צריך לא מעט החלפות ע"מ לקבל מדגם סטטיסטי מתשובותיך. איזה כבל יחובר יוחלט בהטלת מטבע בלבד וללא שום שיקול דעת, וללא הגבלות על "סדרות". מה שהמטבע יעלה זה מה שיהיה. תוכל לנוח כמה שתרצה בין השמעה להשמעה. כמו כן - ניתן לבחור מספר קטעי מוסיקה ולא רק אחד - כרצונך. כמות קטנה של השמעות לא תיתן לנו שום דבר - רק נתווכח עוד לכאן או לכאן אח"כ. כמובן שזמן חימום הציוד יהיה זהה בכל המבדקים.בעיקרון, הנוהל נראה לי.
התיקונים שלי לנוהל המוצע על ידך הם:
1. תהיינה לא יותר מאשר 6 החלפות – יותר מזה האוזניים שלי תתעייפנה.
2. אתה רשאי לבחור את סדר ההחלפות כראות עיניך.
3. תהיינה לא יותר מאשר שתי "החלפות" מאותו כבל לאותו כבל.
4. יהיה נוכח בחדר אדם שלישי, ניטראלי, שעיניו פקוחות. אדם זה יכול להיות מישהו שאינו אודיופיל, תפקידו היחידי יהיה לוודא שהנוהל המוסכם נשמר. אותו אדם ירשום לעצמו איזה כבל יחובר בכל פעם והוא יהיה זה שיקבע באיזה מקרים (אולי) זיהיתי נכון ובאיזה מקרים (אולי) טעיתי.
5. אני אגיד מתי לבצע כל החלפה.
6. לבד מהאמירה שלי לבצע החלפה, לא יהיו דיבורים כלשהם, מאדם כלשהו, בחדר, בזמן המבחן העיוור.
7. אני אקבע את נוהל כיבוי והדלקת המכשיר(ים) בכל החלפה (כדי למנוע נזק למכשירים).
אגב, לא ענית על איזה סכום ההתערבות?
הכבל שיוחלף הוא כבל בעל תקע זכר אמריקאי בצד אחד ותקע נקבה לכניסה למכשיר בצד השני. כבל זה יהיה כבל קומקום פשוט בעל תקע אמריקאי פשוט. כבל זה יכול להיות:
1. או לכלל המערכת.
2. או למגברי ההספק (במקרה כזה יידרשו שני כבלי מתח עם תקעים אמריקאים).
3. או לקדם-מגבר.
4. או לדרגת הפונו.
5. או לנגן CD .
6. או לכל המקורות וקדם-המגברים גם יחד (לבד מאשר מגברי ההספק).
אתה יכול לספק את רשימת הציוד המלאה - למשל באיזה מגבר הספק מדובר? אין שום בעייה עם אדם ניטרלי כמובן. לגבי סכום ההתערבות - אסתפק בבקבוק יין טוב, אני סומך על הטעם שלך. אגב - אני כן רוצה מראש מידע על מה עשית בחשמל שלך טרם אישור סופי למבחן (וזה כולל פרוט השקעים). אם נעשות מניפולציות רציניות על החשמל בחדר שלך, בהשוואה לשקע אחר בבית, אז אין טעם בבדיקה כמובן, מאותו הסבר שברייסטון נתנו לגבי כבל חשמל.