כבעלים של לאותר הורן קשה לי עם רזולוציה נמוכה. אולי לך יש יותר ידע בנושא הזה ...
אני נשאר עם קרמיים, ברשותך
.
ואחרי העקיצה, כן, יש חיים פשוטים מי שכורת ברית עם האויב שלי הוא האויב שלי. נקודה. יש כאן גט כריתות לרעיון הציוני הכי בסיסי- מחלוקות פותרים בתוך הבית ותומכי קונטאר וחיזבאללה אינם דיירים בו למיטב שיפוטי.
אני איתך לגמרי .לא צריך לעשות אינטלקאוליזציה עודפת לכל אספקט בחיים. אנחנו נאנסים להיות במציאות שיש בה רעים ויש טובים כי הצד השני מאלץ אותנו לחיות ככה. סבבה. אבל מכאן לצערנו הדרך להשלכות והכללות גסות מדי היא קצרה מאד.
לשים את כל האנטי ציונים, הגיס החמישי, החכ"ים הערביים, שרק בשביל לשבור את הכלים יהיו לנצח באופוזיציה ולא יתרמו דבר לרווחת הציבור הערבי, באותו סל עם גנץ שתרם את רוב חייו למדינה זה, אפעס... גס מדי עבורי.
ובאותה נשימה אנחנו גם מדברים על מיתוג של אנשים, לא על היכולות שלהם. בינינו, מה אתה יודע על איזה קבלת החלטות גנץ עשה בצוק איתן? אני לא יודע. אתה יודע?
גנץ מקבל מיתוג שאינו קשור ליכולות שלו. אולי הן טובות, אולי הן רעות. אין לי מושג.
אבל כנ"ל ביבי. ממותג כמר ביטחון. אבל איזה ביטחון בדיוק? המצב הולך מרגע לדודלי ברצועת עזה כבר שנים. איזה החלטות אדירות הוא קיבל ב- 20 השנה האחרונות? אוקיי, אז הוא יודע לדבר יפה באו"ם, אבל הוא לא מוביל לשום כיוון. מי שבוחר בו, בוחר במותג. לא במציאות.
אני מעדיף את בן גביר כראש ממשלה מאשר את ביבי. ובאותה נשימה, מעדיף את תמר זנדברג כראשת ממשלה. (לא צריך להגזים, את טיבי לא). העיקר שילכו לכיוון כלשהו. הסטגנציה הזאת תביא למפלתנו.
. אז כן, כמו בבחירה שלי בחלקי המערכת שלי , יש אמיתויות פשוטות נכונות ונצחיות. כמו למשל, lowther הורן זו השיטה הכי נכונה להשיג נירוואנה מוסיקלית. נקודה.
קרמי, קרמי.