אכן, לכן לא אצלי בסלון אישתי הרימה גבה כזה גבוהה שנבהלתי לרגע שתשאל בליהרמקול אולי אופה אבל רחוק מלהיות יפה.
לא הבנתי תומר, הרי רשמתה שרמקולים עלו 60, לא?גנאדי,
ה-AudioNec לא נכנסים לתקציב, הרמקולים עולים בין 18,000 - 20,000 ₪ (תלוי בקונפיגורציה) וגריל לשני הרמקולים כסף נוסף.
לא הבנתי תומר, הרי רשמתה שרמקולים עלו 60, לא?
אודיאונק התחלתי אכן כן בסביבות מחיר זה, אולי אני טועה...
וכן, גריל חסר להם, אך מעופר הבנתי שזה לא בעיה, ובטח לא תעלה אלפים.
היי תומר,
תתחדש! אני מקווה שזה בסדר להתעלק ככה על השרשור, אבל נראה שיש לי מערכת דומה עד זהה לשלך, רק בזעיר אנפין. יש לי סטירלינג 88 ואני עובד עם קומפקט\פרה של לינדמן. גם אתה קנית רמקול BBC, גם המקור שלך הוא מחברה שמתמחה בדיגיטל וגם המקור שלך יודע לשמש כפרה בנוסף. אני מאד מתחבר לפילוסופיה של less is more (במערכת הבאה כל האלקטרוניקה תהיה בקופסא אחת).
אני צריך מגבר, כי קודמו שבק. למדתי שהרמקול שלי זקוק למגבר חזק, אבל הוא חייב להיות עם צליל "מחוכם" - חיברתי אליו קיימברידג' 851w ששלט בו בגבורה אבל היה גס ומחוספס בצליל יחסית למגבר הלינדמן שהיה לי. בזמנו, לפני שקניתי את המערכת, עשיתי סיבוב כמעט אצל כל היבואנים בארץ וערן היה ללא ספק מהידידותיים שנתקלתי בהם, אם לא הידידותי מכולם (איתו הכי הרגשתי שאני מדבר עם חבר לתחביב שבמקרה הוא גם בעל עסק ולא להיפך) למרות שלא קניתי ממנו דבר.
עם כמה שאני מתעב "קניית פרוספקט" (לראייה, חרשתי את הארץ בזמנו..) אני מתפתה לקחת לקסמן 505 על עיוור - שלהבנתי הוא הזול ביותר שלהם וגם מתאים לשאר הרכיבים מבחינת ליגה תקציבית - ולסגור עניין. הרמקול שלי "מנומס" יותר ממקבילו בהארבת' - אם כי פחות "כהה" ממקבילו בספנדור. לפיכך, יש כאן צורך במגבר על הצד הנייטראלי. מה דעתך?
יוסי,
נכון, גראהם אודיו לא לקחו מעצב... והיופי הוא בעיני המתבונן, אבל, הגימור שלקחתי יפה מאוד .
הגבתי לגנאדי על audionec, שלך על ידו
דוגמן על.
אישית הייתי קונה Focal Sopra 3 משומשים, אבל רק בגלל שאני מעריץ של פוקלחברים,
רק מתוך סקרנות, על איזה רמקולים הייתם הולכים באותו הסכום?
הכול בעיני המתבונן, יש מי שאוהב עיצוב מודרני ויש מי שאוהב עיצוב קלאסי ויש מי שאוהב את שניהם.
אישית אני מוצא שהעיצוב של Audionec נאה בעיני (סוג של פסל מודרני) שישתלב בהצלחה בחלל גדול.
הבעיה שלי עם הAudionec אינה בעיצוב, כשהאזנתי לו אצל עופר כנראה היה מחובר למגבר לא מתאים והסאונד היה חריף לאוזני, ייתכן ועם מגבר מתאים גם דעה זו תשתנה.
לרוב יש לנו דימוי בראש מה זה רמקול
יפה ואסתטי, ויש לו גם ייצוג בחלל האזנה,
מפתיע שעופר חיבר מגבר מטריד,
היכן פריצת דרך אם הרמקול גם יקר?
תומר, האם שמעת את הרמקול לפני שהחלטת?
אמרתי ולא פעם אחתגינאדי, מה זה משנה, תומר כבר עשה את הבחירה שלו.
תומר, תתחדש על הרכישה.
אין כזה דבר אוטופיה 3 איבו....אם פוקאל אז הייתי קונה רק אוטופיה 3 איוו.
צודק בוז לי כאוהב פוקאל
לתכנן רמקול 2WAY קל משמעותית מאשר 3WAY. מה גם שבד"כ רמקול 2WAY נשמע יותר הומוגני בגלל הקרוס הפשוט יותר.את הרמקולים הספציפים לא, האזנתי לאחד מתחתיו של 5/5. הדגם הזה חדש (לא הייתי בחו"ל בגלל הקורונה מ-5/2019).
האזנתי לרמקולים 2 יציאות עם "12, דגם BBC LS5/8, בחדר של טים דה פרוויצ'יני (המנוח), בתערכת האודיו במינכן.