pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
אמר ונשאר בחיים!אין שמאלני מאוד שדואג להמשכיות העם היהודי
אמר ונשאר בחיים!אין שמאלני מאוד שדואג להמשכיות העם היהודי
הבנת הנקרא חביבי, טענתי שלמרות כחלון יש רזרבות. אבל אני מבלף...נו טוב. נקסט.הדעות שלך הן לא הבעיה.
סילוף ההיסטוריה וקביעת "עובדות" שגויות - זו הבעיה.
אם אתה כותב שכחלון השאיר רזרבה בתקציב המדינה אז במקרה הטוב אין לך מושג ובמקרה הרע אתה פשוט מסלף ביודעין.
אם זה סגנון הבעת הדיעות שלך אז אין שום טעם ושום ערך בויכוח איתך.
אם אין בסיס עובדתי נכון, שום ויכוח לא יהיה יעיל או מועיל.
הבנת הנקרא חביבי, טענתי שלמרות כחלון יש רזרבות. אבל אני מבלף...נו טוב. נקסט.
הנה, עוד רוח שמאלית ליברלית...האחד שואל מאיפה זכותי להביע דיעה, השני מאפשר לי לחיות או ההפך ....נהיה מעניין וחושפני הדיון הזה. אני נהנהאמר ונשאר בחיים!
תקשיב,אין שמאלני מאוד שדואג להמשכיות העם היהודי.
גירעון יש אבל יש רזרבות מטח, הון וכולי. חצמזה היום התקציב מחולק ל 12 ומקובע . אני מסכים שמשה כחלון שר אוצר גרוע ( יותר מלפיד אולי) . תמתן את ההתלהבות שלך ותמצא עוד סילופים בבקשה.זה מה שכתבת :
"מזלינו שיש במדינה רזרבות שכחלון "החברתי" עם המתנות למשתכן והבזבוז המשווע לא הצליח להרוס- הכל פרי מדיניות ימנית שמרנית קפיטליסטית מבורכת".
ולהלן הסילוף - אין רזרבות !
יש גירעון ענק !
דיוק בעובדות זה לא הצד החזק אצלך.
זה מאוד בולט.
אתה פשוט מישהו שמגבב שטויות ואומר דברים לא נכונים כעובדות. המקלדת כותבת כל מה שאתה מקליד וכולנו נהנים.הנה, עוד רוח שמאלית ליברלית...האחד שואל מאיפה זכותי להביע דיעה, השני מאפשר לי לחיות או ההפך ....נהיה מעניין וחושפני הדיון הזה. אני נהנה
שלום עכשיו....איך הם קשורים לעם היהודי? תנועת שלום משיחית, האם היו לה יעדים שקשורים לעם היהודי כמו שלוחי חב"ד? האם הם פעלו למשהו שקשור ביהדות? איפה הם היום ? מה המורשת שלהם? עתה בכלל מבען מה זה עם יהודי ? לא סוציאליזם עולמי , דיוויון, ותורת התעודות המוסרית של ממשיכי דרכו של מנדלסון. גם יובל שטייניץ ומרדכי קידר היומבשלום עכשיו , אז מה? אודי אדיב איפה הוא היה הצבא- אז מה? מה הטיעון שלך נותן חוץ מהיעלבות אישית? " דאגתי לעם היהודי. " איך דאגת?. "שלום עכשיו".נשארתם אולי פרומיל בעם היהודי, כולם כולל כחול לבן ברחו מזיהוי עם התנועה הזאת והשמאל בכלל. כשלתם, הבאתם רק טרור לרחובות ואת אוייבי ישראל לשערי יהודה שומרון וירושלים. אתה מתבלבל חביבי בין דאגה לכלל המין האנושי, לבין דאגה פרטיקולרית לעתיד העם היהודי ותרבותו. אתה אולי איש נחמד, אבל מקדם את העם היהודי?.מ ס ו פ ק נ י.תקשיב,
אני שמאלני מאוד, והייתי חבר בשלום עכשיו.
דאגתי הרבה הרבה יותר ממך לעם היהודי. בוודאות.
לך תראה מי הקים את שלום עכשיו.
בדיחה מהלכת.
ליברליות קורנת ממך, גם אהבת האחר וכיבוד דעותיו, גם בפוסט קודם כינית מישהו " נודניק בלתי נלאה" ושאר יהירויות. אתה יודע מה הכי כיף? שהרבה בפורום שחוששים להיחשף בעמדתם מקבלים חשיפה םמהות השמאל הסוציאליסטי- השתקה הפחדה ויהירות.אתה פשוט מישהו שמגבב שטויות ואומר דברים לא נכונים כעובדות. המקלדת כותבת כל מה שאתה מקליד וכולנו נהנים.
טרול אני לא, פשוט נמאס לשבת בשקט. מה שיותר מצחיק, שעד עכשיו כל התגובות על הספקרטום של נעלב מעליב - אף אחד לא מסביר לי או עונה לטיעונים. אני ממתין איך מי שנתמך על ידי טיבי ויזבק יכול להיחשב ציוני. אני ממתין.
דעות ימניות שמתבססות על עובדות אני לגמרי מכבד אבל אתה כותב דברים שעובדתית לא נכונים ואח״כ מתקרבן.ליברליות קורנת ממך, גם אהבת האחר וכיבוד דעותיו, גם בפוסט קודם כינית מישהו " נודניק בלתי נלאה" ושאר יהירויות. אתה יודע מה הכי כיף? שהרבה בפורום שחוששים להיחשף בעמדתם מקבלים חשיפה םמהות השמאל הסוציאליסטי- השתקה הפחדה ויהירות.
אני אענה לך, אתה חושב שגנץ (שהיה החייל מס' 1 ) פחות אוהב את המדינה ממך?...... או בלוגיקה אחרת, נראה לך שהוא יפגע "בשערה משערות המדינה" בכל קונסטלציה שהיא ? ......אבקש דו שיח ברגוע.טרול אני לא, פשוט נמאס לשבת בשקט. מה שיותר מצחיק, שעד עכשיו כל התגובות על הספקרטום של נעלב מעליב - אף אחד לא מסהיר לי או עונה לטיעונים. אני ממתין איך מי שנתמך על ידי טיבי ויזבק יכול להיחשב ציוני. אני ממתין.
גירעון יש אבל יש רזרבות מטח, הון וכולי. חצמזה היום התקציב מחולק ל 12 ומקובע . אני מסכים שמשה כחלון שר אוצר גרוע ( יותר מלפיד אולי) . תמתן את ההתלהבות שלך ותמצא עוד סילופים בבקשה.
זו טענה מוזרה
החלק הזה בקדם מגבר אמור למתג את הכניסה הרצויה ובעצם לנתק את האחרות
אם כניסה אחרת היתה משפיעה היינו שומעים ״מיקס״
https://he.m.wikipedia.org/wiki/יתרות_מט"חעכשיו גם השתכנעתי שאתה מבין בכלכלה בערך כמו שאני מבין בסריגה...
אין למ חשק ללמד אותך מה זה רזרבות מטח ולמה הן מיועדות.
תקרא בעצמך.
לא בציניות כלל, אשמח אם תסביר מדוע רזרבות המט"ח לא נותנות אוויר לנשימה לגרעונות תקציביים, כי זה לפחות מה שאני חשבתי, ו"התהלכתי עם חזה מורם" ואולי אני טועה......אני חוזר, אני לא ציני.אין למ חשק ללמד אותך מה זה רזרבות מטח ולמה הן מיועדות.
תקרא בעצמך.
ואיך אתה בדיוק מקדם את העם היהודי?שלום עכשיו....איך הם קשורים לעם היהודי? תנועת שלום משיחית, האם היו לה יעדים שקשורים לעם היהודי כמו שלוחי חב"ד? האם הם פעלו למשהו שקשור ביהדות? איפה הם היום ? מה המורשת שלהם? עתה בכלל מבען מה זה עם יהודי ? לא סוציאליזם עולמי , דיוויון, ותורת התעודות המוסרית של ממשיכי דרכו של מנדלסון. גם יובל שטייניץ ומרדכי קידר היומבשלום עכשיו , אז מה? אודי אדיב איפה הוא היה הצבא- אז מה? מה הטיעון שלך נותן חוץ מהיעלבות אישית? " דאגתי לעם היהודי. " איך דאגת?. "שלום עכשיו".נשארתם אולי פרומיל בעם היהודי, כולם כולל כחול לבן ברחו מזיהוי עם התנועה הזאת והשמאל בכלל. כשלתם, הבאתם רק טרור לרחובות ואת אוייבי ישראל לשערי יהודה שומרון וירושלים. אתה מתבלבל חביבי בין דאגה לכלל המין האנושי, לבין דאגה פרטיקולרית לעתיד העם היהודי ותרבותו. אתה אולי איש נחמד, אבל מקדם את העם היהודי?.מ ס ו פ ק נ י.
היכן התקרהנתי ואיזה דיעה ימנית אתה מכבד? אין לי עניין בכבוד אלא בתשובה. איך יזבק מקדמת את הרעיון הציוני. בבקשה.דעות ימניות שמתבססות על עובדות אני לגמרי מכבד אבל אתה כותב דברים שעובדתית לא נכונים ואח״כ מתקרבן.