תוצרת איטלקית? <הועבר על ידי נמר>

ofir-harlev

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
"עצבונם וששונם
הם שתי וערב בבגד יומם"

panter

חבר משקיען
מעורבות
38
נקודות
48
טוב נו. לא חשבתי אחרת.

בכל מקרה, אני ממש לא מצפה ממך שתבין על מה אני מדבר. אולי עוד כמה שנים וכמה תובנות שתלמד בדרך.
איזה תובנות אני יכול ללמוד מאדם שקנה את הרמקול הקודם שלו על עוור, אחר כך שידך לו מגבר על עיוור ולא למד כלום כשקנה עוד רמקול על עוור וחשב שתהיה לו סינרגיה עם המגבר הקיים. אחינו דוקא ממך ככתב האודיו של האתר לא הייתי מצפה לטעויות בסדר גודל שכזה אז לפני שאתה מפציר בי לילמוד משהוא באודיו כדאי לעשות סדר בבית:O

אחרי הכל המערכת של אלדר לא איכותית מבחינתך, הרמקול שלי לא מהיר, לא דינמי, לא טבעי ולא מדויק כמו ששלך {וזו בדיחת השנה},
לשם שינוי תהיה קצת יותר מדויק ואל תמציא דברים שלא נאמרו מפי כמו שאתה רגיל. לדעתי הרמקול שלך לא מהיר כמו שאתה חושב ביחס למה שיש אצלי וזה כל מה שאמרתי.
את הסט המעודכן של אלדר לא שמעתי כך שאין לי דעה בעניין. לשלם 60/70 אלף$ על רמקול שלא ממלא ת'חדר בבס זה אפסורד שאין שני לו אבל זה כבר עניין אחר והוא אינו קשור.
המגבר שלי לא ברמה שמספקת אותך, גם את הדרטזיל שללת מתוך תערוכה וזה למרות שהוא נחשב לבין הטובים ביותר שקיימים בעולם ויחד עם זאת אתה טוען שאני לוקח סיפורים מהאגדות בכל הנוגע לקופסת מתכת הקקיונית, הישנה והלא תקינה שהבאת אלי הביתה.

בזה אני מודה המגבר שלך אינו לטעמי בלשון המעטה. הדרטזיל נשמע רע בתערוכה כמו גם כל מה שהיה מחובר אליו זו המציאות ולא אתה זה שתשנה אותה. ביחס למחירו הוא אחד הגרועים לטעמי ומי שמוציא עליו סכום כזה הוא פרייר לא אודיופיל.

אל תיפגע - תלמד.
ואם נפגעת - תלמד, זה מאוד מחשל.

אתה יכול להיות רגוע לא נפגעתי אני פשוט לא אוהב ללמוד מאנשים שעושים טעויות יקרות להחריד בעצמם ועוד רוצים שילמדו מהם.

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
איזה מזל שבטבע פנתר ונמר לא נפגשים....(lol) אולי בעצם כן נפגשים? נדמה לי שבהודו יש את שני הסוגים. לא בטוח.

עוד לא מיציתם את סאת ההשתלחויות האישיות?
תמצו את זה כבר פעם אחת ודי.
מיותר ולא תורם לאף אחד שום דבר.
דעתכם אחד על השני ידועה ומוכרת לכל מי שקורא פה באופן קבוע. אין צורך לטחון את זה שוב ושוב.

דברו על אודיו מבלי לקחת ללב שמוצר המוחזק ע"י אחד מכם לא מוערך ע"י השני.

מותר לאמר "מוצר אטלקי מחורבן" ומותר לאמר מוצר "סיני/אנגלי/קנדי/ישראלי מחורבן" מבלי להכנס להשמצות אישיות על "איך אתה בוחר ציוד..."

יאללה, סולחה, ובא לציון גואל (עדיף מגועל...)

ארז

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כדברי נמר "זה מעכיר את האווירה".

