M0TI
אוהב את התחום
- מעורבות
- 18
- נקודות
- 18
אבל גם היבואנים שלנו משלמים גנים והולכים למכולת ,גם להם יש משכנתא ,ראית יבואן עם מרצדס? למה לעזאזאל הם צריכים לממש גחמות של אודיופילים מזילי ריר שמביאים להם זוג נעלי בית ישנים כטרייד ?
(lol)
אבל גם היבואנים שלנו משלמים גנים והולכים למכולת ,גם להם יש משכנתא ,ראית יבואן עם מרצדס? למה לעזאזאל הם צריכים לממש גחמות של אודיופילים מזילי ריר שמביאים להם זוג נעלי בית ישנים כטרייד ?
(lol)
כפי שאני מבין גם ברוך גליסקו מציע מחיר טרייד אין הוגן.
לא יודע אם 75 אחוז (לא נראה לי) אבל בהחלט מרשים למדי.
מה אתם חושבים, שיבואן שמזכה גבוה בטרי יד אין יהיה גם גמיש במחיר של המוצר החדש.?
בסופו של יום היבואן צריך להרוויח את הסכום שהוא מצפה לו מהיכן שהוא.
לא נראה לי שמישהו פה ירכוש מוצר (לא איזה מכשיר פלא) ביד שניה במחיר 75% ממחירו כחדש....תתפלא.
אפשר גם וגם - להיות הוגן בתמחור / להיות מאוד הוגן בטרייד אין -של מוצרים שנרכשו אצל אותו היבואן
הלוואי וירבו כאן עוד כאלה.
סבאבה,רוזי, לגמרי לא !
איל פור במדיניות מוצהרת רוכש ב-75% את המוצר הישן שנקנה אצלו ואילו על המוצר החדש הקונה משלם רגיל.
אני אומר זאת מניסיוני, קניתי אצלו כמה מוצרים ורק אחרי שקיבלתי ממנו מחיר על החדש, אמרתי לו שאני קונה ב'טרייד אין'.
לא נראה לי שמישהו פה ירכוש מוצר (לא איזה מכשיר פלא) ביד שניה במחיר 75% ממחירו כחדש....
לכן אם מישהו מקבל 75% בטרייד אין על המכשיר שלו אז כנראה הוא לא קיבל את המחיר הנמוך ביותר שיכול היה לקבל על המוצר החדש.
הכל מסתכם במספרים, והשאר זאת רטוריקה שיווקית.
ואני אומר לכל המילטון פרידמנים פה, שבכלכלה אין - יש מאין.אפשר גם לקבל זיכוי של 110% ,מסרתי פטפון רגה פלנר 3 וזרוע rb 300 וקניתי לין lp 12 חדש וזרוע aro בפחות מהיבואנים בזמנו ,סטראוטיפ ושרות דהלוקס.
כאשר אתה מחליף מוצר בינוני למוצר יקר הזיכוי יכול להיות בקלות 75%. הרווח על המוצר היקר כולל הנחה הוא מספיק גבוה שהמוצר הזול יבלע בתוכו.
חבל להוריד...אם מורידים את הערבים.