הכבלים שחיברו אותי למוסיקה - Cardas

• פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
בכנות, בתחילת המאמר היו לי אשליות שזול זה באמת זול, אומנם יחסית לכבלים שמסתובבים אצלך בבית מדובר בכבלים זולים יותר אבל עדיין התמחור (אחרי הכל מדובר בכבל) קצת מוגזם, לא הגיוני שכבל יעלה במחיר של מגבר טוב או במקרה שלך רבע ממחירו של מגבר הכניסה של חברת constellation.

מישהו צריך לומר, המלך ערום, בשום כבל אין טכנולוגיה, חומר או השקעה או עבודה כפי שיש בחלקים אחרים במערכת ואם זאת אנו רואים מידי שנה כבלים המתומחרים במחיר המתחרה באלקטרוניקה.

אני מקבל את דעתך כי מדובר בכבלים מצויינים, לגבי הרכשה, שכל אחד יעשה א החשבון שלו האם הוא מוכן להשקיע בסט כבלים מחיר של אלקטרוניקה או רמקול טוב שיעשו את השינוי יותר מכול כבילה אפשרית.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אני די מתחבר למה שכתב exupgh12. אז נכון, ה-מבחן הוא השיפור בצליל כן/לא, וכל אחד יבדוק בעצמו את מידת השיפור או השינוי בסאונד, אבל דחילאק - 2,850US$ לכבל רמקול זה יקר, ואפילו יקר מאוד. אלה כבלים למי שבאמת כבר יש לו הכל במערכת ורוצה להתפנק בטוב ביותר. כמה מוזיקה אפשר לקנות בכזה סוג של כסף?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בכנות, בתחילת המאמר היו לי אשליות שזול זה באמת זול, אומנם יחסית לכבלים שמסתובבים אצלך בבית מדובר בכבלים זולים יותר אבל עדיין התמחור (אחרי הכל מדובר בכבל) קצת מוגזם, לא הגיוני שכבל יעלה במחיר של מגבר טוב או במקרה שלך רבע ממחירו של מגבר הכניסה של חברת constellation.

מישהו צריך לומר, המלך ערום, בשום כבל אין טכנולוגיה, חומר או השקעה או עבודה כפי שיש בחלקים אחרים במערכת ואם זאת אנו רואים מידי שנה כבלים המתומחרים במחיר המתחרה באלקטרוניקה.

אני מקבל את דעתך כי מדובר בכבלים מצויינים, לגבי הרכשה, שכל אחד יעשה א החשבון שלו האם הוא מוכן להשקיע בסט כבלים מחיר של אלקטרוניקה או רמקול טוב שיעשו את השינוי יותר מכול כבילה אפשרית

אני יכול להבין שאתה חושב שבכבל יקר אבל אתה בטוח במה שאתה כותב ?
"בשום כבל אין טכנולוגיה, חומר או השקעה או עבודה כפי שיש בחלקים אחרים במערכת ואם זאת אנו רואים מידי שנה כבלים המתומחרים במחיר המתחרה באלקטרוניקה."

אתה יודע איך מיצרים כבלים ואיזו עבודה זה כולל, איזה טכנולוגיה ואיזה תהליכים כבלים עוברים?

אני לא בא להגיד לך שהכבל זול או יקר - אבל כבל טוב כן כולל הרבה טכנולוגיה, חומר לא זול והשקעה של עבודה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אני יכול להבין שאתה חושב שבכבל יקר אבל אתה בטוח במה שאתה כותב ?
"בשום כבל אין טכנולוגיה, חומר או השקעה או עבודה כפי שיש בחלקים אחרים במערכת ואם זאת אנו רואים מידי שנה כבלים המתומחרים במחיר המתחרה באלקטרוניקה."

אתה יודע איך מיצרים כבלים ואיזו עבודה זה כולל, איזה טכנולוגיה ואיזה תהליכים כבלים עוברים?

אני לא בא להגיד לך שהכבל זול או יקר - אבל כבל טוב כן כולל הרבה טכנולוגיה, חומר לא זול והשקעה של עבודה.

כן כרמי, אני יודע איך מייצרים כבלים (וגם טילים ;) ), לא התכנון, העבודה או כל מה שתחשוב עליו אינו מגיע להשקעה המקבילה בתכנון אלקטרוניקה או רמקולים ברמת תמחור זהה. בסופו של דבר מדובר בכבל ולא משנה בכמה מילים גבוהות ויפות הייצרן יעטוף את העובדה הזו.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
אני כנראה כבר הורגלתי, וגם בגלל שכבלים אצלי (חלקם) יותר יקרים (לא מבין איך זה קרה) .. נראה לי מחיר סבבה למערכת היי אנד (במונחים מקומיים)

חוץ מזה, cardas חברה מאוד מכובדת

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
95
נקודות
28
מעניין להשוות על עיוור כבל יקר מול כבל איכותי DIY

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
כן כרמי, אני יודע איך מייצרים כבלים (וגם טילים ;) ), לא התכנון, העבודה או כל מה שתחשוב עליו אינו מגיע להשקעה המקבילה בתכנון אלקטרוניקה או רמקולים ברמת תמחור זהה. בסופו של דבר מדובר בכבל ולא משנה בכמה מילים גבוהות ויפות הייצרן יעטוף את העובדה הזו.

תרשה לי לא להסכים איתך

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,044
נקודות
113

אני מקבל את דעתך כי מדובר בכבלים מצויינים, לגבי הרכשה, שכל אחד יעשה א החשבון שלו האם הוא מוכן להשקיע בסט כבלים מחיר של אלקטרוניקה או רמקול טוב שיעשו את השינוי יותר מכול כבילה אפשרית.

התחום הזה שאנחנו כל כך אוהבים, הוא מטורף.
נכון שהמחיר נשמע מוגזם, ובמחיר שלהם ניתן לרכוש מגבר טוב.
אבל אני רוצה לקחת אותך רחוק יותר..
האם נראה לך הגיוני לשלם על מגבר 200k? הרי בחשיבה נכונה יהיו כאלה שיגידו, אין שום מצב לשלם סכום שכזה על מגבר.. ניתן יהיה לקבל תוצאות מעולות גם עם הגברה בשליש המחיר..

arnon550

אוהב את התחום
מעורבות
9
נקודות
18
מתח הרווחים על כבלים הוא עצום....יבואן מרוויח בין 60-70 אחוזים....לכן הכבלים מגיעים למחירים לא שפויים...

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
מתח הרווחים על כבלים הוא עצום....יבואן מרוויח בין 60-70 אחוזים....לכן הכבלים מגיעים למחירים לא שפויים...

מדוייק, ראיתי מחירונים. גם ראיתי כמה עולה מגבר מהיציאה מהמפעל ועד שהוא מגיע לצרכן יש פער של מאות אחוזים, ניחא זה במזון אבל במערכות סטריאו זה שערורייתי להשאיר עשרות אלפים אצל המתווכים, הגיע הזמן להפסיק לעבור על זה לסדר היום עם אייקון של חיוך מריר ולהפסיק לשלם, עשירים ומכורים שממשכנים את עתידם הכלכלי (עבור כל סוג של רכישה מטורפת) תמיד יהיו.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
למה במזון זה בסדר?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
חברה, 2000-3000$ לכבל היום זה מחיר עממי (ואני לא ציני)
כבלים היום עולים עשרות אלפי דולרים

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
למה במזון זה בסדר?

בלי מערכת יקרה אפשר לחיות...

Sigma

עוסק בתחום
מעורבות
15
נקודות
18
רק אם יורשה לי, כבעל עניין, חברת Cardas מייצרת מגוון סדרות, כבלי רמקול נעים בין 300-8000 דולר לגרסאות של 2 מטר, וטווח רחב קיים גם באינטרקונקטים, כבלי חשמל, פונו, דיגיטל ועוד,

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
למה במזון זה בסדר?
זה גם לא בסדר, מספיק לראות את הבדל המחירים בחלב בין הארץ לחו"ל כדי להבין עד כמה מתח הרווחים הזוי.

כרמי, אבי עוסק בייצור וברשותו מפעלים לייצור בתחום הטכסטיל, העץ ועוד...

חליפה שאתה תרכוש ב 30,000$ עולה לייצרן בין 500 ל 1000 דולר תלוי באיכות הצמר.

יש כבלים ב 40000$, תגיד לי שאתה מאמין שהתכנון, הייצור והחומרים לכבל של 2 מטר עולים כמו מרצדס קלאס C בארה"ב.

הגיע הזמן להכניס קצת שפיות גם בתחום הזה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
התחום הזה שאנחנו כל כך אוהבים, הוא מטורף.
נכון שהמחיר נשמע מוגזם, ובמחיר שלהם ניתן לרכוש מגבר טוב.
אבל אני רוצה לקחת אותך רחוק יותר..
האם נראה לך הגיוני לשלם על מגבר 200k? הרי בחשיבה נכונה יהיו כאלה שיגידו, אין שום מצב לשלם סכום שכזה על מגבר.. ניתן יהיה לקבל תוצאות מעולות גם עם הגברה בשליש המחיר..
איציק,
אני לא נכנס לכיס של אף אחד, מי שרוצה שיקנה רק בבקשה שלא יספרו סיפורים שתכנון וייצור כבלי אודיו או אינטרקונקטים עולה כל כך הרבה כסף עד שהוא משתווה למחיר האלקטרוניקה או הרמקולים, דעתי האישית בנושא שזה כבר איבוד כיוון.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
היו זמנים שרוב התערוכות
היו מחוברים לcards.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור