ACCUPHASE מציגה מגבר משולב חדש - E-470

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
אנשים כל הזמן מחברים את לקסמן ואקופייז ביחד ולפי דעתי הם ממש שונים אקופייז ברמה ממש יותר טובה גם בתכנון וגם בתוצאת הסאונד

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
שמעתי שב אקיופייז ולקסמן הכריזו על מצב חירום, והקימו פאנל בינלאומי של מומחים בעיצוב קופסאות
אלומיניום מוברש עם לדים כחולים.

האמת, לא דייקתי. ללקסמן יש קו נפרד רטרו וקו מודרני.
האקיופייז מבחינתי זה רסיבר של שנות השביעים - מבחינת עיצוב.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
האמת, לא דייקתי. ללקסמן יש קו נפרד רטרו וקו מודרני.
האקיופייז מבחינתי זה רסיבר של שנות השביעים - מבחינת עיצוב.
אוקיי, נודיע ללקסמן שישחררו את הלחץ, יש להם תקווה, אף על פי שרק אתה מכיר את הקו המודרני שלהם......

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
היי תומר
כישלון זה יבואן שלא מקדם בארץ את המותגים שהוא מביא ולא חושף אותם לציבור אלרון הוא יבואן פסיבי שמעדיף להתעסק עם השמנא והסלטא שיש בארץ ומבחינתו אנחנו האודיופילים מפריעים לו ,בדיוק כמו אלון מאודיונוט ,להיות יבואן של ACCUPHASE וESOTERIC ולא להביא POWER או CD להשמעה זו בושה .
חשבתי שהאודיופילים זה השמנא והסלתא... בכל אופן, אני מסכים לגבי כשלון ה"יבואן". מעשית - אין לאקיופייז נציגות בארץ, וחבל.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אוקיי, נודיע ללקסמן שישחררו את הלחץ, יש להם תקווה, אף על פי שרק אתה מכיר את הקו המודרני שלהם......

מודרני -
http://www.luxman.com/product.php?pid=14

רטרו -
http://www.luxman.com/product.php?pid=17

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לדעתי לא מתאים ליבואן להביא מגבר ב-100,000 שקל בשביל שאיזה אודיופיל יבוא וידווח לו שהבמה לא מספיק טובה.

בפרוייקטים מכניסים מוצרים כאלה לארונות תקשורת (בדרך כלל כמה כאלה) והלקוח משלם מראש עוד מהקטלוג.

אם לי היה עסק בתחום. גם אני הייתי נוהג כך.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
לדעתי לא מתאים ליבואן להביא מגבר ב-100,000 שקל בשביל שאיזה אודיופיל יבוא וידווח לו שהבמה לא מספיק טובה.

בפרוייקטים מכניסים מוצרים כאלה לארונות תקשורת (בדרך כלל כמה כאלה) והלקוח משלם מראש עוד מהקטלוג.

נמר
שאתה תכתוב דבר כזה ?
מכיר לא יבואן אחד ולא שניים שמייבאים ומדגימים פריטים שעוברים את הסכום שציינת ואף כפול מזה.
הכל עניין של חברת האם והגישה שלה,מבטיח לך שאם זו הייתה חברה אחרת הם היו מעבירים את הסוכנות מזמן.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
כן. בוודאי שאני אכתוב משום שאני מכיר את השוק היטב והיבואנים.
דיברתי כמובן בשם עצמי. אני אוהב את התחום ואני מוגדר כאודיופיל די משקיען. לעומת זאת אני מכיר את האופי שלי היטב.
לא מסוגל לשבת ולשמוע כל כך הרבה ״ניתוחים״ שגויים של חובבים בכל הנוגע למוצרים כאשר מראש אין להם ממש מושג כיצד הכלי המקורי נשמע.

רוב האודיופילים שאני מכיר לא ישבו אפילו פעם אחת בקונצרט או במופע ג׳אז שאינו מוגבר.

אני באופן אישי הייתי נוהג כמו הד סינימה, אודיונוט, אלרון וכהנה אודיו (יש עוד כמובן) שמתרכזים בפרוייקטים.
שם יש גם יותר כסף ופחות ״כאב ראש״.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
כן. בוודאי שאני אכתוב
אני באופן אישי הייתי נוהג כמו הד סינימה, אודיונוט, אלרון וכהנה אודיו (יש עוד כמובן) שמתרכזים בפרוייקטים.
שם יש גם יותר כסף ופחות ״כאב ראש״.
אתה כנראה לא ירדת לסוף דעתי.
אין כל בעייה עם עסקי הפרוייקטים.
חבל שחברות טובות מאוד תפוסות על ידי עסקים כאלה.
אני זוכר כיצד בתערוכה האחרונה התרוצצת עם אחד מאודיונוט(שלא אזכיר את שמו כאן).
בכדי להראות לו את כל חדרי המציגים.הרי שניינו יודעים שלא היה סיכויי שישתתף.
פלח השוק שלו זה בעליי ממון שלאו דוקא אוהבים מוזיקה.
לא שאכפת לי מה הם עושים עם כספם,אך הסיכוי שלנו אנשים רגילים לרכוש פריט טוב במחיר הוגן נוטה לאפס.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
דווקא אודיונוט רצו להשתתף. רק שנזכרו קצת מאוחר מידי.
אני יכול להגיד לך שהם נותני שירות מהמעלה הראשונה גם לאודיופילים.

יש כמה חברי פורום (שלא אנקוב בשמם) שרכשו מהם מוצרים מאוד יקרים לאחרונה ויצאו משם מלאים בחדוות שירות.

הד סינימה שעוסקים בפרוייקטים השתתפו. גם avcs (לין) השתתפו והם גם בעסקי הפרוייקטים.
בקיצור. הקהל האודיופילי בהחלט מעניין אותם. רק שהאודיופיל המצוי (גם אני כזה) קצת קשים ביחס ללקוחות הפרוייקטים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני באופן אישי מעדיף "בית טיפש" ,מה זה החרטבונה הזו להסתובב עם שלט שעוברים מחדר לחדר ,וקצת מרחם עליהם איך מלבישים להם קדימה אלכסנדריה ואחורה אלכסיה בשביל שישמעו טוב האפקטים של הכדורים שרצים ,ואת זה רק אלקסיה יכולה ,לבסוף משחילים להם חוטי רמקול בצנרת היעודית שאפילו לא הייתם מדליקים איתם מנורת לילה ,בעיני החברה הללו פשוט מטומטמים ,גם אני רואה סרטים בסלון שלי ,אז נכון ,אין לי אפקטים מאחורה ,אבל מה שבא מקדימה רוב ה"חכמים" יכולים לחלום .

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28

אני ממש מתפלא שאתה אומר את זה נמר ,היה לנו הרבה שיחות על זה ואתה לא פעם הבעת את מורת רוחך על על זה שאלרון לא מביא ציוד של אקופייז להשמעה איך אתה מצפה שבן אדם יקנה מכשיר במאה אלף שקל ולא ישמע אותו לא אמרתי להביא את כל הליין לפחות דוגמא .לגבי יחס של אודיונט הוא מתחת לכל ביקורת קח בחשבון שאתה מקבל יחס אחר כי אתה מי שאתה .

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
האמת, באמת תגובה מאכזבת מנמר שלוקח לסקירה מוצרים בעשרות אלפי שקלים בעצמו.
אני מבין שיש פוליטיקה ואסור להביע דיעה נחרצת נגד יבואן X, אבל מפה ולהצדיק יבואן וירטואלי שאפילו לא מעלה אתר אינטרנט בסיסי.... ועוד מייצג שלוש מהחברות הטובות ביותר בתחום, פוקל, אקופייז ואיזוטריק.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האמת, באמת תגובה מאכזבת מנמר שלוקח לסקירה מוצרים בעשרות אלפי שקלים בעצמו.
אני מבין שיש פוליטיקה ואסור להביע דיעה נחרצת נגד יבואן X, אבל מפה ולהצדיק יבואן וירטואלי שאפילו לא מעלה אתר אינטרנט בסיסי.... ועוד מייצג שלוש מהחברות הטובות ביותר בתחום, פוקל, אקופייז ואיזוטריק.

אין פוליטיקה בכלל. אני כן מצפה מעופר, אייל, ערן, יגאל לסרי ועוד יבואנים שעובדים עם אודיופילים בהצהרה להחזיק סחורה כזו להשמעה.
אלרון מראש לא מכוון לשם. הוא מכוון לפרוייקטים. מדוע שהוא יחזיק מוצר לאודיופילים אם הוא לא בנוי לעבודה איתם.
את הפוקל למשל, אותם הוא כן מוכר בין היתר לחובבי מוסיקה, הוא מדגים דרך החנויות עצמן.

תפרידו בין יבואני היי אנד אודיופילים שמוכרים לאודיופילים לבין חברות שמתעסקות בפרוייקטים ומוכרות את רוב המוצרים שלהם מהקטלוג למעצב ישירות. לעיתים הלקוח אפילו לא מתערב. מי שמבצע את הפרוייקט מחליט מה יישב אצל הלקוח בבית בהנתן התקציב.

אתן לך דוגמא.
מכיר עסקה אחת (לא משנה של איזו חברה) בה נמכרו 10 מגברים שכל אחד מהם עולה מעל 20,000 דולר וכולם ישבו בארון תקשורת בחדר אחר מחדר הקולנוע. המגברים הללו משרתים את כל הבית.

כמה מגברים ב-20k דולר נמכרים לאודיופילים בשנה?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני באופן אישי מעדיף "בית טיפש" ,מה זה החרטבונה הזו להסתובב עם שלט שעוברים מחדר לחדר ,וקצת מרחם עליהם איך מלבישים להם קדימה אלכסנדריה ואחורה אלכסיה בשביל שישמעו טוב האפקטים של הכדורים שרצים ,ואת זה רק אלקסיה יכולה ,לבסוף משחילים להם חוטי רמקול בצנרת היעודית שאפילו לא הייתם מדליקים איתם מנורת לילה ,בעיני החברה הללו פשוט מטומטמים ,גם אני רואה סרטים בסלון שלי ,אז נכון ,אין לי אפקטים מאחורה ,אבל מה שבא מקדימה רוב ה"חכמים" יכולים לחלום .

יש בתים חכמים שיש שם מערכות קולנוע ששמות את מערכות הסטריאו שלנו בכיס הקטן גם במוסיקה.
וכשאתה רואה שם סרט, ושומע את האפקטים, אתה מבין שמה שיש אצלינו זה חיקוי של החיקוי של הדבר האמיתי.

123tomer

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
אגב, יצא לי לעבור לפני כמה זמן באודיוקלאב ברחוב הירקון. אמר לי שם הבחור הנחמד ששכחתי את שמו, אח של מרקו, שהוא מוכר אקיופייז ופוקאל מהסדרות הגבוהות במחירי ריטייל חו״ל בלי תוספות.

yanivrsi

מושעה
מעורבות
27
נקודות
28
אין פוליטיקה בכלל. אני כן מצפה מעופר, אייל, ערן, יגאל לסרי ועוד יבואנים שעובדים עם אודיופילים בהצהרה להחזיק סחורה כזו להשמעה.
אלרון מראש לא מכוון לשם. הוא מכוון לפרוייקטים. מדוע שהוא יחזיק מוצר לאודיופילים אם הוא לא בנוי לעבודה איתם.
את הפוקל למשל, אותם הוא כן מוכר בין היתר לחובבי מוסיקה, הוא מדגים דרך החנויות עצמן.

תפרידו בין יבואני היי אנד אודיופילים שמוכרים לאודיופילים לבין חברות שמתעסקות בפרוייקטים ומוכרות את רוב המוצרים שלהם מהקטלוג למעצב ישירות. לעיתים הלקוח אפילו לא מתערב. מי שמבצע את הפרוייקט מחליט מה יישב אצל הלקוח בבית בהנתן התקציב.

אתן לך דוגמא.
מכיר עסקה אחת (לא משנה של איזו חברה) בה נמכרו 10 מגברים שכל אחד מהם עולה מעל 20,000 דולר וכולם ישבו בארון תקשורת בחדר אחר מחדר הקולנוע. המגברים הללו משרתים את כל הבית.

כמה מגברים ב-20k דולר נמכרים לאודיופילים בשנה?
נמר זה בולשיט אחד גדול ,גם רן שביט מתעסק בפרויקטים וזה לא מנע ממנו להביא ציוד של USHER 'MBL 'וPLINUS ואני מכיר אותו אישית והוא בן אדם מקסים ולא מדבר איתך כמו אלרון ואלון מאודיונוט כאילו השמש זורחת להם מהתחת ,זה פשוט בדיחה שני היבואנים האלה והם לא מכוונים לכלום אתה שוחה בחומר האודיופילי ושמך הולך לפניך וככה גם היחס שאתה מקבל מהם

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
מערכות קולנוע מולטי יקרות שמפיקות אפקטים מדהימים וגודל במה לא פרופורציונלי ולא מציאותי עם הדגשות מלאכותיות אינן יכולות להפיק חוויה מוסיקלית רצינית ובוודאי לא מאפשרות האזנהממושכת ורצינית למוסיקה. דעתי הצנועה בלבד כמובן.

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
מערכות קולנוע מולטי יקרות שמפיקות אפקטים מדהימים וגודל במה לא פרופורציונלי ולא מציאותי עם הדגשות מלאכותיות אינן יכולות להפיק חוויה מוסיקלית רצינית ובוודאי לא מאפשרות האזנהממושכת ורצינית למוסיקה. דעתי הצנועה בלבד כמובן.

על מה מסתמכת דעתך? האם שמעת פעם מערכות קולנוע מולטי יקרות?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור