למה קטלוג?, אני קניתי ומקווה גם לקנות בעתיד ACCUPHASE.
הם כנראה בראש אחר לגבי אופן השיווק והלקוחות.
למכשיר 110 וולט?אלרון עדיין מיבאים את אקופייז , אין להם בהדגמה מוצרים רבים , אלה רק ספורים (בודדים!) ביותר ובדרך כלל ה"זולים" של החברה.
החברה באלרון לא נותנים הביתה להדגמה ..לפחות עד לפני כ 3 שבועות לערך שביקשנו ..
התמחור של אלרון מול מחיר חול גבוה מאד .
קניה ישירה מדילר ביפן למשל, בתוספת של משלוח ומיסים, הביאה מחיר טוב יותר מהיבואן הארצי .
ופער די משמעותי .
אני מניח שאלרון עוסקת בתחום הפרוייקטים (כמו הד סינמה וטופ אודיו), ומבחינתם אקיופייז זה בסה"כ קופסאות כבדות ויקרות מאד שמשתלבות בעיצוב של בתים יקרים ומאפשרות להגיע לסכומים של 7 ספרות בעסקה אחת.
אגב, מישהו יודע שהחבר'ה שהקימו את אקיופייז יצאו בזמנו מקנווד והיו אחראים על כמה מפלצות מאד מעניינות של קנווד...?
אלרון עדיין מיבאים את אקופייז , אין להם בהדגמה מוצרים רבים , אלה רק ספורים (בודדים!) ביותר ובדרך כלל ה"זולים" של החברה.
החברה באלרון לא נותנים הביתה להדגמה ..לפחות עד לפני כ 3 שבועות לערך שביקשנו ..
התמחור של אלרון מול מחיר חול גבוה מאד .
קניה ישירה מדילר ביפן למשל, בתוספת של משלוח ומיסים, הביאה מחיר טוב יותר מהיבואן הארצי .
ופער די משמעותי .
האענה שאודיונוט אינם מעוניינים למכור לאודיופילים היא לא נכונה בעליל.
אני מכיר המון אודיופילים עם אודיו ריסרצ', ווילסון, דיינאודיו, ברייסטון, טיל, וקראלים. האם כולם הזמינו מחו"ל?
אודיונוט פשוט מצמצמים את הקהל לאחד כזה שלא יתווכח שבחו"ל זה עולה 3 אחוז פחות.
הניסיון האישי!!! שלי בלבד היה כזה שלא הספקנו לדבר על יותר או פחות אחוזים,שיהיה להם\לו בהצלחה,אני באופן אישי לא אקנה ממנו ולא אמליץהאענה שאודיונוט אינם מעוניינים למכור לאודיופילים היא לא נכונה בעליל.
אני מכיר המון אודיופילים עם אודיו ריסרצ', ווילסון, דיינאודיו, ברייסטון, טיל, וקראלים. האם כולם הזמינו מחו"ל?
אודיונוט פשוט מצמצמים את הקהל לאחד כזה שלא יתווכח שבחו"ל זה עולה 3 אחוז פחות.
(Y)(Y)(Y)אודיונוט יפן היית תשובתו של בנזון לשאלה המקורית של השרשור לנציגיות שאינן מיוצגות בארץ
אודיו נוט הרצליה קשורה פה בהמשך לדיון שהתפתח מיבואנים שמייצגים ציודים מסוימים אך לא מתאימים את עצמם לעבודה עם "אודיופילים" מן השורה .
אני מאד מקווה שהם ממש לא קשוריםמה קשור אודיונוט הרצליה לאודיונוט יפן ולנציגויות שחסרות פה בארץ? שלטון ביבי משפיע על כולם? שואלים שאלה ומקבלים תשובה שלא קשורה. אליפות ממש.