איזה נציגיות חסרות לנו בארץ?

htpcking

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
יש יבואן חדש ל חברת Q ACOUSTICS בארץ

מחירים דומים לחו"ל

http://audiovideo.co.il/product_info.php?p_id=607

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
גם אני הייתי שמח אם היה ייבוא לMETAXAS בארץ גם HALCRO זה מותג שהייתי רוצה לשמוע.
CHORD ELECTRONICS ,BOW TECHNOLOGY,CHARMA בקיצור יש המון
אה גם פנטזיה על הפאואר של טנור הקנדית-מדהים, אגב חבל שהפסיקו את הייבוא של טוטם לארץ היה להם דגמים מעניינים מאוד.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
Kharma
Marten
Bamberg
Vapor

ובכלל, חברות עם מוצרי קצה בעלויות בינוניות +.
וואלה קיימות חברות כאלו. ראו דוגמת טאונשנד לאחרונה...
נוכחתי לדעת שבארץ לדוגמה רמקולים,
או סופר יקרים או $6000-$8000. ב-$15,000 אין כאן כלום!!!!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הראתי לך בדיון ההוא כמה וכמה רמקולים ב-15k דולר.
וזה לפני שהוספתי את סונוס פאבר, דיינאדיו, טנוי, קבאס, מרידאן, אודיו פיסיק, מוראל.
בקיצור.
הכלום הזה מתסכם במשהו כמו 50 רמקולים מנגנים בארץ.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
הראתי לך בדיון ההוא כמה וכמה רמקולים ב-15k דולר.
וזה לפני שהוספתי את סונוס פאבר, דיינאדיו, טנוי, קבאס, מרידאן, אודיו פיסיק, מוראל.
בקיצור.
הכלום הזה מתסכם במשהו כמו 50 רמקולים מנגנים בארץ.

עזוב, כבר הספקתי להצטער על הפוסט הזה...
את הרשימה שנתת שם גם אני יכולתי לתת בשתי דקות.
90% מהדוגמאות הללו לא רלוונטיות לנושא הדיון.
מי כמוך יודע שרמקול טוב צריך לעשות עוד הרבה דברים מלבד "לנגן".
אז אכן רובם מנגנים, אבל כמה או מי מהם באמת טובים???

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש בניהם מצויינים.

לדוגמא האיזופון קזיאנו - מאוזן, מהיר, מדויק, חזק ומפורט ביותר. כך גם הוילסון סשה, הליווינג וויס הבכיר גם כן.
יש רמקולים מצויינים בארץ במחירים הללו. אלה סתם דוגמאות.

יש לך בארץ את המג׳יקו. רמקול מ ד ה י ם!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אגב.
הטידל מחוץ לתקציב משום שהיצרן החליט שהוא מייצר רק את הפיאנו דיאסרה כרמקול הזול ביותר והוא יעלה בישראל 150k.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
הידעת שאפשר להחזיר מוצר שיושב בתצוגה ולא מצליח להמכר ולהחליפו בדגם אחר? כן, כל חברה שמכבדת את עצמה מאפשרת את זה.
יבואנים לא מוכרים מתצוגה סתם, אין סיבה להחליף תצוגה כי מישהו רוצה את המכשיר.

אתה שוב פעם מצדיק את כל התופעה הזו במקום לנסות לשנות.

אין דבר כזה, רב החברות לא לוקחות בחזרה תצוגות ישנות/ לא מכבדות את עצמן ;-)
נמר צודק, יש פה ביצה קטנה מדי, עם טרנדים שמשתנים מהר והרבה מותגים טובים פשוט לא נמכרים יותר , וזה לא תמיד באשמת היבואנים. אני יכול לתת הרבה דוגמאות לציוד טוב שנמצא קבוע בתצוגות ולא נמכר ברמה שמצדיקה את החזקת המלאי.
בנוסף גם הרבה חברות העלו מחירים חזק, תוסיף לזה מיסוי גבוה וכח קניה שהולך ומצטמצם עם השנים בארץ - דבר שלא עוזר למצב.
אני יכול להעיד על 3 חברות שאני מייצג שהעלו לי את המחיר במהלך ה5 שנים האחרונות בלא פחות מ80% !
ואני בטוח שזה לא קרה רק לי ... אז אי אפשר להאשים יבואן שעובד על שוק מצומצם כל כך, וצריך ללכת בין הטיפות בבחירת המלאי שלו בכדי לא ליפול כלכלית.
אני יכול להסכים עם כך שיש פה כמות גבוהה מדי של יבואנים ומותגים, וכחלק מההשרדות מביאים איזה חברה בשביל ״לעשות סיבוב״ ולהמשיך הלאה ולא מתוך ראייה קדימה.
תופעה של ״נציגות״ ללא מלאי שיובא אף פעם/ ללא הכרה רשמית אצל היצרן אכן נראית לעין מדי פעם, והיא בזויה.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
גם אני הייתי שמח אם היה ייבוא לMETAXAS בארץ גם HALCRO זה מותג שהייתי רוצה לשמוע.
CHORD ELECTRONICS ,BOW TECHNOLOGY,CHARMA בקיצור יש המון
אה גם פנטזיה על הפאואר של טנור הקנדית-מדהים, אגב חבל שהפסיקו את הייבוא של טוטם לארץ היה להם דגמים מעניינים מאוד.

כהנא מייבאים את טוטם.
ובתור מי שמכר בארץ כמה טוטמים לשוק הפרטי האודיופילי- רמקול מצוין, אבל לא הצדיק יבוא.

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
Kharma
Marten
Bamberg
Vapor

קארמה זה מחיר בינוני + ? מארטן זה מחיר בינוני + ? גם אתה קצת איבדת פרופורציות ...נראה לי שהם יותר באקסטרים היי אנד.
Vapor זו חברה שמוכרת ישירות ללקוח, אין שום סיבה שהיא תיובא לארץ.

קנה B&W 800 ביד שניה, זה VFM ;-)

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
מי כמוך יודע שרמקול טוב צריך לעשות עוד הרבה דברים מלבד "לנגן".
אז אכן רובם מנגנים, אבל כמה או מי מהם באמת טובים???

מילים כדורבנות ,תנסה לשמוע פרואק.

מיקי

miki185

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
חברת Chord (לא הכבלים) ומוצר מדהים, Hugo
וגם Lyra

מיקי

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
יש פה אנשים שחושבים בסגנון כמו בכדורגל...
השחקנים שלא שיחקו הם הכי טובים.......
יש פה מגוון גדול מספיק כדי להרים אחלה מערכת.
כנראה שמבחינת מרחק נסיעה, הישראלי הממוצע הרבה יותר קרוב לאפשרות לשמוע מגוון רב של מכשירים מהאמריקני
או האירופאי הממוצע.
הרבה פה עובד על הייפ של מוצר כזה או אחר, כאשר מוצרים מצוינים אחרים זוכים להתעלמות ונשארים בתצוגה
של היבואנים.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
יש פה אנשים שחושבים בסגנון כמו בכדורגל...
השחקנים שלא שיחקו הם הכי טובים.......
יש פה מגוון גדול מספיק כדי להרים אחלה מערכת.
כנראה שמבחינת מרחק נסיעה, הישראלי הממוצע הרבה יותר קרוב לאפשרות לשמוע מגוון רב של מכשירים מהאמריקני
או האירופאי הממוצע.
הרבה פה עובד על הייפ של מוצר כזה או אחר, כאשר מוצרים מצוינים אחרים זוכים להתעלמות ונשארים בתצוגה
של היבואנים.

הוצאת לי את המילים מהמקלדת :בעד:

זה מתחבר גם לעובדה שהרבה שומעים עם העיניים ולא עם האוזניים.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אז תפסיקו לעשות הייפ ותעבדו על הטווח הארוך.....(אמינות, מקצועיות, מחיר הוגן ויציב, תמיכה, שמירת ערך יד שנייה, וכו'...)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
Kharma
Marten
Bamberg
Vapor

קארמה זה מחיר בינוני + ? מארטן זה מחיר בינוני + ? גם אתה קצת איבדת פרופורציות ...נראה לי שהם יותר באקסטרים היי אנד.
Vapor זו חברה שמוכרת ישירות ללקוח, אין שום סיבה שהיא תיובא לארץ.

קנה B&W 800 ביד שניה, זה VFM ;-)

לא. קרמה ומרטן הן לא חברות במחירים בינוניים. ממש לא.
למרות שתופתע מה ניתן לקבל מהן במייל או שניים ובשיחת טלפון עם אחד הבכירים... אומר לך מבדיקה!
Vapor סתם טמבל. יכול לעשות אחלה באז שבעולם אבל במקום זאת תקוע בקופסה של עצמו.
קיצור, החיפוש נמשך... :)

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
מתחבר למה שאמר רוזי1 -רב היבואנים לא יזכו אותך על רב הציוד שמסתובב כאן ואם כן תקבל זיכוי ,אז עם כזאת תוספת
כספית שתשלח אותך ישר לממ"ד.
אני יכול להבין את רב הדברים שאמר כאן ערן-אבל יבואנים כמוהו יש מעטים ואפילו מדי,רב הדילרים זה יבואני קטלוג
שלא יזכו אותך על כלום (מוצרים של אלפי וגם עשרות אלפי דולרים) ואפילו לא על מוצר שרכשת מהם ישירות :כועס::כועס::כועס:וכך האודיופיל הרגיל מן השורה שחי בארץ הקודש
לא יכול להתקדם קדימה ולשדרג מוצר בכל פעם.כי מה לעשות שיש לשלם משכנתא וגנים לילדים מיסים ואוכל שמחירו מרקיע שחקים,הוזכר כאן אודיונוט שאני עדיין ממתין לתשובה כבר שנה לגבי גרילים לוילסון CUBB .:עצוב:

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,788
נקודות
113
אבל גם היבואנים שלנו משלמים גנים והולכים למכולת ,גם להם יש משכנתא ,ראית יבואן עם מרצדס? למה לעזאזאל הם צריכים לממש גחמות של אודיופילים מזילי ריר שמביאים להם זוג נעלי בית ישנים כטרייד ?
האמת היא שמכל ההססנות של היבואנים שלנו דני בכור בנה עסק לתפארת ,לכו תנו לו הישן שלכם ,קצת יפתח לכם התחת ,אבל ייקח ,כי זו המומחיות שלו ,הרי אף יבואן לא יממן לכם 70% ממכשיר חדש בתמורה לישן שלכם ,ואחר כך צריך לעבוד קשה בכדי למוכרו מעד שיראה את הכסף חוזר לכיסו ,חוץ מזה הוא לא מעוניין לתת לכם הצעה מעליבה בזמן שמוכר לכם מכשיר חדש ,בקיצור תקנו מראש מכשירים טובים שלא צריך להחליף אותם כל הזמן ,ואם החלטתם להחליף ,אז עדיף שתהיה קפיצה משמעותית ולא איזה מרק 2 של אותו מכשיר ,ככה פחות כואב הזיכוי ,כי ממילא יש להוסיף המון.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור