ל-330 יש פשוט שנאים מבדלים וקונדיטיונר כבר בתוך המגבר , אגב לא מיוצר יותר ,ואין יותר שבאלו, מה שכן יש -זה מוצרים משלימים לצרף למערכת, בקשר לכבל חשמל , באמת אין לי הסבר למה זה או אחר נשמע יותר טוב מכבל של אייס,ולמה קונקטור משפר משהו - אבל זה המצב, ובאם תבדוק תופתע כמו חלק מאיתנו שכבר מופתעים הרבה שנים , יש לי אח מרצה בטכניון ובבאר שבע בהנדסת חשמל,האמת הוא ד"ר לעניין , הוא נשמע כמוך סקפטי , אבל הוא אח שלי אז אני לא מתעצבן עליו, הוא גם לא כותב בפורום של אאודיו ,
בקשר למשקל של המרק לוינסון - מדובר במשקל של חוטי נחושת בשנאי ולא אלקטרוניקה חכמה, וזה אין בספקים הצנומים שלדעתך אמורים לעשות את העבודה.
תגיד , אני הזמנתי אותך לבוא ולהווכח, אז למה אתה עונה לי בצורה כזו מאיימת, הרי אנחנו נצר לאברהם אבינו שהיה מכניס אורחים,האם זו השפעת המקלדת המעלה את האטימות, יש עובדות שאומרים לך "בוא תראה ותשמע", יש לי כמעט את כל סוגי הכבלים והמחברים , חשמל מטופל ולא מטופל ,פילטרים לRF ,שנאים, כבלי כסף נחושת פלדיום כסף וזהב , כל מה שתבקש לשמוע כאפקט חשמל על הצליל ,אתה רק צריך לבוא עם האוזניים ולא נפוח כמו תרנגול קרב,ונו בוא נראה אותך עם כל התיאוריות שלך מה יש לך לומר.
בקשר לספקים ברוב המכשירים - הם לא טובים , וזו גם החגיגה של טדי פרדו שמוכר ספקים לכל העולם שעובדים יותר טוב מספקים של מכשירי על לכאורה , גם יאיר פורמן מומחה בשיפור ספקים בעיקר - כמו שהיוונים- "אלקטריסיטי איס דה מוסט אימפורטנט טינג" במבטא יוני כבד, לסיכום נוכל לומר שאפקט החשמל עם כל הוודו ושמן הנחשים שלו ,הוא התנאי הראשון במעלה בכדי לקבל צליל מעולה , והדבר אינו נמצא בתוך המכשירים אלא מחוץ להם ,