היי,
ראשית, אין לי תקליטים ! רק דיסקים.
שנית, חברי קנה פטיפון מאוד איכותי ויש לו עד היום 7 תקליטים. הוא מודה שהדיגיטל אצלו נשמע יותר טוב והרבה יותר קל לשמוע מוזיקה.
היי,
ראשית, אין לי תקליטים ! רק דיסקים.
שנית, חברי קנה פטיפון מאוד איכותי ויש לו עד היום 7 תקליטים. הוא מודה שהדיגיטל אצלו נשמע יותר טוב והרבה יותר קל לשמוע מוזיקה.
סופסוף מישהו שמסכים שדיגיטל נשמע יותר טוב
רמקולי BBC לא ניתן לטעות הרבה, מספקים חוויה ותמורה גדולה
מומלצים מאד
BBC - British Broadcasting Corporation, או "תאגיד השידור הבריטי", הוא תאגיד השידור הציבורי בבריטניה. ה-BBC מפיק תוכניות, סדרות, סרטים באנגלית, שירותי מידע בטלוויזיה, ברדיו ובאינטרנט.
הרמקולים של החברות הפרטיות שהזכרתי קודם לכן, צרכים לעמוד בסטנדרטים של ה-BBC וברישיון רשמי מטעמם.
קרא פה: http://www.dtown.co.il/articles/3587.html
לא מדויק.
harbeth ו spendor לא מייצרים לפי רשיון של ה BBC.
גם stirling העדיפו לדוגמה לקרוא לדגם המקביל ל LS5/9 בשם SB88 ולא לשלם עליו תמלוגים.
כל עניין הסטנדרטים של ה BBC הדרדר מאז שנות ה 70. הרעיון המקורי היה שבכל אולפן של ה BBC, תוכל להחליף כל רמקול LS3/5A לדוגמה, של כל יצרן, באחד אחר אפילו של יצרן אחר.
אבל מאז, כל עניין הרישיונות זה רק מקור של כסף ל BBC ואף אחד לא חושב להחליף רמקול של Graham ברמקול של Falcon (ובטח לא של harbeth) בשום אולפן ולקבל תוצאה זהה. לראיה אם בהתחלה, LS3/5A היה צריך להיות בעל יחידות B110 ו T27, אז היום אין שום בקרה על היחידות, לדוגמה Graham משתמשים בטוויטר שונה לגמרי. Falcon היא למעשה היחידה שמייצרת עם יחידות דומות ליחידות המקוריות (הבחור שייצר את היחידות המקוריות, ב KEF של שנות ה 80, מתכנן עבור Falcon). אפשר גם לראות שגרפי ההיענות/תדרים של היצרנים השונים שונים.
אגב ה LS5/5 מעניינים מאוד, בטח מערכת מעולה.
עומר (אודיו-בריטו-פיל)
התחלה מעולה ללא ספק עם תמורה גדולה והנאה אינסופית ממוזיקה! אבל...תתחדש, bbc זה גם ההתחלה וגם הסוף.
לא נראה לי שהם צריכים לשכנע....חברים, בואו לא נכנס מה יותר טוב ומה פחות כי נפסיד.
אם נשאל את זיו פרלמן ואת יגאל לסרי, הם בטוח ישכנעו אותנו שפטיפון יותר טוב (והם צודקים).
סופסוף מישהו שמסכים שדיגיטל נשמע יותר טוב
כפי שציינתי לא פעם ואילו היה לי חדר יעודי היתי הולך על AudioNec - קונפיגורציה התחלתית (אם אני לא טועה) נכנסת לתקציב שציינתה.חברים,
רק מתוך סקרנות, על איזה רמקולים הייתם הולכים באותו הסכום?
כפי שציינתי לא פעם ואילו היה לי חדר יעודי היתי הולך על AudioNec - קונפיגורציה התחלתית (אם אני לא טועה) נכנסת לתקציב שציינתה.