michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,434
- נקודות
- 113
אני לא סובל קרמיים או דום אלומיניום
למה?
אני לא סובל קרמיים או דום אלומיניום
למה?
רק בפרואקים בתערוכה האחרונה שמעתי טוויטר ריבון שאהבתי, ז"א שלא השמיע את עצמו.
והיני סתרת את עצמך
ה-"ז"א" שלך מגובה באיזה ציטוט של היצרן?
פותח השירשור שאל לגבי העדפה.
לא מבין את ההתפתלויות להצדיק סוג זה או אחר ובשילובו ברמקול מסוים, יש אופי מובחן לסוגי טוויטרים ומי שטוען ההיפך כנראה שהוא...
לכו עם מה שאתם אוהבים, הבנו ממזמן שלא כולנו שומעים אותו הדבר, אני לא סובל קרמיים או דום אלומיניום, זה לא עושה אותי צודק.
לא כיוונתי לאבארט, הכוונה למכונית שאינה מאוזנת, מנוע חזק וכל השאר... סטנדרטי.
ברור שמכונית כזו שאינה מאוזנת לא ממש מוצלחת.
אגב מסלול מרוץ, אבארט אינה נמצאת בין 200 או 300 המכוניות המהירות במסלול נירנברג, זמן ההקפה המהיר ביותר שהצלחתי למצוא לאברט משופרת בנירנברג 8:55 - מהיר אבל לפניה מאות רכבים אחרים.
מכונית לא מאוזנת עם מנוע חזק, רגע אני מכיר הרבה מכוניות אמריקאיות כאלו.
מקום 200 ל 300 למכונית זה מקום מעולה למכונית במחיר שלה.
בהקשר של טכנולוגיה, אם אני זוכר נכון מג׳יקו מפרסמים שרכיבים חדשים בקרוס שמאפשרים לרמקול A5 לספק סאונד מעולה. אז כן טכנולוגיה מאוד משנה ולא רק טוויטר או דרייבר מסוים
אני מניח שאתה מבין שלוגית, מה שכתבת אינו סותר את מה שכתבתי ואת הצורך לבחון כל רכיב בנפרד,קח את האנטריקוט הכי טוב, שרוף אותו במחבת, עכשיו קח אנטריקוט בינוני ועשה אותו כמו שצריך.
את מי מבין השניים תעדיף?
מכיוון שאני מבשל לא מעט אני כן ער לחומרי הגלם, ועדיין אין לזה קשר ישיר לתוצאה הסופית.
לדוגמא: גרושתי יכולה לקבל את המקרר של מאסטר שף, מבטיח לך שלא משנה כמה היא תשתדל (והיא משתדלת) כלב או חתול לא יתקרבו למה שיצא תחת ידה (לצערי מניסיון עם הכלבה שלנו והחתולים בשכונה).
פעם בכמה זמן מגיע שרשור על טכנולוגיה כזו או אחרת - אם משהו רוצה לדסקס טכנולוגיה כזו או אחרת, הוא מוזמן לעשות זאת.
אני מצד שני לא שף גם לא טבח וממש לא משנה לי מה רכיבים שיש במנה, מה שחשוב לי זה איך המנה ולא ממה היא מורכבת.
כך שיש לי במערכת רמקולים קרמיים ואני אוהב צליל קצת חם במערכת שלי - אז מה עוזר לי הדיבור על טכנולוגיה שאומר שרמקוליים קרמיים ממש לא מתאים לסאונד שלי?
אני מניח שאתה מבין שלוגית, מה שכתבת אינו סותר את מה שכתבתי ואת הצורך לבחון כל רכיב בנפרד,
זה שאפשר לקחת ולחרב את התוצאה הסופית זה לא רלוונטי ולא קשור בכלל לצורך לבחון רכיבים בנפרד, להתעמק בהם, בתכונות הייחודיות שלהם בשל היכולת שלהם להשפיע על התוצאה הסופית באופנים מסויימים, כאשר עושים בהם שימוש מושכל בהתבסס על תכונותיהם הספציפיות.
מתפלא קצת על התגובה הזו
בבקשה , יותר ברור מזה אי אפשר , רואים בבירור את הרזוננס שאלומיניום מייצר בתדרי 10-15KHZ , שגורם לאובר בהירות בגבוהים , פילטר טוב בקרוס יכול לגרום לתופעה לבלוט הרבה פחות , ולכן חברות רבות משקיעות בקרוס עם פילטר שמעלים את הפגמים של האלומיניום , אבל כמו שאתם רואים , בסופו של דבר חומר הגלם הוא בעל חשיבות קריטית לאיכות האלמנט והצליל שאתם שומעים
מצד שני הבריליום נקי מכל התופעות האלו , הבעיה היא שהוא יקר בטירוף , רדיואקטיבי (החומר בקרינת רנטגן) , ומאד מסוכן למגע (מסרטן) , לכן ברור מדוע השימוש בו באלמנטים מאד יקרים (ובעזרת לבוש מיוחד)
צפה בקובץ המצורף 47224
יפה, אך אם בריליום הוא הכי "נקי" - למה כמעט תמיד מציינים אותו כטוויטר "צעקני"?בבקשה , יותר ברור מזה אי אפשר , רואים בבירור את הרזוננס שאלומיניום מייצר בתדרי 10-15KHZ , שגורם לאובר בהירות בגבוהים , פילטר טוב בקרוס יכול לגרום לתופעה לבלוט הרבה פחות , ולכן חברות רבות משקיעות בקרוס עם פילטר שמעלים את הפגמים של האלומיניום , אבל כמו שאתם רואים , בסופו של דבר חומר הגלם הוא בעל חשיבות קריטית לאיכות האלמנט והצליל שאתם שומעים
מצד שני הבריליום נקי מכל התופעות האלו , הבעיה היא שהוא יקר בטירוף , רדיואקטיבי (החומר בקרינת רנטגן) , ומאד מסוכן למגע (מסרטן) , לכן ברור מדוע השימוש בו באלמנטים מאד יקרים (ובעזרת לבוש מיוחד)
צפה בקובץ המצורף 47224