אתה כנראה לא שם לב שאתה בכל תגובה שלך פשוט מתנשא שזה לא להאמין פשוט דיבור מתנשא כאילו אתה הכל מבין והכל יודע ואחרים לא ולך ניתנה הבשורה.כפי שרשמתי : המקרה בהחלט יתכן ,אנו דוברים כנראה שפה שונה .
האמן לי. זה לא המקום לפרט - יש לי את הסיבות המדויקות שלי - למה אני חושב שהדיון הזה לא נקי ולא עוסק באודיו(מהצד שלך) ולכן אין טעם להמשיך אותו.
שואל פה אדם שאני לא מכיר ומכבד אותו בפליאה - לגבי סאבוופר והקשר שלו לאקוסטיקה או שימושו כמלכודת באס ובאמת שבא לי להכיר לו את העולם הזה .
פשוט מרגיש לי שרוח הדברים - היא בעיקר אגו ולא ידע או אודיו נקי .
גדולה של אדם היא לדעת מה הוא לא יודע ומה הוא כן יודע - ולמדוד את עצמו מול עצמו בלבד.כך האגו נשאר בצד .
סיפור אישי שלי :
לאחרונה נחשפתי למערכות אנאלוגיות על טהרת הפטיפון ונורא אהבתי ,ממש ממש . אני לומד את הנושא ומתחיל מהבסיס - הידע שלי שואף לאפס ואין פה בושה .אני מפצה במקומות אחרים ואני מודע היטב למצבי .
נחשפתי לעוד עולמות שונים שגם אותם אני לומד.
אבל ברגע שאני מרגיש (וגם קצת יודע ) - שדברים מגיעים מכיוונים לא נקיים - אז כל הפאן הולך .
אני בטוח שאתה מבין.
יום טוב
ידידי הכל נקי אין פה שום דבר וזה שאתה רומז עלי משהו זה רק מעיד עליך כבן אדם. כמו שאמרתי אתה לא מכיר אותי איך אתה יכול לבוא ופעם אחר פעם לטעון כל מיני טענות כלפי?
מה קרה? מישהו לא מתיישר איתך או מלטף לך את האגו אז ישר הוא שקרן והוא מגיע ממקום לא נקי? מהזו ההתנהגות הזו?
תלמד לקבל גם ביקורת מידי פעם.
אני יודע ורואה שאתה רגיל שתופחים לך על השחם כל הזמן, והנה בא פתאום מישהו שלא מתיישר איתך וישר הוא שקרן ולא נקי.
ידידי צר לי שבחרת להתנהל ככה מולי על גבול ההכפשה ועוד אדם שאתה לא מכיר. אם זו הגישה שלך ואתה לא יושע להתאמת יפה ומכבד עם אנשים בוויכוחים אז אולי כדאי שאל תגיב בכלל.