michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
תל.אביב זה דראעק. הייתי מוסר אותה מחר.
נראה כבר מסרו אותה אמש
תל.אביב זה דראעק. הייתי מוסר אותה מחר.
כנס לקישור, ראה תמונה של הבפנים.איפה אתה רואה קלאס d?
אכן גם לי זה נראה Class D אולם כתוב במפורש במפרט שזה Class A/B בהספקים גבוהים - יש כאן נס טכנולוגי....ככה זה כשאתה שוויצרי, ניסים על ימין ועל שמאל.כנס לקישור, ראה תמונה של הבפנים.
ככה נראה קלאס D אם איני טועה.
קלאס ניבחן לפי דרגת ההגבר הסופית ולא על פי ספק הכוח.רוברט לא ניסים ולא נעליים. זה קלאס D עם ספק כח ליניארי. גם המילניום שלי עובד כך, גם הסיירוסים החדשים ,ייתכן שייצרנים נוספים עובדים כך. זה לא חובה שקלאס D אוטומטית מקבל ספק כח ממותג.
נמר בסקירה מציין שכמעט ואינו מתחמם ומציין גם את השקט ברקע בזמן ניגון-התופעות הללו קיימות גם אצלי.
אני מניח שהם מתכוונים לקלאס A בקדם מגבר
קלאס ניבחן לפי דרגת ההגבר הסופית ולא על פי ספק הכוח.
אני לא רואה כאן דרגת הספק בתצורת פוש פול המכונה גם AB.
מציע לך לקרא כאן על מנת להבין יותר לעומק את ההבדליםאין קשר לטופולוגיה, פוש פול או סינגל אנד ל-קלאס של המגבר, הקלאס של המגבר נקבע רק על פי נקודת העבודה של דרגות המוצא, אם הטרנזיסטורים לא נכבים בכל שלב, דרגה, והספק אז המגבר נקרא קלאס A.
אם חלקם כבים במחזור מסוים של גל הסיגנאל ובנקודת הספק שהיא נמוכה מהספק מירבי אז המגבר נקרא קלאס AB.
המגבר הזה של נאגרה שנבחן ע"י נמר נראה בתמונות בבירור כמו קלאס D, דיגיטאלי.
רוברטיובל,לדעתי הוא אכן Class A/B , תסתכל היטב במעגל מודפס ותראה שיש הלחמות ל-4 טרנזיסטורי הספק בכל צד.
מה שמוזר שאין גוף קירור גדול יותר (הטרנזיסטורים כנראה מוצמדים למכסה המגבר והוא משמש כגוף הקירור) ....אין מצב שהשוויצרים "מספרים סיפורים"......והמגבר הזה כנראה די מתחמם בגלל ה- "אין גוף קירור סטנדרטי"
לסוג כזה של שאלות יש בד"כ כתובת: היבואן.
יובל,לדעתי הוא אכן Class A/B , תסתכל היטב במעגל מודפס ותראה שיש הלחמות ל-4 טרנזיסטורי הספק בכל צד.