אילן , אילן אילן
אני לא רוצה לכתוב על זה שיש אנשים משונים ביקום. ביקשו שנכתוב יפה
כהרגליך בקודש אתה מסיק מסקנות בצורה עלובה. לזכותך יאמר שאותי זה ממש מצחיק. אני מקווה שאת האחרים זה לפחות לא מרגיז.
הפעם אכבד אותך ואשיב לכמה מהגיגיך העמוקים:
-שני המושגים שהבאתי הם לא היחידים לאנדקציה , אבל לטעמי צרכים להיות שם ברשימה.
-כן אתה צריך להציג כרטיס ביקור היות וחבריך הטוב העיד (ואף ביקש שיאמינו לו ) כאן שאין לך מושג זולת רסיברי אונקיו ואופי נפוליוני שמספר סיפורים.אני נוטה להאמין לחבר.
מצרף את הלינק כדי שתוכל להתרשם
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=352&page=5
הודעה מספר 42
-" אני כנראה איש מיוחד מאוד"- כן מאמי, אתה בהחלט מיוחד
- " וזה בא ממומחה שהשווה…." אני לא מומחה. אז זה אני משאיר לך. לגבי הואק, תן לי לחייך .
- " כל מה שאמרתי שבנית סט לא הגיוני.." אוייש , כמה חבל שהוא לא הגיוני עבורך. אני מסתדר איתו מצוין. גם אחרים וטובים במקומות אחרים מסתדרים, גם במתכנן שלהם מסתדר ככה ואפילו מציג אותו בתערוכות ככה. אולי זה בגלל שהם פחות "מומחים" ממך .חבל שהם לא שאלו את דעתך.
- " אני תמיד מונה ראשון…" כל הכבוד לך.
- " לגבי הרמקול החדש שלך…" הצחקתני. אפילו את הדוקטור שלחת לחפש תמונות באינטרנט על אחד מ "ניחושיך" המופרכים. אני לא עושה שום סמינר איתך, אשלח לך תמונה כדי שתוכל לפרשן.
- " אני באמת מאחל לך הנאה צרופה מכל בחירה שלך...." תודה נשמה. אני אחסוך את ההוצאה על שיחת הטלפון וממש אין צורך שתקפוץ אלי.
- " ושתוכל לישון רגוע הלילה הינה הרשימה המקוצרת מתוך המאמר..." למה רק המקוצרת? תן את המלאה.
כי היא נראית לי קצרה מידי ואני לא רוצה שתישאר במצב שלמישהו יש יותר ארוך
הנה שלי
Audio Note UK | Avantgarde Acoustic (Uno thru Trio) | BD Design Oris Horn
Cabasse (certain models) | Cain & Cain (all models) | | Coincident Speaker Technology | DeVore Fidelity Gibbon 8 | Dunlavy SC-III | Edgarhorn | Klipsch LaScala | | Living Voice | Lowther America | Merlin Music Systems VMS | Nola Audio Viper | | Proac Response and Tablette monitors | Reference 3A (all models) | Silverline Audio (select models) | | Sonus Faber (certain monitors) | | Tannoy Classic Line | Von Schweikert (DB99) | | Almarro | Antique Sound Lab | Art Audio | Audion | Audio Note | | Cary Audio | Diva Audio | Kondo | KR Audio | Lamm Industries | Manley Labs | | Ming-Da | Opera Audio | | Tron | Unison Research | Wavelength Audio | Welborne Labs | | Wytech Labs | Yamamoto Sound Craft |
והיות ויש לך עניין מאוד גדול במה שיש לי ובמה שאני בוחר, אומר שברשימה הזו יש מה שיש לי עתה ומה שאני בחרתי לעתיד. יחד עם הרמז האחר תבקש מהדוקטור לעשות חיפוש של תמונה באינטרנט, אחרת ממה שעשה,זה היה חוסך את הדיון המלומד של על מוניטור שהפצצת בשירשור הזה.
דרך אגב, שכחת ברשימה שלך לציין את הקואינסינס שהצהרת בשירשור הכולל הזה ששמעת אותו בלאס וגס בשנות התשעים. אני דווקא האמנתי לסיפור של הזה, אז אל תבאס ותחזיר אותו לרשימה שלך.
ההסברים שאתה מבקש שאסביר.. פעם אחרת מאמי, אין לי כוח עתה, אולי בסמינר הווירטואלי שלך.
" ומדוע סט כל כל טוב עף מהבית..." בנתיים שום דבר לא עף. בסך הכול רמקול שמאוד אהבתי ונוצרה לי האפשרות לרכוש. יתאים טוב( אם במערכת הנוכחים, אם במערכת חדשה מסביבו), לא יתאים, אמכור לך.
" ולמי ששומע הרבה קלאסי,,, בעיקר בתזמורות ומקהלות גדולות,," הזוי . סימפוניה מעדיף לשמוע בקונצרט ואולי שעה בשבוע. מקהלה גדולה? ממש לא אולי התשיעית של בטוהובן פעם בכמה חודשים, אופרות לא שומע חוץ ממוצרט, קנטאטות של בך מעדיף ביצועים יותר אינטימיים כמו של רפקין...בקיצור שוב הסקת מסקנות קלוקלת ועוד ממומחה עולמי.
" אל תיתן לכמה חברים מחו"ל להפיל אותך לקרשים שנית.." תודה על דאגותיך הכנה. יש גם חברים בארץ, שמכירים אותך (ולא אכתוב מה הם יודעים וחושבים על מומחיותך). ממליץ לך ללמוד דרך ארץ, ייעוץ ומעט פחות התלהמות ממישהו שהוזכר בכתבה של 6 הירחים –גורדון רנקין. לי הוא ידע לייעץ בצורה שעזרה לי.
את ייעוצך אני אשאיר כדי שאחרים ייהנו.
אתה סיינפילד של הפורומים , הרבה מילים על שום דבר. תעבור לאי סי קיו.
אני חושב שמיצינו את הנושא ובמיוחד זה הקשור אליך.
אני אגיב רק אם יהיה לך איזה אימרת שפר ממש טובה וחדשה-אז תשדל לא למחזר חומרים ורעיונות.
שיהיה לך יום מקסים, רגוע ומעשיר