אורי יפה לא היה יכול לבקש יח"צ יותר טוב בפורום כאן מאשר השירשור הזה של הויכוח על הקלאס.
הויכוח על ה- קלאס נעשה הפעם די בקלאס - לא היו נפגעים בנפש ואף אחד לא הושעה.
אורי יפה לא היה יכול לבקש יח"צ יותר טוב בפורום כאן מאשר השירשור הזה של הויכוח על הקלאס.
צודק, הייתי רוצה להגיד שהחברים התבגרו, אבל...הויכוח על ה- קלאס נעשה הפעם די בקלאס - לא היו נפגעים בנפש ואף אחד לא הושעה.
גם מי שהיה אדיש אחרי קריאת הסקירה על סט-אפ טוב במעל 200 אלף שח (ללא רמקולים) ואמר לעצמו, אם זה לא יהיה סט אפ מצוין במחיר כזה אז זה ביזיון, אין כאן שום דבר להתלהב ממנו.
אחרי הויכוח\דיון הזה חברים מתחילים לגרד בראש ולשאול את עצמם אולי אני צריך להכניס איזה nagra או שניים לסט אפ שלי במקום השיפוץ שתכננתי לבית או הטיול המשפחתי בקיץ לארה"ב, או ההשתלת כליה בחו"ל..
סחתיין רוברטס וכל השאר, מקווה שאורי יפה יודה לכם.
(הנה אני מרים לאורי יפה עוד קצת)
לנמר - יש כוונה להביא את הNAGRA 300i ?
היצרן לא ממש זקוק "להרמות" של חבר פורום כזה או אחר. יש לו מספיק פרסטיג' שבנה לעצמו.
כמות הלקוחות הפוטנציאליים כאן שואפת לאפס, אז החשבון הוא פשוט.
אז לשלושהרחוק מאוד להיות שואפת לאפס.
רונן, לדעתי אתה לא מעריך נכון את שוק האולטרא היי אנד בארץ.אז לשלושה
דויד, גם לדעתי מדובר בכמה עשרות ומכיוון שיש עשרות מותגים ברמות האלו, אני מניח שבודדים האנשים שיש להם אותו מותג בבית.לדעתי יש כמה עשרות מערכות כאלה במדינת ישראל.
חשבון פשוט..דויד, גם לדעתי מדובר בכמה עשרות ומכיוון שיש עשרות מותגים ברמות האלו, אני מניח שבודדים האנשים שיש להם אותו מותג בבית.
בגדול זה נכון.דויד, גם לדעתי מדובר בכמה עשרות ומכיוון שיש עשרות מותגים ברמות האלו, אני מניח שבודדים האנשים שיש להם אותו מותג בבית.
במיוזיקל פידליטי עשו את זה-לא נראה שזה ערובה למשהובלי להמעיט בערכה של החברה הפנטסטית הזו, באופן כללי בשוק של המאה ה21 אם אתה לא מוציא מוצר חדש תכופות אתה לא רלוונטי, סטריאו זה כמו מוצרי חלב, אין שינויים ממשיים במוצרים אבל אתה חייב להיות רלוונטי ולכן תוציא משהו לשוק כל שנה.
רק בניים אני מכיר יותר מ10 במערכות בין 500 למיליון וביניהם כמה דלפונים כמוני ,ושאר החברות. ואין אנו מכירים את הלא אודיופילים ,האלפיון , לדעתי כמה מאות.רונן, לדעתי אתה לא מעריך נכון את שוק האולטרא היי אנד בארץ.
המערכת הנ״ל, בקצת יותר מ200k שח. אתה מוסיף רמקולים ראויים מאותה ליגת מחירים, מוסיף מערכת אנלוגית ראויה כנ״ל, מוסיף כבילה סטנד וחשמל.
אתה מגיע למשהו כולל של בין 500 ל700 אלש״ח.
לדעתי יש כמה עשרות מערכות כאלה במדינת ישראל.
אף אחד לא "הרים" ניהלו דיון אמיתי, עבור היצרן השוק כאן בודאי לא גיים צ'נגר ..אבל היבואן בודאי זקוק גם זקוק לכל גרם של תשומת לב שהמוצר שלו יכול לקבל, לא חשוב איך. הרי לא חסרים כאן מוצרים ברמות האלו ולעומת זאת כמות הלקוחות הפוטנציאליים כאן שואפת לאפס, אז החשבון הוא פשוט.
העיקר שיהיה בהצלחה לכולם.
כמות האנשים בארץ שקונים מוצרי קצה הם רבים ממה שחושבים.
פעם היה לי חבר בהד סינמה היבואן של מקינטוש .
כמות המגברים שהם קוברים בבתים אצל לא אודיופילים בעליל גבוהה משמעותית ממה שחושבים.
אותו סיפור באודיו נוט אני מניח.
ואני כאן לאסוף את הפרורים של אותם אנשים שנפלטים לשוק אחרי 20 שנות שימוש.