מה לא נכון?
בעולם אקוסטי נפלא ונשגב... צריך RC?
אתה חי באחד כזה ?
מה לא נכון?
ידעתי שתבוא השאלה.אתה חי באחד כזה ?
תגדיר "צריך".מה לא נכון?
מסכים גם לזה.מסכים איציק
אך לא ברור,
הרי לאורך כל השרשור לא נאמר חד משמעית
ש RC קיצוני כמו טרינוב הוא בא להחליף אקוסטיקה פיזית מושקעת ומותאמת לחלל והציוד.
וגם לא להפך אגב.
מציאת איזון וטעם זה שם המשחק.
בכל הכלים הנמצאים לרשותנו במצב הקיים.
אין כחזאת תשובה לעניין.
מלאה נימוקים וטעונים המגובים כולם בעובדות, לוגיקה ומחקרים.
מסכים גם לזה.
ההודעות האחרונות נבעו מאמירה שעדיף RC על המסלול הפיוריסטי.
התחלנו לטחון מים..
עדיף בזמן הזה לתלות איזה דיפיוזר או פעמון
הבעיה עם בעלי הגישה ה"פיוריסטית" היא שאפילו אם הם יסכימו שמה שחשוב זה מה קורה כשלוחצים play, הם לא יסכימו שבאמת צריך לבדוק במציאות משהו שאינו "פיוריסטי" מבחינתם, ויסתפקו באמונה האפריורית (=דעה קדומה, בהגדרה) ש"לא פיוריסטי"=="פחות טוב", ללא צורך בהוכחה או בדיקה.מענין אותי אם אתה מסכים לאימרה שבסופו של יום, אחרי כל ההסברים, הרכישות, התכנונים, הדיבורים, ההגדרות והאמונות, הדבר היחידי שחשוב, שבאמת משנה, זה מה קורה כאשר לוחצים Play...
אני לא כתבתי את המינוח פיוריסטי , אלא רק ציטטי אותו מהודעה אחרת.אתה חיב להסביר לי מה זו המילה הזו "פיוריסטי", כי אני בכנות מתקשה להבין אותה, למרות שקיבלתי כל מיני הסברים ב-25 שנים האחרונות..
זו מילת תואר שאמורה לתאר מצב מסוים והיא גם מילה יחסית.
אז מהי נקודת האפס? הנקודה בה כולם, ללא יוצא מן הכלל, מסכימים שהמערכת היא פיוריסטית וברגע שמתחילים לסטות מאותה מערכת ייחודית, אז המערכת היא כבר לא פיוריסטית. יש בכלל הסכמה גורפת כזו?
אולי ברגע שאתה מרכיב איזה פעמון שמתערב בסיגנל, לדוגמא.
ואם כבר אנחנו בעניין של ההסבר, אז אשמח גם להבין למה אתה יוצא מתוך נקודת הנחה כי למערכת "פיוריסטית" יהיה יתרון ביחס למערכת, אשר לפי הגדרות הפיוריסטים, מהווה 180 מעלות, מההגדרה ל-פיוריסטיות, קרי: אנטי פיוריסטית.
מענין אותי אם אתה מסכים לאימרה שבסופו של יום, אחרי כל ההסברים, הרכישות, התכנונים, הדיבורים, ההגדרות והאמונות, הדבר היחידי שחשוב, שבאמת משנה, זה מה קורה כאשר לוחצים Play...
רן
האמירה שלך היא באוויר, ואינה מבוססת על שום מציאות, רק על תיאוריה.הבעיה שלי היא עם אמירה ששימוש עם rc טוב יותר מאשר בלי.
אני לא כתבתי את המינוח פיוריסטי , אלא רק ציטטי אותו מהודעה אחרת.
ה play הוא החשוב, אני מניח שהדיון הוא איך להגיע למקום שאתה נהנה.
אין לי בעיה עם שום מכשיר ואביזר שעושים טוב לבעל הבית. הבעיה שלי היא עם אמירה ששימוש עם rc טוב יותר מאשר בלי.
עזוב. אני משבית שמחות. גם אצלי אני מנסה עד עכשיו להבין מי הדביל שבנה המערכת
זה לא מדוייק.אהה. פיוריסטי זה ללא התערבות אלקטרוניקה בסיגנל או עיבוד כלשהו.
לא ממש נשמע שמישהו יכול לעמוד בתנאי הקשוח הזה...
כל מה שנמצא במערכת שלנו מתערב בסיגנל וכל הרכישות שלנו, מכוונות לכך, שהמוצר יתערב בסיגנל, בצורה כזו או אחרת.
לטעמי זו מילה חלולה שהגבולות שלה משתנים, מתכווצים, מתרחבים, בהתאם למערכת ולמוצרים של המשתמש, שגורס שהמערכת שלו "פיוריסטית"..
ווליום קונטרול זה בולשיט וגם נותנים אותו במתנה בממיר כמו האחרים, הוא חותך את הקצוות ואולי מתאים לרמקולים 100db צפונה זה נכון גם לפרה פסיבי היו לי שנים ולא יהיו לי יותר,
רמקול יש נציל עם עכבה נדיבה, ויש לא נציל עם עכבה נמוכה 4 אוהם, העכבה היא הקובעת יותר מערך נצילות הרמקול.
לא אכנס לזה כדי לא לשקוע בוויכוחים,
הפוסט הזה נכתב פחות עבור אלה עם המדליות והכרה, הוא נכתב מעין מורה נבוכים לאוהבים את תחום ואין להם מה להפסיד.