דיז
אבל כרגיל התבטלותך בפני כל זב חותם בתחום או כל בעל אינטרס מסחרי- הם תוצאה של חוסר ידע מקצועי שנרכש מלמידה אמיתית, ובזה אין חדש תחת השמש.
(והקואינסידנס יגיעו להשוואה של המלצות היצרן המלומד- לעומת עצותיו של האפס מישראל, או שמא ימשיכו להיות קבורים במרתפי השב"כ רועדים מחשיפתם)
מצטער שאני לא מחשיב את המילים שלך. החבר שלך רמז לכולנו מה הם שווים
.
כאשר אתה קורא לאנשים זבי חותם- אני משועשע. מדובר באנשים שמאוד ראויים, בעלי ידע וניסיון (כמעט כמו שלך) , אילו מהם שמיצרים משהו -המוצרים שלהם מדברים בעד עצמם ופראיירים כמוך שמסתמכים על קטלוגים ומאמרים יפניים קונים ומשלמים הרבה כסף.
אילן , עם כל הכבוד (ואתה יודע שאין לי הרבה
), אתה לא נפוליון.
לא רק שאינך נפוליון- רמת ידיעותיך מאוד מוגבלת. הסיבה העיקרית היא שאתה לא מקשיב ומתייעץ עם אנשים שיש להם טיפה יותר ניסיון , ידע , ועשו משהו בתחום מעבר להשאיל מגבר של SF מאיזה חבר.לגבי המובינג וכביכול הבדיקות על ציודים אקלקטים- אל תצחיק אותי,אתה לא צריך לבדוק אתה יודע כבר על פי התמונה בקטלוג.
נראה לי שראוי שתכבד אותם. לפחות החבר שלך כיבד אותם ושילם הרבה כסף ל VSכדי לרכוש מוצר שלהם.כנראה שהם יודעים מה הם עושים.
אתה מדבר על למידה- כלל ראשון בלמידה הוא לדעת ממי ללמוד ומה. אתה "בטופ" כבר מהיום שהתעסקת ברסיבר אונקיו בבסט ביי.
ממליץ לך לכבד אנשים שאתה לא מכיר וכל פשעם שהם ייצרני אודיו או חובבים ששמעו קצת יותר ממך והחבורת 100 שנים של בדידות.
אומר שוב, אילו שהם שותפים לשיחה, מפגש או העברת מידע, הם באמת לא בליגה שלך ובטח לא שלי. גם אם מישהו מהם ייצר משהו- הם לא המליצו על שלהם בהכרח( ציינתי את זה מספר פעמים, אבל אתה בוחר להעלים את המידע הזה).
נשאלת השאלה למה אתה צריך לזרוק בוץ(=זבי חותם) באנשים שאתה לא מכיר את שמם (אולי חלקם כן), לא שוחחת איתם ואפילו לא שמעת מה הם אומרים.
צר לי שאני לא מחשיב דעה של חבר שכותב על משהו כ"חוק טבע" בעוד הוא לא שמע וראה ואפילו לא מתבייש לציין כי הכי קרוב זה היה לפני עשור באיזה חדרון לא ברור.
ממתין לראות את הנפלאות שקנית. אני מבין שהתייעצת עם אלוהים או עם כדור הבדולח שלך.
יהיה מעניין זה בטוח. אתה כבר יודע מה יהיו השאלות שלי