זה לא מסע צלב. זה חומר למחשבה.
יפה!
אז כצורת/חומר למחשבה, נראה לי שהיא תפורה מצויין כמעט רק עבורך אישית, כיוון שיש לך גישה שוטפת להרבה סוגי ציוד בו-זמנית (כולל גם כאלה שאתה מקבל בטרייד-אין) שאתה יכול לנסות בקלות לנסות שילובים ביניהם.
כמעט לאף אחד מאחרים אין את האפשרויות האלה. הם לא יכולים לקבל ולסחוב הבייתה המון מכשירים עדינים ויקרים וכבדים, שצריך שיהייו מועמדים (בו-זמנית אם מדובר ביותר מאחד) להשאלה/מכירה אצל אנשים שמוכנים להשאיל אותם לניסויים, למרות הסיכונים וללא תמורה.
כך שלרוב המוחלט של האנשים כאן ובכלל, הגישה של "שלילת הסינרגייה" שאתה מתאר פשוט אינה מעשית/ישימה.
חוצמזה, אם תרצה לשנות כיוון, כמו למשל לעבור להגברה חלשה ורמקולים סופר-נצילים, אפילו "שלילת הסינרגייה" לא תציל אותך מהחלפות מאז'וריות.
וחוצמזה, נראה לי שאנשים לאו דווקא מחפשים סינרגייה (בטח לא במשמעותה המילולית, שכנראה לא הייתה במודעות כל כך), אלא פשוט צירופים שיישמעו להם טוב יחד, ולכל היותר
קוראים לזה סינרגייה (מתוך חוסר מודעות להגדרה).
וגם כשהם מוצאים צירוף טוב, זה בדרך-כלל לא בגלל שמדובר במכשירים גרועים שבמקרה מפצים זה עם חסרונות האחר, אלא כיוון שכל המכשירים טובים לכשעצמם, מה גם שחלק לא זניח מהגולשים כאן קונים רק בעקבות המלצות/כתבות.
לכן נראה לי שכל הדיון עד כה בעניין סינרגייה אינו פרקטי, ואפילו עליך הוא לא בכל מקרה מגן בפני החלפות.
עמיר