אז הנה .......... צלמתי גם אני, למה ? כי אני צריך פונו איכותי דחוף ..............צוחק!
כשהרכבתי את הסט הזה לא חשבתי לרגע על מע' אנלוגית, הכיוון היה דיגטלי בלבד.
היתה ברשותי כמות אדירה של דיסקים שעברו המרה ברובם ל FLAC וחלקם לצערי ל MP3 לפני שהבנתי משהו בתחום.
לאחר כשנתיים של חפירות בפורומים נדבקתי בחיידק השדרוגים והחלטתי ללכת בקטן - פטיפון ישן ומשופץ LENCO B55.
מהר מאוד הבנתי שעם הפטיפון הזה לא ניתן לקבל איכות טובה אבל הוא בסיס טוב לשדרוג והחלטתי להסב אותו ל LENCO L75 כיון שהמנוע זהה ויש לו שאסי מתכת מסיבי.
השלב הראשון היה בניית פלינת מסיבי משכבות בירץ' והחלפת הזרוע העלובה ל LINN LVX. שלב שני החלפת הפלטה הקלה לפלטה הכבדה של ה 75 וכדי לבצע זאת נאלצתי להחליף את הציר המקורי.
הפטיפון מחובר דרך פונו בסיסי ועלוב של קמברידג' ................ ..............זה מה יש כרגע.
החלפתי את הראש MM הקודם ORTOFON RED בראש חדש מסוג ORTOFON RONDO RED והצליל מדהים.
כן , לא טעיתם אי אפשר לחבר אותו לפונו המסכן שלי אז קיבלתי בינתיים מהתימני החמוד מהצפון (דמינישט) את הפונו הישן שלו.
כל העסק מחובר למגבר היברידי XINDAK XA6200 שבינתיים עושה את העבודה נאמנה (לעוד שנה בערך ...... )
רמקולים PROAC RESPONSE D2.
בקיצור, חבל על המיליםהסט נפלא כמו שהוא אבל חסר לו את הטאץ' הסופי בדמות פונו איכותי ........... ואין כמו מוצר ישראלי לשם כך לדעתי ..............
אוסף התקליטים עומד כרגע על 100, חדשים ומשומשים אבל בקרוב יגדל כי אני חייב ביקור לזיו ....... צוחק!
אה רגע, הקישור הכי חשוב בכל הסיפור הזה:
http://www.dtown.co.il/forum/members/efi1965-albums-המע-האנלוגית-שלי-אפי.html
אבל האמת לא איכפת לי לזכות בעוד אחד לא יזיק .
עוד שהייתי ש'ה תמים בעולם של הזאבים תמיד חלמתי להיכנס לעולם האנלוגי .
אך ככל שעבר הזמן
הזאבים שלטו בעולם ואני הצטרפתי ללהקה..
אך תמיד אני אזכור את חלומו של כל כבש קטן
להיות כשאר הכבשים האנלוגיות' DAZ'
אז נמר יש לי סיכוי לעשות סיפתח לעולם האנאלוגי
הגרלה
אני מצטט אותך
LOL
עוד שהייתי ש'ה תמים בעולם של הזאבים תמיד חלמתי להיכנס לעולם האנלוגי .
אך ככל שעבר הזמן
הזאבים שלטו בעולם ואני הצטרפתי ללהקה..
אך תמיד אני אזכור את חלומו של כל כבש קטן
להיות כשאר הכבשים האנלוגיות' DAZ'
אז נמר יש לי סיכוי לעשות סיפתח לעולם האנאלוגי
הגרלה
אני מצטט אותך
LOL
טוב. לבנות גלריה לפטיפון שאין לך אתה לא יכול. אבל יש עוד שבוע וחצי להגרלה. מספיק זמן בשביל לחפש פטיפון.
הפונו הוא רק חלק ממערכת אנלוגית.
בכל אופן. אתה בהגרלה יאחביבי.
http://www.dtown.co.il/forum/members/ironsf-albums-האנלוגית-שלי-ורק-שלי-רן-ס.html
תקליטים חדשים אני קונה אצל זיו בגלל היחס המבחר הצליל והקפה .
רן ס
תתחדש על הלקסמן כפרהקצת שופוני וצומי.
כאילו, מה, לא תעזרו לבן אדם עם כזה פטיפון לקבל אחלה פונו? אעשה בו שימוש נאות!
צפה בקובץ המצורף 17454צפה בקובץ המצורף 17459צפה בקובץ המצורף 17455צפה בקובץ המצורף 17456צפה בקובץ המצורף 17457צפה בקובץ המצורף 17458
אני קונה לך כזה מתנה אם אתה מתחייב להשתמש בו שנתיים.קצת שופוני וצומי.
כאילו, מה, לא תעזרו לבן אדם עם כזה פטיפון לקבל אחלה פונו? אעשה בו שימוש נאות!
צפה בקובץ המצורף 17454צפה בקובץ המצורף 17459צפה בקובץ המצורף 17455צפה בקובץ המצורף 17456צפה בקובץ המצורף 17457צפה בקובץ המצורף 17458
עדיף תקנה לי ספק כוח למחשב מתנה, יותר חשוב. אפשר קישור לסוג הספק שלך?אני קונה לך כזה מתנה אם אתה מתחייב להשתמש בו שנתיים.
מיכאל ! תעשה טובה ,שלח לו הלינק ,הרי יש לנו אותו ספק ,ואני בכלל לא יודע לצרף לינקים בשביל מתנוש ,אחרת הוא יאלץ לשמוע כל היום תקליטים ,וסתם חבל עליו .עדיף תקנה לי ספק כוח למחשב מתנה, יותר חשוב. אפשר קישור לסוג הספק שלך?