יהושע, אני כבר אמרתי שאני מוכן למבחן עיוור בתנאים זהים למה שהצעתי לך. אני מניח שזה מה שנמר יעשה לי - אין סיבה לא. די להתקשקש ולבלבל ת'מוח. תעמיד את אוזניך למבחן או לא? האם אתה עומד מאחורי ההצהרות שלך שתוכל לשמוע הבדלים???? תפסיק להתפלפל ולהתחמק ולנסות להעליב, זה כבר פאתטי למדי. אם אתה כ"כ בטוח בעצמך אני לא רואה סיבה שלא תסכים. בסה"כ מדובר בערך בחצי שעה של שמיעה, זה הכל, אפשר גם פחות. מה שנבדוק זה את השקעים שלך בבית - שקע "מטופל" מול שקע רגיל עם חוט מאריך. הכבל חשמל יהיה זהה בשני המקרים. כל השאר זהה. רק השקע עצמו, שכאמור עבר ברייק-אין ארוך (מאוד חשוב כדבריך), יבדק. יהיו 32 נסיונות ותהיה חייב לנחש נכון 24 פעמים, האם מדובר בשקע רגיל או אודיופילי. החיבור יקבע בהטלת מטבע, ללא שום סייגים. אנא שלח לינק לפה שמפרט את השקע שלך. עזוב את היין - לא רוצה ממך כלום. הדבר היחיד שאני דורש זה שמפסיד ההתערבות הוא זה שמפרסם את התוצאה פה, ומודה בהפסד בג'נטלמניות. שקלתי לקחת את השקע שלך בתור "קרקפת" אם תפסיד, יש לי שקע שבור בבית שבד"כ מחזיק מטען טלפון, אבל אין חובה. מבחינתי אשאיר לך את הכבל מאריך אם אפסיד. קאפיש?