אתה לא לבדהאם יש תמונה ורק אני לא רואה אותה?
ממש לא מתחתית החריץ, אלא משני צידיו, שביניהם יש זווית ישרה. למעשה, המחט בכלל לא מגיעה ממש לתחתית החריץ.שימו לב שהמחט קוראת את המידע בתחתית החריץ ששם השחיקה, יש פיתוח יפני של קורא תקליטים באמצעות קרן לייזר שמתכווננת אוטומטית לחלק העליון של החריץ שאינו נשחק עם השימוש וכך ניתן לשמוע תקליטים שכבר הפכו לבלתי שמיעים בפטיפון רגיל.
שכחתי עם מי יש לי עסק וגם הפעם לא אכזבת.ממש לא מתחתית החריץ, אלא משני צידיו, שביניהם יש זווית ישרה. למעשה, המחט בכלל לא מגיעה ממש לתחתית החריץ.
צד אחד של החריץ מכיל את המידע של ערוץ ימין והשני של שמאל, ושניהם נשחקים. אלא שהמחט צרה יותר מהחריץ, והזווית בין שני צדדיה קטנה מ-90 מעלות, שאז היא נכנסת לתוך החריץ איפשהו באמצע עומקו, ורק הקצה שלה נוגע בשני הצדדים. כלומר, צידי החריץ מעל ומתחת המקום באמצע החריץ לא נפגעים.
לאן הפלגת? בית משפט, עדים, קרדיטים??שכחתי עם מי יש לי עסק וגם הפעם לא אכזבת.
בבית משפט הייתי נפסל כעד מומחה, מה לעשות שרוח דברי נכונה וכדי להיות תמציתי חסכתי את התוספת המפולפלת שלך, אני נותן לך רשות להשתמש בפוסט שלי שהוא לא אינפורמטיבי עד הפרט האחרון כמו גם שלך (אל תטריח אותי בלכתוב לך מה חסר) להוסיף את המידע האבסולוטי שלך וליצור פוסט חדש ומשוכלל ואח"כ אמחק את שלי ואשאיר לך את הקרדיט.
אז הייתה לך טעות שתוקנה, ביג דיל. למה אתה צריך לנפח תקרית משנית לכוונים לא רלוונטיים?אוי לא איזה טעות עשיתי!!! כתבתי "אל תטריח אותי בלכתוב לך מה חסר" ו"להוסיף את המידע האבסולוטי שלך" סתרתי את עצמי, איזה טמבל שכמוני עכשיו AK1 יעשה מזה מטעמים ויוכיח לי ששלו יותר גדול.
מה שכתוב שם הוא שכל דופן החריץ, מחלקו העליון של החריץ עד תחתיתו, מכיל את אותה אינפורמציה של הצליל. זו נקודה קריטית, כי זה מה שמאפשר לקרוא את האינפורמציה מעל או מתחת לגובה שבו עוברת המחט, ובכל זאת תתקבל אותה קריאה.הטעה אותי החרא הזה שכתב שם
So how does all of this work?
The same audio information is engraved from the shoulder to the bottom of a record groove
אתה בעליל לא מבין את החומר ודואג לתקן דברים נכונים.AK1: "ממש לא מתחתית החריץ, אלא משני צידיו, שביניהם יש זווית ישרה. למעשה, המחט בכלל לא מגיעה ממש לתחתית החריץ."
טעות. זווית ישרה היא 90 מעלות, המחט צרה יותר מכך ולכן שוחקת את צידי החריץ בחלקו התחתון.
ממש לא מתחתית החריץ, אלא משני צידיו, שביניהם יש זווית ישרה. למעשה, המחט בכלל לא מגיעה ממש לתחתית החריץ.
צד אחד של החריץ מכיל את המידע של ערוץ ימין והשני של שמאל, ושניהם נשחקים. אלא שהמחט צרה יותר מהחריץ, והזווית בין שני צדדיה קטנה מ-90 מעלות, שאז היא נכנסת לתוך החריץ איפשהו באמצע עומקו, ורק הקצה שלה נוגע בשני הצדדים. כלומר, צידי החריץ מעל ומתחת המקום באמצע החריץ לא נפגעים.
יואו, אתה בכלל לא מבין את החומרכתבתי תחתית כדי ליצור בידול בין החלק העליון ששם פוגעת קרן הלייזר, תודה שתיקנת אותי אחרת כולם היו משוכנעים שלמחט יש שפיץ ברוחב אטומים בודדים והיא מגרדת מסלול ברוחב דומה ממש בקרקעית החריץ.
גם אני לא מבין למה גוררים תקרית משנית לכיוונים של בתי משפט, עדים, קרדיטים, השוואת גדלים, חטאים לה', ניסיונות לתקן אי הבנות על ידי אי הבנות חדשות, וציניות כשזה לא עובדאני לא מבין איך פוסט קטן הופך למלחמת עולם
אבל כיף כאן
אז כן מגיע לתחתית? hahahahaואם הקצה אינו מספיק חד כדי ממש לגעת בתחתית, אחרי כמה השמעות של התקליט הוא כבר יגיע.
מגיע לתחתית בתנאי ש:אז כן מגיע לתחתית? hahahaha
הזווית בין שני צדדיה תהייה קטנה או שווה ל-90 מעלות, ושהקצה שלה יהייה מחודד ולא מעוגל
לא מדובר בכיוונים למעלה/למטה ושמאלה/ימינה.עמיר אני לא בטוח שזה מקודד ככה, אבל לא בטוח שלא... סתם לא בטוח...
מה שאני מבין שתנועת המחט האופקית היא ערוץ אחד (נניח ימין) והאנכית היא הערוץ השני (נניח שמאל). המחט לא נעה רק ימינה ושמאלה, אלא גם למעלה ולמטה (לפחות בסטיראו).
פחחחחחחחחחחחח, גן ילדיםהםםםם, לא טעיתי, אתה טעית, אתה טעית, אתה טעית, אתה טעית, ג'ינס!