תמחור ציוד אודיו

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
למה אוי ואבוי מיכאל?
מה העניין, נניח וחסכת כל חייך לפנסיה ותכננת טיול חובק עולם לשנה שנתיים, אך למצער בדיוק ויומיים לאחר היציאה לפנסיה נחת עליך בניין (בהשראת האירוע בחולון ור״ג), מה בדיוק עזר לך לדחות את החלום ולחסוך שקל לשקל?

אני לא אומר שצריך לחיות ללא חשבון ובמינוף פסיכי, אבל צריך לחיות ולהגשים חלומות במידת האפשר ובזמן הנכון.
הלוואה מחושבת היא דבר סביר, אני מניח שבחייך רכשת משהו בתשלומים/אשראי, מה זה אם לא סוג של הלוואה שצריך לפרוע?

רכשתי גם אודיו כשהייתי צעיר בתשלומים (לא הלוואה), אני לא אומר שהייתי חכם במיוחד אז במובן הפיננסי.

סטריאו זה לא משכנתה. אם לא מסוגלים לקנות, לחסוך כמה חודשים, אז צריך להתאים את הרצונות להכנסות.

אני רק מזכיר באיזה קונטקסט אני הגבתי - - שכאילו כסף זול דוחף לעליית מחירים.. + אנשי היי-טק תמימים ששופכים מיליונים על ימין ושמאל:)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,121
נקודות
113
רכשתי גם אודיו כשהייתי צעיר בתשלומים (לא הלוואה), אני לא אומר שהייתי חכם במיוחד אז במובן הפיננסי.

סטריאו זה לא משכנתה. אם לא מסוגלים לקנות, לחסוך כמה חודשים, אז צריך להתאים את הרצונות להכנסות.

אני רק מזכיר באיזה קונטקסט אני הגבתי - - שכאילו כסף זול דוחף לעליית מחירים.. + אנשי היי-טק תמימים ששופכים מיליונים על ימין ושמאל:)

מה קשור משכנתה, נניח שהכסף שלך מושקע ב x ולהוציא אותו לא הכי משתלם, לעומת זאת ההכנסה החודשית שלך קבוע ומשאירה לך קצת כסף בצד כל חודש.
עכשיו חפצה נפשך בשני מוצרים אך אבוי, כל אחד מהם אצל יבואן אחר.
מסגת האשראי תאפשר לך לרכוש מוצר רק אצל אחד היבואנים, זאת על אף שאין לך בעית החזר )זוכר, כל חודש כבודו מסיים עם עודף וחיסכון בצד).
איפה בדיוק הבעיה לקחת הלוואה, לשלם לשני היבואנים בתשלום אחד ולהתעסק עם החזר הכסף מול גרם יחיד, מה גם שהרביות היום לא רעות ועלות החזר ההלואה תהיה פחותה בהרבה מלהפסיד את החלק ש"תקוע" לך בהשקע.

לכן אני אומר, כל מקרה לגופו וכל עוד הדברים נעשים בצורה נכונה הלוואה אינה קללה, זה בסך הכל עוד כלי פיננסי.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מה קשור משכנתה, נניח שהכסף שלך מושקע ב x ולהוציא אותו לא הכי משתלם, לעומת זאת ההכנסה החודשית שלך קבוע ומשאירה לך קצת כסף בצד כל חודש.
עכשיו חפצה נפשך בשני מוצרים אך אבוי, כל אחד מהם אצל יבואן אחר.
מסגת האשראי תאפשר לך לרכוש מוצר רק אצל אחד היבואנים, זאת על אף שאין לך בעית החזר )זוכר, כל חודש כבודו מסיים עם עודף וחיסכון בצד).
איפה בדיוק הבעיה לקחת הלוואה, לשלם לשני היבואנים בתשלום אחד ולהתעסק עם החזר הכסף מול גרם יחיד, מה גם שהרביות היום לא רעות ועלות החזר ההלואה תהיה פחותה בהרבה מלהפסיד את החלק ש"תקוע" לך בהשקע.

לכן אני אומר, כל מקרה לגופו וכל עוד הדברים נעשים בצורה נכונה הלוואה אינה קללה, זה בסך הכל עוד כלי פיננסי.

עבורי זה נשמע הרפתקה פיננסית ולא כדאית. אין לזה שיעבוד, עבור בנק סטריאו לא מעניין. זה לא רכב ולא דירה. לכן תקבל ריבית גבוהה.

זה כמו לקנות חליפה של ארמני עם הלוואה. אפשר. אם זה חלום, וחייך ישתנו מקצה לקצה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,121
נקודות
113
עבורי זה נשמע הרפתקה פיננסית ולא כדאית. אין לזה שיעבוד, עבור בנק סטריאו לא מעניין. זה לא רכב ולא דירה. לכן תקבל ריבית גבוהה.

זה כמו לקנות חליפה של ארמני עם הלוואה. אפשר. אם זה חלום, וחייך ישתנו מקצה לקצה.

חליפה של ארמני, זאגנה או טום פורד יפתחו לך דלתות, לך תדע אולי זאת ההשקעה הטובה בחייך :)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
חליפה של ארמני, זאגנה או טום פורד יפתחו לך דלתות, לך תדע אולי זאת ההשקעה הטובה בחייך :)

חליפה יחידה אני קניתי בעבודה ראשונה שלי לאחר צבא כשנסעתי לעשות הדגמות למוצר בעמק הסיליקון. מישהו אמר לי שצריך, אז רצתי מהר ל-Macy's.. זה היה ב-1997. מאז לבשתי אותה חליפה בחתונה, ונראה לי שזהו בינתיים:)

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,066
נקודות
113
יבואן מקבל הנחה על מחירון הזה.
חלק מקבלים ישר 40%, חלק צריכים לעמוד ביעדים.
בנוסף, יש הבדל אם אתה מייבא מקפריסין או למשל מדנבר קולורדו. היום גם הובלה יקרה יותר יחסית למה שהיה לפני קורונה.

ייתכן ויבואנים גדולים המייבאים אלפי מוצרים בשנה יקבלו הנחה משמעותית.
מאידך מוצרי און ליין הנמכרים ישירות לצרכן לא יזכו להנחה, במיוחד אותם מוצרים המיוצרים בארה"ב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור