איתי יקירי ו BALANCE,
אני חושב שפיספסתם את הנקודה.
אז ראשית, אני מכיר טוב את הדגם "הצנוע" יותר ה EVO , לשמחתי שמעתי אותו לא מעט פעמים אצל חברי רן. אכן מדובר ברמקול דינאמי שלם מדהים , עם במה מטורפת. מעטים הרמקולים ששמעתי (ושמעתי לא מעט) משתווים אליו. ואיך אומרים ממליץ לכל מי שידו משגת ללכת לשמוע/לרכוש.
שנית, ופה הנקודה, מאחר והדגם היקר הנו יקר משמעותית מהדגם "הצנוע" (כמעט כפול), ומדובר בסכום אשר רלוונטי לחלק מאד קטן אפילו מקרב האודיופילים, אזיי תהיתי, האם ניתן לקבל תמורה טובה יותר. ושוב בהיבט סובייקטיבי. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. כמו כל מוצר שמכוון לקצה. וציינתי ללא קשר לעלות תועלת, כי בסכומים האילו, שיקול זה פחות רלוונטי.
תהיה זו רלוונטית למוצרים יחסית חריגים בסכומם כגון ראש בלמעלה מ 20 אלף דולר, זרוע שנושקת ל 50,000 דולר, כבלים הנושקים לעשרות אלפי דולרים או פטיפון עם תג מחיר של למעלה מ 100,000 דולר וזו רק דוגמא חלקית.
לפיכך מאחר ואני מודע לאיכות הרמקול ואין לי ספק שהוא רמקול מצויין, לא הייתה כוונה לרגע לפקפק באיכותו.
ואין קשר ליבואן כזה או אחר (אצלי אין פייבוריטים ומכבד כל יבואן, לי חשוב איכות המוצרים והשירות ולשמחתי עם כל היבואנים עימם אני בקשר, אין תלונות בנושא). להיפך יישר כח לרגואן ולכל יבואן שמעז ולוקח סיכון (בכל זאת מדינה קטנה), ומביא מוצרי קצה. איתי, לא יודע מה איתך (או שבעצם כן....) אצלי רכיבי המערכת מקורם ממספר יבואנים וממש לא הייתה כוונה או רצון חלילה לפגוע ביבואן כזה או אחר (מה שניתן להבין ומשתמע מתגובתך).
מאחל לרגואן בהצלחה ומי ייתן ונזכה לעוד מוצרי קצה וחשיפה של מוצרי פרימיום.