אני בטוח שאתה הבנת, אלא אם כן שאלתך נועדה לבחון את הבנתי.
על פי הבנתי, פרשנותך מצומצמת מידי, והכוונה בכתבה היא לכל סוגי האודיו המוזרם, שלא באמצעות דיסקים או תקליטיםאני - בהחלט.
לאיזה מטרה שמת את הציטוט?
STREAMING AUDIO הכוונה היא להזרים תכנים ישר מהאינטרנט (או ענן, whatever).
ישנן מספר שרותים כאלה היום, בודדים אבל מאפשרים הזרמה lossless באיכות CD.
ועד כמה שאני יודע, בדרך כלל חייבים לעבוד עם אפליקציה של אותו שרות (אתר)
כלומר, Accuphase צודקים, אין תקינה בנושא זה, ואני גם אוסיף כי לרוב זה לא נועד לאודיופילים
ישנם מספר רסיברים זולים ופחות זולים שכן תומכים, אבל בשוק ההיי-אנד אתה לא מוציא מוצר פעם בשנה
בכל זאת..אם התכוונת ל-Computer Audio אז ענו במפורש כי הדגמים האחרונים שלהם תומכים בחיבור ישיר למחשב
זה מחיר ליד שניה
על פי הבנתי, פרשנותך מצומצמת מידי, והכוונה בכתבה היא לכל סוגי האודיו המוזרם, שלא באמצעות דיסקים או תקליטים
הם אומרים בכתבה בפירוש שהם לא מפתחים סטרימרים, אבל בהחלט מאפשרים ללקוחות שלהם את האופציה להתחבר אליהם....
התמחור של אקיופז ביפן הוא כלל לא גבוה. מחיר הריטייל של המגבר המדובר ביפן הוא 540000 ין .על זה מקבלים 20 אחוז הנחה בכל חנות שמוכרת אקיופז, למשל אודיו יוניון .כך שהמחיר ביפן הוא כ 16000 ש"ח.זה זול בהרבה מהמחיר של מגברים תוצרת ארצות הברית (ברמה מקבילה) שנמכרים ביפן, כמו למשל מגברים של אייר שהם פופולרים ביפן.
על איזה דגם מדובר זב מעניין אותי
http://blog-anison.audiounion.jp/התמחור של אקיופז ביפן הוא כלל לא גבוה. מחיר הריטייל של המגבר המדובר ביפן הוא 540000 ין .על זה מקבלים 20 אחוז הנחה בכל חנות שמוכרת אקיופז, למשל אודיו יוניון .כך שהמחיר ביפן הוא כ 16000 ש"ח.זה זול בהרבה מהמחיר של מגברים תוצרת ארצות הברית (ברמה מקבילה) שנמכרים ביפן, כמו למשל מגברים של אייר שהם פופולרים ביפן.