נמר ידידי
תנסה לדייק בבקשה .
1. כששמעת את האופרה פרימה יצאת מכליך מרוב התלהבות ותרשה לי להזכיר לך זאת בקישור להלן :
http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=893
מה ששכחת לציין זה שהרמקול שהנך טוען ש"אכל אותו " עולה כמעט פי 2 ממנו ...ממש חכמה!
2. זה שהמגבר 200 ואט המערבי לא השתלב אצלך במערכת , לא עושה אותו ללא טוב , ואחרי עשרות
הרכבים ומגברים שהיו אצלך בבית עדיין לא הגעת לתוצאה , ואף הספקת למכור את מגבר ההספק והפרה
שלך , אז אולי תעשה 1+1 ותחשוב שהבעייה אולי איננה נעוצה בשלל המגברים שהיו אצלך ......
- אגב , לטענתך היו אצלך מגברי הספק שכן עשו זאת אך כל אחד מהם מגיע ל 50K ומעלה, ועד כמה שידוע לי
לא מדובר במגברים סינים.....
3. גיא ידידי , אתה בן אדם מקסים , ואני מאד מעריך אותך ואת בחירתך , רק תקן אותי אם אני טועה :
עד כמה שהבנתי , את ההגברה שרכשת שמעת בביתך , על הציוד, הכבלים, והאקוסטיקה שלך נכון?
מה ששמעת אצלי או בחיפה היה בתנאים אחרים לגמרי , וברור לי וגם לך (אני מאמין), שהשוואה אמיתית ונכונה בין שתי הגברות צריכה להתבצע באותם תנאים על אותה מערכת ובאותו החדר.
בכל מקרה תתחדש על הרכישה , והעיקר שהנך מרוצה ( זה הכי חשוב).
- נמר , לגבי השאלות שלך :
- בוודאי ששמעתי מוצר מערבי לא טוב.
- בוודאי שאני יכול לדמיין מכשיר סיני טוב , אבל מאחר ולא שמעתי כזה , זה עדיין בגדר דמיון...
-בוודאי שיכולה ואני יודע שיש חברות סיניות משקעניות שאחוזיהן הן מינורים ביחס לכלל השוק אך הן קיימות.
ולדעתי , הסיבה שאין הרבה חברות סיניות משקיעניות נובעת מכך שבאלפי או עשרות אלפי דולרים יעדיף
האודיופיל המצוי לירכוש מוצר אירופאי עטור פרסים, כתבות , ותשבוחות ולא מוצר עלום שם גם אם הוא מושקע.
ואתן לכך דוגמא פשוטה :
קח לדוגמא קומפקט עם מוניטין של מרצדס : WADIA 861 שעולה כ 10,000$ לערך .
ובא נניח שחברה סינית בשם : "צין שין מין " (סתם שם לדוגמא)בנתה מכשיר מושקע ברכיבים איכותיים ונישמע לא פחות טוב ואולי ב 10% יותר טוב מה WADIA 861 .
מה ניראה לך שאודיופיל היה קונה?.......
זאת הסיבה לדעתי שרוב החברות הסיניות מכוונות לפלח השוק התחתון מאחר ומאד יהיה קשה להן לחדור
לשוק המערבי העליון .
ברור לי , שמדען סיני , או בכלל המעצמה הסינית יכולה לבנות ולייצר הכל ובגדול ואולי לא פחות טוב מאשר
עמיתיהם המערביים , אך מה שצריך להיות ברור לך , שברור לכל האודיופילים בתבל , זה שהסינים מכוונים
את עצמם במוצהר , במחירים שלהם , שמכך ניגזרת איכות הרכיבים , והאמינות , וכו .ברוב המקרים לפלג השוק התחתון וזו כרגע עובדה !
אולי בעתיד המצב ישתנה....מי יודע.
- בכל מקרה , בא נרד מהנושא הזה , ושכל אחד כטוב בעינו יעשה , ואני את שלי אמרתי , ושלא טטעו
לרגע , אם וכאשר אשמע מכשיר סיני ברמה גבוהה , אדאג שיגיע אליי ואף אייבא אותו .
אמיר ארמה