- מעורבות
- 753
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: רסיבר Denon 8500HA במבחן
אין שאלה !!תמיר
תודה על הסקירה.
רמקול חזית ככל שיהיה טוב בעל אלמטנים גדולים אינו תחליף לסאב וופר.
סאב וופר פריט חובה בכל מערכת שמע רב ערוצית!!
איציק,תמיר
תודה על הסקירה.
רמקול חזית ככל שיהיה טוב בעל אלמטנים גדולים אינו תחליף לסאב וופר.
סאב וופר פריט חובה בכל מערכת שמע רב ערוצית!!
איציק,
זה רק אחד ההבדלים בינינו.
אני פחות פסקני ובודק הכל ללא הסתמכות על הנחות שאחרים כתבו.
יש לי כרגע גם 2 סאבים, ולאחר התנסות של שילוב סאב עם הקידמיים האימתניים שבמערכת, בחרתי שלא לחבר סאב.
הדנון מאפשרים להעביר ה- LFE גם דרך הקידמיים, ולאוזני זה נשמע לא פחות טוב.
איציק,
זה רק אחד ההבדלים בינינו.
אני פחות פסקני ובודק הכל ללא הסתמכות על הנחות שאחרים כתבו.
יש לי כרגע גם 2 סאבים, ולאחר התנסות של שילוב סאב עם הקידמיים האימתניים שבמערכת, בחרתי שלא לחבר סאב.
הדנון מאפשרים להעביר ה- LFE גם דרך הקידמיים, ולאוזני זה נשמע לא פחות טוב.
זה העניין - אלו לא טיעונים ואין פה שיקולים אישיים.הי דן,
הטיעונים הללו מוכרים לי, אבל בסופו של יום אני מקבל החלטה רק בהתאם לאוזניים שלי וכך עשיתי גם במקרה זה.
כמובן שלסאב וופר יש מקום של כבוד במערכת, אבל להבנתי כדאי לבחון את הוספתו בכל מקרה לגופו, ולא לצרפו כאקסיומה על מנת לרצות מאן דהוא.
אגב - גם אני מקבל החלטה לפי האזניים שלי - אני פשוט מזהה מהר שהסאב לא נשמע טוב,לא ממוקם טוב וכוהי דן,
הטיעונים הללו מוכרים לי, אבל בסופו של יום אני מקבל החלטה רק בהתאם לאוזניים שלי וכך עשיתי גם במקרה זה.
כמובן שלסאב וופר יש מקום של כבוד במערכת, אבל להבנתי כדאי לבחון את הוספתו בכל מקרה לגופו, ולא לצרפו כאקסיומה על מנת לרצות מאן דהוא.
הי דן,
הי רן,
לטעמי, הרמקולים הקידמיים סיפקו תדרים נמוכים בעוצמה ובדיוק מתאימים בקטעי הסרטים והמוסיקה שעימם בחנתי הרסיבר. על מנת לבחון את התוספת השולית של סאב, ניתקתי וחיברתי לחליפין במהלך השמע, ומצאתי שהיא לא הכרחית.
חשוב לי לציין שיתכן שלאחרים זה יהיה מחויב המציאות, כתוצאה מהרגל או טעם אישי, אולם אני חשתי שהשילוב עם ה- XLS-215 שסקרתי בקישור הבא, היה מספק לאוזני.
http://www.dtown.co.il/articles/5233.html
תמיר
הי רן,עם זאת, יתכן והתוצאות שלך היו משתנות, לו היית משתמש במערכת כיול קצת יותר מתוחכמת מאודיסי ולא חסרות כאלה (למעשה, כמעט כל מערכת כיול תניב תוצאות יותר טובות ממנה) אשר תדע למקסם טוב יותר את השילוב הדרמטי הזה של רמקול פלוס סאב.
אם כבר עלה נושא הסאב, קבלו טיזר:ההערות שלי נאמרו בקונטקסט המסקנה שלך והדיון שהתעורר אם נדרש סאב או לא
1. יתכן ושימוש ברסיבר אחר, הכולל מערכת כיול אחרת, היה מוביל למסקנה שונה, קרי, הוספת הסאב היא מהותית.
רן