שמעתי שב אקיופייז ולקסמן הכריזו על מצב חירום, והקימו פאנל בינלאומי של מומחים בעיצוב קופסאות
אלומיניום מוברש עם לדים כחולים.
אוקיי, נודיע ללקסמן שישחררו את הלחץ, יש להם תקווה, אף על פי שרק אתה מכיר את הקו המודרני שלהם......האמת, לא דייקתי. ללקסמן יש קו נפרד רטרו וקו מודרני.
האקיופייז מבחינתי זה רסיבר של שנות השביעים - מבחינת עיצוב.
חשבתי שהאודיופילים זה השמנא והסלתא... בכל אופן, אני מסכים לגבי כשלון ה"יבואן". מעשית - אין לאקיופייז נציגות בארץ, וחבל.היי תומר
כישלון זה יבואן שלא מקדם בארץ את המותגים שהוא מביא ולא חושף אותם לציבור אלרון הוא יבואן פסיבי שמעדיף להתעסק עם השמנא והסלטא שיש בארץ ומבחינתו אנחנו האודיופילים מפריעים לו ,בדיוק כמו אלון מאודיונוט ,להיות יבואן של ACCUPHASE וESOTERIC ולא להביא POWER או CD להשמעה זו בושה .
אוקיי, נודיע ללקסמן שישחררו את הלחץ, יש להם תקווה, אף על פי שרק אתה מכיר את הקו המודרני שלהם......
נמרלדעתי לא מתאים ליבואן להביא מגבר ב-100,000 שקל בשביל שאיזה אודיופיל יבוא וידווח לו שהבמה לא מספיק טובה.
בפרוייקטים מכניסים מוצרים כאלה לארונות תקשורת (בדרך כלל כמה כאלה) והלקוח משלם מראש עוד מהקטלוג.
אם לי היה עסק בתחום. גם אני הייתי נוהג כך.
אתה כנראה לא ירדת לסוף דעתי.כן. בוודאי שאני אכתוב
אני באופן אישי הייתי נוהג כמו הד סינימה, אודיונוט, אלרון וכהנה אודיו (יש עוד כמובן) שמתרכזים בפרוייקטים.
שם יש גם יותר כסף ופחות ״כאב ראש״.
לדעתי לא מתאים ליבואן להביא מגבר ב-100,000 שקל בשביל שאיזה אודיופיל יבוא וידווח לו שהבמה לא מספיק טובה.
בפרוייקטים מכניסים מוצרים כאלה לארונות תקשורת (בדרך כלל כמה כאלה) והלקוח משלם מראש עוד מהקטלוג.
אם לי היה עסק בתחום. גם אני הייתי נוהג כך.
האמת, באמת תגובה מאכזבת מנמר שלוקח לסקירה מוצרים בעשרות אלפי שקלים בעצמו.
אני מבין שיש פוליטיקה ואסור להביע דיעה נחרצת נגד יבואן X, אבל מפה ולהצדיק יבואן וירטואלי שאפילו לא מעלה אתר אינטרנט בסיסי.... ועוד מייצג שלוש מהחברות הטובות ביותר בתחום, פוקל, אקופייז ואיזוטריק.
אני באופן אישי מעדיף "בית טיפש" ,מה זה החרטבונה הזו להסתובב עם שלט שעוברים מחדר לחדר ,וקצת מרחם עליהם איך מלבישים להם קדימה אלכסנדריה ואחורה אלכסיה בשביל שישמעו טוב האפקטים של הכדורים שרצים ,ואת זה רק אלקסיה יכולה ,לבסוף משחילים להם חוטי רמקול בצנרת היעודית שאפילו לא הייתם מדליקים איתם מנורת לילה ,בעיני החברה הללו פשוט מטומטמים ,גם אני רואה סרטים בסלון שלי ,אז נכון ,אין לי אפקטים מאחורה ,אבל מה שבא מקדימה רוב ה"חכמים" יכולים לחלום .
נמר זה בולשיט אחד גדול ,גם רן שביט מתעסק בפרויקטים וזה לא מנע ממנו להביא ציוד של USHER 'MBL 'וPLINUS ואני מכיר אותו אישית והוא בן אדם מקסים ולא מדבר איתך כמו אלרון ואלון מאודיונוט כאילו השמש זורחת להם מהתחת ,זה פשוט בדיחה שני היבואנים האלה והם לא מכוונים לכלום אתה שוחה בחומר האודיופילי ושמך הולך לפניך וככה גם היחס שאתה מקבל מהםאין פוליטיקה בכלל. אני כן מצפה מעופר, אייל, ערן, יגאל לסרי ועוד יבואנים שעובדים עם אודיופילים בהצהרה להחזיק סחורה כזו להשמעה.
אלרון מראש לא מכוון לשם. הוא מכוון לפרוייקטים. מדוע שהוא יחזיק מוצר לאודיופילים אם הוא לא בנוי לעבודה איתם.
את הפוקל למשל, אותם הוא כן מוכר בין היתר לחובבי מוסיקה, הוא מדגים דרך החנויות עצמן.
תפרידו בין יבואני היי אנד אודיופילים שמוכרים לאודיופילים לבין חברות שמתעסקות בפרוייקטים ומוכרות את רוב המוצרים שלהם מהקטלוג למעצב ישירות. לעיתים הלקוח אפילו לא מתערב. מי שמבצע את הפרוייקט מחליט מה יישב אצל הלקוח בבית בהנתן התקציב.
אתן לך דוגמא.
מכיר עסקה אחת (לא משנה של איזו חברה) בה נמכרו 10 מגברים שכל אחד מהם עולה מעל 20,000 דולר וכולם ישבו בארון תקשורת בחדר אחר מחדר הקולנוע. המגברים הללו משרתים את כל הבית.
כמה מגברים ב-20k דולר נמכרים לאודיופילים בשנה?
מערכות קולנוע מולטי יקרות שמפיקות אפקטים מדהימים וגודל במה לא פרופורציונלי ולא מציאותי עם הדגשות מלאכותיות אינן יכולות להפיק חוויה מוסיקלית רצינית ובוודאי לא מאפשרות האזנהממושכת ורצינית למוסיקה. דעתי הצנועה בלבד כמובן.