כרגע. עוזב את הכל. כל תוכנית לשינוי. שידרוג. מכירה... ומודד.כנראה לא הובנתי עד הסוף, אשאל שוב, באיזה שלב אתה מבצע את המדידה? אתה ממקסם את התוצאה לפי האוזן ואז מודד? או "זורק" את הסטאפ בחדר ומתחיל למדוד?
לא סירטון אבל גרפים לפני RC ואחרי RC עם 4 פילטרים פרמטריים בתדרי התהודה שנימדדו 59.7, 69.7 116 ו270 הרץ, לא מבין מה לא ברור?עד שלא יעלו פה כמה סרטונים נניח: סירטון עם ה RC לפני ו אחרי, ושיעלו פה סרטונים עם הטוויקים ובלי ונשמע מה ההבדלים: לדוגמא: סרטון עם כפתורים ותוריד אותם תוך כדיי נראה אם יש הבדלים, זה ויכוח אינסופי.
לא צריך סירטון, זה בסך הכול 4 פלטרים באיקיוליזר פרמטרי מסוג "חסימת פס" שמומשו בDEQ2496 כתבתי על כך בשירשור "דיכוי גלים עומדים בעזרת RC" מוזמן לקראומה עם סרטון עם הטוויקים ?
האם נראה לך שאפשר יהיה לשמוע את ההבדלים בין מצבים שונים של מערכות hi-end כשמקליטים אותם באיכות סמארטפון ומשמיעים אותם בד"כ גם באמצעות סמארטפון או רמקולים של מחשב?עד שלא יעלו פה כמה סרטונים נניח: סירטון עם ה RC לפני ו אחרי, ושיעלו פה סרטונים עם הטוויקים ובלי ונשמע מה ההבדלים: לדוגמא: סרטון עם כפתורים ותוריד אותם תוך כדיי נראה אם יש הבדלים, זה ויכוח אינסופי.
ומה עם סרטון עם הטוויקים ?
הנה
"אני שוב אומר, ניסיתי להדגיש שלא מדובר בך אישית. נכשלתי בעליל."לא איום, פשוט לא מבין את הראש שלך. כפועל יוצא, לא כך כך ברור לי איך לשוחח אתך בעתיד.
אני כן מעריך את הרצון לתקן.
אני שוב אומר, ניסיתי להדגיש שלא מדובר בך אישית. נכשלתי בעליל.
אני גם לא מבין איך הגעת מ"לא לוקחים את עצמנו ברצינות" למסקנה שאני חסין בפני כינויי גנאי ועל כן מותר לך להשפריץ אותם בלי פילטרים. "אגו-מניאק" זה אפילו לא הדבר הכי פוגע - הרבה יותר גרוע שאתה חושב (ואומר) שהאמפתיה שלי היא מס שפתיים מתנשא ולא אותנטי. אתה מכניס את עצמך לפינות יפה מאוד גם בלעדי ומשדר תסכולים כבר תקופה ארוכה - זה לא עלי חביבי.
לגבי "פסיכולוגיה בגרוש" - טבען של אמירות רחבות/כלליות שהן חשופות לגנאי המאוד מסויים הזה. טבען של אמירות מאתגרות שהן עשויות לגעת בעצב חשוף. נגעתי. באבו אבוה נגעתי.
אין לי שום רצון או מנדט להגיד לך איפה ואיך לעבוד על עצמך -כי זה באמת יהיה פטרוני. הציפיה היחידה שלי ממך או מכל בן שיח לצורך העניין זה לתחזק איזה פילטר קטנצ'יק בקצה "שרשרת הסיגנל" בין האמוציות למקלדת.
בעיקר אבל לא רק יש פרמטרים לא מדידים שמרגישים אם זה מתחבר או לא, ברייט עם ברייט, רזה עם רזה וכו'סינרגיה בין רכיבים היא התאמה חשמלית נכונה בין הרכיבים.
הי רן.
בבקשה תפסיק עם הכרזות כאלה בכל פעם. עכשיו אתה שולל סינרגיה בין רכיבים כי היא סובייקטיבית לחלוטין? הלכת רחוק מדי לטעמי והפעם אני בטוח שאני לא לבד.
שבת שלום, גדי.
בלבלת אותיזה ברור ודרמטי.
ראינו את זה בפועל במבחן ההגברות.
.. אבל אחרי ההתאמה הקריטית הזאת...
אנשים מחפשים סינרגיה בין עוד לא מעט רכיבים.
רן
אני חושב שיש לך הרבה עבודה על עצמך, לפני שאתה מטיל בי דופי."אני שוב אומר, ניסיתי להדגיש שלא מדובר בך אישית. נכשלתי בעליל."
זה בדיוק העניין ובגלל זה אני חושב שאתה לא אותנטי, לא מדובר בי אישית אבל התכוונת גם אלי ומנית סעיפים פסיכולוגיים של התנהגות שכשהם מופיעים בספר לימוד זה בסדר כשהם מופנים ישירות או בעקיפין לאדם אחד או כמה זאת הגחכה ואפילו השפלה של אלה.
כל שאר שכתבת בציטוט לעיל: "לגבי "פסיכולוגיה בגרוש" - טבען של אמירות רחבות/כלליות שהן חשופות לגנאי המאוד מסויים הזה. טבען של אמירות מאתגרות שהן עשויות לגעת בעצב חשוף. נגעתי. באבו אבוה נגעתי." מראה שאתה כן עם בעיית אגו ואפילו לא מודע לכך, אתה פוגע, מתנשא ומעליב כי אתה חושב שאתה ספץ כמעט בכל תחום (לא בדקתי דייג) ובסוף כותב משהו שאתה חושב שיחליק לך את מה שכתבת, זה לא עובד ככה.
רועי ,אני חושב שיש לך הרבה עבודה על עצמך, לפני שאתה מטיל בי דופי.
בוא נראה - המשפט הנ"ל:
מתנשא? מדוייק? שניהם?
ישפוט הקורא.
התשת אותי
בוקר טוב גדינכתב ע"י RanMoyal:
מה זה בעצם סינרגיה בין רכיבים?
זה בסך הכל אומר שלאוזני המאזין בלבד, אותם רכיבים נשמעים סבבה.
בלבלת אותי