אולי אני טועה? לא מבין למה חברה יחסית צעירים באודיו נניח 10 שנים,לא מצליחים ליצור...

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
עכשיו כל מי שקנה טכניקס יש לו פטיפון מעופש? איזה שטויות ומזל שאתה במיעוט בנושא
סיני = זול ואתה משמיץ , אתה אומר שלא אבל עובדה
גנדלף, יקירי, בוא נעשה סדר:

1. לגבי הטכניקס - כן. מעופש. למה? כי בכסף אפשר לקנות משהו טוב יותר. זאת דעתי, שמבוססת על שתי התנסויות עם טכניקס, ובדיקה של המפרט שלהם מול מתחרים באותו מחיר.

2. סיני - אתה מוזמן לקרוא שוב מה שכתבתי בשרשור הארוך שלנו מלפני חודש, ולראות שלא השמצתי את הסינים באופן גורף אלא רק את הסקירה של האדיוט הזה שהבאת לינק לסרטון שלו. הסיבה הכי פשוטה, מבלי בכלל להתייחס לתוכן הסקירה: יש לו לינקים של אפילייט בתחתית השרשור. איך אתה יכול להתייחס לאחד כזה ברצינות?

טרחתי וכתבתי ואמרתי מפורשות מאה פעם, שהמוצרים שאני שמעתי נותנים תמורה סבירה לכסף, אבל הם לא מציאה ולא מדהימים יותר מחבריהם המערביים, בהכרח, כי הם סינים. ההתנסות הפרטית שלך עם פרה ב- 500 שקל שנתן בראש לפרה ב- 50,000 ש"ח היא בסדר גמור, אבל מולה עומדות אינספור אחרות. אז כל מה שאפשר ללמוד ממנה היא על המקרה הפרטי שלך.
נתתי גם דוגמאות לחברות אנגלית, שבוא נניח שמייצרות כולן בסין, שנותנות תמורה לכסף לא פחות טובה, ע"ע IFI. אבל אתה בוחר להתעלם מזה, ולהתבצר בעמדת ריגשי שלך, במקום לתת טיעונים עניינים, כמו למשל: למה אתה חושב שרמקול מוגבר הוא תמיד טוב יותר מפאסיבי?

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
אני מזמין גם את לירן וגם את מתנוש.
שתייה חריפה עליי. יש גם עראק 50% עם המקלות אניס. תבואו ונעשה אפריטיף.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
ההתנסות הפרטית שלך עם פרה ב- 500 שקל שנתן בראש לפרה ב- 50,000 ש"ח היא בסדר גמור, אבל מולה עומדות אינספור אחרות. אז כל מה שאפשר ללמוד ממנה היא על המקרה הפרטי שלך.
לא 500 אלה 4000 והשוואתי אותו רק למה שהיה לי פה ולא שום אחר במחיר שציינת ולא קבעתי שום עובדות לגבי האיכות מולל כלל המוצרים

למה אתה חושב שרמקול מוגבר הוא תמיד טוב יותר מפאסיבי?

נכון לי זה ברור מאוד שרמקולים שאני מכיר מוגברים יהיו תמיד יותר טובים מול רמקול ומגבר באותם מחירים
הזמן יגיד ותראה שזה יעניין עוד הרבה אנשים, משהוא שאני כבר רואה שקורה

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
גנדלף , אכן ישנה מגמה כזאת בשוק האודיו לכיוון המדפי המוגבר. לא נראה לי שזאת המגמה הכוללת בשוק ההיאנד.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
לגבי הטכניקס - כן. מעופש. למה? כי בכסף אפשר לקנות משהו טוב יותר. זאת דעתי, שמבוססת על שתי התנסויות עם טכניקס, ובדיקה של המפרט שלהם מול מתחרים באותו מחיר.
תראה לי אחד שאומר ש - 1200GR זה אשפה (למתחרים באותו מחיר ופחות)?
אם אתה מתכווון ל - 1210MK7/1500C אז נכון הם מיוצרים אצל פנאסוניק במלזיה ולא ביפן ואכן אשפה
כל השאר מיוצרים ביפן

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
@matanoosh
אותך אני לא מזמין! למה? כי אתה גזען! תתחנן לא אזמין אותך.
טטטפפייי עאלייכ יא סמולן.
מתי מפגש?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
טטטפפייי עאלייכ יא סמולן.
מתי מפגש?

לא סמולן ולא שמאלן. לך חפש מי ידגדג לך באצבע הקטנה ברגל.
יאללה, בוא. האוונגארד הלכו מזמן...... בעצם כל המערכת אחרת מהפעם ההיא שהיית. אפילו הבית לא אותו בית.
רק תביא כיבוד, שתיה, "מלצרית" וכרטיס אשראי. כל השאר, עלי.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
לא הבנת שהוא לא ממש מאמין לאילו הטוענים ששומעים הבדלים.
הוא פשוט משתדל להיראות "נאור" וליברל.
מי...?
או שהייתה קצת ציני ובלבלתה אותי:מבולבל:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
אני מזמין גם את לירן וגם את מתנוש.
שתייה חריפה עליי. יש גם עראק 50% עם המקלות אניס. תבואו ונעשה אפריטיף.
רק אותם...;)

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
אה אוקיי, עכשיו הבנתי.
את גלגלת רימון לחדר ואחרי הפיצוץ אמרת שאתה רק במקרה חלפת בקרבת המקום ואתה אפילו בכלל לא מהאזור.
"אז מה אתם רוצים ממני" הבנתי. :כל-הכבוד:

בוא, ידעת בדיוק לאן הדיון ילך. ההיתממות ה-"politicaly correct" הזאת שבאה להקים קל צעקה על "גזענות", מבחינתי לא נדבקת. תן פה קצת יותר קרדיט לאנשים.
אני למשל לא התלהמתי ובאמת ניסתי ועדיין מנסה לקיים עמך דיון אינפורמטיבי ומכבד. עזוב לרגע את מרימי הכבלים. לגופו של עניין, גם אני לא תמיד אוהב או הייתי נוהג בסגנון הכתיבה של matanoosh אבל אני מכיר אותו מספיק מהשנים כאן בפורום כדי לדעת שגם אתה פספסת לגמרי את עיקר הנקודה ונצמדת לתפל ולא לעיקר. ולא, אני ממש לא בא להגן על מתן ספציפית. הוא לא צריך את זה, האמן לי.
בקיצור, לא גזענות, לא הפליה ולא התנשאות. הנקודה היא שכל פעם שקם משהוא עם טענה המלווה ב-1,000,001 הסברים מדוע כל אלו שמשקיעים מאמצים וסכומים גדולים על כל פירור במערכת האודיו שלהם הם שוטים רודפי אגו ויוקרה, זו הנקודה. זה הבוז וההתנשאות שמלין וגורר אחריו תגובות בהתאם.
גם פעם טענו שהעולם שטוח וכשקם אחד והוכיח עגול נעלו אותו בצינוק. אנחנו לא נועלים אף אחד בצינוק, אבל כן קוראים באופן גלוי, מוצהר ואפילו אומר ברמת אג'נדה מרכזית של האתר, פועלים לקדם את תחום האודיו בישראל. נקודה. אין לזה שום קשר כהו זה לציוד יקר ואקזוטי. כמו שאני סוקר רמקול במאות אלפי שקלים, סקרתי גם באלפים בודדים ואחרים סקרו גם במאות בודדות. המטרה היא לקדם את האודיו בישראל.
אז עד שלא שמעת X והשוואת ל-Y, אל תמהר לשלול. וכן, סאונד היי אנד עולה לא מעט. אין לזה סוף כמעט. כמו כל תחום. אבל מפה ועז לזלזל המרחק גדול. אז אתה אל תזלזל ואחרים לא יזלזלו בך. יש?

ועכשיו רק כדי שיהיה ברור שהכל נאמר באמת באופן מכבד, יש לך הזמנה פתוחה אצלי. תבוא, תשמע אצלי, תספר לכולם ששומעים זבל ושאני מאוהב בעצמי ושבכלל נתתי לך רק מים מהברז בכוס חד"פ. בכיף!
תודה על ההצעה
זו לא הנקודה כאן. שאל פותח השרשור למה אין תנועה כאן, למה אין משתמשים חדשים
התשובה שלי היא שנוצר פה סוג של מועדון חברים ואפס סובלנות לחדשים
פעם עוד הייתי מנסה להתווכח , ראיתי שזה די מיותר
יש הרבה פורומים בחו"ל שגם שאנשים כותבים קניתי כבל רשת ב 2000 דולר ומישהו מגיב לו בזבוז כסף לא מתנפלים עליו 5 דוברמנים
אני הבנתי מזמן ששומע לא שומע זה ויכוח מיותר
יכול להיות שיש לי שמיעה של פיל זקן , אין בעיה
אם כבר הייתי מתווכח זה לא על שומע לא שומע אלא על נסיון של חסרי ידע להסביר למה זה עובד מבחינה טכנית ומשתמשים במושגים שאין להם מושג בהם
תראה אני ילד, החלפתי כבר לא מעט וכמעט כל היבואנים מכירים אותי. את הבדיקות של כבלים מסוגים שונים כולם עשו לי, לא שומע מה לעשות.
השקעתי בכל הסטאפ בלי להכנס להוצאות מטורפות על כבלים. נניח כבלי רמקולים לקחתי ב 200 שח למטר ואני מרוצה
אם מישהו כותב כאן שקנה מוצר , גם אם הוא סיני זול , אם מישהו כותב שלא יכול להיות הבדל בין ... ל .....
אפשר להתעלם, אפשר להעיר בסגנון נורמלי אבל לתקוף אותו באופן אישי , זה גורם למשתמשים לברוח

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
אני נאור???
הצחקת אותי
אני אגיד לך בפרצוף את מה שאני חושב גם אם אהיה לידך
אתה כל הזמן עסוק בלהקניט אותי , זה בסדר אם זה מרגיע אותך אין לי בעיה
רק אם היית עוקב אחרי דיונים אני גם פרסמתי כמה סרטונים שמוכיחים שאנשים שומעים אחרת (לורן מול יאני) ועוד כמה תופעות מעניינות
ואני שוב חוזר, לא מתווכח עם אלו ששומעים הבדלים
מתווכח אם מי שמנסה להסביר אותם במושגים שאין לו מושג בהם
מאמין לך שאתה שומע הבדלים יותר משאני מאמין לבנט שטובת המדינה לנגד עיניו

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני נאור???
הצחקת אותי
רק אם היית עוקב אחרי דיונים אני גם פרסמתי כמה סרטונים שמוכיחים שאנשים שומעים אחרת (לורן מול יאני) ועוד כמה תופעות מעניינות
מאמין לך כמו שאני מאמין לביבי שרק טובת המדינה לנגד עיניו.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
716
נקודות
113
אתה לדוגמא :)
ואחרים שאומרים שמי שקונה פטיפון של טכנינקס שהוא מעופש
זה העניין. למה להשתמש במילה " מעופש"? למה זה תורם? עדיף לומר " שמע חביבי, תעלה את התקציב ב10% ולטעמי תקבל יותר פירוט/ בהירות/ דינמיקה וכולי.. המילה מעופש וכל הנרדפות לה מחסלות דיון...

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
אני נאור???
הצחקת אותי

לירן חמוד. אל תתן למקטרגים טו גט יו דאון, רק תבין שהאמוציות שאתה מעורר באמביוולנטיות הרגועה שלך מטריפה לכמה אנשים שהקדישו את חייהם לתחביב את השכל. הרי לא תלך לבית כנסת ותדבר בנועם מול המתפללים למה לדעתך אין אלוהים. לכל דבר יש זמן ומקום.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
לירן חמוד. אל תתן למקטרגים טו גט יו דאון, רק תבין שהאמוציות שאתה מעורר באמביוולנטיות הרגועה שלך מטריפה לכמה אנשים שהקדישו את חייהם לתחביב את השכל. הרי לא תלך לבית כנסת ותדבר בנועם מול המתפללים למה לדעתך אין אלוהים. לכל דבר יש זמן ומקום.
חחח
מזמן הבנתי את הלך הרוח כאן ואני מגיב בהתאם (לרוב לא מגיב)
הדליקה אותי משאלת הלב שהאתר ינוקה מטכנוקרטים
התקדמנו
לעניין האמונה בצדקת האודיו , כל אחד משקיע איפה שהוא שומע הבדל. אין לי כבלים של הום סנטר אבל גם לא באלפי דולרים. את הכסף הוצאתי על פטיפון, פונו, דאק, מגבר ורמקולים

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
חחח
מזמן הבנתי את הלך הרוח כאן ואני מגיב בהתאם (לרוב לא מגיב)
הדליקה אותי משאלת הלב שהאתר ינוקה מטכנוקרטים
התקדמנו
לעניין האמונה בצדקת האודיו , כל אחד משקיע איפה שהוא שומע הבדל. אין לי כבלים של הום סנטר אבל גם לא באלפי דולרים. את הכסף הוצאתי על פטיפון, פונו, דאק, מגבר ורמקולים

יאללה, ספר לנו על הסט אפ שלך.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
יאללה, ספר לנו על הסט אפ שלך.
פחות או יותר פרסומת לאודיופריק
מגבר לקסמן 509
רמקולים living voice r3 rbx
פונו לקסמן eq500
פטיפון Brinkman bardo ראש zyx airy 3
דאק מטרונום

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
יפה מאוד.
איזה מטרונום?​

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור