אולי אני טועה? לא מבין למה חברה יחסית צעירים באודיו נניח 10 שנים,לא מצליחים ליצור...

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
לדמיין שאתם שומעים הבדלים
זאת התנשאות! כשחלק מכם בטוחים ב100% שאני מדמיין הבדלים בין כבלים ומשכחים אתם מתנשאים ואומרים שמי שטוען שאין הבדלים יש לו דעה אחרת שמשתיקים אותה בפורום.
אז ככה! יש הבדלים בין כבלים גם אינטרקונקטים וגם דיגיטלים, פשוט יש הבדל, זו עובדה, לא דעה שלי או של מישהו, פשוט יש הבדל! הוויכוח יכול להיות אך ורק אם ההבדל שווה את הכסף או איזה כבל יותר טוב. אבל אתם הטכנוקרטים מתנשאים על מי ששומע ומתייחסים אליו כבעל דימיון ששומע את ההבדל אך ורק בגלל המחיר ששילם (הטיפש)…

למה

חבר משקיען
מעורבות
838
נקודות
113
הבעייה העיקרית של הפורום בשנים האחרונות היא מחנאות וחוסר סובלנות ויכולת להכיל דעה שונה משלך. לפעמים עדיף לדלג על העקיצות ולא להדליק מלחמת קודש. אמירות כמו "מעופש" או "מעפן" צריך להוציא מהלקסיקון של דו-שייח מכבד. עולי זה יתן דחף לאנשים בעליי מערכות "פשוטות" לשתף ולהביא את דעתם.;)

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
הבעייה העיקרית של הפורום בשנים האחרונות היא מחנאות וחוסר סובלנות ויכולת להכיל דעה שונה משלך. לפעמים עדיף לדלג על העקיצות ולא להדליק מלחמת קודש. אמירות כמו "מעופש" או "מעפן" צריך להוציא מהלקסיקון של דו-שייח מכבד. עולי זה יתן דחף לאנשים בעליי מערכות "פשוטות" לשתף ולהביא את דעתם.;)

צודק.
רואים את זה בכל מקום, בעיקר מאלה שנבחרים להנהיג את המדינה שאמורים להוות דוגמא.
סגנון של שיח אלים (ולפעמים גם אלימות פיזית) הפך להיות משהו שכיח ולא מוקצה.
הדג מסריח מהראש....

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
זה לא מדע בידיוני שהגולם קם על יוצרו ;)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
טכנוקרטים שלשמחתנו מתמעטים פה?
כלומר אם אני לא מבחין בהבדלים בין כבלים אני לא רצוי פה?
זה בדיוק הסיבה שאין כאן יותר מדי פעילות
תמשיכו להתנשא
לדמיין שאתם שומעים הבדלים עם משככים לכבלים ולהתייחס רק אל אלו מהכת שלכם
עדיף קבוצות ווצאפ

"לדמיין שאתם שומעים הבדלים עם משככים לכבלים". פה בדיוק הבעיה לירן (אני מניח שזה שמך הפרטי).
לטעון טענה כזו כלפי חברי הפורום ובכלל חובבים בתחום, אשתמש במילותך אתה: זו התנשאות לשמה. למה? כי בין אם היא נכונה או לא לדעתך או יותר נכון למיטב הבנתך ונסיונך (ולא, אני לא אומר זאת בלשון מתנשאת. אני באמת מאמין לך באומרך שאתה חושב שאין הבדלי סאונד בין כבלים שונים, משככים וכו'). אני גם באותו זמן בטוח שפשוט לא חווית את זה נכון ו/או שאתה פשוט לא שם ביכולת לשמוע את ההבדלים. בדיוק כפי שאני לא יודע להבדיל בין בד משי סיני מעאפן למשי מיצרי. למה? כי אני לא שם ולא מבין בזה מספיק ולא מעוניין גם להבין בזה. זה בסדר גמור ולגיטימי. אך לא אני אקום ואומר לכל אלו שחשים את ההבדל בבד, במרקם שלו, בתחושה ובאיכות שלו "לכאורה" שהם מדמיינים ומשכנעים את עצמם בגלל תג מחיר.
למה? כי אין לי משי סיני בארון וגם לא מיצרי.

תבין חבר יקר (באמת), העניין הוא פשוט ונטחן כאן עד דק אין ספור פעמים במהלך העשור האחרון ואולי אף יותר.
אני אומר לך כאן ועכשיו, אין לאף חבר כאן ולו ל-"משוגעים" והקיצוניים ביותר בתחום בעיה עם זה שיש כאלו שלא שומעים הבדלים כבלים, משככים ושאר ירקות. בסדר? כותרת מספיק ברורה? ;)

הבעיה היא הקריאת תגר שמגובה במידע ו-"תמיכה מדעית" על כל אלו שכן שומעים הבדל. הבוז והזלזול ומה לעשות ההתנשאות היא מה שמייצרת את התגובה החוזרת. אתה מקבל את מה שאתה נותן. thats life. בוא, תקרא את התגובה הראשונה שלי בפוסט הזה (עמוד 2) ותבין גם את קצת מהרקע.
אומר לך משהו נוסף, היו כאן פעמים שזה הרחיק לכת למקומות קיצון. עד כדי מבחנים עיוורים מטורפים ואשכרה התערבויות כספיות באלפי שקלים. זה הגיע למקומות הזויים. אממה, האם קרה? האם בסוף כל אלא שנלחמו וחרבו דיונים שלמים, כל אותם דוקטורים לפיזיקה, כימיה ואנגריה אטומית האם כל אלו בסוף באו לשמוע בעצמם ולחוות דעה פיזית בזמן אמת? מה אתה חושב?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
הנה בדיוק הדגמת את הסיבה שאף אחד לא מגיב פה
רק חסר לכם להנפיק פנקס אדום
די, נו, אתה התחלת.
ראשית, אתה לא טכנוקרט. אתה פשוט לא שומע ההבדלים בין כבלים. אבל בניגוד לנודניקים כמו רוברט וכל מני מחנכים אחרים, אתה לא פוסל אחרים שטוענים ששומעים.

שנית, למה זה כ"כ מופרך? לאנשים ששומעים הבדלים בין כבלים ורוצים לדבר על זה מגיע פורום, בלי שיבוא חכמולוג חדש כל שני וחמישי ויסביר להם הם מדמיינים, נכון?

ברור לי לחלוטין שאתה חושב שכולם מדמיינים, אבל אתה לפחות ניחנת באינטלגנציה רגשית מספקת כדי לא לנצל כל הזדמנות לשווק את מרכולתך. לא אליך התכוון המשורר (ההוא. לא אני).

אז אם נניח שאתה דוגמא מייצגת, ואני דוגמא מייצגת, בוא נסכם שאני אמשיך לחשוב שיש לך אוזניים של פיל גוסס ואתה תמשיך לחשוב שאני הוזה וחי בלה לה לנד. בינתיים אנחנו חיים מצוין ביחד!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,629
נקודות
113
צודק.
רואים את זה בכל מקום, בעיקר מאלה שנבחרים להנהיג את המדינה שאמורים להוות דוגמא.
סגנון של שיח אלים (ולפעמים גם אלימות פיזית) הפך להיות משהו שכיח ולא מוקצה.
הדג מסריח מהראש....
סתום ת'פה! רק ביבי!

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
זאת התנשאות! כשחלק מכם בטוחים ב100% שאני מדמיין הבדלים בין כבלים ומשכחים אתם מתנשאים ואומרים שמי שטוען שאין הבדלים יש לו דעה אחרת שמשתיקים אותה בפורום.
אז ככה! יש הבדלים בין כבלים גם אינטרקונקטים וגם דיגיטלים, פשוט יש הבדל, זו עובדה, לא דעה שלי או של מישהו, פשוט יש הבדל! הוויכוח יכול להיות אך ורק אם ההבדל שווה את הכסף או איזה כבל יותר טוב. אבל אתם הטכנוקרטים מתנשאים על מי ששומע ומתייחסים אליו כבעל דימיון ששומע את ההבדל אך ורק בגלל המחיר ששילם (הטיפש)…
קיצצת את המשפט שלי
דיברתי על דוגמא קיצונית בכוונה
אם תשים את הכבל על משכך א או משכך ב
לא דיברתי על הבדלים בין כבלים
וזו היתה פרובוקציה בכוונה שגלל רצון להכחדת טכנוקרטים

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
די, נו, אתה התחלת.
ראשית, אתה לא טכנוקרט. אתה פשוט לא שומע ההבדלים בין כבלים. אבל בניגוד לנודניקים כמו רוברט וכל מני מחנכים אחרים, אתה לא פוסל אחרים שטוענים ששומעים.

שנית, למה זה כ"כ מופרך? לאנשים ששומעים הבדלים בין כבלים ורוצים לדבר על זה מגיע פורום, בלי שיבוא חכמולוג חדש כל שני וחמישי ויסביר להם הם מדמיינים, נכון?

ברור לי לחלוטין שאתה חושב שכולם מדמיינים, אבל אתה לפחות ניחנת באינטלגנציה רגשית מספקת כדי לא לנצל כל הזדמנות לשווק את מרכולתך. לא אליך התכוון המשורר (ההוא. לא אני).

אז אם נניח שאתה דוגמא מייצגת, ואני דוגמא מייצגת, בוא נסכם שאני אמשיך לחשוב שיש לך אוזניים של פיל גוסס ואתה תמשיך לחשוב שאני הוזה וחי בלה לה לנד. בינתיים אנחנו חיים מצוין ביחד!
אני לא חושב שכולם מדמיינים
אמרתי מליון פעם שאני מאמין למי ששומע
התגובה שלי היתה פרובוקציה לגזענות טכנוקרטית

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
ח ח ח זאת לא היתה הכוונה שלי...:בעד:

שלמה, מתן זרק עכשיו הערה פוליטית. אתה מוכן ל-100 עמודים במקום 15? :D:D:D
שלא תגיד שאין כאן אמפתיה והקשבה בין החברה.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
שוב קשקשן.
אתה מצפה מהאנשים להכיר פה את כל המותגים בעולם? מה הנקודה שלך בדיוק?
תקרא מה אנשים כותבים על ציוד שהם לא מכירים נקנה בסופר וכל מיני שטויות כאלה

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
אני לא חושב שכולם מדמיינים
אמרתי מליון פעם שאני מאמין למי ששומע
התגובה שלי היתה פרובוקציה לגזענות טכנוקרטית

וואלה נשבע לך, עכשיו איבדת אותי לגמרי. לא הבנתי.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
בהנחה שאתה מסכים עם הטענה הזאת, אפשר להתקדם?
כל אחד עושה מה נכון לו , אני לא משמיץ ציוד של אף אחד מכל סיבה שהיא ודעות שונות

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
שלמה, מתן זרק עכשיו הערה פוליטית. אתה מוכן ל-100 עמודים במקום 15? :D:D:D
שלא תגיד שאין כאן אמפתיה והקשבה בין החברה.
לא הבנת שהוא לא ממש מאמין לאילו הטוענים ששומעים הבדלים.
הוא פשוט משתדל להיראות "נאור" וליברל.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
פטיפון של טכניקס הוא באמת מעופש, בדר"כ. פטיפון של טורנס 125 שעולה חצי ממנו ממש לא.
ב. קשקשן. צטט לי מדבריי משהו שאמרתי בגנות מערכות זולות.
עכשיו כל מי שקנה טכניקס יש לו פטיפון מעופש? איזה שטויות ומזל שאתה במיעוט בנושא
סיני = זול ואתה משמיץ , אתה אומר שלא אבל עובדה

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
וואלה נשבע לך, עכשיו איבדת אותי לגמרי. לא הבנתי.
תגיד , שמישהו עוקף אותך בפראות בכביש ואתה מסנן לו בן ז**** , אתה באמת מתכוון שאמא שלו עוסקת במקצוע?
נאמרה פה אמירה מעצבנת על גבול גזענית
הגבתי בפרובוקציה על משככים של כבלים בכוונה
מייד התחיל שיח מתלהם עם שלל כינויים
לא ממש מזיז לי , אני מכיר את הרוח כאן
אבל רציתם לדעת למה אנשים מפחדים להגיב? מ.ש.ל
למה

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
תגיד , שמישהו עוקף אותך בפראות בכביש ואתה מסנן לו בן ז**** , אתה באמת מתכוון שאמא שלו עוסקת במקצוע?
נאמרה פה אמירה מעצבנת על גבול גזענית
הגבתי בפרובוקציה על משככים של כבלים בכוונה
מייד התחיל שיח מתלהם עם שלל כינויים
לא ממש מזיז לי , אני מכיר את הרוח כאן
אבל רציתם לדעת למה אנשים מפחדים להגיב? מ.ש.ל
למה

אה אוקיי, עכשיו הבנתי.
את גלגלת רימון לחדר ואחרי הפיצוץ אמרת שאתה רק במקרה חלפת בקרבת המקום ואתה אפילו בכלל לא מהאזור.
"אז מה אתם רוצים ממני" הבנתי. :כל-הכבוד:

בוא, ידעת בדיוק לאן הדיון ילך. ההיתממות ה-"politicaly correct" הזאת שבאה להקים קל צעקה על "גזענות", מבחינתי לא נדבקת. תן פה קצת יותר קרדיט לאנשים.
אני למשל לא התלהמתי ובאמת ניסתי ועדיין מנסה לקיים עמך דיון אינפורמטיבי ומכבד. עזוב לרגע את מרימי הכבלים. לגופו של עניין, גם אני לא תמיד אוהב או הייתי נוהג בסגנון הכתיבה של matanoosh אבל אני מכיר אותו מספיק מהשנים כאן בפורום כדי לדעת שגם אתה פספסת לגמרי את עיקר הנקודה ונצמדת לתפל ולא לעיקר. ולא, אני ממש לא בא להגן על מתן ספציפית. הוא לא צריך את זה, האמן לי.
בקיצור, לא גזענות, לא הפליה ולא התנשאות. הנקודה היא שכל פעם שקם משהוא עם טענה המלווה ב-1,000,001 הסברים מדוע כל אלו שמשקיעים מאמצים וסכומים גדולים על כל פירור במערכת האודיו שלהם הם שוטים רודפי אגו ויוקרה, זו הנקודה. זה הבוז וההתנשאות שמלין וגורר אחריו תגובות בהתאם.
גם פעם טענו שהעולם שטוח וכשקם אחד והוכיח עגול נעלו אותו בצינוק. אנחנו לא נועלים אף אחד בצינוק, אבל כן קוראים באופן גלוי, מוצהר ואפילו אומר ברמת אג'נדה מרכזית של האתר, פועלים לקדם את תחום האודיו בישראל. נקודה. אין לזה שום קשר כהו זה לציוד יקר ואקזוטי. כמו שאני סוקר רמקול במאות אלפי שקלים, סקרתי גם באלפים בודדים ואחרים סקרו גם במאות בודדות. המטרה היא לקדם את האודיו בישראל.
אז עד שלא שמעת X והשוואת ל-Y, אל תמהר לשלול. וכן, סאונד היי אנד עולה לא מעט. אין לזה סוף כמעט. כמו כל תחום. אבל מפה ועז לזלזל המרחק גדול. אז אתה אל תזלזל ואחרים לא יזלזלו בך. יש?

ועכשיו רק כדי שיהיה ברור שהכל נאמר באמת באופן מכבד, יש לך הזמנה פתוחה אצלי. תבוא, תשמע אצלי, תספר לכולם ששומעים זבל ושאני מאוהב בעצמי ושבכלל נתתי לך רק מים מהברז בכוס חד"פ. בכיף!

נערך לאחרונה ב:

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
@matanoosh
אותך אני לא מזמין! למה? כי אתה גזען! תתחנן לא אזמין אותך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור