ACCUPHASE מציגה מגבר משולב חדש - E-470

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני בטוח שאתה הבנת, אלא אם כן שאלתך נועדה לבחון את הבנתי.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אני בטוח שאתה הבנת, אלא אם כן שאלתך נועדה לבחון את הבנתי.

אני - בהחלט.
לאיזה מטרה שמת את הציטוט?

STREAMING AUDIO הכוונה היא להזרים תכנים ישר מהאינטרנט (או ענן, whatever).
ישנן מספר שרותים כאלה היום, בודדים אבל מאפשרים הזרמה lossless באיכות CD.
ועד כמה שאני יודע, בדרך כלל חייבים לעבוד עם אפליקציה של אותו שרות (אתר)

כלומר, Accuphase צודקים, אין תקינה בנושא זה, ואני גם אוסיף כי לרוב זה לא נועד לאודיופילים

ישנם מספר רסיברים זולים ופחות זולים שכן תומכים, אבל בשוק ההיי-אנד אתה לא מוציא מוצר פעם בשנה

בכל זאת..אם התכוונת ל-Computer Audio אז ענו במפורש כי הדגמים האחרונים שלהם תומכים בחיבור ישיר למחשב

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני - בהחלט.
לאיזה מטרה שמת את הציטוט?

STREAMING AUDIO הכוונה היא להזרים תכנים ישר מהאינטרנט (או ענן, whatever).
ישנן מספר שרותים כאלה היום, בודדים אבל מאפשרים הזרמה lossless באיכות CD.
ועד כמה שאני יודע, בדרך כלל חייבים לעבוד עם אפליקציה של אותו שרות (אתר)

כלומר, Accuphase צודקים, אין תקינה בנושא זה, ואני גם אוסיף כי לרוב זה לא נועד לאודיופילים

ישנם מספר רסיברים זולים ופחות זולים שכן תומכים, אבל בשוק ההיי-אנד אתה לא מוציא מוצר פעם בשנה

בכל זאת..אם התכוונת ל-Computer Audio אז ענו במפורש כי הדגמים האחרונים שלהם תומכים בחיבור ישיר למחשב
על פי הבנתי, פרשנותך מצומצמת מידי, והכוונה בכתבה היא לכל סוגי האודיו המוזרם, שלא באמצעות דיסקים או תקליטים

yoav12

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
זה מחיר ליד שניה

זה מחיר לחדש כולל 8 אחוז מע"מ יפני. אתה יכול לבדוק את זה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
על פי הבנתי, פרשנותך מצומצמת מידי, והכוונה בכתבה היא לכל סוגי האודיו המוזרם, שלא באמצעות דיסקים או תקליטים

אז אני ניחשתי נכון כי לא הבנת :)

אם תשים לב ללינק שתומר הביא לגבי הממיר החדש שלהם,
תגלה כי זה ממיר לגמרי בנוי לעבודה עם מחשב, מבוסס על כניסה USB2 אסינכרונית שתומכת גם ב-DXD וגם ב-DSD

אני בשבילך הורדתי את ה-Setup Guide..
דרייברים תומכים ב-ASIO,
אני רואה הם בעצמם עובדים עם foobar (אגב, גם Metronome מעדיפים foobar על JRiver)

בקיצר, איציק, הגיע זמן להשתדרג :)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הם אומרים בכתבה בפירוש שהם לא מפתחים סטרימרים, אבל בהחלט מאפשרים ללקוחות שלהם את האופציה להתחבר אליהם....

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הם אומרים בכתבה בפירוש שהם לא מפתחים סטרימרים, אבל בהחלט מאפשרים ללקוחות שלהם את האופציה להתחבר אליהם....

לא סטרימרים, אלא STREAMING AUDIO. האחרון מדובר בדרך כלל על הזרמה של MP3 מאתרים ישירות, ללא הורדה למחשב.

אם כי מבחינתי זה גם בסדר אם הם לא עושים סטרימרים, בהחלט מבין.
גם הסברתי בשרשור אחר כי זה מאוד בעייתי - מישהו צריך לכתוב המון תוכנה. יצרן מגברים לא ממש ערוך לזה.

הכי טוב היום מבחינת השוק - זה לפתח DAC עבור מחשב, וזה מה שהם עושים. אז הכל בסדר

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
התמחור של אקיופז ביפן הוא כלל לא גבוה. מחיר הריטייל של המגבר המדובר ביפן הוא 540000 ין .על זה מקבלים 20 אחוז הנחה בכל חנות שמוכרת אקיופז, למשל אודיו יוניון .כך שהמחיר ביפן הוא כ 16000 ש"ח.זה זול בהרבה מהמחיר של מגברים תוצרת ארצות הברית (ברמה מקבילה) שנמכרים ביפן, כמו למשל מגברים של אייר שהם פופולרים ביפן.

על איזה דגם מדובר זב מעניין אותי

yoav12

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
על איזה דגם מדובר זב מעניין אותי

מדובר על e-470 החדש שיצא לשוק היפני בחודש שעבר. המחיר הוא למגבר 100 וולט שמשווק ביפן. המחירים מחוץ ליפן גבוהים בהרבה. ככלל המחירים של אקיופז ביפן הם יחסית לא גבוהים. אם מתרגמים את זה לשקלים זה נראה יחסית לא יקר גם בגלל החולשה של הין שערכו פחת מאד בשנה האחרונה.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
התמחור של אקיופז ביפן הוא כלל לא גבוה. מחיר הריטייל של המגבר המדובר ביפן הוא 540000 ין .על זה מקבלים 20 אחוז הנחה בכל חנות שמוכרת אקיופז, למשל אודיו יוניון .כך שהמחיר ביפן הוא כ 16000 ש"ח.זה זול בהרבה מהמחיר של מגברים תוצרת ארצות הברית (ברמה מקבילה) שנמכרים ביפן, כמו למשל מגברים של אייר שהם פופולרים ביפן.
http://blog-anison.audiounion.jp/
וואלה!

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
נראה מאד מרשים. אני מבין שהוא משווק אצל אבי יפה ומחירו בארץ הוא 34,000 שקלים.
מעניין מה מחירו בחו"ל (לא ביפאן, אלא באירופה ובארה"ב).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור