכתבה על הפלאפון לפני מספר ימים בסגנון "אוף! עוד כתבה על סלולר?"

השאלה היחידה שעלתה בראשי היא "מדוע אתה חש שמישהו עובד אצלך?"

לגבי איך אני אראה או מתחרים למינהם. שם לא היית שורד 40 שניות אם היית מתנכל או "עוקץ" את הכתב הראשי או בעל האתר.

אני חוזר ואומר.
אולי לא התכוונת להגיע לזה. אבל מרגיש לי שעמלת המון בשביל להגיע לזה. ושוב, פעם אחרונה בהחלט, שנה את הגישה שלך כלפי האתר. אתה אורח כאן, בבית הזה שהקמנו בעמל רב.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
האמת היא שהתאפקתי וקיוויתי שחבר אחר, מעורה ומקובל יותר, יעשה זאת אבל כנראה שטעיתי, ולכן ובטרם תשתרש הטעות הקשה הזו אני מביא לתשומת לב הנכבדים שכאן שאין לומר "לוקס טוחס" ( מה זה בכלל ), אלא "טוכעס לייקר" ומקווה שבכך אני גם תורם להנחלה נכונה של השפה האידית על עסיסיותה המופלאה וגם אולי לקצת רגיעה.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
הלו הלו - בדיונים שלי רק צחצוחי לשון, ולא צחצוחי חרבות.

לגופו של עניין - מישהו יכול הסביר כאן מה מיוחד, טכנית, במגבר? קרי, במה הוא שונה ממגברים אחרים בקליבר הזה?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
:eek:

יש את זה גם ביפנית?

es1

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
זה ביפנית, אבל אפשר בקלות לתרגם לאנגלית בעזרת גוגל או בינג. התרגום לאנגלית הוא בהחלט סביר.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
אני מציע שתבדוק את עצמך.

זה מתחיל בפוסטים הדורשים מאמרי אודיו בנימה שמישהו עובד אצלך.

ממשיך בכך שאתה מדווח על שיחות אישיות ומוציא אותי באופן שאין קשר בינו לבין הנאמר (זו הסיבה אגב שאני לא מדבר בטלפון עם כל אחד), אחר כך מכנה אותי "לוקס טוחס" דהיינו מלקק ישבנים, ומטיל דופי באמינות של האתר במשפטים של "מקדם יבואנים".

לזה נוסיף את התגובה שלך לכתבה על הפלאפון לפני מספר ימים בסגנון "אוף! עוד כתבה על סלולר?"

השאלה היחידה שעלתה בראשי היא "מדוע אתה חש שמישהו עובד אצלך?"

לגבי איך אני אראה או מתחרים למינהם. שם לא היית שורד 40 שניות אם היית מתנכל או "עוקץ" את הכתב הראשי או בעל האתר.

אני חוזר ואומר.
אולי לא התכוונת להגיע לזה. אבל מרגיש לי שעמלת המון בשביל להגיע לזה. ושוב, פעם אחרונה בהחלט, שנה את הגישה שלך כלפי האתר. אתה אורח כאן, בבית הזה שהקמנו בעמל רב.
כל זה נאמר רק אחרי שדיברו אלי בצורה לא יפה, אבל מה לעשות אתה לא תעיר לאנשי שלומך נוח לך להעיר לי על מה שאמרתי אבל איך שאתה הגבת אין לך מה לומר הבנתי את רוח הדברים תיהיה בריא.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מעולה.
אם הבנת את רוח הדברים זה הכי חשוב.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
נמר - זה שפתחת יוזר נוסף בשם יניב ואתה מתווכח במרץ עם עצמך זה משעשע מאד ומביא עניין לפורום כשהוא נעשה רדום - אבל האמת שהיוזר הזה יניב כל כך מוצלח שאני מציע שתיפטר מהיוזר הישן בשם נמר ותכתוב רק תחת היוזר החדש - כולל הסקירות שאתה עורך למשל .... יהיה מאד משעשע לקרוא סקירה באורך 3 עמודים בלי אף סימן פיסוק אחד, למשל.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יניב הוא אדם טוב.
הבעיה היא שהוא קצת אמוציונלי שמדובר במוצרים שהוא אוהב.

לא משנה. מאחורי...

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
נמר, משרד החוץ מחפש דוברים בנושא ה BDS, נראה לי שעם השפעה גלובלית כמו שלך אתה ממש נדרש שם...

יואל, זה כבר קרה מזמן ואולי אני לא ממש זוכר, אבל AUDI הפכו את פולקסווגן למותג יוקרה ולא להיפך... פולקסוואגן קנו את אודי באמצע שנות ה 60 בגלל הטכנולוגיה המתקדמת בשעה שהמכוניות של פולקסוואגן והחיפושית בראשן היו ממש מפגרות. למזלנו כחובבי מכוניות וכנראה גם למזלם של בעלי המניות של פולקסוואגן, מהנדסי אודי העזו להמרות את פיהם של בעלי פולקסוואגן מה שהביא ב 1967 את יצירת המופת האודי 100. השאר זה הסטוריה. והקונצרן הוא בשליטת פורש ולא בשליטת פולקסוואגן. טוב, בשרשור של טכניקס לא כל כך מתאים לדבר על AUDI ועל פורש.... :)

אני מבקש לקבל את דברי בהומור המתאים (למעט הסקירה ההסטורית על פולקסוואגן/אודי).

אריה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
והיום הם מתפרנסים בעיקר מהחלפת גירים תקולים ומנועי טורבו שותי שמן.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
נמר - זה שפתחת יוזר נוסף בשם יניב ואתה מתווכח במרץ עם עצמך זה משעשע מאד ומביא עניין לפורום כשהוא נעשה רדום - אבל האמת שהיוזר הזה יניב כל כך מוצלח שאני מציע שתיפטר מהיוזר הישן בשם נמר ותכתוב רק תחת היוזר החדש - כולל הסקירות שאתה עורך למשל .... יהיה מאד משעשע לקרוא סקירה באורך 3 עמודים בלי אף סימן פיסוק אחד, למשל.
אבל למה להעליב.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
נמר, משרד החוץ מחפש דוברים בנושא ה BDS, נראה לי שעם השפעה גלובלית כמו שלך אתה ממש נדרש שם...

יואל, זה כבר קרה מזמן ואולי אני לא ממש זוכר, אבל AUDI הפכו את פולקסווגן למותג יוקרה ולא להיפך... פולקסוואגן קנו את אודי באמצע שנות ה 60 בגלל הטכנולוגיה המתקדמת בשעה שהמכוניות של פולקסוואגן והחיפושית בראשן היו ממש מפגרות. למזלנו כחובבי מכוניות וכנראה גם למזלם של בעלי המניות של פולקסוואגן, מהנדסי אודי העזו להמרות את פיהם של בעלי פולקסוואגן מה שהביא ב 1967 את יצירת המופת האודי 100. השאר זה הסטוריה. והקונצרן הוא בשליטת פורש ולא בשליטת פולקסוואגן. טוב, בשרשור של טכניקס לא כל כך מתאים לדבר על AUDI ועל פורש.... :)

אני מבקש לקבל את דברי בהומור המתאים (למעט הסקירה ההסטורית על פולקסוואגן/אודי).

אריה
שלום גם לך
אודי הפכה להיות מותג יוקרה, מהסוג המתחרה במרצדס וב.מ.וו ושווה להן, עם הצגת A8 ב-1994. היו לה דגמים דגולים, כמו דגמי הקוואטרו באליפות העולם בראלי (שנות השמונים) - אבל מותג יוקרה זה מאז; אודי 100 המופתית היא מ-1982. מי שהחליט והביא לביצוע זה בעל הבית, ובעל הבית הוא פולקסווגן. הקונצרן לא בשליטת פורשה (שניסתה וכמעט הצליחה; פורשה, לא פורש. זה שם גרמני, לא אמריקאי), אלא פורשה היא בבעלות פולקסווגן; קבוצת פולקסווגן היא חברה ציבורית. יש קטע משפחתי סבוך, אבל פירוט מלא יהרוס את השרת של האתר.
הרמת המיצוב של פולקסווגן (המותג) ממותג עממי למותג עממי-פלוס/יוקרתי-מינוס (או משהו כזה) היא תוצאה של מהלך מתוכנן של פיך (ההוא עם הקשר המשפחתי לפורשה), אז המנכ"ל. המהלך החל מאמצע שנות התשעים (פאסאט וגולף במחצית השנייה של אותו עשור), ושיאו בתחילת העשור לאחר מכן, עם הצגת רכב הפנאי הגדול טוארג ומכונית הפאר פייטון.
בקיצור: אודי היא מותג יוקרה כי ככה החליטו לעשות אותה בפולקסווגן.
לא הבנתי רק דבר אחד (בסוף): מה זה טכניקס?

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
והיום הם מתפרנסים בעיקר מהחלפת גירים תקולים ומנועי טורבו שותי שמן.
כנראה שאיך שהוא יש להם משהו מעבר לנ"ל. בכל זאת, יצרן רכב מספר אחד בעולם, 10 מיליון מכוניות בשנה, בעשירייה הפותחת בכלל, קרוב לטריליון(!) שקל מכירות.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

ניק מיסון, הצלע השלישית מפינק פלויד, דן על איכות הצליל ועל אודיו איכותי.

תומר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור