תערוכת guangzhou בסין...

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
WWW.KLH-AV.COM

תראה שם פרה זול (5000$) פוואר יקר (25000$) ורקולים יקרים מאוד (50000$).

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
למיטב ידיעתי מר לווינסון לא היה מעורב בשום מחקר / פיתוח מוצרים- האיש היה גאון שיווקי במלוא מובן המילה, ובעל יכולת משובחת לזהות מוצרים חברות 'עלומות' לקהל המערבי.

את הקרירה שלו הוא התחיל כיבואן אקיופייז' לארה"ב- הרבה לפני שהחברה נהפכה למותג על עולמי. אני יכול לציין שהוא 'איבד' את הסוכנות בנסיבות שעשויות לכאורה להצביע על 'מחקריו' בתחום האדיו.

לטענת סגן נשיא חברת אקיופייז'- לאחר תקופה לא ארוכה כנציגם בארה"ב, יצא האיש עם קו מוצרים הנושאים את שמו- לתדהמת אקיופייז' לא רק שהמעגלים והרכיבים היו זהים, גם קוטר המתגים היה זהה.

'מקוריותו' גרמה לאקיופייז' לא להיות מיוצגת בשוק האמריקאי למעלה מעשור, 'הטראומה' לטענתם היתה גדולה עליהם והם פחדו מחוויה נוספת בסיגנון.

למיטב ידיעתי כל מוצרי רד רוז היו סיניים- כולל הרמקולים, ואני לא מאמין מארק לווינסון היה מעורב מעבר להערות / שיפורים שהוא ביקש למישמע התוצאה.

חברה שכן מנסה להתברג לצמרת CAYIN- עם מגברים ב 12K ביורו, וביקורות מהללות בעיתונות האירופאית.

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
נמר ידידי

תנסה לדייק בבקשה .

1. כששמעת את האופרה פרימה יצאת מכליך מרוב התלהבות ותרשה לי להזכיר לך זאת בקישור להלן :
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=893

מה ששכחת לציין זה שהרמקול שהנך טוען ש"אכל אותו " עולה כמעט פי 2 ממנו ...ממש חכמה!

2. זה שהמגבר 200 ואט המערבי לא השתלב אצלך במערכת , לא עושה אותו ללא טוב , ואחרי עשרות
הרכבים ומגברים שהיו אצלך בבית עדיין לא הגעת לתוצאה , ואף הספקת למכור את מגבר ההספק והפרה
שלך , אז אולי תעשה 1+1 ותחשוב שהבעייה אולי איננה נעוצה בשלל המגברים שהיו אצלך ......

- אגב , לטענתך היו אצלך מגברי הספק שכן עשו זאת אך כל אחד מהם מגיע ל 50K ומעלה, ועד כמה שידוע לי
לא מדובר במגברים סינים.....

3. גיא ידידי , אתה בן אדם מקסים , ואני מאד מעריך אותך ואת בחירתך , רק תקן אותי אם אני טועה :
עד כמה שהבנתי , את ההגברה שרכשת שמעת בביתך , על הציוד, הכבלים, והאקוסטיקה שלך נכון?
מה ששמעת אצלי או בחיפה היה בתנאים אחרים לגמרי , וברור לי וגם לך (אני מאמין), שהשוואה אמיתית ונכונה בין שתי הגברות צריכה להתבצע באותם תנאים על אותה מערכת ובאותו החדר.
בכל מקרה תתחדש על הרכישה , והעיקר שהנך מרוצה ( זה הכי חשוב).

- נמר , לגבי השאלות שלך :

- בוודאי ששמעתי מוצר מערבי לא טוב.
- בוודאי שאני יכול לדמיין מכשיר סיני טוב , אבל מאחר ולא שמעתי כזה , זה עדיין בגדר דמיון...
-בוודאי שיכולה ואני יודע שיש חברות סיניות משקעניות שאחוזיהן הן מינורים ביחס לכלל השוק אך הן קיימות.
ולדעתי , הסיבה שאין הרבה חברות סיניות משקיעניות נובעת מכך שבאלפי או עשרות אלפי דולרים יעדיף
האודיופיל המצוי לירכוש מוצר אירופאי עטור פרסים, כתבות , ותשבוחות ולא מוצר עלום שם גם אם הוא מושקע.
ואתן לכך דוגמא פשוטה :
קח לדוגמא קומפקט עם מוניטין של מרצדס : WADIA 861 שעולה כ 10,000$ לערך .
ובא נניח שחברה סינית בשם : "צין שין מין " (סתם שם לדוגמא)בנתה מכשיר מושקע ברכיבים איכותיים ונישמע לא פחות טוב ואולי ב 10% יותר טוב מה WADIA 861 .
מה ניראה לך שאודיופיל היה קונה?.......
זאת הסיבה לדעתי שרוב החברות הסיניות מכוונות לפלח השוק התחתון מאחר ומאד יהיה קשה להן לחדור
לשוק המערבי העליון .

ברור לי , שמדען סיני , או בכלל המעצמה הסינית יכולה לבנות ולייצר הכל ובגדול ואולי לא פחות טוב מאשר
עמיתיהם המערביים , אך מה שצריך להיות ברור לך , שברור לכל האודיופילים בתבל , זה שהסינים מכוונים
את עצמם במוצהר , במחירים שלהם , שמכך ניגזרת איכות הרכיבים , והאמינות , וכו .ברוב המקרים לפלג השוק התחתון וזו כרגע עובדה !
אולי בעתיד המצב ישתנה....מי יודע.

- בכל מקרה , בא נרד מהנושא הזה , ושכל אחד כטוב בעינו יעשה , ואני את שלי אמרתי , ושלא טטעו
לרגע , אם וכאשר אשמע מכשיר סיני ברמה גבוהה , אדאג שיגיע אליי ואף אייבא אותו .

אמיר ארמה

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
מאוד מוזר

מוזר לי מאוד לקרוא את זה.

בסך הכל, אמיר, חברת ליאונרדו שאתה מייבא היא צינור שיווק איטלקי של מוצרים סיניים: קומפקטים של ORIGINAL ומגברים של JUNGSAN.

אתה בעצמך הודית בכך לא פעם.

אם אני מבין אותך, אתה אומר שאתה מביא מוצרים לא טובים? איפה ההיגיון?

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
אתה צודק , שאלה טובה.

תאמת , ותאמין לי או לא , הפסקתי את היבוא של Leonardo ממזמן, למרות שחשבתי שהבאתי ציוד סיני
איכותי מהרף העליון (לדוגמה: הקומפקט 9.3 עולה 3,090 דולר ) ובארץ כ 13,000 שח , וזה לא מעט עבור
קומפקט מהמזרח , ותאמת! זה לא זה , הם ממש לא שווים את מחירם ,ולא ארחיב על כך יותר מידי.

רק שתדע שמכרתי את כל המלאי במחירים נמוכים מאד (שבמחיר
שמכרתי אותם הם שווים אך לא יותר מזה ) ואתה מוזמן לראות שתוך מס ימים המותג הזה יעלם מהאתר
שלי לחלוטין !

וזה לא שלא ניסיתי, עובדה שכן , ואני שמח שהנך מציין זאת!

אני מקווה שאחרי הגילוי הנאות , ה"מוזר" כבר לא מוזר והובהר.

אמיר ארמה

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
זה מעניין.

אני יכול להגיד על מוצרים שאני מביא מסין, שאני כן בדקתי אותם לפני התחלת הייבוא, וכל מה שכתבתי עליהם באינטרנט ובאתר שלי נובע מנסיון והשוואה, לא פחות ולא יותר.

יש המון חברות סיניות, רבות מהן, אולי רובן, מייצרות באיכות שאינה תואמת סטנדרטים מערביים. להביא חברה על סמך השם שלה או כתבות זו שיטה לא נכונה גם לגבי חברות מערביות, אבל במיוחד לחברות סיניות.

אני יכול לציין שבדקתי כמה וכמה חברות סיניות "מעניינות" בשנתיים האחרונות, והחלטתי שלא לייבא אותן לישראל. מי שמכיר אותי יודע על חלק מהן, שמות לא אפרסם כאן מסיבות ברורות.

אני חושב שכך צריך להעשות ייבוא מסודר, ולראיה הרבה מאוד לקוחות מרוצים של XINDAK ו - AURUM CANTUS בארץ.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אמירי.

בוא נדייק בעובדות.

1- מאוד אהבתי את הפרימה ואמרתי זאת לא מעט ברחבי הרשת, אך טעות גדולה בידך, הVOLLA עולה פי 3 ולא פי שתיים , נכון המחיר הוא רק פי 2 אך ההשקעה במוצר היא פי 3 {שכירות נמוכה, כח עבודה זול שמשאיר תקציב לא מבוטל לפיתוח מוצר איכותי גם במחירים הללו}.

2- לא הזכרתי באיזה מגבר מערבי מדובר אך מה לעשות בשורה התחתונה בחנתי מספר רב של מגברים מערביים באותו טווח מחיר שנישמעו טוב ממנו באותה קונפגורציה.

3- המגברים שבחנתי היו סביב ה- 30 עד 45K והיו מצויינים על הרמקול שלי ולכן הגעתי למסקנה כי הבעיה אינה ברמקול שלי אלה בהתאמת המגבר לרמקול.

4- אינני יודע על עשרות מגברים שבחנתי אצלי אלה סך הכל חמישה או שישה. לכן הרמקול ממש אינו כמו שאתה מנסה לתאר אותו.

5- ידעתי מראש שהרמקול שלי הוא רמקול קשה לדחיפה ומגבר חזק ואיכותי עולה הרבה כסף {גם אם ישודך לרמקול מערבי} לכן מחיר המגבר שהרמקול הזה דורש אינו קשור להיותו ממוצא כזה או אחר. אם אמצא מגבר שיספק אותי הן מבחינת שליטה והן מבחינת איכות ומוצאו יהיה סיני ארכוש אותו בלי להניד עפעף. אני מתעסק בסאונד נטו ומשאיר ליבואנים להיתעסק בשמות, כרגע לא מצאתי מגבר סיני שעונה על הדרישות שלי אך אני בטוח שהוא קיים.

אני כאחד ששמע מוצר או שניים בתקופה האחרונה ומודע למה שנקרה תמורה למחיר, במקרה של כמה מוצרים סינים שאני מכיר היטב התמורה למחיר גבוהה משמעותית ממוצרים מערביים וההפך.

מבחינתי אדם שלא שמע ציוד סיני טוב למחירו {שינדאק, שנלינג, דוסון, קאיין, אנטיק סאונד לאב} אינו יודע להאזין עם האוזן, כאשר אדם מאמין למשמע אוזניו ולא למשמע חבריו הוא יבין כי הציוד הסיני כיום {וחלקו מיובא לארצינו} נותן תמורה מצויינת לכסף וחלכם משתלמים ונישמעים טוב יותר ממוצרים מערביים אחרים, עובדה שלקוחות מסויימים אכן רכשו מוצרים סינים במחירים שניתן להשיג מוצרים מערביים.

ואם תשאלני מדוע? אענה שאני מעריך אדם שלא מתרגש משמות מפוצצים, זהו היתרון שלי כאחד שכותב, אני יודע להיתעלם מהמותג ולהיתייחס לצליל.

ar1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
חברת ליאונרדו

לאמיר.
אתה כותב שהבנת שחברת ליאונרדו שייבאת אינה חברה טובה ואתה לא מביא אותה יותר.
עד לפני לא מעט זמן נשמעו ממך רק תשבחות על החברה הזו ועל מוצריה, כולל באתר שלך. אני מצטער שעלי להעיר לך על כך, אבל זה לא מעורר אימון כלפי מוצרים שאתה מייבא וכלפי מה שאתה מספר ללקוחות.

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
ל AR1

חברת Leonardo לא שהיא לא חברה טובה, אחרי מבחנים החלטתי שהיא לא שווה את המחיר!!!! שעליי
לתמכר אותה בארץ , ולכן הורדתי את המחירים ב 40% , ובמחיר הזה....המוצרים אכן שווים את המחיר
אך יוצא מכך שזה לא כלכלי , ולכן החלטתי לא לייבא אותם.

חוץ מזה בשוק הסטראו High End אף אחד עוד לא קנה מכשיר ב 10,000 שח על סמך מילה של המוכר
בלי לשמוע אותו היטב.

ולבסוף , צריך אומץ להודות ולעשות את מה שעשיתי , ולא כל יבואן , גם אם יש לו מוצר שהוא לא הכי אוהב
לעולם לא יכתוב זאת מעל במה זו, אז תסתכל על חצי הכוס המלאה .

לידיעתך:
בסהכ יובאו לארץ 2 מגברים ו 2 קומפקטים שנימכרו כמעט בחצי המחיר! (ובמחיר שהם נימכרו הם אגדה).
אגב, ללקוחותי הודעתי שהם לא הכי שווים את מחירם אך ב 40 אחוז פחות איין להם מתחרים , וכמו
שציינתי , לי זה לא כלכלי , זה כל הסיפור , ולא צריך לעשות מזה יותר מכפי שזה , נקודה.

ואגב , אייל פור בדיוק כמוני (ועוד הרבה יבואנים) , לא נסע לסין לבחון מכשירים אלא הזמין ובדק אותם בעצמו , וכאשר כפי שהוא
מציין שהיו מוצרים סינים שהזמין ובחן בארץ והחליט שכניראה שזה לא זה , אני מניח שהוא לא זרק אותם לפח
אלא מכר אותם במחיר זול מאד ששיקף את רמתם.

אמיר ארמה

נערך לאחרונה ב:

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
יואל ידידי, אני מניח כי אתה מסכים איתי שלא זה המקום המתאים לדיון מעמיק בגלובוליזצייה ותוצאותיה.
אני בכל אופן חדוע בקרב מוקירי כסוציאליסט פונדמנטליסט וזו נקודת המוצא שלי בחיים.

בעיני האמירה "לא ביחס למזרח אתמול." היא מוזרה. לא מובנת לי התפיסה של "בשבילם זה מספיק טוב".
בלי כל קשר כל עוד אתה מקבל את זה שבסין מעבידים אנשים 12 שעות ביום, שישה (או שיבעה)
ימים בשבוע, עבור שני דולר ליום, ובגלל זה אתה יכול לקנות DVD ב 100 ש"ח אז אנחנו מסכימים.
וכל עוד הסיוט הכי גדול שלך הוא שילדיך יעבדו בתנאים של מי שייצר לך את ה DVD אנו עוד יותר מסכימים.

אם יש לך כמה דקות הנה מצגת מאלפת על התמורות במדינות המתפתחות. הקשר בין חברה,משפחה,סחר ובריאות.
ייתכן שתופתע.
זו מצגת של האנשים הטובים של http://www.gapminder.org
כל מילה מיותרת.
אני לא מסכים אתך בכלל . אם תראה את עליית מחירי המזון בעולם ותבין מדוע , אתה תבין שהגלובליזציה עשתה רק טוב לסינים . רק מה , הפתיחות הביאה לכך שתוכל להגיע ביקורת למערב . והמערב כמו שהוא הוא לא מסתכל על חטאיו הוא אלא מנסה למצוא חטאים אצל אחרים . אז כן יש דברים גרועים בסין , לשלוט ולוודא שלא תהיה התפוצצות אוכלוסין ורעב למדינה עם כמה מילארדים זה קשה , ולפעמים עושים פשרות כואבות . אבל המערב הארור שוכח שאת העוני במזרח שגורם לתמותת תינוקות , ואת העוני באפריקה הוא עזר לגרום כי הוא רצה דלק זול וירוק , ולכן הוא לקח את שדות התבואה , והמיר אותם לדלק מתבואה במקום להשאיר את מחירי התבואה בזול .
בקיצור אני מציע שכול מה שאומרים במערב תקח עם המון מלח . כי כשהם עושים פשעים נגד האנושות כי זה נוח להם , זה לא מגיע לתהודה גדולה . אתה לא תראה ידיעות על עינוי חשודים בחבלה ו/או שלילת חירותם בארה"ב , אבל אתה תראה את כול העולם צורח עלינו . אתה גם לא שמעת שום דבר רע על אנגליה בתקופת המחתרת האירית ומה שהם עשו עם קהל אזרחים אירי , אבל אחרי זה אתה שומע אותם צורחים על פחות מזה עלינו

ולאחר החלק של האוף טופיק הקטן הזה נעבור לנושא:
לסינים יש מוצרים טובים , אני לא חושב שמוצרי ההי אנד שלהם יגיעו לחנויות במערב , כי הם יודעים היטב שצריך שיווק רציני כדי לשווק אותם במחירי היי אנד . אז אם אתה לא מוצא מישהו כמו מרק לווינסון להשתמש במוניטין שלו , אתה צריך להשקיע המון . אין להם שום סיבה לכך כי מוצרי היי אנד מלכתחילה לא מיוצרים בכמויות ענק , והיום בסין יש כ"כ הרבה אנשים עשירים , עד שהם יכולים למכור את זה שם . כולכם ראיתם את הקישור לתמונות מהתערוכה , וראיתם שהיגיעו לתערוכה 25000 לעומת תערוכה בארה"ב שמכילה רק 4000 . אז אולי חלקם הגדול הם סקרנים שלא יקנו כלום (יותר מהממוצע האמריקאי) , אבל עדיין רואים שיש שם כוח קניה חזק מאוד . אז להכנס בחזקה לשוק ההי אנד האמריקאי/מערבי לא נראה לי .

כמו כן אם תשימו לב שלכול החברות היפניות יש קו מוצרים היי אנד שאותו הם בכלל לא מייצאות . אתה יכול לקנות אותו רק ביפן . אחרי כמה שנים הקו ההוא עובר לקו הרגיל ומיוצא למערב , כשהחידושים החדשים נהפכים לקו היי אנד שמיוצר רק עבר השוק היפני

אני חושב שאותו מקרה יקרה גם עם הליינים של סין , ואז אתם תראו בפורומים אנשים שנוסעים ליפן/סין להשיג רכיבים באיכות שאי אפשר להשיג במערב
היום כבר יש כמה דברים כאלו ולא אכנס לפרטים כי זה רחב מידי

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
יש חברות שהמוצרים שלהן מיועדים במפורש לשוק ההיאנד; התמחור בייתיים -כל עוד המדובר במותגים סיניים - נמוך יחסית (לפעמים כבר לא), אבל גם זה יטפס למעלה, פונקציה של זמן, קבלת הרעיון וביקורות. למשל: Shanling, Connosance, King audio, Antique soundlab, Audiospace. כאן תמצאו מגברי מנורות מהקצה העליון, רמקולים אלקטרוסטטיים, פטפונים וכיו"ב. לחלק כתבות של הונג קונג, שם עם קונוטציות מערביות בגלל בריטניה, אבל סין בדרך למעלה, ועוד ייאמר, ייכתב, יושר ויתוזמר הדבר הבא: סין שולטת. עם 100,000 מהנדסים לשנה, תרבות צריכה ממריאה בטירוף, שוק בקנה מידה לא מוכר ומדיניות מוטת יצוא זה רק עניין של זמן. לא רב.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יואל.

זה כבר קורה. ישנם מוצרים סינים בתחום הסטריאו שבעליהם גררו זמן מה לפני כן מוצרים מערביים לפתח ביתם.
כיום לפי האנשים שאני מכיר שרכשו ציוד סיני איכותי אני לומד כי אין סיבה שאני, אתה או כל אדם מכובד אחר לא יסב את תשומת ליבו למותגים משם, לי יש אחד כזה בבית ובעבר היו לי מספר מוצרים כאלה שהיו מצויינים למחירם.

ברוכים הבאים למאה ה-21, הרכיבים האיכותיים אינם שמורים במרתף מערבי מרובה שמירה וכלבי רוטווילר רעבים לבשר מלוכסן, אפשר להיכנס לרשום צ'ק ולצאת עם חוצי טון קבלים, שנאים וכ"ו. ישנם לא מעט יצרנים מערביים שמבקרים בסין ועל הדרך רוכשים רכיב או שנים {לפעמים גם לצורך למידה}.

דג רקק

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני לא מסכים אתך בכלל . אם תראה את עליית מחירי המזון בעולם ותבין מדוע , אתה תבין שהגלובליזציה עשתה רק טוב לסינים . רק מה , הפתיחות הביאה לכך שתוכל להגיע ביקורת למערב . והמערב כמו שהוא הוא לא מסתכל על חטאיו הוא אלא מנסה למצוא חטאים אצל אחרים . אז כן יש דברים גרועים בסין , לשלוט ולוודא שלא תהיה התפוצצות אוכלוסין ורעב למדינה עם כמה מילארדים זה קשה , ולפעמים עושים פשרות כואבות . אבל המערב הארור שוכח שאת העוני במזרח שגורם לתמותת תינוקות , ואת העוני באפריקה הוא עזר לגרום כי הוא רצה דלק זול וירוק , ולכן הוא לקח את שדות התבואה , והמיר אותם לדלק מתבואה במקום להשאיר את מחירי התבואה בזול .
בקיצור אני מציע שכול מה שאומרים במערב תקח עם המון מלח . כי כשהם עושים פשעים נגד האנושות כי זה נוח להם , זה לא מגיע לתהודה גדולה . אתה לא תראה ידיעות על עינוי חשודים בחבלה ו/או שלילת חירותם בארה"ב , אבל אתה תראה את כול העולם צורח עלינו . אתה גם לא שמעת שום דבר רע על אנגליה בתקופת המחתרת האירית ומה שהם עשו עם קהל אזרחים אירי , אבל אחרי זה אתה שומע אותם צורחים על פחות מזה עלינו
ג'וקר, אני לא סגור על מה אתה מסכים או לא מסכים איתי, כי נדמה לי שלא הבעתי עמדה.
הגלובוליזצייה עשתה טוב לסינים? אולי. לחלק מהם בטח טוב. אני לא יכול להיות בטוח.

מחיר המזון עולה בגלל התאווה לדלק? אולי. אולי זה גם קשור לכך שסין והודו רוצות לעבור מרמת מינוע של 6 רכבים ל 1000 איש, לרמה מערבית של 500 רכבים ל 1000 איש { סין כיום היא שוק הרכב השני בגודלו בעולם, ובקרוב מאוד הראשון }. אולי זה שממלחמת העולם השנייה, אוכלוסיית העולם גדלה פי 6 ממיליארד לשישה מיליארד זו גם חלק מהסיבה. אני לא בטוח שאני מבין את כל הסיבות.

המערב המרושע חמס ורמס את העולם השלישי? אולי. ואולי זה התחיל בכלל בסוף המאה ה 19, כאשר המערב גילה את השימוש הרפואי בפניצילין, הביא אותו לעולם השלישי, ועקב כך החלה שם התפוצצות אוכלוסין. לא יודע.

הנדסה סינית היא הינהרנטית נחותה? אולי. אישית זה בכלל לא נראה לי כנכון, כיוון שגם הסינים וגם ההודים הצליחו לבנות כורים גרעיניים, לווינים ואפילו חלליות. נראה לי קצת גיזעני כל הסיפור הזה. אני לא בטוח בקשר שבין מיקומו הגיאוגרפי של המפעל, ואיכות הרכיב.

מה שאני כן בטוח לגביו, זה שני דברים:
1. אתה ואני מעדיפים ללכת לפרוקטולוג בשם Dr Hook מאשר לעבוד בתנאי עובד סיני.
2. אתה ואני לא בוכים על כך שיש שפע של מוצרים זולים, ולא רק באודיו.

ואם נדמה שזה קצת צבוע אז זו טעות.................: זה לא קצת.

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
163
נקודות
43
וורפדייל+קף

נמר יקירי,
שני מותגי העבר המעולים הללו,נותרו רק עם שמם בלבד...לפני מספר שנים קונצרן סיני שאחראי גם לייצור סוללות נטענות בשם-G.P רכש את החברות הללו והפכן לסיניות אמיתיות-מוצרי LOW ENDלרמת הכניסה לתחביב שלנו. למיטב ידיעתי יש להם משרדי שיווק בלבד באנגליה ובאירופה. לפני כעשרים וחמש שנה היה יבואן מכובד שהביא את המותגים הנ"ל בשם אולטבת ואלמור וכיום המוצר מיובא ע"י ניו-פאן ומתומחר בזאפ...
במקרה זה אני מסכים לחלוטין עם אמיר. לגבי אלקטרוניקה סינית אין לי דיעה.
אגב, כל הדיונים על הגברות תואמות עבור הקאנטוס שלך ולא ניסית לשמוע ניים או לין?! בפחות מהתקציב של 50K לאלקטרוניקה, תמצא מנוחה ונחלה.

אלדר1

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
מוצרים סינים?

סבא של חבר שלי טוען שאם תשלם יש סיכוי שתקבל תמורה ,אם לא תשלם אין סיכוי לתמורה! י

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
עופר.

אתה מיבא איזה שהוא מוצר סיני? אולי קומפקט.

אני יכול להגיד לך בביטחה שאני השוואתי את הרמקול שלי ללא מעט רמקולים {הרמקול שלי הוא סיני} והוא היה טוב יותר משמעותית מהרבה רמקולים ששמעתי.

אגב. אני זוכר שגם אתה זרקת יופי של מחמאה על הרמקול {לא שזה ישפיע על הבחירה שלי}.

חברים תרשו לי להעיר אתכם מתרדמתכם הקשה.
אין סודות ברמקולים והמערב לא המציא את הגלגל בכל דגם מחדש. הסינים יודעים לבנות הכל ויכולים גם ללמד כמה מערביים כיצד עושים זאת. אני שמעתי ג'ולידות שריסקו אותי, ארום קנטוס שמעלה בי חיוך בכל יום מחדש, לאונרדו אודיו מצויין, ושינדאק שמעט מאוד מתחרים במה שהוא נותן למחירו.

את הקומפקט שלך עופר {זה שאתה מיבא} טרם שמעתי למרות שעל פי האג'נדה שלך הוא אמור להיות גרוע ביותר. אך בכל זאת אשמח להקשיב לו במבחן ואולי אשבור לך מיתוס בעבור מוצר שאתה בעצמך מיבא,.

ההבדל הוא שאני מקשיב למוצר לפני שאני מחפש מהיכן הגיע.

מה שנאמר כאן מצידך ומצידו של אמיר לא תואם את המציאות.

עופר - אני מכיר לא מעט אנשים שרכשו ציוד סיני והם מבסוטים עד הגג {אני בעל רמקול כזה}, צאו מהסטיגמות ותתחילו להיתאפס על עצמיכם.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כל הדיון הזה וגם של הכבלים מזכיר לי את הפרק הראשון שלצערי הרבה ראיתי של "השרדות " הישראלי.

עם סטיגמטי, שלא מסוגל לפרגן למשהו שונה או שלא מתיישר עם המקובל ע"י הרוב.

וככה זה נראה.

המשפט "חיה ותן לחיות" בארץ ישראל משול לקללה.

ככה זה נראה בינתיים. אולי קצת לכבד אחד את השני. ולא לרוץ ולתקוף?

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
אני רוצה 'לקפוץ' לבריכה

הויכוח אינו על מידע אלא על דעות- וככזה הוא 'שטוף' באין סוף הנחות מוטעות.

ראשית בוא נעשה סדר: לא צריך 'להתאהב' במוצרים עד 5,000 ש"ח (סיניים או לא), אבל מי מהיבואנים 'הקטנים' מציע מוצרים כל שהם במחיר העיל מארצות אחרות שאינן ממזרח אסיה ?

שנית: והיכן שיש דרישה (למדרגת המחיר), לא נשאר וואקום- והדרישה ממולאת.

שלישית: האם יש הגיון לדון במוצרים מתחת ל 10 אלפים ש"ח ולהשוואות אותם למוצרים מעל 10 אלפים ש"ח, למה ועל פי איזה הגיון.

רביעית: הדרך הנכונה להשוואה היא בדרגות מחיר- מה ניתן לקבל ב 20 אלף ש"ח, לדוגמא, מחברות סיניות לעומת חברות אירופאיות.

השוואה ישירה בתחומי המחיר הנמוך עד הבינוני גבוה (עד 35 אלף ש"ח לפריט) לא תמיד יהיה ברור שחברות אירופאיות טובות יותר- ויש לכך אין ספור דוגמאות.

חמישית: אני בכלל לא מבין מדוע לדון בסוגיה, נא לקבוע 2 מפגשים עתידיים של השוואת ציוד לפי דרגות מחיר- ולתת לאנשים להביע את דעתם.

(מפגש אחד עם פריטים עד 15 אלף ש"ח, מפגש שני עד 35 אלף ש"ח לפריט).

ואם יבואנים שמאוד נחרצים בהבעת דעות נגד הציוד ואיכותו יסלדו מהרעיון- להערכתי זה יראה כמה באמת הם בטוחים בטיעונים.

בכלל הגישה 'לשים את הכסף איפה שהמילים מככבות' נראית לי בריאה והגיונית- ואני לא מאמין שניתן לבצע מניפולציה שתטה את תוצאות המדגם בדרכים לא רצויות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור