Less is More...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
היי,

ראשית, אין לי תקליטים ;)! רק דיסקים.

שנית, חברי קנה פטיפון מאוד איכותי ויש לו עד היום 7 תקליטים. הוא מודה שהדיגיטל אצלו נשמע יותר טוב והרבה יותר קל לשמוע מוזיקה.

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
היי,

שנית, חברי קנה פטיפון מאוד איכותי ויש לו עד היום 7 תקליטים. הוא מודה שהדיגיטל אצלו נשמע יותר טוב והרבה יותר קל לשמוע מוזיקה.

סופסוף מישהו שמסכים שדיגיטל נשמע יותר טוב;)

shushu

חבר משקיען
מעורבות
854
נקודות
113
היי,

סבבה, אז במצב כזה lp12 לא אמור להרים לך גבה...
סבבוש תתחדש

ZarJazz

אוהב את התחום
מעורבות
187
נקודות
43
רמקולי BBC לא ניתן לטעות הרבה, מספקים חוויה ותמורה גדולה
מומלצים מאד

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
תתחדש, bbc זה גם ההתחלה וגם הסוף.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

חברים, בואו לא נכנס מה יותר טוב ומה פחות כי נפסיד.

אם נשאל את זיו פרלמן ואת יגאל לסרי, הם בטוח ישכנעו אותנו שפטיפון יותר טוב (והם צודקים).

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
רמקולי BBC לא ניתן לטעות הרבה, מספקים חוויה ותמורה גדולה
מומלצים מאד

BBC - British Broadcasting Corporation, או "תאגיד השידור הבריטי", הוא תאגיד השידור הציבורי בבריטניה. ה-BBC מפיק תוכניות, סדרות, סרטים באנגלית, שירותי מידע בטלוויזיה, ברדיו ובאינטרנט.

הרמקולים של החברות הפרטיות שהזכרתי קודם לכן, צרכים לעמוד בסטנדרטים של ה-BBC וברישיון רשמי מטעמם.

נמר כתב כתבה: http://www.dtown.co.il/articles/3587.html

omi

חבר משקיען
מעורבות
424
נקודות
63
BBC - British Broadcasting Corporation, או "תאגיד השידור הבריטי", הוא תאגיד השידור הציבורי בבריטניה. ה-BBC מפיק תוכניות, סדרות, סרטים באנגלית, שירותי מידע בטלוויזיה, ברדיו ובאינטרנט.

הרמקולים של החברות הפרטיות שהזכרתי קודם לכן, צרכים לעמוד בסטנדרטים של ה-BBC וברישיון רשמי מטעמם.

קרא פה: http://www.dtown.co.il/articles/3587.html

לא מדויק.
harbeth ו spendor לא מייצרים לפי רשיון של ה BBC.
גם stirling העדיפו לדוגמה לקרוא לדגם המקביל ל LS5/9 בשם SB88 ולא לשלם עליו תמלוגים.
כל עניין הסטנדרטים של ה BBC הדרדר מאז שנות ה 70. הרעיון המקורי היה שבכל אולפן של ה BBC, תוכל להחליף כל רמקול LS3/5A לדוגמה, של כל יצרן, באחד אחר אפילו של יצרן אחר.
אבל מאז, כל עניין הרישיונות זה רק מקור של כסף ל BBC ואף אחד לא חושב להחליף רמקול של Graham ברמקול של Falcon (ובטח לא של harbeth) בשום אולפן ולקבל תוצאה זהה. לראיה אם בהתחלה, LS3/5A היה צריך להיות בעל יחידות B110 ו T27, אז היום אין שום בקרה על היחידות, לדוגמה Graham משתמשים בטוויטר שונה לגמרי. Falcon היא למעשה היחידה שמייצרת עם יחידות דומות ליחידות המקוריות (הבחור שייצר את היחידות המקוריות, ב KEF של שנות ה 80, מתכנן עבור Falcon). אפשר גם לראות שגרפי ההיענות/תדרים של היצרנים השונים שונים.

אגב ה LS5/5 מעניינים מאוד, בטח מערכת מעולה.
עומר (אודיו-בריטו-פיל)

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
לא מדויק.
harbeth ו spendor לא מייצרים לפי רשיון של ה BBC.
גם stirling העדיפו לדוגמה לקרוא לדגם המקביל ל LS5/9 בשם SB88 ולא לשלם עליו תמלוגים.
כל עניין הסטנדרטים של ה BBC הדרדר מאז שנות ה 70. הרעיון המקורי היה שבכל אולפן של ה BBC, תוכל להחליף כל רמקול LS3/5A לדוגמה, של כל יצרן, באחד אחר אפילו של יצרן אחר.
אבל מאז, כל עניין הרישיונות זה רק מקור של כסף ל BBC ואף אחד לא חושב להחליף רמקול של Graham ברמקול של Falcon (ובטח לא של harbeth) בשום אולפן ולקבל תוצאה זהה. לראיה אם בהתחלה, LS3/5A היה צריך להיות בעל יחידות B110 ו T27, אז היום אין שום בקרה על היחידות, לדוגמה Graham משתמשים בטוויטר שונה לגמרי. Falcon היא למעשה היחידה שמייצרת עם יחידות דומות ליחידות המקוריות (הבחור שייצר את היחידות המקוריות, ב KEF של שנות ה 80, מתכנן עבור Falcon). אפשר גם לראות שגרפי ההיענות/תדרים של היצרנים השונים שונים.

אגב ה LS5/5 מעניינים מאוד, בטח מערכת מעולה.
עומר (אודיו-בריטו-פיל)

מכל מלמדי השכלתי...
אכן, ספנדור והרבט' לא מיצרים לפי סטנדרטים של ה-BBC :).

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,176
נקודות
113
תתחדש איש ! והכי חשוב ים של הנאה וכיף
קראתי את ההפניה שלך והסבר הטכנולוגיה של הרמקול ,אהבתי מאוד את ההתייחסות של החברה לפיזור הצליל מחוץ לציר .
נראית חברה מרתקת !
שבת שלום

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
129
נקודות
43
תתחדש, bbc זה גם ההתחלה וגם הסוף.
התחלה מעולה ללא ספק עם תמורה גדולה והנאה אינסופית ממוזיקה! :לב: אבל...
לאחר 12 שנה עם 6 דגמים שונים גיליתי שיש אחרים יותר מהירים, שקופים וושנותנים עוד הרבה יותר שכבות ופירוט מבלי לקלקל טבעיות ומוזיקליות

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
היי אטמוס,

איזה רמקולים היו / יש לך?

על איזה רמקולים תמליץ עם וופר "12?

פתוח לשמוע מכולם.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,604
נקודות
113
חברים, בואו לא נכנס מה יותר טוב ומה פחות כי נפסיד.

אם נשאל את זיו פרלמן ואת יגאל לסרי, הם בטוח ישכנעו אותנו שפטיפון יותר טוב (והם צודקים).
לא נראה לי שהם צריכים לשכנע....
פרי קאנטרי,איש הישר באוזניו יעשה.
אין ויכוח כלל וכלל.

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
180
נקודות
43

שרון היקר,
מבלי להיכנס לויכוח עתיק היומין, עושה רושם שפשוט אתה קצת חסר ניסיון ו/או לא יצא לך לשמוע סט אנלוגי רציני..

יום אחד תתפכח.....חחח ;););)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
חברים,

רק מתוך סקרנות, על איזה רמקולים הייתם הולכים באותו הסכום?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תתחדש ותהנה תומר. נראה מעולה. רק מה עם תמונה כללית של המערכת?

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
חברים,

רק מתוך סקרנות, על איזה רמקולים הייתם הולכים באותו הסכום?
כפי שציינתי לא פעם ואילו היה לי חדר יעודי היתי הולך על AudioNec - קונפיגורציה התחלתית (אם אני לא טועה) נכנסת לתקציב שציינתה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נמר,

אעלה תמונות שהרמקולים יגיעו.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גנאדי,

ה-AudioNec לא נכנסים לתקציב, הרמקולים עולים בין 18,000 - 20,000 ₪ (תלוי בקונפיגורציה) וגריל לשני הרמקולים כסף נוסף.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
כפי שציינתי לא פעם ואילו היה לי חדר יעודי היתי הולך על AudioNec - קונפיגורציה התחלתית (אם אני לא טועה) נכנסת לתקציב שציינתה.

הרמקול אולי אופה אבל רחוק מלהיות יפה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור