לא אמרתי שהוא טרול - אמרתי שהוא בור, שלא מפריע לו להתבטא באופן קיצוני ואף פוגעני.
אגב, במחשבה השניה, אני לא חושב ש- sharon100 טרול, ואני מצטער שקראתי לו כך. הוא אישיות טכנית (אולי, מהנדס) שלא נחשף למערכת אנלוגית טובה. מצא בפורום "א'" דיונים טכניים שמובנים לו, והם נראים לו הגיוניים. למה אתה חושב שהוא צריך לסמוך יותר על פורום "ב'" שבו יש רק אמוציות? נסה להסתכל על הסיטואציה הזו מהצד. למי היית מאמין?
אתם כמו מיסיונירים מרגישים מחויבות להמיר את ה"דת" של sharon100 - למה? הוא לא מאמין - שימשיך לא להאמין, אל תענו. לא רוצה לעשות מאמץ כדי לשמוע תקליטים במערכת ראויה ולהתוודא בעצמו - גם זכותו. זו לא פורום אודיופיליה.
לא עברתי כמובן על השרשורים בהם הוויכוחים עם sharon100 התנפחו למימדים בלתי סבירים כי זה בזבוז זמן נטו, אבל בשתיים - שלוש הודעות שלו שקראתי, לא ראיתי התנהגות פוגענית או מתריסה (אולי, פספסתי). סוג של roberts.
ויטלי, אף אחד לא מרגיש מחוייב לשום דבר. אם היית קורא יותר מ- 2-3 הודעות היית רואה דפוס התנהגות של ילד פעור ומתלהב שלא מגיב לגופו של ענין, ונהנה מתשומת הלב כמו רוברט. אולי הוא הנכד שלו, כשחושבים על זה.
היציאות על הילד המתלהב באו אחרי שכמה וכמה פעמים ניסו לפתח איתו דיון רציני, והטענות נגד שלו היו חוזרות על עצמן, שטחיות ולא הגיבו לגופו של ענין. וכל זה מתוך חוסר ניסיון של האזנה, מערכת בתקציב של תלמיד בית ספר ככל הנראה, ולמידת שחיה בהתכתבות.
לגבי איך זה נראה מהצד - כל התחביב הזה נראה מהצד הזוי. זה לא אומר שום דבר.
נסה לראות מהצד שיח על מכאניקת קוונטים. מבטיח לך שזה ייראה להדיוט כמשהו תלוש והזוי שלא מתיישב עם השכל הישר.
הבדלים בין כבלי חשמל לא מתיישבים עם השכל הישר. צריך לשמוע ולהחליט לבד אם יש הבדל או לא. שרון לא עושה את זה, הוא נותן לשרלטן אמיר להחליט בשבילו. כנל"ל לגבי כל דבר שהוא יודע על האזנה למערכות סטראו ביתיות.
לכן, במחשבה שלישית ורביעית, אני כן חושב שהוא טרול.
לגבי עמית, לא הבנתי מה הדליק אותך, אבל נותן לך את הקרדיט שזה מוצדק.