Zellaton Klassic Stage - רשמים מביקור לֵילֵי

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
גילוי נאות, איני מרבה "לקפוץ" ליבואנים, בטח לא למטרת האזנה סקרנית בלבד, היות ואני מכבד את הזמן שלהם.

אתמול בערב שברתי מסורת, האשם המיידי רמקול Zellaton Klassik Stage.

את השם Zellaton אני מכיר לפחות עשור, אולי קצת יותר, לרמקולים של החברה נחשפתי פנים מול פנים לראשונה אצל ידידי רן מויאל שהוא בעליו הגאה של רמקול מסדרת EVO של החברה – רמקול מדהים המוכיח שגם ללא "טכנולוגיית חומרי על חלל" כגון: קרמיקה, קרבון, יהלומים וכו..ניתן לייצר רמקול שגורם ל 99% מהרמקולים הדינמיים להתבייש בצד.

לאכזבתי סדרת ה Klassik לא הוצגה השנה בתערוכת האודיו של מינכן, היצרן, כך נראה מעדיף לקדם את סדרת ה EVO החדשה, ואני נשארתי עם סקרנות שלא באה על סיפוקה.

אתמול בערב הגענו (חבר ואני) לגיא רג'ואן שאירח אותנו בסבר פנים על אף השעה הקצת מאוחרת.

אחרי קפה ושיחה קלילה ירדנו לחדר האזנה של גיא, מדובר בחלל האזנה לא גדול ומטופל היטב באמצעים אקוסטיים פאסיביים.

הסט אפ שהאזנו לו הורכב מהגברה ופרה של אבסולור, מקור דיגיטלי: ממיר MSB Premier ושרת של Request.
הרמקולים שחוברו לסטאפ היו ה Zellatone Klassik Stage וכבילה של חברת Shunyata Research כמדומני.

הרמקול עצמו אינו גדול במיוחד (גובה 118 ס"מ, עומק 64 ס"מ ורוחב של 45 ס"מ) ויכנס בקלות בסלון ישראלי ממוצע - קחו בחשבון את הפתחים בגב הרמקול המצריכים ריחוק מקיר אחורי.

לרמקול 3 דרייברים כסופים (פיתוח טכנולוגי של החברה), המקנים לרמקול את המראה הכה מזוהה עם מוצרי החברה - בכלל, קשה להישאר אדיש למראה והגימור המצודדים (עיצוב גרמני במיטבו).

הרמקול בעל גימור צבע ולכה שלא יבייש רולס רוייס (וסליחה עם תעשיית המכוניות הגרמנית, אבל לאלה אין 64 ק"ג של לכה שנמרחים על הרכב, גם לא למאייבאך).

התיישבנו על הספה להאזין ליצירת המופת. כבר בטראק הראשון שמים לב לחיות והנטרליות של הסטאפ (על אף האלקטרוניקה שבשל המנורות המבצבצות נחשדה כחמימה).

שמעתי מספר מערכות ניטרליות בחיי, אבל הזלטון אשכרה מצליח להביא את הצליל הטבעי של הכלי (טימבר) בצורה שלא שמעתי קודם באף רמקול דינמי אחר. אם זאת גם אני וגם החבר שמנו לב שמשהו בדינמיות ותחום התחתון חסר לנו, בטח כשמדובר בסטאפ כזה.

נקודת הישיבה קודמה כחצי מטר קדימה ו... עולם חדש ומופלא, סאונד גדול, רמקולים שנעלמו לחלוטין, התחום התחתון התמלא בעוצמה ושידר רבדים שמעטים הרמקולים שיודעים לייצר כמוהו.

בעוד הסאונד הפך ליותר דינמי, הניקיון והפירוט (שלא מציק באוזן) נשמרו, וכך גם הנאמנות לטימר הצליל של הכלים – חוויה.

לסיכום, מדובר באחד הסטאפים המהנים ביותר ששמעתי עד היום, כזה שהייתי מוכן לחתום עליו מעכשיו ועד סוף הימים – וזה אומר המון על הסט.

ה Stage אינו רמקול זול, ויקר בהפרש לא קטן מה EVO, אבל גם לא קשה להבין למה – ה Stage פשוט מצליח ליצור יותר מוזיקה ומהסוג שכולנו חולמים עליה.

שאפו לגיא שבזמן קצר הצליח להביא לכאן חברות מהשורה הראשונה.

לי נשאר לחלום שאריאלה מהפייס תתקשר ותבשר שזכיתי ב Zellaton Klassik

תמונות מצורפות

• IMG_20220829_212758_669.jpg
    IMG_20220829_212758_669.jpg
    KB 161.9 · צפיות: 293
  • IMG_20220829_221454_780.jpg
    IMG_20220829_221454_780.jpg
    KB 100 · צפיות: 292
  • WhatsApp Image 2022-08-29 at 10.28.28 PM.jpeg
    WhatsApp Image 2022-08-29 at 10.28.28 PM.jpeg
    KB 93.2 · צפיות: 295
נערך לאחרונה ב:

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
וואו, איזה סטאפ מהמם זה!
שאפו לגיא רג׳ואן ותודה לגיא חורש על התמונות והסקירה.
והכי חשוב ובשפת האם של הרמקול:
wie viel kostet es?

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
918
נקודות
113
קודם כל אחלה פוסט וגם אין על גיא :בעד:

• Like
Reactions: Rag

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
קודם כל אחלה פוסט וגם אין על גיא :בעד:

איזה מהם?

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
חוויה מוסיקלית אמיתית.
שקיפות טבעיות ופירוט מהחלומות.
שאפו.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
לא מפסיק לרייר.
דוד שאל בגרמנית כמה זה עולה.

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
179
נקודות
43
יפה מאד גיא.
כתיבה משובחת.
בהצלחה למותג ליבואן ולכל המתעניינים הפוטנציאלים..

ובנימה אישית, וזאת מבלי לחוות את הרמקול האמור והסטאפ (טרם שמעתי) , ברמות האילו, השאלה המתבקשת האם בעלות המדוברת (או פחות) ניתן לקבל תמורה חוויתית סובייקטיבית גבוהה יותר, וזאת מבלי להיכנס לשיקולי עלות תועלת.

בהצלחה בכל מקרה ובהחלט חלום לכל אודיופיל...

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
נהניתי לקרא
מסכים עם הדברים.
יצא לי להקשיב לסאטאפ הנל אצל גיא,
אבסולר + זילטון סטייג
תוצאה נהדרת !

הרבה הצלחה!

Rag

עוסק בתחום
מעורבות
328
נקודות
63
המחיר העדכני בצבע שחור או לבן 98950€,
תוספת עבור צבע לפי בקשה .

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
אכן הדרייברים עשויים מחומרי ,טכנולוגית חלל ולא בטכנולוגיה של נייר חדרה...מה לעשות.

• Like

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
השאלה המתבקשת האם בעלות המדוברת (או פחות) ניתן לקבל תמורה חוויתית סובייקטיבית גבוהה יותר, וזאת מבלי להיכנס לשיקולי עלות תועלת.

איזו שאלה מיותרת, ומה הרציונל בה?

בבחינת, ״כמה עולה אוטו״?

• Like

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
בסכום נכבד שכזה תוספת לצבע מעבר לשחור ולבן נראה לי מעט מגוחך.

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28

מה תורמת לקהילה תגובה כזו מלבד המשך הפגנת חמיצות ידועה?

נדמה לי שאפשר לסמוך על אחד שיש לו את הממון לרמקול זה ושכמותו, שידע להגיע עם היבואן להסכמה בגין תשלום עבור צבע. אפשר להישאר רגועים.

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
אתה סתם נטפל,התגובה לגיטימית.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אז זאת הסיבה שנמנעת מלהזמין את הרמקול….
אתה ממשיך להצדיק את ״המוניטין״ שלך.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113

לני היי
ב- "תחום היוקרתי".
(כן יש כזה תחום והוא נבדל)
כל תוספת עולה סכום יחסית מכובד ב % מהסכום הכללי.

האמן לי שמי שמוכן ללכת על רמקולים ב 100,000€, ככל הנראה מוכן גם לשמוע על שדרוג כזה או אחר.

זה לא חדש ובטח לא מגוחך.

• Like

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
איזו שאלה מיותרת, ומה הרציונל בה?

בבחינת, ״כמה עולה אוטו״?

אני יכול להבין מאיפה זה מגיע,
ואפילו לגיטימי אם היה מגיע מאדם בעל מערכת פשוטה/זולה.

יוסי מחזיק מערכת רצינית
שעלתה כמו הרצינות שבה.

אבל משהו מפריע לי
ואני מכבד את כולם.

השאלה אם היה נסקר מוצר מיבואנים אחרים "פיובריטים" על יוסי, אם השאלה או התמיהה הייתה עולה ?

יש לי תחושה שלא.

• Like

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
איתי קודם כל אני שמח על תגובה עניינית לעצם העניין ברור שכל שדרוג מצדיק עלות נוספת לדוגמא שדרוג מויניר רגיל לפיאנו פיניש מצריך השקעה ומצדיק עלות נוספת לעומת זאת לבחור מתוך מניפת צבע סטנדרטית אדום או צהוב במקום שחור או לבן לא מוצדק לדעתי שהרי כל יצרן ברמות המחיר של זלטון מייצר לפי הזמנה ובוודאי לא מחזיק מלאי של יחידות שחורות ולבנות.חוץ מזה לא צריך להתנפל על כל פיפס שאני מוציא(הכוונה לא אליך כמובן)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור