תוצרת איטלקית? <הועבר על ידי נמר>

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
האמת היא שאני מבין את התסכול הזה שלך.
גם אני אם הייתי נמצא במצב שאף יבואן אינו מוכן לזכות אותי על הרמקול שלי הייתי מרגיש מדוכדך.
אבל אני לעומת זאת לא הייתי מתחיל ללכלך על מוצרים איטלקים כמו שאתה נהגת לעשות.
כשכתבת כך:

הייתי מצפה שתהיה להבא קצת יותר ספציפי ולא תזרוק כל מיני קשקושים.
או כשכתבת:

אולי תוכל לומר עם איזה ציוד אודיו איטלקי היה לך נסיון ועם איזה מוצר סיני השוואת אותו באותו טווח מחיר?

עזוב אותך פנטר,
לא שמעתי את המע' שלך אין לי דעה לגביה,
אני מאמין שהיא נישמעת טוב (בטוח רוצה להאמין).
אני לא מכיר אותך ומבחינתי הכל בסדר .
אבל המע' של שניצל זה משהוא אחר.
יש שם סאונד שאי אפשר להשיג
במע' "רגילה",אני אומר לך באחריות,שמעתי
כמה מע' בחיים שלי.
ההיתנצחות בניכם לא מתאימה אין לה כל ערך מוסף.
אף יבואן לא מסוגל לזכות את שניצל
בסכום ראוי לרמקול כזה אלא אם הוא ימכור לו (אולי)
רמקול במחיר יותר מכפול מאשר שלו.או לחלופין
שניצל יוריד את המחיר לתחום נמוך מאוד מה שבעליל
לא מצדיק.
שניצל פריק של אודיו ,מה שהוא שכח אני ואתה לא יודעים.
ניראה לי שיהיה נכון יותר עבור שניכם לא לתקשר זמן מה
דרך הפורום.
אתה בחור צעיר יותר ,תן כבוד ואל תתנצח עם שניצל,
תן לו לשבת לבד על העץ.(ורד)

panter

חבר משקיען
מעורבות
38
נקודות
48
עזוב אותך פנטר,
לא שמעתי את המע' שלך אין לי דעה לגביה,
אני מאמין שהיא נישמעת טוב (בטוח רוצה להאמין).
אני לא מכיר אותך ומבחינתי הכל בסדר .
אבל המע' של שניצל זה משהוא אחר.
יש שם סאונד שאי אפשר להשיג
במע' "רגילה",אני אומר לך באחריות,שמעתי
כמה מע' בחיים שלי.
ההיתנצחות בניכם לא מתאימה אין לה כל ערך מוסף.
אף יבואן לא מסוגל לזכות את שניצל
בסכום ראוי לרמקול כזה אלא אם הוא ימכור לו (אולי)
רמקול במחיר יותר מכפול מאשר שלו.או לחלופין
שניצל יוריד את המחיר לתחום נמוך מאוד מה שבעליל
לא מצדיק.
שניצל פריק של אודיו ,מה שהוא שכח אני ואתה לא יודעים.
ניראה לי שיהיה נכון יותר עבור שניכם לא לתקשר זמן מה
דרך הפורום.
אתה בחור צעיר יותר ,תן כבוד ואל תתנצח עם שניצל,
תן לו לשבת לבד על העץ.(ורד)

(ורד)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
כל השרשור האיטלקי הזה בכלל יצא מאיזה שורה שכתבתי בסוף איזה שרשור נידח שהועבר לראש הרשימה עיי נמר לאחר תגובה של פנתר, לי לא היתה כמובן כוונה לפגוע ביבואן זה או אחר ,ובטח שלא באמיר שאותו אני מאוד מעריך,וממנו אני מבקש סליחה באם התפרש בטעות שיש לי איזו כוונה לפגוע,
האמת היא שכל הרפש הזה יוצא בגלל קרציה קטנה שנתפשה בתחת של הגמל , ומשגעת את הגמל ,
פנתר מציג אותי כאחד שנמצא בצרה ,שלא יכול להפטר מהרמקול המחורבן שלו, אבל זה אינו המצב , המצב לאמיתו הוא שכדי לשדרג ולו במעט את הרמקול שלי לרמקול טוב יותר , יש להוסיף כ - חמישים אלף דולר, פחות מזה ואין שידרוג , ויש גבול לכל תעלול, אז הנה כמה אני אומלל וראוי לרחמיו של הקרציה הקטנה הנושכת ללא לאות בתחת של הגמל,
נ.ב
לא רוצה לשבת על שום עץ,מי שמכיר אותי יודע שאין לי שום נטיות להתהדר במשהו ,או להתנשאות מעל מישהו , דווקא משתדל ללמוד מאחרים,אפילו מזמין חברים הביתה דווקא כן ,כדי לשמוע דעתם מעבר לעניין החברתי, אבל לא אוהב כשיש ביקורת שנובעת ממניעים אחרים כפי שפנתר עושה בתגובותיו האינפנטיליות,לי זה נשמע כעיבוד המחשבה בגזע המוח ולא בקליפה שלו , כך בערך עובד מוח של לטאה.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני לא מבין בכלל למה נכנסים לענין שיש למישהו עם מכירה או טרייד אין לרמקול שלו?
זה עניין של סוחרים ומסחר, מה הקשר לחברי פורום פרטיים?
בחיי שאני לא מבין את הדברים הללו ולמה חבר פורום אחד צריך להתעסק בענייני מכירת ציוד של חבר פורום אחר, אלא אם לחבר שמדבר על זה יש "רגישות מסחרית" עודפת.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
בחיי שאני לא מבין את הדברים הללו ולמה חבר פורום אחד צריך להתעסק בענייני מכירת ציוד של חבר פורום אחר, אלא אם לחבר שמדבר על זה יש "רגישות מסחרית" עודפת.
מכיוון שיש מצב שבכתיבתי בטעות פגעתי הפעם באמיר ללא כוונה , כך גם קיבלתי טלפונים זועמים מיובאנים נוספים , כנראה שלא פשוט להתבטא בחופשיות,אפילו כשזו דעה פרטית שלי כחובבן,ללא שום רקע באלקטרוניקה ,יצור או ,עיצוב.
בקשר לגליצים של פנתר פעם לכווני ופעם לכוון נמר - הוא רוצה להקטין אחרים כדי להגדיל את עצמו , מן משהו שאופיני לגמדים.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113

יכול להיות שזה קורה בגלל:
- סגירת חשבונות מהעבר וזו הזדמנות לנגח?
- חוסר בגרות בקבלת ביקורת ומכאן הסטת הדיון לנושא שאינו ראוי לדיון פומבי?
- "רגישות מסחרית" עודפת כפי שציינת?
- שאפשר להשתלח באין מפריע וזה אחלה פורקן לעצבים?
- שהקנטות והעלבות עושות טוב למישהו?
- שכיף לנהוג בגסות רוח בפורום?

ארז

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
זה פשוט

.

ברגע שאין לך מה להגיד/לתרום לדיון, הכי פשוט לרדת למקומות נמוכים כאלו.

אני בכלל לא מבין איך אפשר להתארח אצל מישהו ולאחר מכן ללכלך על האיש שפתח
את ביתו בפניך בטוב ליבו. זה מבחינתי דבר שאין עליו מחילה.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
הזוי
שרשור כזה סתמי

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113

קרה לי גם עם אחד..
ישראלי מצוי

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113

מי פתח למי?

dys

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אם כך אתה מסיק מסקנות אז כנראה שיש לך עוד הרבה מאוד קילומטרים לעבור באודיו ובהבנה בסיסית של מה שאתה שומע.
בקיצור, אם הברייסטון היה נשמע טוב יותר לאוזנייך זה בסדר גמור, אבל אל תסיק מכך שאתה מבחין באיכויות.

בוא נגיד את זה אחרת. עם 90 אחוז מהגולשים כאן אינך יכול להתדיין אם נתחשב ברמת ההבנה שלך באודיו.
אל תיפגע - תלמד.
ואם נפגעת - תלמד, זה מאוד מחשל.

עידו. יש לך הרבה מה ללמוד, גם בתחום המיקצועי וגם בתחום האישי. אחרי הכל, כל פעם מחדש, אתה מוכיח כמה אתה לא בן אדם.
במילים אחרות. עדיף לך להישאר בגזרת הדיון. גם ככה אתה לא מציג כאן מי יודע מה חוכמה.

הקדיחות הללו בחוסר הבנה מוחלט ובחפירה אין סופית קצת נמאסה , וכל זה מתובל בשגיאות כתיב שאופק בני נקרע מהם, מה אין קצת כבוד לעצמך, כמה אפשר לצאת מטומטם בפרהסיה מה אין איזה חבר שיעזור קצת? שיעשה פילטרציה לשטויות?
תן קצת כבוד לעצמך ואז תראה שגם אחרים יתנו לך.

אבל לא אוהב כשיש ביקורת שנובעת ממניעים אחרים כפי שפנתר עושה בתגובותיו האינפנטיליות,לי זה נשמע כעיבוד המחשבה בגזע המוח ולא בקליפה שלו , כך בערך עובד מוח של לטאה.

הוא רוצה להקטין אחרים כדי להגדיל את עצמו , מן משהו שאופיני לגמדים.

וזה רק משרשור אחד, יש לי רושם שרצוי להעיר או יותר מכך לא לרוזי1 אלה לאחרים. אפילו שכולנו אורחים ואסור להרגיז את המארח אני מקווה שמותר לבקר אותו.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
dys, אני מבין שהראיה שלך היא חד כיוונית וצרה ? או שאתה רואה עצמך כסנגורו הבלעדי של גורם אחד בלבד כאן?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
וזה רק משרשור אחד, יש לי רושם שרצוי להעיר או יותר מכך לא לרוזי1 אלה לאחרים. אפילו שכולנו אורחים ואסור להרגיז את המארח אני מקווה שניתן לבקר אותו.
מה נשמע יהודה, מזמן לא התראינו, האמת שאתה צודק! אבל אתה הרי מכיר נפשו של אדם שנפשו נקעה מהנשיכות הקטנות בעקב לאורך דרך ארוכה, כשהנשכן מזדנב אחריו , בסוף אתה מסתובב ובועט.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113

הבעיה היא שיש אנשים שלא באים להתארח. יש אנשים שבאים להשלים האזנה בשביל להתלכלך בחוץ גם אם מה הוא שומע מפיל לו את הלסת {ויש דברים שרואים מבלי שיגידו אותם} או לחלופין באים לצורך מטרות ריגול.

הבעיה העיקרית של עידו היא שהוא אינו יודע לקבל ביקורת. ואם אתה חושב משהו לא טוב על מוצר אחד שבביתו הוא אוטומטית, גם אם זה לא נכון, הוא יגיע אלייך על מנת להגיד שאצלך זה עוד יותר גרוע.

מעבר לכך שעידו רכש את הקדמגבר שלו בהמלצתי, את המגבר שלו {הסובריין} של אותו יבואן מתנגח הוא רכש בהמלצתי וזה לאחר ששמע אותו והחליט שזה לא מתאים לו ואני זה שאמר לו "תתרגל אליו קצת, זה משהו מיוחד, שתבין אותו - לא תחליף". והנה הוא בסוף קנה אותו.

אבל מה - לא זוכרים את זה. לא היבואן ולא הצרכן.

בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להבין שהדבר הכי מסוכן הוא לעזור לאנשים. ככל שאתה עוזר יותר ודואג לגולש כך אתה חשוף יותר לליכלוכים.

חלק מהאנשים שעזרתי להם להשיג מוצרים הלכו וסיפרו שאני ניסיתי למכור להם. המוזר הוא שכל מי שניסה ללכלך את שמי קשור באופן מקרי או לאמיר ארמה או לניל אלייב. בין היתר לא מעט טרולים ניסו להכפיש את שמי שגם הם, באופן מקרי קשורים לשני היבואנים הללו.

חברים. לא כדאי שאני אפתח את כל מה שקורה מאחורי הקלעים למרות שאני ממש על הגבול. אבל לשקיפות יש מחיר ולעזרה לזולת מחיר כבד יותר.

לעומת זאת יש חובבים שנעזרו בי ונהנתי מכל שניה מההערכה שלהם ומהאהבה שלהם לתחום. אבל מתוך 50 כאלה יצאו צדיקים בודדים.

הבעיה שלי היא שקשה לי להגיד לא לאדם שזקוק לעזרתי. אבל מה לעשות, הרעים ברוב הפעמים מנצחים. אבל למעלה כל אחד יבוא על שכרו!!!

במילים אחרות.
זה בא רק משני כיוונים. ושני אלה צריכים ללמוד שהפוסל במומו פוסל!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
dys, אני מבין שהראיה שלך היא חד כיוונית וצרה ? או שאתה רואה עצמך כסנגורו הבלעדי של גורם אחד בלבד כאן?
ליהודה אין ראיה צרה, זה אני יכול להבטיח לך, עובדתית הוא צודק!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
וזה רק משרשור אחד, יש לי רושם שרצוי להעיר או יותר מכך לא לרוזי1 אלה לאחרים. אפילו שכולנו אורחים ואסור להרגיז את המארח אני מקווה שמותר לבקר אותו.

יהודה.אכן ראיה צרה.

קרא את מה שכתבתי אחרייך ןתבין מהיכן הפנתר מגיע.

ודרך אגב, אני ממש לא מצפה ממך שתבין את זה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
ליהודה אין ראיה צרה, זה אני יכול להבטיח לך, עובדתית הוא צודק!

ראיה צרה ועוד איך. ועובדתית ברגע הזה הוא מחפש איפה אתה לא בסדר אבל אם יילך אחורה קצת יבין בדיוק מהיכן התגובות הללו מגיעות.

מקווה שגם יקרא את מה שהגבתי אחריו ואולי זה מה שירחיב לו את הראיה. רק אולי, לא מצפה לכלום!

ליאור.
נראה לי שאין מנוס מלפתוח את העניין הזה. אם רוצים שקיפות - יקבלו. כנראה שאנשים כמו יהודה יאלצו לבלוע חתיכת צפרדע!!!

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
"מודה ועוזב ירוחם".
בעקבות שיחה עם רוזי1, בוטלה ההקפאה וכולם מוזמנים להמשיך ולכתוב בכיף (אני מקווה :))
רק לצורך הסר ספק, על פי הבנתי המשפט הראשון אינו קשור לשני.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
תמשיך להיות איך שאתה

בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להבין שהדבר הכי מסוכן הוא לעזור לאנשים. ככל שאתה עוזר יותר ודואג לגולש כך אתה חשוף יותר לליכלוכים.

הבעיה שלי היא שקשה לי להגיד לא לאדם שזקוק לעזרתי. אבל מה לעשות, הרעים ברוב הפעמים מנצחים. אבל למעלה כל אחד יבוא על שכרו!!!

מארח לבבי ומכניס אורחים בצורה הטובה ביותר שאפשר לשער.
אבל מה? לפעמים צריך לדעת את מי להכניס, וממי להתרחק. (כנראה שאופייך הנוח ואוהב הבריות
לא נותן לך את הפרפלגיה לסלקציה כזו)
למרות כל זאת על תיתן לאנשים בודדים לקלקל לך את חדוות החיים שבאירוח חברים. (ורד)

דבר נוסף שאתה חייב להפנים נמר,הביקורת שעליה אתה מדבר נובעת בראש וראשונה מקנאות
להצלחה שלך.מי שמצליח בדרך כלל חשוף יותר לביקורות מאשר מי שלא. לחפש דברים שליליים
אצל מישהו במיוחד שהוא דומיננטי כמוך, זה הכי קל -לפרגן? זה כבר יותר קשה. אף על פי זאת אתה צריך להמשיך בעשייה המבורכת שלך ולא להביט לצדדים ששם נמצאים השועלים שרק מחפשים לנגוס ולפצוע
וכאמור זה נובע מפחדנות וצרות עין. אני אומר לך תתעלם מהם,ההצלחה תנבע רק אם תדע
להתעלם מכל מיני מחרחרי ריבים למיניהם.

על תשכח שהצלחה שלך זה חבטה ישירה לתוך הכליות של החוסר מפרגנים
לכן אני אומר תמשיך בשלך ותן לאחרים לעשות קולות של נביחות מאיומות.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
מארח לבבי ומכניס אורחים בצורה הטובה ביותר שאפשר לשער.
אבל מה? לפעמים צריך לדעת את מי להכניס, וממי להתרחק. (כנראה שאופייך הנוח ואוהב הבריות
לא נותן לך את הפרפלגיה לסלקציה כזו)
למרות כל זאת על תיתן לאנשים בודדים לקלקל לך את חדוות החיים שבאירוח חברים. (ורד)

דבר נוסף שאתה חייב להפנים נמר,הביקורת שעליה אתה מדבר נובעת בראש וראשונה מקנאות
להצלחה שלך.מי שמצליח בדרך כלל חשוף יותר לביקורות מאשר מי שלא. לחפש דברים שליליים
אצל מישהו במיוחד שהוא דומיננטי כמוך, זה הכי קל -לפרגן? זה כבר יותר קשה. אף על פי זאת אתה צריך להמשיך בעשייה המבורכת שלך ולא להביט לצדדים ששם נמצאים השועלים שרק מחפשים לנגוס ולפצוע
וכאמור זה נובע מפחדנות וצרות עין. אני אומר לך תתעלם מהם,ההצלחה תנבע רק אם תדע
להתעלם מכל מיני מחרחרי ריבים למיניהם.

על תשכח שהצלחה שלך זה חבטה ישירה לתוך הכליות של החוסר מפרגנים
לכן אני אומר תמשיך בשלך ותן לאחרים לעשות קולות של נביחות מאיומות.

(Y)
מצטרף בהערכה (ורד).
יחד עם זאת, לפעמים אני מקבל את הרושם שהפורום כאן יותר מידי ליברלי ואז יש המנצלים זאת לרעה.
גם דמוקרטיה צריכה להגן על עצמה על מנת שלא תהפוך לדיקטטורה...
גם פורום ליברלי צריך שיהיו לו גבולות על מנת שלא יהפוך לפורום חילופי מהלומות והעלבות בסגנון תגרנים בשוק...

ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור