רמקולים RIBBON tweeter ברמקולים יתרונות וחסרונות

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113

נשמע לי יותר קסקסקס מפספספס שאני אוהב יותר.
עכשיו תגיד לי שבמציאות מצילה זו או אחרת היא יותר קסקסקס? אני הולך לשמוע הרבה מוזיקה חיה ואנפלאגד, לי יותר מתאים הפספספס, זה כמו מה אתה מעדיף: זילדג'יאן או סאביאן.

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
לטוויטר ריבון יש סאונד שבדכ מציק לי. Adam, neat, piega וכו, הטוויטר מאיר את התחום תדרים שלידו, גם הגבוה וגם הנמוך בצורה אלימה שלא נעימה ויש איזו שטיחות. רק בפרואקים בתערוכה האחרונה שמעתי טוויטר ריבון שאהבתי, ז"א שלא השמיע את עצמו.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
רק בפרואקים בתערוכה האחרונה שמעתי טוויטר ריבון שאהבתי, ז"א שלא השמיע את עצמו.

והיני סתרת את עצמך
ה-"ז"א" שלך מגובה באיזה ציטוט של היצרן? :)

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
לא סתרתי כלום כי כתבתי מראש בד"כ. לכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם כל טוויטרי הריבון פרט לאחד לא נעימים לי, כנראה אני צריך לחפש את המלוכה (או את האתונות) במקום אחר.

לא לגמרי הבנתי את השאלה.. לא קראתי שום דבר של פרואק על הטוויטרים,לזה התכוונת? :בעד:

והיני סתרת את עצמך
ה-"ז"א" שלך מגובה באיזה ציטוט של היצרן? :)

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
פותח השירשור שאל לגבי העדפה.
לא מבין את ההתפתלויות להצדיק סוג זה או אחר ובשילובו ברמקול מסוים, יש אופי מובחן לסוגי טוויטרים ומי שטוען ההיפך כנראה שהוא...
לכו עם מה שאתם אוהבים, הבנו ממזמן שלא כולנו שומעים אותו הדבר, אני לא סובל קרמיים או דום אלומיניום, זה לא עושה אותי צודק.

מאד מעריך את התשובות אבל מה היתרונות של כל אחד והסוגים וחיסרון ובסוף העדפה לסוגי מוסיקה או
מרכיב השקיפות הכל כך חשובה לאחרים לאחדים לא
חבר האתר למעלה נתן דוגמאות יפות
ומישהו צירף קישור אראה זאת בהקדם
חברים תודה רבה על הדעות היות ויש לי גם זה וגם זה וגם זה מסתבר כל אחד וטעמים שלו
אבל חשוב לי לדעת מה חברים מנסיון ומה אצלהם בבית מעדיפים
ברכות לשבוע החדש

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא כיוונתי לאבארט, הכוונה למכונית שאינה מאוזנת, מנוע חזק וכל השאר... סטנדרטי.
ברור שמכונית כזו שאינה מאוזנת לא ממש מוצלחת.

אגב מסלול מרוץ, אבארט אינה נמצאת בין 200 או 300 המכוניות המהירות במסלול נירנברג, זמן ההקפה המהיר ביותר שהצלחתי למצוא לאברט משופרת בנירנברג 8:55 - מהיר אבל לפניה מאות רכבים אחרים.

מכונית לא מאוזנת עם מנוע חזק, רגע אני מכיר הרבה מכוניות אמריקאיות כאלו.

מקום 200 ל 300 למכונית זה מקום מעולה למכונית במחיר שלה.

בהקשר של טכנולוגיה, אם אני זוכר נכון מג׳יקו מפרסמים שרכיבים חדשים בקרוס שמאפשרים לרמקול A5 לספק סאונד מעולה. אז כן טכנולוגיה מאוד משנה ולא רק טוויטר או דרייבר מסוים

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
@gds לכל כלל יש יוצא מן הכלל.
גם אני לא מחובבי הקרמיים או טוויטר קשיח משום שפעמים רבות הסאונד מעייף או מציק לי.
למרות זאת כיום אני בעלים של רמקול עם טוויטר בריליום בציפוי יהלום שאינו מעייף את אוזני.
כך גם לגבי דרייברים קרמיים, כבר מספר פעמים חוויתי מערכות עם רמקולים קרמיים שנהניתי מהם גם לאחר האזנה ממושכת.

המוטו שלי, טכנולוגיה בהחלט מעניינת אבל מבחינתי הדבר היחיד שחשוב הוא תוצאה הסופית
מכונית לא מאוזנת עם מנוע חזק, רגע אני מכיר הרבה מכוניות אמריקאיות כאלו.

מקום 200 ל 300 למכונית זה מקום מעולה למכונית במחיר שלה.

בהקשר של טכנולוגיה, אם אני זוכר נכון מג׳יקו מפרסמים שרכיבים חדשים בקרוס שמאפשרים לרמקול A5 לספק סאונד מעולה. אז כן טכנולוגיה מאוד משנה ולא רק טוויטר או דרייבר מסוים

לגבי מג'יקו, נמתין ונדע לאחר האזנה.
רכבים אמריקאים, בדגש על אלה מהמאה הקודמת הם דוגמה מאלפת לחוסר איזון (וצריכת דלק מופרזת).
בקיצור, עבורי לפחות הטכנולוגיה חשובה אבל התוצאה הסופית היא היחידה שתקבע.
סונוס פאבר איידה אינו משתמש בטכנולוגיה אקזוטית ולמרות זאת נחשב לרמקול מוצלח, והוא אינו הרמקול היחיד שנמצא במשבצת זו.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
172C2B27-E6A0-4187-A3FF-CDAF403DBD60.jpeg

תמונות מצורפות

• 172C2B27-E6A0-4187-A3FF-CDAF403DBD60.jpeg
    172C2B27-E6A0-4187-A3FF-CDAF403DBD60.jpeg
    KB 79.2 · צפיות: 181

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
@carmi טוויטר דום ממשי, פורט טרנסמישיין ודרייבר באס עם מגנט נאודיום לא בדיוק נכנסים לקטגוריה של טכנולוגיה אקזוטית, כל אלה ניתן למצוא ברמקולים בפחות מעשירית ממחיר האאידה.

אין כאן יהלומים, בריליום, אין ריבון מחומר נדיר, בסה"כ טכנולוגיה קונבנציונאלית (במיוחד לרמקולים ברמת מחיר זו) מהונדסת היטב, והתוצאה ע"פ העדויות טובה מאוד.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
כמו שרשמתי כבר מג׳יקו אומרים שרכיב חדש שבשימוש בקרוס שיפר מאוד את יכולת הסאונד הרמקול החדש שלהם.
לא חייבים טכנולוגיה אקזוטית כמו שאתה מתאר כדי לקבל סאונד מעולה.

אבל לדעתי טכנולוגיה חדשה מביאה בשניים האחרונות יכולות לשיפור הסאונד של הרמקולים החדשים.
דרך אגב טכנולוגיה חדשה גם יכולה להיות סימולטורים לבדיקות התיבה ועוד...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
להסיר ספק אחת המערכות הטובות ששמעתי היא של יואל עם רמקול של אפוג׳י שהוא מבוסס ריבון וקשה להגיד על הרמקול הזה שהוא טכנולוגיה חדשה וריבון שלו זה לא רק טוויטר.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
קח את האנטריקוט הכי טוב, שרוף אותו במחבת, עכשיו קח אנטריקוט בינוני ועשה אותו כמו שצריך.
את מי מבין השניים תעדיף?
מכיוון שאני מבשל לא מעט אני כן ער לחומרי הגלם, ועדיין אין לזה קשר ישיר לתוצאה הסופית.
לדוגמא: גרושתי יכולה לקבל את המקרר של מאסטר שף, מבטיח לך שלא משנה כמה היא תשתדל (והיא משתדלת) כלב או חתול לא יתקרבו למה שיצא תחת ידה (לצערי מניסיון עם הכלבה שלנו והחתולים בשכונה). :p
אני מניח שאתה מבין שלוגית, מה שכתבת אינו סותר את מה שכתבתי ואת הצורך לבחון כל רכיב בנפרד,
זה שאפשר לקחת ולחרב את התוצאה הסופית זה לא רלוונטי ולא קשור בכלל לצורך לבחון רכיבים בנפרד, להתעמק בהם, בתכונות הייחודיות שלהם בשל היכולת שלהם להשפיע על התוצאה הסופית באופנים מסויימים, כאשר עושים בהם שימוש מושכל בהתבסס על תכונותיהם הספציפיות.
מתפלא קצת על התגובה הזו

נערך לאחרונה ב:

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
פעם בכמה זמן מגיע שרשור על טכנולוגיה כזו או אחרת - אם משהו רוצה לדסקס טכנולוגיה כזו או אחרת, הוא מוזמן לעשות זאת.

אני מצד שני לא שף גם לא טבח וממש לא משנה לי מה רכיבים שיש במנה, מה שחשוב לי זה איך המנה ולא ממה היא מורכבת.

כך שיש לי במערכת רמקולים קרמיים ואני אוהב צליל קצת חם במערכת שלי - אז מה עוזר לי הדיבור על טכנולוגיה שאומר שרמקוליים קרמיים ממש לא מתאים לסאונד שלי?

אם מנהלים דיון אמיתי ומשמעותי ומתעמקים בתכונות של טופולוגיה מסויימת או רכיב כזה או אחר, אז יש סיכוי להימנע ממשפטים ברוח הסיפא של התגובה שלך, שאין בינם לבין התדיינות משמעותית על טכנולוגיה או טופולוגיה, דבר.
אבל כאמור, ראשית צריך להסכים להיגמל מהתגובה האוטומטית שהשתרשה באתר הזה (כפי שכבר ציינתי) ומבטלת לחלוטין את היכולת לנהל דיונים משמעותיים. יש כאן לא מעט אנשים עם הבנה לא מבוטלת ואנחנו יכולים לתרום המון אחד לשני, אבל נכון לעכשיו פשוט חבל לטרוח ולכתוב תגובה שבסופה באופן פבלובי יענו 3 חברים שוב "הטופולוגיה לא משנה העיקר התוצאה הסופית".

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בבקשה אני מפסיק להגיב כאן

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אני מניח שאתה מבין שלוגית, מה שכתבת אינו סותר את מה שכתבתי ואת הצורך לבחון כל רכיב בנפרד,
זה שאפשר לקחת ולחרב את התוצאה הסופית זה לא רלוונטי ולא קשור בכלל לצורך לבחון רכיבים בנפרד, להתעמק בהם, בתכונות הייחודיות שלהם בשל היכולת שלהם להשפיע על התוצאה הסופית באופנים מסויימים, כאשר עושים בהם שימוש מושכל בהתבסס על תכונותיהם הספציפיות.
מתפלא קצת על התגובה הזו

ואני מתפלא על אדם הבוחן רמקול ע"פ טכנולוגיה של טוויטר ולא את תוצאת המכלול כולו.
בלשון המטבח, זה שתגיש אנטריקוט בארוחה עדיין לא מבטיח שכל הארוחה תהיה לטעמך.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
חברים כולם בורחים מהנושא
היתרונות והתנהגות של טיוטר ריבון חם לו קר לו איך הוא מגיב ? האם הוא מגיע באמת למה שמוצהר מעל 35000 הרץ ויותר רמת שקיפות שלו עמידה בעומסים .
מול האחים שלו הטויטרים של B&W הדימונד או הקרבון החדשים שיש ב 705 S2

מול הברליום שהיה לי ברמקולים ימהה 1000

או מול הסופט דום שיש ממרבית הרמקולים

להפתעתי גיליתי רמקולים ריבונים שמוצגים בהמון חברות קונים אותם במחיר מצחיק ואנחנו משלמים ים של כסף

קחו למשל טויטרים של חברת מוראל שלנו ומידים ובאסים נמצאים בחברות המובילות

כמה באמת אנחנו שומעים דרךמ אותם טיויטרים את המתרחש בהקלטה בהנחה שלכולם מופעלים עם אותו מגבר או מקור איכותי ..

ניסתם ?

ronengolanpt

אוהב את התחום
מעורבות
341
נקודות
63
בבקשה , יותר ברור מזה אי אפשר , רואים בבירור את הרזוננס שאלומיניום מייצר בתדרי 10-15KHZ , שגורם לאובר בהירות בגבוהים , פילטר טוב בקרוס יכול לגרום לתופעה לבלוט הרבה פחות , ולכן חברות רבות משקיעות בקרוס עם פילטר שמעלים את הפגמים של האלומיניום , אבל כמו שאתם רואים , בסופו של דבר חומר הגלם הוא בעל חשיבות קריטית לאיכות האלמנט והצליל שאתם שומעים

מצד שני הבריליום נקי מכל התופעות האלו , הבעיה היא שהוא יקר בטירוף , רדיואקטיבי (החומר בקרינת רנטגן) , ומאד מסוכן למגע (מסרטן) , לכן ברור מדוע השימוש בו באלמנטים מאד יקרים (ובעזרת לבוש מיוחד)

upload_2020-1-13_1-29-18.png

תמונות מצורפות

• upload_2020-1-13_1-29-18.png
    upload_2020-1-13_1-29-18.png
    KB 341.6 · צפיות: 267

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
בבקשה , יותר ברור מזה אי אפשר , רואים בבירור את הרזוננס שאלומיניום מייצר בתדרי 10-15KHZ , שגורם לאובר בהירות בגבוהים , פילטר טוב בקרוס יכול לגרום לתופעה לבלוט הרבה פחות , ולכן חברות רבות משקיעות בקרוס עם פילטר שמעלים את הפגמים של האלומיניום , אבל כמו שאתם רואים , בסופו של דבר חומר הגלם הוא בעל חשיבות קריטית לאיכות האלמנט והצליל שאתם שומעים

מצד שני הבריליום נקי מכל התופעות האלו , הבעיה היא שהוא יקר בטירוף , רדיואקטיבי (החומר בקרינת רנטגן) , ומאד מסוכן למגע (מסרטן) , לכן ברור מדוע השימוש בו באלמנטים מאד יקרים (ובעזרת לבוש מיוחד)

צפה בקובץ המצורף 47224

תודה רונן. הכל בתכנון וביישום וכו' וכו' אבל אם הביצה מקולקלת העוגה לא תצא טעימה גם אם אייל שני יאפה אותה.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113

צפה בקובץ המצורף 47224
יפה, אך אם בריליום הוא הכי "נקי" - למה כמעט תמיד מציינים אותו כטוויטר "צעקני"?
(גילוי נאות - אני בעל רמקול עם טוויטר בריליום)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור