ACCUPHASE מציגה מגבר משולב חדש - E-470

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
מעצם היותה מערכת קולנוע לא מיועדת להשמעת מוסיקה כמו שאני תופש את העניין יקרה ככל שתהיה.לדוגמא רק כדי שתבין לאן אני חותר קח ונגן סונטה לכינור וצמבלו של באך או רביעית מיתרים של בטהובן שתהדהד לך בחלל ההאזנה לדעתי(ואני מדגיש לדעתי הצנועה בהחלט) התוצאה אינה מוזיקה ראויה ובוודאי אינה דומה לבצוע חי של מוסיקה.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
גם אני רואה סרטים בסלון שלי ,אז נכון ,אין לי אפקטים מאחורה ,אבל מה שבא מקדימה רוב ה"חכמים" יכולים לחלום .
הרמקולים שלך, טובים ככל שיהיו לסטריאו, עשויים להחסיר את הדרמתיות הנדרשת בצליל הנדרש בסרטים. החסר בסאב ובפרוססור קו"ב איכותי מעמיק את נחיתותם בהדגשת אלמנטי פס קול בסרט קולנוע.
צפיה בהופעה חיה לעומת זאת עשויה לדעתי להקנות ההנאה רבה.

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
טיבן , אני מניח שאינך מכיר את הרמקולים של שניצל.

ובקשר לחוסר בפרוססור , במצב בו יש רק רמקולים קדמיים עדיף שהם ינגנו את הסרט במצב סטראו מאשר ינגנו את המידע החלקי שמגיע לקדמיים בתצורת 5.1/7.1 , שכן כך לפחות הם יפיקו את כל המידע שקיים בפסקול .

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
אני דווקא מכיר. האזנתי להם בהנאה ברובה במפגש הקדמים האחרון.
ועם זאת, ולמרות שלא האזנתי להם בקוב, הדרישות ממערכת סטריאו שונות לדעתי מאלו של סט לצפיה בסרטי קולנוע.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מעצם היותה מערכת קולנוע לא מיועדת להשמעת מוסיקה כמו שאני תופש את העניין יקרה ככל שתהיה.לדוגמא רק כדי שתבין לאן אני חותר קח ונגן סונטה לכינור וצמבלו של באך או רביעית מיתרים של בטהובן שתהדהד לך בחלל ההאזנה לדעתי(ואני מדגיש לדעתי הצנועה בהחלט) התוצאה אינה מוזיקה ראויה ובוודאי אינה דומה לבצוע חי של מוסיקה.

אני מדבר על מערכות קולנוע קיצוניות שבמוסיקה מאזינים להן במצב סטריאו. לדוגמא המקינטוש שיושבת בהד סינימה. שמעתי אותה במצב סטריאו, ניגנתי עליה את מיטב היצירות שאני מכיר. במשך כמה שעות טובות שישבתי שם הבנתי בדיוק כמה היא מדהימה במוסיקה. בלחיצת כפתור בקדמגבר היא הופכת לחיית אפקטים שמעט מאוד מערכות יכולות לשחזר מציאות כמוה.
שמעתי באותה נשימה מערכת דומה עם וילסונים (אלקסנדריה, קרלים) וכמו המקינטוש, גם היא נשמעת לא פחות ממדהימה בסטריאו.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נמר זה בולשיט אחד גדול ,גם רן שביט מתעסק בפרויקטים וזה לא מנע ממנו להביא ציוד של USHER 'MBL 'וPLINUS ואני מכיר אותו אישית והוא בן אדם מקסים ולא מדבר איתך כמו אלרון ואלון מאודיונוט כאילו השמש זורחת להם מהתחת ,זה פשוט בדיחה שני היבואנים האלה והם לא מכוונים לכלום אתה שוחה בחומר האודיופילי ושמך הולך לפניך וככה גם היחס שאתה מקבל מהם

נכון. זה משום שרן שביט עובד גם עם אודיופילים. מספיקה העובדה שהוא מביא את הכבלים של סילטק. זהו כבל ״אודיופילי״ בהצהרה.

דבר עם שלמה זבדה. לפני כמה שנים (הרבה שנים) רכש דיינאודיו מיד שניה. כשהיה זקוק לתיקון קיבל מהם יחס כאילו הוא מינימום שך סעודי. הוא דיבר דווקא עם אלון.
אלון הוא אדם מאוד נחמד ונעים. כך גם רן (שעובד עימו).

אתה מוכרח להבין ששני העסקים הללו (אודיו נוט וסבו אודיו) הם שונים בתכלית בכל הנוגע לקהל היעד שלהם.
לצורך העניין, אם היו בונים על הקהילה האודיופילית, אודיונוט, כהנה, הד סינימה, טופ אודיו, avcs ועוד. הם היו פושטים רגל.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
נכון. זה משום שרן שביט עובד גם עם אודיופילים. מספיקה העובדה שהוא מביא את הכבלים של סילטק. זהו כבל ״אודיופילי״ בהצהרה.

דבר עם שלמה זבדה. לפני כמה שנים (הרבה שנים) רכש דיינאודיו מיד שניה. כשהיה זקוק לתיקון קיבל מהם יחס כאילו הוא מינימום שך סעודי. הוא דיבר דווקא עם אלון.
אלון הוא אדם מאוד נחמד ונעים. כך גם רן (שעובד עימו).

אתה מוכרח להבין ששני העסקים הללו (אודיו נוט וסבו אודיו) הם שונים בתכלית בכל הנוגע לקהל היעד שלהם.
לצורך העניין, אם היו בונים על הקהילה האודיופילית, אודיונוט, כהנה, הד סינימה, טופ אודיו, avcs ועוד. הם היו פושטים רגל.
ממש לא מסכים איתך נמר שיבואן מחליט להביא ציוד של חברה מסוימת הוא צריך לתת שירות לכולם להסביר פנים לכולם ולהביא דוגמא של ציוד להשמעה ,אתה מכיר טוב מאוד את המקרה שלי עם הסאב זה אפילו לא עניין אותו מה קרה לי כלקוח פרמיום שקונה סאב של וולודיין קרוב ל40 אלף שקל הוא היה צריך להזיז את התחת שלו אלי ולראות מה הבעיה אמרתי לך אליך הם מדברים יפה אין עשן בלי אש סתם לא אומרים שהם סנובים

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
למי שיש סבלנות ועניין, ממליץ לקרוא את הכתבה המצורפת.
אני חושב שהיא מתארת קצת מהגישה שלהם
http://www.accuphase.com/review_pdf/Interview_Accuphase_EN.pdf

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
למי שיש סבלנות ועניין, ממליץ לקרוא את הכתבה המצורפת.
אני חושב שהיא מתארת קצת מהגישה שלהם
http://www.accuphase.com/review_pdf/Interview_Accuphase_EN.pdf

אין ספק שהחברה הזו אין לה פאסון או פלצנות היא נטו סאונד אבל ללא קשר מקומות שמשווקים בעולם חברה זו מביאים ציוד שלהם להדגמה השמעה וכו' אני לא חושב שהגישה שלהם משקפת את האוזלת יד של היבואן פה בארץ

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
כמדומני שאודיו-דרים (משהו כזה), גם משווקים אקיופז.
במידה ומדובר באותו מחיר של היבואן (אין לי מושג)
למה בכלל לגשת ליבואן?!
(בהינתן שאתה רוצה ומוכן לשלם על אקיופז).

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
חלק נכבד מהמאמר נוגע להתייחסות של ACCUPHASE לנושא של STREAMING AUDIO, ובקצרה אפשר לסכם
את דעתם בנושא:

But for now, there are still too many bumps in the road, mainly concerning
standardization and support. So for us, the signal to release our own Streaming
Audio products is still on Red.”

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
כחובב ווינטאג', אני חושב ששווה להאיר שלוש נקודות חשובות על אקיופייז שיכולות לסייע במיצוב החברה הזו בהשוואה לחלק נכבד מהתחרות, וזה אולי יוכל לתת עומק נוסף.

ראשית, זו חברה שנוצרה מלכתחילה כדי לייצר אודיו שמכוון למעלה (בהתחלה כמעיין חטיבה של קנווד, שבאותה תקופה עשתה אודיו פגז ובהמשך עצמאית).

שנית, בניגוד לרוב המוחלט של יצרני ההיי אנד (וגם ה.. איך נקרא לזה - "מיד אנד"?) זה יצרן שכבר קיים למעלה מ 40 שנה, לדעתי בלי שהחליף ידיים או ידע תקופות שחורות של ייצור ג'אנק כמו שקרה בלקסמן למשל. באודיו זה המוווון, ואם נעצור לחשוב לרגע כמה מהפנינות שאנחנו מזילים עליהן ריר מגיעות ממקום שקיים כבר 40 שנה, כנראה שיהיה מדובר במיעוט זניח.

שלישית, חברו את זה לעובדה שאקיופייז מייצרים רק מוצרים שמכוונים לחלק העליון של הטבלה (והטבלה לא משקרת כידוע) אז תוכלו למשל להבין מדוע עדיין לא קפצו על עגלת הסטרימינג.

אני לא חושב שהם מכוונים לבעלי הממון חסרי המושג אלא דווקא לחובבי אודיו (למרות שאני בטוח שלא ממש אכפת להם מי קונה). אבל עד כמה שהייתי משתוקק להציב אצלי צעצוע כמו זה שבכתבה, התמחור (של אקיופייז במקור, שמחלחל כמובן גם למחיר ליבואן, שאפשר להבין מדוע אינו נחפז ליייבא כל דבר שלהם רק כדי למכור יחידה או 2) הורג את זה. זאת אומרת - אני חושב שגם לו יכולתי לשים כזה כסף, המצפון היה הורג אותי. תקראו לי לא אודיופיל אמיתי או איך שבא לכם, אבל אני מעדיף להשקיע את הכסף הזה בלקנות מוזיקה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הם ממש לא יקרים לעומת המתחרים שלהם (באירופה, ובטח שלא באסיה)

yoav12

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
התמחור של אקיופז ביפן הוא כלל לא גבוה. מחיר הריטייל של המגבר המדובר ביפן הוא 540000 ין .על זה מקבלים 20 אחוז הנחה בכל חנות שמוכרת אקיופז, למשל אודיו יוניון .כך שהמחיר ביפן הוא כ 16000 ש"ח.זה זול בהרבה מהמחיר של מגברים תוצרת ארצות הברית (ברמה מקבילה) שנמכרים ביפן, כמו למשל מגברים של אייר שהם פופולרים ביפן.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ממש לא מסכים איתך נמר שיבואן מחליט להביא ציוד של חברה מסוימת הוא צריך לתת שירות לכולם להסביר פנים לכולם ולהביא דוגמא של ציוד להשמעה ,אתה מכיר טוב מאוד את המקרה שלי עם הסאב זה אפילו לא עניין אותו מה קרה לי כלקוח פרמיום שקונה סאב של וולודיין קרוב ל40 אלף שקל הוא היה צריך להזיז את התחת שלו אלי ולראות מה הבעיה אמרתי לך אליך הם מדברים יפה אין עשן בלי אש סתם לא אומרים שהם סנובים

לתת שירות הוא לא צריך. זה מומלץ אם הוא רוצה שהלקוח ימשיך לרכוש ממנו. אחריות היא בגדר חובה. אלה אם כן רשום אחרת. הבעיה שלך עם הסאב לא קשורה לאודיונוט אם כי לחנות שממנה רכשת שלא עדכנה את היבואן רק לאחר כמה חודשים וזה לאחר כמה חודשים בהם לא פתחת אותו (במסגרת השיפוצים) ולכן, למרות שאתה בהחלט צודק בטענה שלך, אתה לא יכול לצפות מיבואן שיחליף לך סאב שנמכר כמה חודשים קודם בגלל דפיקה בצבע. הרי איך הוא יכול לדעת שלא אתה פגעת בו? אני יודע שלא, אתה יודע שלא וגם החנות ממנה רכשת. הבעיה היא בציר הזמן בין הרכישה לבין גילוי הדפקט.

וממתי יבואן חייב להשמיע לך מוצר. הוא יכול להחליט שהוא מוכר מהקרטון. לא פותח, לא משמיע ולא כלום. זה הקרטון - תן ת׳כסף - קח ת׳מוצר.

המקרה שלך הוא מקרה מיוחד שלא מייצג. באותה מידה אני מכיר מקרים אחרים בהם אודיופילים קיבלו מאודיונוט שירות מדהים. ולא, לא רכשתי מהם דבר, לא דיברתי איתם לפחות שנה ואין לי אחוזים באודיונוט.

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
גם אבי יפהמציג ומשווק אקופז.אין לי מושג באיזה סטטוס אך באתר שלומוצג ומתומחר מבחר לא קטן.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
לתת שירות הוא לא צריך. זה מומלץ אם הוא רוצה שהלקוח ימשיך לרכוש ממנו. אחריות היא בגדר חובה. אלה אם כן רשום אחרת. הבעיה שלך עם הסאב לא קשורה לאודיונוט אם כי לחנות שממנה רכשת שלא עדכנה את היבואן רק לאחר כמה חודשים וזה לאחר כמה חודשים בהם לא פתחת אותו (במסגרת השיפוצים) ולכן, למרות שאתה בהחלט צודק בטענה שלך, אתה לא יכול לצפות מיבואן שיחליף לך סאב שנמכר כמה חודשים קודם בגלל דפיקה בצבע. הרי איך הוא יכול לדעת שלא אתה פגעת בו? אני יודע שלא, אתה יודע שלא וגם החנות ממנה רכשת. הבעיה היא בציר הזמן בין הרכישה לבין גילוי הדפקט.

וממתי יבואן חייב להשמיע לך מוצר. הוא יכול להחליט שהוא מוכר מהקרטון. לא פותח, לא משמיע ולא כלום. זה הקרטון - תן ת׳כסף - קח ת׳מוצר.

המקרה שלך הוא מקרה מיוחד שלא מייצג. באותה מידה אני מכיר מקרים אחרים בהם אודיופילים קיבלו מאודיונוט שירות מדהים. ולא, לא רכשתי מהם דבר, לא דיברתי איתם לפחות שנה ואין לי אחוזים באודיונוט.

נמר יקירי
אם לא הייתי מכיר אותך ויודע מי אתה כבן אדם ישר ועם ראש על הכתפיים הייתי בטוח שמי שרשם את מה שכתבת זה איזה ליצן ותסלח לי ,שירות זה חובה כל מכשיר חשמלי וכו' חייב לקבל שירות לפי החוק ,שירות זה הפנים של החברה והמראה שלה שום חברה לא תסכים ליבואן לא לתת שירות למוצריה ואתה יכול לנסות את זה .אני קניתי סנטר של MONITOR AUDIO PLATINUM סנטר של 27000 אלף שקל החלק הקידמי מצופה מעור אחרי שנה היה אצלי אורי ראה שהגריל המגנטי סרט את העור לא לקח חודשיים וסנטר חדש נחת אצלי הוא יכל ,להגיד לי אתה עשיתה את זה לא ככה נמר ,עם אלון הוא אפילו לא ניסה כי הוא ידע מה תיהיה התגובה

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
התמחור של אקיופז ביפן הוא כלל לא גבוה. מחיר הריטייל של המגבר המדובר ביפן הוא 540000 ין .על זה מקבלים 20 אחוז הנחה בכל חנות שמוכרת אקיופז, למשל אודיו יוניון .כך שהמחיר ביפן הוא כ 16000 ש"ח.זה זול בהרבה מהמחיר של מגברים תוצרת ארצות הברית (ברמה מקבילה) שנמכרים ביפן, כמו למשל מגברים של אייר שהם פופולרים ביפן.

זה מחיר ליד שניה

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
חלק נכבד מהמאמר נוגע להתייחסות של ACCUPHASE לנושא של STREAMING AUDIO, ובקצרה אפשר לסכם
את דעתם בנושא:

But for now, there are still too many bumps in the road, mainly concerning
standardization and support. So for us, the signal to release our own Streaming
Audio products is still on Red.”

הבנת למה הם מתייחסים?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור