כבלים חשמל VS רמקול

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
אתה יודע בכמה מגברים בעלי כניסות מאוזנות נתקלתי שהקשר בניהם לבין דינמיקה הוא כמו הקשר בין פיל לרגל של שולחן?

ההמלצה שלי היתה "להחליף מגבר". ההצעה לכניסה מאוזנת היתה אופציה חיובית בלבד...
עם רמקול גדול כזה, למרות הנצילות הגבוהה יחסית 91.5 DB ...

aria-926.jpg

זה מגבר יפה ונחמד, אך לא יותר מזה... הוא לא עונה על דרישות של דינמיקה ורזולוציה, ואין אינדיקציה לאנרגיה אצורה מספקת.
יש לו החובה להחליף למכשיר יותר איכותי, אם ברצונו להשיג את מבוקשו.

DPP_0007.jpg

תמונות מצורפות

• aria-926.jpg
    aria-926.jpg
    KB 70.1 · צפיות: 561
  • DPP_0007.jpg
    DPP_0007.jpg
    KB 112.9 · צפיות: 519
נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אופי רך במקור לא יעלם בעזרת כבל!!
ולדעתי תמיד עדיף לשדרג מקור על פני כבל למקור במידה וצריך לבחור בין השניים.
החלק שהכי משפיעה על החשמל במכשיר הוא היא ...........השנאי או שנאים בכניסה וספקיי המתח קרי הקבלים והפרדת שנאים וספקים לחלקי המקור השונים . ולכן שידרוג מקור בדרך כלל מאופיין במיוחד בשיפור השנאי והספק ושום כבל לא יכול לספק שידרוג כזה
אופי רך יתעצם עם כבל פשוט.
כבל חשמל טוב הוא מבחינתי הכרח עבור המקור, כך שזה לא משנה אם ישאיר את המקור הנוכחי או אם יחליף.
לגבי התאמת הכבל למקור זה או אחר (במידה ויחליף) - אני תמיד טוען שמכשיר / כבל טוב - תמיד יתאים למערכת מאוזנת.
מהו כבל/מכשיר טוב? שאלה טובה.....

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
וואלה, קשקשן גדול אתה.
כמה ישראלי מצידך. מישהו שואל על כבל, אתה בא ואומר לו שהוא טועה, ושהבעיה שלו לא שם, ושהוא צריך להסתכל בכל המקומות האחרים חוץ מאיפה שביקש. עכשיו בוא תגיד לי - מה הסיכוי שבגלל הטיפים המדהימים שלך, הבן אדם יעשה חישוב מסלול מחדש, וישקול החלפה של *מגבר* במקום כבל. אתה חי בסרט. הסיבה שאני טורח להגיב היא שבכלל לא היית אצלו, לא שמעת בכלל את המערכת שלו. העיקר להפגין כמה אתה יודע.
בסדר, צחי, אתה צודק צחי, להגדיל דינמיות זה להחליף למגבר חזק יותר. אתה יודע הכי הרבה, צחי. כל הכבוד צחי. המשאית עם הצל"שים בדרך.
מתן לא לרמה שלי להגיב לך !!!!
אבל בכל זאת :
אני כותב למי שפתח את הפוסט
אתה חושב כבל אני חושב אחרת זכותי .
אני מבקש ממך לשמור על הפה שלך !!! חיי בסרט ושאר המחמאות שלך תשמור אותם לחברים שלך !
ועם הבן אדם יעשה או לא יעשה חישוב מסלול זה ענינו .
אני מציע לו פיתרון אמיתי אתה מציעה לו כבל לבעית דינאמיות . עדיף לחשב מסלול מלבזבז כסף.
ומתן אני מציע לך לא כחבר ! כשאתה מגיב לי ותגיב על מה שבה לך בנימוס

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
וואלה, קשקשן גדול אתה.
כמה ישראלי מצידך. מישהו שואל על כבל, אתה בא ואומר לו שהוא טועה, ושהבעיה שלו לא שם, ושהוא צריך להסתכל בכל המקומות האחרים חוץ מאיפה שביקש.

זה בדיוק מה שהוא עשה ואני בהחלט מסכים איתו. כבל לא מציל שום מערכת.

כשיו בוא תגיד לי - מה הסיכוי שבגלל הטיפים המדהימים שלך, הבן אדם יעשה חישוב מסלול מחדש, וישקול החלפה של *מגבר* במקום כבל.

מקווה שיטפס למגבר אחד למעלה. הפוקאל אמנם עושים רושם של נצילים אבל הם בולענים לא קטנים. ההמלצה להחליף מגבר היא המלצה מעולה. זה משום שהוא לא יודע כמה דינמיות חסרה לו עד שלא ישים מגבר חזק יותר. שוב, יטפס דגם אחד למעלה עם אותה חברה מצוינת והבנאדם יהיה בעננים.

להגדיל דינמיות זה להחליף למגבר חזק יותר.

כמובן. תת כוח הוא ערובה לחוסר דינמיקה. אף כבל לא יביא אותו ליכולת דינמית כפי שעוד כוח יביא אותו לשם. דינמיקה זה לא רק היכולת של המגבר לנגן בקול רם. זה גם היכולת שלו להתאושש מהר ולהישאר מפוקס ומגובש בעוצמות הללו או בפרצי רעש ברצף.

החלפת מגבר, לדגם אחד למעלה זה צעד נכון יותר מאשר להחליף כבל. הכבל הוא חשוב, אבל הבסיס, הבסיס חביבי, הרבה יותר חשוב.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113

מקווה שיטפס למגבר אחד למעלה. הפוקאל אמנם עושים רושם של נצילים אבל הם בולענים לא קטנים. ההמלצה להחליף מגבר היא המלצה מעולה. זה משום שהוא לא יודע כמה דינמיות חסרה לו עד שלא ישים מגבר חזק יותר. שוב, יטפס דגם אחד למעלה עם אותה חברה מצוינת והבנאדם יהיה בעננים.

כמובן. תת כוח הוא ערובה לחוסר דינמיקה. אף כבל לא יביא אותו ליכולת דינמית כפי שעוד כוח יביא אותו לשם. דינמיקה זה לא רק היכולת של המגבר לנגן בקול רם. זה גם היכולת שלו להתאושש מהר ולהישאר מפוקס ומגובש בעוצמות הללו או בפרצי רעש ברצף.

החלפת מגבר, לדגם אחד למעלה זה צעד נכון יותר מאשר להחליף כבל. הכבל הוא חשוב, אבל הבסיס, הבסיס חביבי, הרבה יותר חשוב.
רק שאתה החלטת שהמגבר הוא הבעיה, אפילו בלי לשמוע.
לתיאור של "רוצה עוד דינמיות" יש כמה סיבות, וכוח נוסף הוא לא התשובה לכולם.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רק שאתה החלטת שהמגבר הוא הבעיה, אפילו בלי לשמוע.
לתיאור של "רוצה עוד דינמיות" יש כמה סיבות, וכוח נוסף הוא לא התשובה לכולם.

אני לא מחליט סתם. אני מכיר את המגבר ומכיר את הרמקול. המגבר הזה מצוין, אחד הטובים למחירו. אבל הפוקאל החדשים דורשים כוח. הם זללנים לא קטנים. אגב, יש אחד כזה אצלי בביקורת. תעלה בשליש הראשון של 2018.

אגב נוסף. גם מקור יכולה להיות הבעיה. אבל מחשב הוא מקור מאוד ״אישי״ - אין רפרנס. במקרה הזה, מהכירותי עם הרמקול והמגבר, יטפס אחד למעלה והוא מסודר פיקס. לעלות במגבר זה גם לעלות ביכולת דינמית אגב. וכוח מביא איתו, לפחות ממה שאני מכיר, במידה ומדובר במגבר איכותי (כמו שיש לו) עוד דינמיקה.

Dan Ganon

אוהב את התחום
מעורבות
14
נקודות
8
אני לא מחליט סתם. אני מכיר את המגבר ומכיר את הרמקול. המגבר הזה מצוין, אחד הטובים למחירו. אבל הפוקאל החדשים דורשים כוח. הם זללנים לא קטנים. אגב, יש אחד כזה אצלי בביקורת. תעלה בשליש הראשון של 2018.

אגב נוסף. גם מקור יכולה להיות הבעיה. אבל מחשב הוא מקור מאוד ״אישי״ - אין רפרנס. במקרה הזה, מהכירותי עם הרמקול והמגבר, יטפס אחד למעלה והוא מסודר פיקס. לעלות במגבר זה גם לעלות ביכולת דינמית אגב. וכוח מביא איתו, לפחות ממה שאני מכיר, במידה ומדובר במגבר איכותי (כמו שיש לו) עוד דינמיקה.

נמר
משהו קצת מבלבל - ייתכן ואני לא מספיק עקבי אבל
בשרשור הנל שפתחתי מדבריך הבנתי שדווקא אין תמיד קשר ישיר בין וואטים/ כח לבין יכולת ההנעה בפועל וכמובן הצליל,דובר שם גם על רמקולים מאותה סדרה (אחד למעלה סה"כ) עם אותו מגבר
http://www.dtown.co.il/forum/threads/התלבטות-בין-pre-power-לבין-integrated.48234/

מה אני מפספס?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
מה אני מפספס?

אתה מפספס את הניסוי שהכי קל לעשות, לא עולה כסף ויתכן והתוצאה תמצא חן בעינייך.
שים את הפורוטק בדאק
ואת הקומקום במגבר.

אחרי זה תדווח אם יש שינוי ואיזה...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נמר
משהו קצת מבלבל - ייתכן ואני לא מספיק עקבי אבל
בשרשור הנל שפתחתי מדבריך הבנתי שדווקא אין תמיד קשר ישיר בין וואטים/ כח לבין יכולת ההנעה בפועל וכמובן הצליל,דובר שם גם על רמקולים מאותה סדרה (אחד למעלה סה"כ) עם אותו מגבר
http://www.dtown.co.il/forum/threads/התלבטות-בין-pre-power-לבין-integrated.48234/

מה אני מפספס?

אתה מפספס את יתר המשתנים שיש. גם במקרה הזה אגב, המילה ״וואט״ לא יצאה מהמקלדת שלי. כוח הוא זרם בשילוב וואטים ודמפינג פקטור ותיכנון המוצר בכלל. ה-250 הוא מגבר מצוין. שמעתי אותו עם אופרות, גאודר ויוניסון ריסרצ׳. על הדרך שמעתי את הקדמגבר ומגבר ההספק שלהם על פוקוס אודיו (שהוא רמקול קשה להנעה) וכמה מרטנים ו-פוקאל אלקטרה דור קודם. זה ציוד מעולה שככל שאתה מטפס בדגם אתה מקבל את האיזון הטונאלי המצוין של מון בשילוב עוד דינמיות (שקט, מהירות) ועוד רזולוציה והפרדה.

הרמקולים שברשותך הם דינמים בטירוף - ככה כל הפוקאלים אגב.
המקור שברשותך אף אחד לא מכיר מלבדך - ככה זה במחשב.

מה שנותר הוא לא הכבלים אם כי המגבר. כבל טוב יוסיף לך שקט. זה אומר שתקבל עוד דינמיות בגלל שיש לך יותר שקט. אבל זו דינמיות מהחלק התחתון. כלומר השקט הגדיל את הטווח שלה. לעומת זאת, בעוצמה מתפרצת לא יהיה שינוי גדול. מדוע? מפני שהמגבר שלך שאני מכיר, בשילוב הרמקול שברשותך (שאני מכיר מצוין) אמורים להשתלב מעולה ביחד ביחס לאופציה ההיא בלינק שנתת (זה מול הפרוג׳קט - גם אותו אני מכיר). לעומת זאת, אחד מעל למה שיש לך, יעשה לך כמה דברים שזה, הבסיסי, פשוט לא יודע לעשות. למה? כי הוא בסיסי של חברה שיודעת (ותאמין לי שהיא יודעת) לשפר משמעותית את המוצר בכל דגם שעולים בו (מכיר גם את מה שמעליו).

אי לכך. מכיוון שאני מכיר את הרמקול שלך, את הדור הקודם של הרמקול שלך ואת הדור שהיה עוד לפניו. את המגבר שלך, את זה שמעליו ואת גרסת המגבר והקדמגבר הנפרדים. מכיר את הפרוג׳קט שהיה אופציה שניה ועוד כמה דגמים שלהם באותה קטגוריה. ומכיוון שמחשב הוא אינו רפרנס ואני יודע היטב מה עושה כבל חשמל למערכת ומה חשיבותו, זו המלצתי מתוך הפוסט שלך, ממה שאתה מעיר עליו ומה שלטעמי צריך להיות הצעד הבא שלך.

עלה והצלח.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
מה אני מפספס?

לא הוואטים זו הנקודה הבלעדית...
יכולת דינמית במגבר נובעת מדרגת מוצא חזקה מגובה בספק כוח עם יכולת לשחרר זרמים חזקים ופתאומיים לפי הצורך.
לדוגמא הבאתי כאן תמונות שנתקלתי בהם במקריות באינטרנט, ואלו רק דוגמא למגבר 35 וואט אבל הבניה שונה לגמרי עם הרבה יותר דגש על יכולת דינמית.
תשווה עם התמונה של המגבר שלך.

21303615.jpg

musical-fidelity-ams-35i-.jpg

תמונות מצורפות

• musical-fidelity-ams-35i-.jpg
    musical-fidelity-ams-35i-.jpg
    KB 106.1 · צפיות: 446
  • 21303615.jpg
    21303615.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 489

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אתה מפספס את יתר המשתנים שיש. גם במקרה הזה אגב, המילה ״וואט״ לא יצאה מהמקלדת שלי. כוח הוא זרם בשילוב וואטים ודמפינג פקטור ותיכנון המוצר בכלל. ה-250 הוא מגבר מצוין. שמעתי אותו עם אופרות, גאודר ויוניסון ריסרצ׳. על הדרך שמעתי את הקדמגבר ומגבר ההספק שלהם על פוקוס אודיו (שהוא רמקול קשה להנעה) וכמה מרטנים ו-פוקאל אלקטרה דור קודם. זה ציוד מעולה שככל שאתה מטפס בדגם אתה מקבל את האיזון הטונאלי המצוין של מון בשילוב עוד דינמיות (שקט, מהירות) ועוד רזולוציה והפרדה.

הרמקולים שברשותך הם דינמים בטירוף - ככה כל הפוקאלים אגב.
המקור שברשותך אף אחד לא מכיר מלבדך - ככה זה במחשב.

מה שנותר הוא לא הכבלים אם כי המגבר. כבל טוב יוסיף לך שקט. זה אומר שתקבל עוד דינמיות בגלל שיש לך יותר שקט. אבל זו דינמיות מהחלק התחתון. כלומר השקט הגדיל את הטווח שלה. לעומת זאת, בעוצמה מתפרצת לא יהיה שינוי גדול. מדוע? מפני שהמגבר שלך שאני מכיר, בשילוב הרמקול שברשותך (שאני מכיר מצוין) אמורים להשתלב מעולה ביחד ביחס לאופציה ההיא בלינק שנתת (זה מול הפרוג׳קט - גם אותו אני מכיר). לעומת זאת, אחד מעל למה שיש לך, יעשה לך כמה דברים שזה, הבסיסי, פשוט לא יודע לעשות. למה? כי הוא בסיסי של חברה שיודעת (ותאמין לי שהיא יודעת) לשפר משמעותית את המוצר בכל דגם שעולים בו (מכיר גם את מה שמעליו).

אי לכך. מכיוון שאני מכיר את הרמקול שלך, את הדור הקודם של הרמקול שלך ואת הדור שהיה עוד לפניו. את המגבר שלך, את זה שמעליו ואת גרסת המגבר והקדמגבר הנפרדים. מכיר את הפרוג׳קט שהיה אופציה שניה ועוד כמה דגמים שלהם באותה קטגוריה. ומכיוון שמחשב הוא אינו רפרנס ואני יודע היטב מה עושה כבל חשמל למערכת ומה חשיבותו, זו המלצתי מתוך הפוסט שלך, ממה שאתה מעיר עליו ומה שלטעמי צריך להיות הצעד הבא שלך.

עלה והצלח.
להמליץ על מגבר טוב יותר או רמקול טוב יותר, זה תמיד ״נכון״ ומביא שיפור.
זאת לא חוכמה גדולה, מצטער.
הגישה שלי, שאם התשתית לא מספיק טובה, חבל להתקדם עם הקופסאות לפני שמיצית את הקים.
יכול להיות שכבל חשמל טוב לדאק יביא לו את השיפור המיוחל ויאפשר עוד זמן של הנאה עד השידרוג הבא, שזהו בכל מקרה תהליך אין סופי לחובב המצוי.
בהרבה מקרים, אצלי לפחות, כבלים, אקוסטיקה וחשמל טובים הביאו לשיפור בתוצאה יותר משידרוג המגבר או הרמקול. אילו שידרוגים שמקרבים את המערכת לסאונד הנכון ולא דווקא ליותר דינמיות או גודל.
המגבר הגיבור יותר, אולי יהייה יותר דינמי, אבל גם ידגיש יותר את התשתית הלא מספקת.
הכבל הטוב, יהייה שם כשיחליט שהוא רוצה מגבר או דאק טוב יותר.
בשבילי לפחות, אקוסטיקה, העמדה, כבלים וחשמל לפני הקופסאות.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
המגבר הגיבור יותר, אולי יהייה יותר דינמי, אבל גם ידגיש יותר את התשתית הלא מספקת.

תראה, המגבר שברשותו הוא מגבר פרווה..
מצויין עבור מוניטורים מדפיים בינוניים, לא עבור שני מגדלים כאלה.
הכבלים הם לא הבעייה במקרה הזה.
אם הוא יתקל בחוסר לאחר שדרוג המגבר, בשאר חלקי המערכת... זו הרי המערכת שלו ובשבילו, והצרכים הם שלו, זכותו לרדוף ולהשיג את אושרו...:בעד:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא מכיר סים אודיו.
יוצא מנקודת הנחה שהיא חברה טובה וגם המגבר הכי זול שלהם הוא מספיק דינמי להזיז רמקול כמו המדובר.
ככה זה בחברות טובות אחרות שאני מכיר ובדקתי.
כנראה שרובכם מכיר את המגבר הנל טוב ממני

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
יוצא מנקודת הנחה שהיא חברה טובה וגם המגבר הכי זול שלהם הוא מספיק דינמי להזיז רמקול כמו המדובר.
חברה טובה..
והוא גם מזיז את הרמקולים לא רע.. אך לא מספיק טוב.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מי טען דבר כזה?
בא בן אדם ושואל על כבלים. יש לו מגבר סבבה, אחלה רמקולים, רוצה להתעסק בכבלים. שולחים אותו להחליף מגבר?
זה בדיוק הסיבה שלא מתפתחים דיוני עומק - כל אחד לוקח את הדיון לאן שהוא רוצה, ומנסה להראות שהוא יודע יותר.

ברור שלהחליף מגבר זה צעד נכון יותר. אבל באותה מידה גם ברור שזאת הוצאה בקנה מידה אחר. אז מה החידוש המרעיש?

מישהו בא שואל אם אפשר להחליף לסקודה פביה את המושבים למושבי ספורט, שולחים אותו לקנות סיאט איביזה, או WHATEVER רכב ספורטיבי יותר אחר שיש. כל הכבוד.

דן, צחי המליץ לך להחליף מגבר. גם נמר. אני, למשל, סומך על שניהם שהם יודעים על מה הם מדברים. עכשיו, תשקול להחליף מגבר?

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
בא בן אדם ושואל על כבלים. יש לו מגבר סבבה, אחלה רמקולים, רוצה להתעסק בכבלים. שולחים אותו להחליף מגבר?

להתעסק בכבלים זה יכול להיות עסק יקר לא פחות.. והוא גם ישאר כמעט באותו המקום מבחינתו.
הבנאדם ביקש עזרה ושאל לפי הבנתו. זה לא יהיה נכון להוביל אותנו בשאלה מכשילה.

מישהו בא שואל אם אפשר להחליף לסקודה פביה את המושבים למושבי ספורט, שולחים אותו לקנות סיאט איביזה, או WHATEVER רכב ספורטיבי יותר אחר שיש. כל הכבוד.

אבל תוסיף, שהוא רוצה להחליף את המושבים כי הרכב לא מאיץ מספיק טוב עבורו.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
תראה, המגבר שברשותו הוא מגבר פרווה..
מצויין עבור מוניטורים מדפיים בינוניים, לא עבור שני מגדלים כאלה.
הכבלים הם לא הבעייה במקרה הזה.
אם הוא יתקל בחוסר לאחר שדרוג המגבר, בשאר חלקי המערכת... זו הרי המערכת שלו ובשבילו, והצרכים הם שלו, זכותו לרדוף ולהשיג את אושרו...:בעד:

המגבר זו לא הבעיה מכוון שהוא דינאמי חזק ודוחף , והביך כמה מגברים שנראו פי 2 יותר גדולים וחזקים ואצלי (ותקרא את הביקורות עליוֿ) לדוגמא עובד עם רמקולים רצפתיים כגון ה OPERA QUINTA
וגם עם ה GRAND MEZZA וגם עם DeVORE FIDELITY Gibbon 88 וגם עם ה GAUDER ARCONA 80 .
וכשאני אומר עובד אני מתכוון לשולט בצורה אבסולוטית .

עכשיו תשאל איך מגבר 50W מזיז את כל הרמקולים הנ״ל ? בעצם אל תשאל בוא ותווכח במו אוזניך .
המגבר הזה מטעה כי הוא כביכול 50W אבל יותר דינאמי וחזק מ ANTHEM 225 שמוצהר כ 225w לערוץ .
וזה נבדק אצל לקוח מהפורום הכחול שהיה לו Dali icon 6 שלא דחף לו את הרמקול , והוא לא האמין , איך מגבר כזה
יותר דינאמי ושולט משלו , וכמובן שביצעתי לו טרייד אין .

אגב , ה MOON ACE הוא גם 50W ודוחף כל רמקול אפשרי מ 89db ומעלה בצורה שלא תאמן , ואגב הוא מחובר
לרמקולים רצפתיים קרמיים כעת , ומזיז אותם כהלכה . ושוב אל תשאל איך , אלא בא ותשמע .
לא מזמן היה אצלי לקוח שיש לו Sonus Faber Cremona רצפתיים , שרצה מגבר ALL IN ONE ואחרי מבחן
אצלו בבית , הוא עובד עם ה MOON ACE שהוא למעשה ה MOON 250 עם ממיר, פונו וסטרימר , הנה :

IMG_0772.JPG

- אגב 2 הסרטונים שערכתי לרמקולים הרצפתיים החדשים , מנגנים עם 50W של SIMAUDIO .
- אגב , מגבר אמור להוציא סאונד ולא רק כח ופוזה .
- ולא שהמגבר הזה הוא היעוד האולטמטיבי לרמקולים היקרים הללו אצלי שהוזכרו למעלה
אבל תתפלא איך הוא מניע אותם עם שליטה ודינאמיות פורצת .
- לכן לדעתי , הבעייה של פותח השירשור לא נעוצה בהגברה , ולא ברמקול , אלא בכבלים ואקוסטיקה .

אמיר

תמונות מצורפות

• IMG_0772.JPG
    IMG_0772.JPG
    KB 71.5 · צפיות: 911
נערך לאחרונה ב:

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
וואלה, קשקשן גדול אתה.
כמה ישראלי מצידך. מישהו שואל על כבל, אתה בא ואומר לו שהוא טועה, ושהבעיה שלו לא שם, ושהוא צריך להסתכל בכל המקומות האחרים חוץ מאיפה שביקש. עכשיו בוא תגיד לי - מה הסיכוי שבגלל הטיפים המדהימים שלך, הבן אדם יעשה חישוב מסלול מחדש, וישקול החלפה של *מגבר* במקום כבל. אתה חי בסרט. הסיבה שאני טורח להגיב היא שבכלל לא היית אצלו, לא שמעת בכלל את המערכת שלו. העיקר להפגין כמה אתה יודע.
בסדר, צחי, אתה צודק צחי, להגדיל דינמיות זה להחליף למגבר חזק יותר. אתה יודע הכי הרבה, צחי. כל הכבוד צחי. המשאית עם הצל"שים בדרך.

נמר, ליאור למה צריך לאפשר את צורת הדיון הזו ?
מה שווה ההתעסקות שלנו בעידון של צליל ומוסיקה אם האמצעי הוא צורת ביטוי מזלזלת ומתנשאת ?
איזה ערך יש ללכאורה עזרה לחבר פורום אחד תוך דריכה גסה על חברי פורום אחרים.
זה פשוט מוציא את החשק להשתתף בדיונים כאלו

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
- לכן לדעתי , הבעייה של פותח השירשור לא נעוצה בהגברה , ולא ברמקול , אלא בכבלים ואקוסטיקה .

כתבתי את דעתי הכנה, איני נוהג להתווכח בפורום עם אנשים שעוסקים בתחום לפרנסתם, במיוחד אם הם גם מכרו את הציוד...

אני מניח שאתה עומד מאחורי אמירתך, ותזכה אותו במידה והקביעה לא תעמוד בציפיות..
הוגן בלבד...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור