דיז
למה אתה מצטער על אחרים ? אתה עושה זאת אצלך, היום.
(מה קרה דיז- עכשיו לא שמעתי בכלל רמקולים / מגברים, זה קו ההגנה החדש ? שתירצה לערוך רשימת מבחנים של השוואות בין ציודים ולא ביקורי נימוסין, נשתדל לפנות לך זמן)
רגישות אינה פקטור ניבוי להגברה הנידרשת (במיוחד ברמקולים מרובי אלמנטים, אך לא רק בהם)- כל רמקול מגיע לרגישות מסויימת דרך 'מניפולציות' אחרות לחלוטין- ולכן מספרים זהים לא מייצגים את אותם המאפיינים.
יציבות האימפדנס עוזרת להנעת הרמקול, אבל במפורש לא מהווה אינדיקציה 'לאור ירוק' למגברי סינגל אנדד 'מעוטי וואטים', ודוגמא לכך היא דובל (ויש עוד אחרים).
עברתי על המלצות כותב המאמר- קרוב למחצית מהרמקולים שהוא ממליץ לשימוש עם מגבר 'מעוט וואטים' (עד 16 וואט) הם רמקולים חד אלמנטים או מוניטורים.
אני יכול להעריך כי מרבית הרמקולים החד- אלמנטים יתאימו למגברים מעוטי וואטים, אבל מבלי לבדוק בהשוואה 'למרובי וואטים' אין ביטחון שהתוצאה טובה יותר או אפילו שווה.
לנסיוני, חלק מהדוגמאות של רמקולי רצפה שפורטו במאמר נשמעים טוב יותר עם מגברי 'סינגל אנדד' 'מרובי וואטים', ולהערכתי גם אלו שלא שמעתי לא 'יסבלו' מכך.
לחשוב / לטעון ששופר של 15 אינטצ' מנייר (כמו באחת התמונות) ינוע טוב יותר עם מגבר מיעוט וואטים מאשר מרובה וואטים (שניהם בסינגל אנדד)- יכול להאמר רק ע"י מי שלא עוסק בחייו האדיופילים בשוואה, וקנה אמירות לא מדוייקות.
וישנו חריג אחד 'לתורה'- אוונגרד.
חברה שמייצרת אלמנטים כל כך מאוסים מבחינה אדיופילית, שרק מגברים עם וואט אחד ומרחק האזנה של 10 מטר מהרמקול, מצליחים לתקן את העיוותים. וכל הגברה אחרת פשוט 'מנסרת' את המאזין.
מרבית החברות 'שניספרו' במאמר מייצרות מגברי סינגל אנדד מעוטי וואטים ברמת הכניסה לעולם ההגברה שלהן- הן כנראה לא שותפות לאופטימיות של כותבי המאמרים, ומבינות טוב מאוד שבקצה העליון של היכולות 'שוכבים' מגברי סינגל אנדד 'מרובי הוואטים'.
בדר"כ אין צורך באישורי רופא או המלצות כותב נלהב, צריך ידע המבוסס על ניסיון מעשי. לציין / להסביר שמשני מושגים (מנתוני הרמקולים) ניתן לגזור אמירה על סוג ההגברה, זו פשוט חובבנות מביכה.
אין צורך לחפש 'חבלי הצלה' במאמרים- חלק מהם לא שווה את הנייר שעליו הם ניכתבו (מבלי להתייחס לגופם של הדוגמאות), אני חוזר על הצעתי- תביא לסמינר את הרמקול הסופר רגיש שלך (97DB), ותפעיל אותו עם המגבר מיעוט הוואטים שלך- ואני אפעיל אותו עם שני סוגי הגברה מרובי וואטים (אחד בביאמפ, ואחד ללא ביאמפ).
להערכתי 'ההשוואה' תהיה 'מאירה עיניים' יותר מלרדוף אחרי סימוכין שלאישושם / ניתוחם ידרש חזרה על ההדגמות ובדיקה של נתונים- בפועל, כדי לאשש את עומקו המיקצועי.
הבריחה מניסיון / השוואה מעשיים ופתוחים להיזון חוזר של אנשים מסביבת חייך היא בחירה מיקצועית שמדברת בעד עצמה, כל מילה שלי תיגרע.