MARTEN MILES עוד סיפור התחדשות...

• פותח הנושא web
  • פורסם בתאריך

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
תתחדש ותהנה (ורד).

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
לאחר כמעט 3 חודשים זה שפוט חלום...
ידעתי שנושא הברייק אין ברמקולים חדשים הוא משמעותי, לא חשבתי שעד כדי כך.
הרמקולים קיבלו את הנפח ואת הנוכחות שציפיתי ממוצר ברמה כזו.
הבאס התייצב ועכשיו לשמוע מוסיקה סימפונית היא חוייה של ממש עם פירוט בכל התדרים כולל הבאס (ניואנסים בתחום התחתון שלא היו לי עם ה SCORPIO)

שמח לשמוע אבל כלל לא מופתע. מכיר את רוב הסדרות של החברה הזו.
זה רמקול מצויין. דורש ברייק ארוך (כמו כל הרמקולים הטובים).
מאד מזדהה עם ההתרשמות שלך לגבי הפרוט בחלק התחתון.
הסדרות שמתחתיו לא נותנות את "זה". (XL נותן 80%).

תהנה - יש ממה.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
XL נותן 80% ......
תוכל אולי לפרט ולהסביר?

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
תתחדש ותהנה סופר :כל-הכבוד:

האם יכלו להסביר לי איך בדיוק עובד בשפה פשוטה
זו טכנולוגיה חדשה???
תודה

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
חזרתי מביקור אצל גבי בערב שכולו מוסיקה
גבי הרכיב מע' מקסימה עם סאונד אדיר, בס עמוק ונכון ודינמיות מדהימה.
השילוב בין הקאראן למרטן מצוין. המע' לא זולה אמנם אבל מוכיחה שבמחיר שפוי ניתן להגיע לתוצאות נהדרות.
האזנו במשך שעות לתקליטים, הסאונד האנלוגי פשוט פנטסטי וזאת למרות ראש לא יקר. לא היה לנו חשק לרדת מהפטיפון עם סאונד כזה.
גבי, תודה רבה על הארוח ......... (ורד)
אני בטוח שנתראה עוד הרבה פעמים

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
אין בעד מה אפי, היה כיף ושמחתי שהגעת :שתוי:

לא הרחבתי על כל המערכת, אבל כמו שידוע ונמר ציין, השקיפות של הרמקול חשף את הפטיפון בצורה אחרת ממה שהייתי רגיל. המקור הדיגיטלי נשמע מעולה, לדעתי הפטיפון יצריך מחשבה לשינוי\ שידרוג ראש כצעד ראשון ואולי גם זרוע.
אבל משאיר את ההחלטות האלה לעוד זמן ברייק + הכרת הרמקול כדי להגיע לתובנות.

כמה שטעיתי בקשר לפטיפון...
התברר שה"מקולקל" היה הרמקול שלא עבר ברייק-אין ולא הLENCO המסכן :)
מזל שאני לא פזיז, אסור לקבל החלטות מהירות לאחר שידרוג, צריך לנשום עמוק וללמוד להכיר את המערכת.
בשלב זה גם הראש וגם הזרוע לא הולכים לשום מקום... יש עוד זמן להנות

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
הפוסט הזה פתח לי את התיאבון לשינויים ברבאק.:כל-הכבוד:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אין בעד מה אפי, היה כיף ושמחתי שהגעת :שתוי:

כמה שטעיתי בקשר לפטיפון...
התברר שה"מקולקל" היה הרמקול שלא עבר ברייק-אין ולא הLENCO המסכן :)
מזל שאני לא פזיז, אסור לקבל החלטות מהירות לאחר שידרוג, צריך לנשום עמוק וללמוד להכיר את המערכת.
בשלב זה גם הראש וגם הזרוע לא הולכים לשום מקום... יש עוד זמן להנות
סבבה,עכשיו אני יכול להגיע עם תקליט....:)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
בשמחה :בעד:
רק אל תשכח שמדובר בLENCO סה"כ ;)
אל תשכח שאני דרומי,לא פלצן...:cool:

facebook

חבר אתר
מעורבות
9
נקודות
3
הפוסט הזה פתח לי את התיאבון לשינויים ברבאק.:כל-הכבוד:

גם לי.

ומרוב תאבון אני כבר לא יודע לאיזה בופה לגשת :)

הציעו לי FORMFLOOR זוג דמו של החנות ב 3700 יורו..... ואז לא עברו יומיים מאותה שיחת טלפון וצצו להם עוד שני זוגות ביד 2 ....

תמונות מצורפות

• IMG_20160611_195916847_HDR.jpg
    IMG_20160611_195916847_HDR.jpg
    KB 87.2 · צפיות: 567
  • IMG_20160611_195933009.jpg
    IMG_20160611_195933009.jpg
    KB 55.2 · צפיות: 564

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
לך על זה....
רק שים לב שה MILES וה GETZ ששמת בקישור הם הדגמים הקודמים :כל-הכבוד:
בהצלחה

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
גם לי.

ומרוב תאבון אני כבר לא יודע לאיזה בופה לגשת :)

הציעו לי FORMFLOOR זוג דמו של החנות ב 3700 יורו..... ואז לא עברו יומיים מאותה שיחת טלפון וצצו להם עוד שני זוגות ביד 2 ....
אם ללכת על אלה שהעלת אז לך ה-Getz.

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
נכון אייל, ולכן אל תצפה לראות אותם יותר מדי בביקורות אמריקאיות..

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
בוקר טוב,אין לי מילים כרגע לתחביר דרמטי,אבל אתמול העזנו חבר ואנוכי ,הצפנו לחיפה לשמוע המע' של גבי.
גבי איש מקסים,בית מסוגנן מעוצב לתפארת .והנוף ,אוי הנוף הבחור גר בצימר,אני מקנא.
היות וזה כבר לא סוד שאני מחכה לזוג מרטנים שאי שם יגיעו ב"ה ,רציתי לשמוע רמקולים מאותה סידרה רק ע"מ לחוש אולי להבין את הכיוון...?המע' של גבי בנויה ממגבר משולב של קארן,מקור שהוא סטרימר,סידי משולב מנורה או שתיים של avm .פטיפון ישן של לנקו שהולך להתחלף בימים הקרובים.זוג מרטן מיילס 5.הייתי קצת סקפטי "מה כבר אפשר לקבל משני יחידות 7" וטוויטר קרמי"
אז אם הנוף היתה הסטירה הראשונה..?
מה שיצא מהמע' הזו היה אגרוף לפנים.
פרוט שלא נגמר,מישקל נכון ,איזון טונאלי מצויין,בס ,מיד בס ממש טוב.אני שבא מרמקול שיודע פרק או שניים בהילכות בס ,הורדתי הכובע מלפני המרטנים האילו.
שמענו את הקטע האחרון של הפנטסתית,שומעים ולא מבינים מאיפה הדינמיקה המטורפת הזו יוצאת.פשוט לשתוק ולשמוע .והכי חשוב זה מה שסוגר את המעגל ,שאתה נהנה,לא מתעייף פשוט שומע מוזיקה.
תודה לגבי שהסכים לארח

תמונות מצורפות

• IMG_20160622_222209.jpg
    IMG_20160622_222209.jpg
    KB 93.2 · צפיות: 550

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
בוקר טוב,אין לי מילים כרגע לתחביר דרמטי,אבל אתמול העזנו חבר ואנוכי ,הצפנו לחיפה לשמוע המע' של גבי.
היות וזה כבר לא סוד שאני מחכה לזוג מרטנים שאי שם יגיעו ב"ה ,רציתי לשמוע רמקולים מאותה סידרה רק ע"מ לחוש אולי להבין את הכיוון...?המע' של גבי בנויה ממגבר משולב של קארן,מקור שהוא סטרימר,סידי משולב מנורה או שתיים של avm .פטיפון ישן של לנקו שהולך להתחלף בימים הקרובים.זוג מרטן מיילס 5.הייתי קצת סקפטי "מה כבר אפשר לקבל משני יחידות 7" וטוויטר קרמי"
פרוט שלא נגמר,מישקל נכון ,איזון טונאלי מצויין,בס ,מיד בס ממש טוב.אני שבא מרמקול שיודע פרק או שניים בהילכות בס ,הורדתי הכובע מלפני המרטנים האילו.
שמענו את הקטע האחרון של הפנטסתית,שומעים ולא מבינים מאיפה הדינמיקה המטורפת הזו יוצאת.פשוט לשתוק ולשמוע .והכי חשוב זה מה שסוגר את המעגל ,שאתה נהנה,לא מתעייף פשוט שומע מוזיקה.
תודה לגבי שהסכים לארח
Welcome to the club :בעד:
(עכשיו דבר על קרמי) :confused:

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
תענוג לקרוא בבוקר על הביקור הזה.

web

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
63
תודה לגבי שהסכים לארח

תודה שלמה, שמחתי לארח אתכם :שתוי:
חבל שנעשה מאוחר והיה צריך לסגור את הבאסטה...
ברוח אווירת הEURO, חלק מהמחמאות מגיעות גם לסרבי (KARAN) ולגרמני (AVM) שנמצאים מאחורי הקלעים ותומכים, מפרגנים, דוחפים קדימה ונותנים לשוודי לספק את הסחורה.

בנימה אישית, עם המערכת שלך היום, לא עם המרטן (למרות שלא זכיתי לשמוע) אתה כבר נמצא בCLUB.
בCLUB של אוהבי המוסיקה והסאונד המצויין... :בעד:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תודה לגבי שהסכים לארח
מה?!!!!!!!!!!
אתה לא מתבייש?
אין לך אלהים אתה.
לא באת לבקר? אחרי כל החריטות, כל התמיכה הנפשית, כל העצות המקצועיות על הזרוע של הפטיפון? ככה ברחת חזרה לנס ציונה בלי לעבור אצלי?
זהו, אני ברוגז.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור