תגיד , שמישהו עוקף אותך בפראות בכביש ואתה מסנן לו בן ז**** , אתה באמת מתכוון שאמא שלו עוסקת במקצוע?
נאמרה פה אמירה מעצבנת על גבול גזענית
הגבתי בפרובוקציה על משככים של כבלים בכוונה
מייד התחיל שיח מתלהם עם שלל כינויים
לא ממש מזיז לי , אני מכיר את הרוח כאן
אבל רציתם לדעת למה אנשים מפחדים להגיב? מ.ש.ל
למה
אה אוקיי, עכשיו הבנתי.
את גלגלת רימון לחדר ואחרי הפיצוץ אמרת שאתה רק במקרה חלפת בקרבת המקום ואתה אפילו בכלל לא מהאזור.
"אז מה אתם רוצים ממני" הבנתי.
בוא, ידעת בדיוק לאן הדיון ילך. ההיתממות ה-"politicaly correct" הזאת שבאה להקים קל צעקה על "גזענות", מבחינתי לא נדבקת. תן פה קצת יותר קרדיט לאנשים.
אני למשל לא התלהמתי ובאמת ניסתי ועדיין מנסה לקיים עמך דיון אינפורמטיבי ומכבד. עזוב לרגע את מרימי הכבלים. לגופו של עניין, גם אני לא תמיד אוהב או הייתי נוהג בסגנון הכתיבה של matanoosh אבל אני מכיר אותו מספיק מהשנים כאן בפורום כדי לדעת שגם אתה פספסת לגמרי את עיקר הנקודה ונצמדת לתפל ולא לעיקר. ולא, אני ממש לא בא להגן על מתן ספציפית. הוא לא צריך את זה, האמן לי.
בקיצור, לא גזענות, לא הפליה ולא התנשאות. הנקודה היא שכל פעם שקם משהוא עם טענה המלווה ב-1,000,001 הסברים מדוע כל אלו שמשקיעים מאמצים וסכומים גדולים על כל פירור במערכת האודיו שלהם הם שוטים רודפי אגו ויוקרה, זו הנקודה. זה הבוז וההתנשאות שמלין וגורר אחריו תגובות בהתאם.
גם פעם טענו שהעולם שטוח וכשקם אחד והוכיח עגול נעלו אותו בצינוק. אנחנו לא נועלים אף אחד בצינוק, אבל כן קוראים באופן גלוי, מוצהר ואפילו אומר ברמת אג'נדה מרכזית של האתר, פועלים לקדם את תחום האודיו בישראל. נקודה. אין לזה שום קשר כהו זה לציוד יקר ואקזוטי. כמו שאני סוקר רמקול במאות אלפי שקלים, סקרתי גם באלפים בודדים ואחרים סקרו גם במאות בודדות. המטרה היא לקדם את האודיו בישראל.
אז עד שלא שמעת X והשוואת ל-Y, אל תמהר לשלול. וכן, סאונד היי אנד עולה לא מעט. אין לזה סוף כמעט. כמו כל תחום. אבל מפה ועז לזלזל המרחק גדול. אז אתה אל תזלזל ואחרים לא יזלזלו בך. יש?
ועכשיו רק כדי שיהיה ברור שהכל נאמר באמת באופן מכבד, יש לך הזמנה פתוחה אצלי. תבוא, תשמע אצלי, תספר לכולם ששומעים זבל ושאני מאוהב בעצמי ושבכלל נתתי לך רק מים מהברז בכוס חד"פ. בכיף!