אולי כדאי, בתיאורייה בטוח, במעשה אני לא מצליח בזה.אני רואה שאצלך כל יום הוא יום כיפור.
מהפוסט הראשון שלך אתה לא מפסיק להתנצל. אולי כדאי קודם כל לחשוב על להגיד רק דברים שלא תצטער עליהם.
הי, truejoker!
א. אני מבחין בין "הוכחה": משהו שעושים במדעים התיאורטיים, כמו במתימטיקה, מתוך קבלת האקסיומות המונחות בבסיסם, לבין אישור/אישוש/הפרכה של תיאורייה, שזה מה שלפי השקפתי עושים במדעים ה"מעשיים", כמו פיסיקה, כימיה, אלקטרוניקה וכו'. בעצם זו הסכמה אתך שכנראה אי אפשר להוכיח הוכחה מוחלטת שום דבר שקשור למציאות, רק לכל היותר לאשר/לאושש אותו בצורה שתספיק עבורנו כדי לקבל תיאורייה מסויימת, ולכל אחד יש גבולות שונים מבחינת מה קביל עליו לצורך קבלת התיאורייה כ"נכונה לכל צורך מעשי" -- לא כ"מוכחת", אלא כ"עד שנראה אחרת או שנמצא סתירה וכו'".
עמיר
אני רואה שאצלך כל יום הוא יום כיפור.
מהפוסט הראשון שלך אתה לא מפסיק להתנצל. אולי כדאי קודם כל לחשוב על להגיד רק דברים שלא תצטער עליהם.
אולי כדאי, בתיאורייה בטוח, במעשה אני לא מצליח בזה.
במצבי רוח מסויימים, גם כשאני חושב ונזהר, אני לא רואה אספקטים מסויימים, ובמצבי רוח אחרים, אני רואה "יותר מדי". אז אני לא מצליח למנוע בעיות מראש, אבל לפחות אני מנסה לא להשאיר אחרי גויות ופצועים אלא לנקות את מה שליכלכתי.
נראה לי שרוב האנשים כאן לאו דווקא טורחים לעשות אפילו את זה (sad)
"מלכלכים" ופוגעים בלי חשבון, ולעולם לא מתנצלים ו/או מנקים.
מעניין שדווקא לי מעירים, ועוד על ההתנצלויות :מה??????????:
מעניין. מה שנקרא "חומר למחשבה"
עמיר
אז אני לא מצליח למנוע בעיות מראש, אבל לפחות אני מנסה לא להשאיר אחרי גויות ופצועים אלא לנקות את מה שליכלכתי.
נראה לי שרוב האנשים כאן לאו דווקא טורחים לעשות אפילו את זה (sad)
"מלכלכים" ופוגעים בלי חשבון, ולעולם לא מתנצלים ו/או מנקים.
מעניין שדווקא לי מעירים, ועוד על ההתנצלויות :מה??????????:
עמיר
אני בטוח שלך זה מבהיר-------------------- הודעה מאת האחראי לקטעי מעבר ----------------------------
מה הפליאה?
אתה משתלח, מעליב, מתיש, ולבסוף מתנצל- בצורה סדרתית, בכל דיון של ממש בהשתתפותך שאי פעם ראיתי, מאז שצצת עם ההערה הגאונית לגבי השימוש במונח 'מוניטורים'. הכרוניקה ידועה מראש.
כל זאת ללא גרם מודעות עצמית, ועם, איך לומר.... עקומת למידה שטוחה משהו.
התוצאה היא, שההתנצלויות האלה לא שוות הרבה.
אגב, שמעתי על מערכות יחסים זוגיות עם דפוסים דומים,
גם שם ההתנצלויות לא היו שוות הרבה.
מקווה שזה קצת מבהיר את העניין.
--------------------- סוף הודעה -------------------------------------------------------
אפרופו מודעות עצמית, נראה שקשה לך להכיר בכך שמגבר צעצוע ומקלדת אינם תנאים מספיקים לבדיקה ראוייה לפירסום, צריך גם ציוד מתאים, חדר מתאים, דיסקים מתאימים, אוזניים מתאימות ומשהו ביניהן.
עמיר
לא באמת מעניין אותי מה מעניין אותך ומה לא.מערכת היחסים שלך עם אישתך למודת ההתנצלויות (תקוותי שעל דברים שאכן ניתן להתנצל עליהם)
ממש לא מעניינת אותי ולא ברור לי מדוע הבאת את זה. את הרמיזות המגוחכות על נטיות מיניות כאלו ואחרות- כנ"ל.
נראה שלפחות אחד מאיתנו יכול לכתוב כתבה ראויה לפרסום,
ואילו השני- לבבל"ת ולהתנצל (באמת או בכאילו), שוב ושוב.
אה, וה- 805 ח** רמקול.
ואתה גם לא מבחין בהבדל בין "יכול לכתוב" + "יכול לפרסם" לבין "יכול לכתוב כתבה ראויה לפרסום".
עם זאת, לא הוכחת שום יכולת להתנצל. אם לא ידוע לך, לא כל אחד יכול/מעז להתנצל בכלל ובפומבי בפרט.
כל זה לא שייך לנושא השירשור, ואני מציע שנפסיק את קו הבבל"ת הנוכחי. לא ביקשתי ממך (ו/או ממישהו אחר) הסברים לגבי "מעניין שדווקא לי מעירים, ועוד על ההתנצלויות" ו/או לגבי כל נושא אחר, ועניתי לך רק למען הסר ספק מה קורה כאן.
עמיר
אתה ממשיך בנושאים הלא רלוונטיים == בבל"ת, ועוד מנסה "להוכיח" באופן סטאטיסטי שאני מבבל"ת יותר בצורה די מביכה יחסית לעורך-דין.המממ... בוא נראה:
אני:
כ- 21 חודשים עד היום.
כ- 14 הודעות בממוצע לחודש.
אתה:
כ- 4 חודשים עד היום.
כ- 64 הודעות בממוצע לחודש.
לצערי אין לי אפשרות פשוטה גם להשוות כמות מלל פר הודעה, אבל נראה לי שבהשוואה של מי מבבל"ת יותר...
אפעס, הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה. מה שנקרא, קנה מידה מדיד ואובייקטיבי.
מה אומר, אכן 4 חודשים מפוארים.
מביך, מביך :מה??????????:
עדיף שתעצור כאן. סייג לחוכמה -- שתיקה
ליאור, הייתי מאוד שמח אם מה שאתה אומר, "התבטאויות כאלו לא מקובלות כאן", היה נכון.עמיר, התבטאויות כאלו לא מקובלות כאן, הטקסט המכפיש נערך.
וגם, יצא לי להכיר את בת זוגתו של רוי, לא זכור לי שהיא גבר.
רק עם זה שאתם מאפשרים לכתבים שלכם להשתלח בצורה די פרועה, וזו לא הפעם הראשונה.
עוד אמצעי רטורי מקובל אצל עורכי דין -- הוצאה מההקשראם כך, בהתחשב בסטטיסטיקה שהבאתי, היכן אתה עומד ביחס לביטוי הנ"ל?
די, אני צוחק כאן בעבודה בקול רם, לא נעים... (lol)