האם בגלל הפריכות הזו לא ניתן לקבל מיחידות אלה באס עמוק שיורד נמוך?
אני מכיר מעט מאוד רמקולים שמצליחים לרדת נמוך וברור כמו הרמקולים שלי למשל.
אתה בהחלט מוזמן. נעשה לך חוויה מתקנת (למרות שאני לא יודע מה שמעת).
יחידות קשיחות וקלות פחות מתקפלות בעומס מיחידות רכות , קלות ומהירות זה יתרון שאתה רוצה להזיז הרבה אויר, לא חסרון.האם בגלל הפריכות הזו לא ניתן לקבל מיחידות אלה באס עמוק שיורד נמוך?
תודה למגיבים
אני שמח שיש לכם הסברים טכנים \ פיזיקאלים לדברים אלה (לא כל כך מבין ומתמצא בתחום...)
לפחות יש לי הסבר מדעי של למה יש לי כיווץ קל של שרירי הפנים כשאני שומע מוזיקה עם הרמקולים האלה
תודה
היחידה הזו לא יכולה להיסדק, אלא רק להישבר...
יחידות אחרות נדפקות בפיקים שכאלו בדרך כלל בצורת סליל שנתפס/ מתעקם (לעיתים עקום קל מאוד שמוריד באיכות הצליל אך לא כל אחד שומע את זה )
האקוטונים בנויות ברמה מאוד גבוהה , עם סלילים גדולים יחסית ויכולת דינמית גבוהה כך שהגבול שלה לא רחוק מגבול של יחידות אחרות אלסטיות שלא יכולות לעמוד בעומס שהסליל שלה כן עומד. כל רמקול 2 וואי עם יחידה 6 אינץ' הוא מועד יחסית לפורענות אם מתפרעים
תתחדש גבי!!! ה FormFloor בתערוכה היו בוננזה, אז אלו צריכים להיות כבר לא פחות ממדהימים.
השימוש בחומר הקרמי באלמנטים בא להעניק להם את השילוב הנדיר- חומר שהוא גם קשיח ואחיד מאוד (ולכן לא מתעוות) וגם בעל מסה נמוכה מאוד (ולכן השליטה בתנועת האלמנט קלה ומאוד מדוייקת). לכן אלמנטים קרמיים הם מהטובים שיש.
(החיסרון הוא פריכות גבוהה של החומר, ולכן תמיד יש רשת הגנה על אלמנטים כאלה ולא גריל אופציונאלי)
לכן אלמנטים קרמיים הם מהטובים שיש.