- מעורבות
- 751
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: הכבלים שחיברו אותי למוסיקה - Cardas
בכנות, בתחילת המאמר היו לי אשליות שזול זה באמת זול, אומנם יחסית לכבלים שמסתובבים אצלך בבית מדובר בכבלים זולים יותר אבל עדיין התמחור (אחרי הכל מדובר בכבל) קצת מוגזם, לא הגיוני שכבל יעלה במחיר של מגבר טוב או במקרה שלך רבע ממחירו של מגבר הכניסה של חברת constellation.
מישהו צריך לומר, המלך ערום, בשום כבל אין טכנולוגיה, חומר או השקעה או עבודה כפי שיש בחלקים אחרים במערכת ואם זאת אנו רואים מידי שנה כבלים המתומחרים במחיר המתחרה באלקטרוניקה.
אני מקבל את דעתך כי מדובר בכבלים מצויינים, לגבי הרכשה, שכל אחד יעשה א החשבון שלו האם הוא מוכן להשקיע בסט כבלים מחיר של אלקטרוניקה או רמקול טוב שיעשו את השינוי יותר מכול כבילה אפשרית
אני יכול להבין שאתה חושב שבכבל יקר אבל אתה בטוח במה שאתה כותב ?
"בשום כבל אין טכנולוגיה, חומר או השקעה או עבודה כפי שיש בחלקים אחרים במערכת ואם זאת אנו רואים מידי שנה כבלים המתומחרים במחיר המתחרה באלקטרוניקה."
אתה יודע איך מיצרים כבלים ואיזו עבודה זה כולל, איזה טכנולוגיה ואיזה תהליכים כבלים עוברים?
אני לא בא להגיד לך שהכבל זול או יקר - אבל כבל טוב כן כולל הרבה טכנולוגיה, חומר לא זול והשקעה של עבודה.
כן כרמי, אני יודע איך מייצרים כבלים (וגם טילים ), לא התכנון, העבודה או כל מה שתחשוב עליו אינו מגיע להשקעה המקבילה בתכנון אלקטרוניקה או רמקולים ברמת תמחור זהה. בסופו של דבר מדובר בכבל ולא משנה בכמה מילים גבוהות ויפות הייצרן יעטוף את העובדה הזו.
בכנות, בתחילת המאמר היו לי אשליות שזול זה באמת זול, אומנם יחסית לכבלים שמסתובבים אצלך בבית מדובר בכבלים זולים יותר אבל עדיין התמחור (אחרי הכל מדובר בכבל) קצת מוגזם, לא הגיוני שכבל יעלה במחיר של מגבר טוב או במקרה שלך רבע ממחירו של מגבר הכניסה של חברת constellation.
מישהו צריך לומר, המלך ערום, בשום כבל אין טכנולוגיה, חומר או השקעה או עבודה כפי שיש בחלקים אחרים במערכת ואם זאת אנו רואים מידי שנה כבלים המתומחרים במחיר המתחרה באלקטרוניקה.
אני מקבל את דעתך כי מדובר בכבלים מצויינים, לגבי הרכשה, שכל אחד יעשה א החשבון שלו האם הוא מוכן להשקיע בסט כבלים מחיר של אלקטרוניקה או רמקול טוב שיעשו את השינוי יותר מכול כבילה אפשרית.
מתח הרווחים על כבלים הוא עצום....יבואן מרוויח בין 60-70 אחוזים....לכן הכבלים מגיעים למחירים לא שפויים...
למה במזון זה בסדר?
זה גם לא בסדר, מספיק לראות את הבדל המחירים בחלב בין הארץ לחו"ל כדי להבין עד כמה מתח הרווחים הזוי.למה במזון זה בסדר?
איציק,התחום הזה שאנחנו כל כך אוהבים, הוא מטורף.
נכון שהמחיר נשמע מוגזם, ובמחיר שלהם ניתן לרכוש מגבר טוב.
אבל אני רוצה לקחת אותך רחוק יותר..
האם נראה לך הגיוני לשלם על מגבר 200k? הרי בחשיבה נכונה יהיו כאלה שיגידו, אין שום מצב לשלם סכום שכזה על מגבר.. ניתן יהיה לקבל תוצאות מעולות גם עם הגברה בשליש המחיר..