matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
להתעסק בכבלים זה יכול להיות עסק יקר לא פחות.. והוא גם ישאר כמעט באותו המקום מבחינתו.
הבנאדם ביקש עזרה ושאל לפי הבנתו. זה לא יהיה נכון להוביל אותנו בשאלה מכשילה.
אבל תוסיף, שהוא רוצה להחליף את המושבים כי הרכב לא מאיץ מספיק טוב עבורו.
YB, אני מבין את האנלוגיה שלה ואני לא מסכים איתה. כולם נתפסו פה על מילה אחת מסכנה שהוא זרק, "דינאמיות", כאילו זה הדבר היחיד שעלה בדיון. גם דובר על "ניקיון" ועל "כבלים" ועל "חשמל".
לגבי המחיר, העסק הוא יקר "לא פחות" במערכות שעולות פי 10. לא במערכות כמו שלו. על מערכת כמו שלו, שעולה - אני מניח - בסביבות 25-30K? הוא לא ישים עכשיו כבל ב- 10,000. אבל מגבר? בהחלט.
... חסרה לי עוד טיפה דינאמיות וניקיון כזה שפוגש אותי יותר בתדרים גבוהים .
אני תוהה מה יקנה לי את הרצוי - שדרוג כבל הרמקול ? שדרוג כבל החשמל המחובר לDAC או מפצל חשמל ?
אני סופר כאן 30 מילים. דינאמיות היא אחת מהן. ניקיון, תדרים גבוהים, כבלים, חשמל וכו', תופסים משקל רב יותר בהודעה. למה אני טרחן? כי זה מדהים אותי שנשמות טובות כמו צחי ואד ליב - שנפגע עד עמקי נשמתו מהודעותיי הגסות - מצאו לנכון לגלות לשואל את האור ולהסביר לו שהוא בעצם דביל, ושהמגבר בכלל לא מתאים לרמקולים. או שהרמקולים לא מתאימים לחדר.
והנה בא ארמה וטוען שנהפוכו. האם ארמה מכיר את הציוד שלו פחות טוב מנמר? מסופקני. אבל זאת לא השאלה כאן. השאלה היא, האם אדם ששואל על כבלים, צריך לקבל תשובה על מגברים.
טוב, אד ליב, צחי, לאחר שטוהר מידתכם וכוונותיכם הטובות והידע המפליג שלכם בבניית מערכת הועברו לכלל קוראי הפורום, בוא נעבור הלאה:
א. אני מתנצל שגערתי בכם והוצאתי למי מכם את החשק להמשיך בדיון. להבא אני אהיה הרבה יותר עדין.
ב. בוא נשאל את פותח השרשור:
אבא'לה, בהינתן שרוב באי הפורום חושבים שכבלים הם לא הבעיה שלך, למה שלא תאמר לנו מה התקציב שאתה רוצה להקדיש לשידרוג הבא, ונוכל לחשוב ביחד על הדרך ההולמת ביותר לבצע אותו? לאד ליב, נמר וצחי, כבר יש כמה רעיונות!