מוקס.
השירשור החל בכך שאלדר שיתף את כולנו בחוויה ונתן המלצה לאודיופילים להחליף את הקונקטורים שלהם לטובים יותר. אתה טענת שזה שמן נחשים ואנחנו לא ניכנס לזה שאתה טועה או צודק, ובכל זאת נתת בכל זאת את דעתך המאוד נחרצת מבלי לבדוק אם יש הבדל או אין.
אחר כך הצעת מבחן עיוור לעניין {זה מדהים השיטה הזו שנועדה להוכיח שאתם יודעים משהו שאנחנו לא יודעים}.
אז מה דעתי על מבחנים עיוורים אתה יודע, ואתה גם יודע שבמבחן כזה אתה לא תבחין בין הרמקולים שלך לרמקולים שעולים פחות משליש {אני מוכן להוכיח לך את זה}.
אתה גם ממש לא מתכוון לבוא ולשמוע בשביל לשמוע, המטרה שלך היא להגיע לטוען, לעשות לו מבחן עיוור, להתפלל שלא יצליח להבחין ואז תקבל אורגזמה {מטאפורה} מזה שהוצאת אותו דביל. ואני חושב שיש סיכוי יותר מסביר שיהושוע יכשל במבחן הזה. {לא בגללו, בגלל סוג המבחן הזה שאני בחיים לא הייתי מבצע כך}.
לכן, מכיוון שאני יכול להוכיח לך בקלות שאתה לא מבחין בין כמעט כלום {חוץ משינויים קיצוניים} במבחן עיוור גם על מוצרים שזה ברור שיש בניהם הבדל, מבחן עיוור הוא הדבר הכי אידיוטי, אווילי, מביך ולא נכון שניתן להציע. המטרה שלך במבחן עיוור אינה קשורה לאודיו, היא קשורה למשחקי כבוד ונסיון להוציא את האחר אידיוט.
אבל מה קורה כאן בתכלס?
אין אדם אחד מהזרם הטכנוקרטי שאני מכיר שהצליח לבנות מערכת אודיו איכותית באמת. לכולן, בלי יוצא מהכלל היה חסר הרבה מאוד מוסיקה. בקיצור, אני יוצא בהצהרה שאין טכנוקרט שאני מכיר שיודע להרכיב מערכת אודיו איכותית!
יחד עם זאת אין טכנוקרט שאני מכיר שהיה מוכן לעבור מבחן עיוור שאני מבצע על רכיבים שהוא מודה שיש בניהם הבדל. ואני יוצא בהצהרה נוספת. הטכנוקרטים שמספרים לי סיפורים על מבחנים עיוורים יודעים היטב שזה מבחן מכשיל ולכן הם בעצמם אינם מוכנים לעבור אותו.
כבר קרה בעבר שהתקלתי טכנוקרט חכמולוג עם החלפה בין מגבר מנורות לטרנזיסטור והוא היה בטוח שיבחין בקלות. הוא יצא יותר מתוסכל ממה שאתה יכול לשער כאשר הבין שהמבחנים הללו אינם מחזיקים מים והוא אינו מצליח להבחין בין מגבר מנורות עתיר שומן לטרנזיסטור מתכתי יחסית. יש לציין שמגבר המנורות היה יקר פי 5 מהטרנזיסטור.
אנשים {בתפוז} נפלו במבחן עיוור בין מגבר וקדמגבר של mbl למגבר קולנוע ביתי במבחן עיוור. גם הטכנוקרטים בעצמם לא הצליחו להבחין בהבדלים הללו. בעיניים פקוחות, כאשר ראו מה מנגן ההבדלים היו יום ולילה. והאמן לי שהם, הטכנוקרטים, רצו שה-mbl ישמע אותו הדבר גם כשידעו שהוא מנגן. ההבדלים אילצו אותם להודות שיש הבדלים.
אז מה הפסיכולוגי כאן? אנחנו פסיכים שהעיניים פתוחות או שיכול להיות שאנחנו הופכים להיות כאלה כשהעיניים סגורות? אולי לטכנוקרט המצוי יהיה קל להתחבר לאופציה הראשונה שהרי היא מגבה את טענת האין הבדלים. הכי נוח, לא?
אז מה אתה אומר? איזה רמקולים יש לך? איזה מגבר? איזה נגן? אני מגיע אלייך עם ציוד ומפוצץ לך את כל האג'נדה על מבחנים עיוורים, ובחינם.
עכשיו תגיד אתה, מתאים לך שאני אעשה לך מבחן עיוור?