זה כבר תלוי בנמר.
mokes כבר הביע את הסכמתו לעבור את אותו המבחן שהוא הציע וחבל שאתה מסרב להכיר בכך.
ארז
אז למה שלא תעביר לו מבחן בנוהל כזה?
נמר לא יעשה את זה.
זה כבר תלוי בנמר.
mokes כבר הביע את הסכמתו לעבור את אותו המבחן שהוא הציע וחבל שאתה מסרב להכיר בכך.
ארז
מבחן עיוור הוא הפרמור היחיד לשפיות
אם אתה לא שומע הבדל בעיניים עצומות- אין הבדל
אם "לחץ הבחינה" מבלבל-סימן שאין הבדל משמעותי בצליל. מה שאומר שלא שווה להשקיע במוצר כסף עודף
אז למה שלא תעביר לו מבחן בנוהל כזה?
נמר לא יעשה את זה.
יהושע,
סגנון כתיבתך לא מכבד אותך.
אענה לך באותו סגנון שאתה אוהב להשתמש בו.
מוקס הביע את הסכמתו המפורשת לעבור את אותה בחינה בדיוק כפי שהוא הציע לך - זאת עובדה.
שאר האמירות שלך הן הנחות בלבד - אתה מניח שנמר לא יעשה לו את המבחן , אתה מניח שהוא הסכים לעשות את אותו המבחן כי הוא "יודע" שנמר לא יעשה לו את המבחן הזה.
אגב, גם החבר מתנוש הזמין אותו למבחן עיוור ומוקס נענה ברצון.
האם גם פה אתה "יודע" איזה מבחן עיוור מתנוש יעשה לו?
יתרה מכך, האשמת אותו, ללא ביסוס עובדתי, שהוא צבוע משום שהוא לא מסכים לעבור את אותו המבחן שהוא הציע אבל עובדתית זה לא נכון.
קבעת גם קביעה לא נכונה שהוא הסכים לעשות את אותה הבחינה רק לאחר שכתבת שהוא לא רצוי בביתך וגם זה לא נכון עובדתית.
אז אולי כדאי שתפסיק להתייחס לכולם כאל אשמים שחובת ההוכחה עליהם?
מוקס הצהיר מפורשות על הסכמתו אבל אם נמר או מישהו אחר יסכים לערוך לו בחינה כזאת - זה כבר לא תלוי בו.
אתה לא חייב לצאת צודק בכל ויכוח בכל מחיר, גם במחיר של הצגת הנחות כעובדות וכתיבת עובדות לא נכונות.
אתה מרבה להעיר לאחרים בדיוק על זה ולכן מן הראוי שתקפיד אתה יותר מאחרים.
שבת שלום
ארז
פעם נוספת, הוא לא יעבור מבחן על פי הנוהל שהוא הציע.
התאזר בסבלנות וראה אם זה אכן כך.
הבהרה קטנה לגבי מבחנים עוורים - חשבתי שאולי זה ברור לכולם, יתכן וטעיתי: ה"עיוורון" מתייחס רק לידיעה של מה מושמע.
אם נטל ההוכחה היה עלי, אז כן, הייתי מוכן ברצון לעבור מבחן כזה.
משל קטן:
איש א': אני יודע לעוף. אני בטוח בזה.
איש ב': תוכיח, נבחן אותך. קפוץ מקומה 30 ותתחיל לעוף.
איש א': אתה מוכן לעבור מבחן כזה?
איש ב': לא, כי אני לא יודע לעוף. אם אקפוץ, לדעתי אפול אל מותי הוודאי.
איש א': אתה צבוע, משום שאתה מציע מבחן שאף אדם בעולם לא יכול לעמוד בו ובנוסף אתה מסרב לעבור בעצמך מבחן בנוהל כזה.
אם האנלוגיה הזאת לא טובה, אשמח להסבר מדוע.
הייתי מוכן בשמחה לעבור את המבחן, אילו הייתי מאלה הטוענים שיש הבדלים בין A ל-B.
מכיוון שאני טוען שאין הבדלים במקרה שמן הנחשים הזה, אני לא אטרח להפעיל אותו עלי; הרי ברור לי שממילא "אכשל". זה לא הופך את המבחן לבלתי הוגן, אלא להיפך: למבחן ביקורתי חסר רחמים של עובדות ומציאוּת.
דווקא זו דמגוגיה, ארז. לקיחת הדברים למדרון חלקלק היא אמצעי רטורי דמגוגי. אבל זה בסדר, אני מבין מאיפה זה מגיע ומשתדל להתייחס יותר לתוכן הדברים ופחות לאינטונציה שבה הם נאמרים. לא תמיד זה מצליח לי (כולנו בני אדם), אבל אני משתדל.מקווה שלא השקעת בו יותר מידי...חבל על הכסף, ממילא זה נשמע אותו דבר....
יכול להיות שבסופו של דבר זה אכן יקרה וגם אז לא בטוח שזה בגלל שהוא מתחמק. זה בהחלט יכול להיות בגלל שאחרים (נמר, מתנוש) לא יסכימו לעשות את זה לפי רצונו.
אבל לפחות הוא, וכל אחד אחר גם כן, ראוי להזדמנות הוגנת והתחושה היא שמיהרת לדון אותו לכף חובה וחבל.
מקווה שההדורים יושרו באופן חיובי. באמת אין לי שום רצון להתנצח .
ארז
המבחן שלי אכן שונה. הוא קל בקנה מידה מהמבחן הבלתי אפשרי שהוא הציע לך.
מה כ"כ קשה בנוהל שהצעתי?!?!? אמרתי שאני מוכן להוריד את מספר ההשמעות, הדבר היחיד שאני לא מוכן זה לעזור לנבחן ע"י מתן התחייבות להגביל אורך סדרה של תצורה מסוימת, וע"י כך להפוך את המבחן למוטה סטטיסטית. מכיוון שאם אני בכוונה אבחר סדרה של תצורה אחת אתה תגיד שזו רמאות, אני מוציא את השיקול דעת שלי מהמשחק ונותן למטבע לבחור. מה כ"כ קשה פה? אתה יודע מה - אצל נמר אני אתעקש שהוא יטיל מטבע. אם לא, אני אבחר למבחן דיסק של מזמורים גרגוריאנים מבוצעים בסגנון שבט הטוטסי ושנינו נסבול מאוד. לא חושב שיש איום כבד מזה.פעם נוספת, הוא לא יעבור מבחן על פי הנוהל שהוא הציע.
התאזר בסבלנות וראה אם זה אכן כך.
שאלה טובה.
להערכתי לא תתקבל תשובה.
יהושוע.
המבחן שלי אכן שונה. הוא קל בקנה מידה מהמבחן הבלתי אפשרי שהוא הציע לך.
מה כ"כ קשה בנוהל שהצעתי?!?!? אמרתי שאני מוכן להוריד את מספר ההשמעות, הדבר היחיד שאני לא מוכן זה לעזור לנבחן ע"י מתן התחייבות להגביל אורך סדרה של תצורה מסוימת, וע"י כך להפוך את המבחן למוטה סטטיסטית. מכיוון שאם אני בכוונה אבחר סדרה של תצורה אחת אתה תגיד שזו רמאות, אני מוציא את השיקול דעת שלי מהמשחק ונותן למטבע לבחור. מה כ"כ קשה פה? אתה יודע מה - אצל נמר אני אתעקש שהוא יטיל מטבע. אם לא, אני אבחר למבחן דיסק של מזמורים גרגוריאנים מבוצעים בסגנון שבט הטוטסי ושנינו נסבול מאוד. לא חושב שיש איום כבד מזה.
אני רוצה לעבור כזה מבחן, ומוכן גם לעשות זאת אצל צד ג' ע"מ שחלילה לא אטמא את ביתך עם אוזני הטכנוקרטיות. מבחינתי שאתה תהיה הבוחן, לא אכפת לי. הנה - שמישהו ירים את הכפפה. אם יהיה תנאי שאני לא אסכים לו - אתה לא תהיה חייב בו גם. אני גם לא מבין מה לא אפשרי בתנאים שלי....על כן אני כותב שוב: הוא לא יעבור מבחן כזה, כי בניגוד להצהרות, הוא לא רוצה.
העניין הוא שהבחור נכנס רק כדי לשלול את הגישה האודיופילית, באתר אודיופילי, שמשוחחים בו אודיופילים, שמדברים מנסיון מוכח בלי אף אחד מהפרמטרים הללו.
מה שיותר מטריד אותי הוא שהבחור אינו מוכן לקבל את העובדה שיש פורומים שיכולים בהחלט להסכים איתו ושם יתקבל בברכה.
מדוע הוא בוחר דווקא בפורום שאינו מוכן לקבל טענות שאינן מגובות בנסיון. מדוע הוא בוחר לגלוש בפורום שמתעקש על כך שהחבר יחשוף את מה שהוא שמע.