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
עידו.

הארום קנטוס ישב אצלי כמעט 3 שנים. נהנתי מכל רגע והגיע הזמן להתקדם. נכון, רכשתי אותו על עיוור וכשהחלפתי אותו רכשתי אחד אחר באותה שיטה. האמת היא שאם הייתי חושב שאז זו הייתה טעות לרכוש על עיוור אז כנראה שלא הייתי עושה זאת שוב.

בלי קשר, רוב האודיופילים הכבדים רכשו על עיוור. זו הסיבה שיש כאן מוצרי היי אנד איכותיים.

אלדר, רמי עמיחי, דורון סבג, גידי, גיא רג'ואן, שלמה רוקפורט {ככה אני קורא לו} הם חלק מהשימות שמחזיקים מוצרים שנרכשו על עיוור.

למרות זאת הם לא נפלו עם קדמגבר מקולקל שנקנה במחיר מחירון או רמקול קיקיוני {שאשמח להרחיב עליו אם תרצה} שנרכש במחיר צוגההההההההה ב-10K דולר. היית קונה פולק אודיו משומש והיה נשמע יותר טוב.

לגבי הדרטזיל.
אתה עדיין לא בשלב שאתה יכול להבין מהן האיכויות של המגבר הזה. דיברנו כבר על הקילומטרג' שאתה צריך לעבור. מבחינתך זו יכולה להיות יריית פתיחה וזה הזמן להתחיל ללמוד לשמוע.

הבן.
אם לא היית נכנס לרכישות האישיות שלי {שהיו מוצלחות מאוד עבורי} לא היה לי שום מניע להיכנס לעניין הרכישות שלך. וזו הסיבה שלא ניכנסתי לשם עד הרגע הזה. אבל אם תגרור אותי להרחיב על הדרך שלך לרכוש מוצר אשמח לעשות זאת. אני גם לוקח בחשבון את הטרולים שישלחו לי לאחר שאכתוב את העובדות על המערכת שלך ועל הרכישות שלך. האמן לי ידידי {או שלא} זה יהיה מאוד מאוד מאוד מאוד מביך!!! כרגע אני נימנע מלהיכנס לזה.

עידו. יש לך הרבה מה ללמוד, גם בתחום המיקצועי וגם בתחום האישי. אחרי הכל, כל פעם מחדש, אתה מוכיח כמה אתה לא בן אדם.

במילים אחרות. עדיף לך להישאר בגזרת הדיון. גם ככה אתה לא מציג כאן מי יודע מה חוכמה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
תגיד נמר,
אתה לא חושב שאתה מגזים?
לגבי רכישות עיוורות, רשימת האודיפילים שהבאת שרכשו ציוד על עיוור עדיין לא מוכיח את אייכות המערכת שלהם.
אני לא מכיר את הרמקול והקדם של פנתר, אבל אני מבין שהם הגיעו מאותו יבואן. האם היית מתבטא כך אם היו מגיעים מבית אחר?
ובנימה אישית, מחקת הודעה לגיטימית ביותר שלי (לדעתי) בטענה שזה מעכיר את האווירה, ומנגד ההתנצחוית של שניכם עברו מזמן את הפסים ההגיוניים, בלי קשר למי טועה פחות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
רוזנברג רוזנברג.

מדוע אינך מעיר לידידך פנתר. אני מגיב, לא יוצר. האמן לי שאני מגיב בעדינות.

זה לא משנה מי היה מייבא את הרמקול, זה משנה מי הרמקול. גם אם היה ביבוא של ערן, עופר, אייל, רן או כל אחד אחר המשפט הזה היה ניכתב.

לגבי ההודעה הלגיטימית שלך.
היא אכן לגיטימית אך הדבר היחיד שאתה עושה בפורום זה לשאול שאלות "לגטימיות". ההתנצחות הזו בין שנינו מביאה אותי להימנע מלכתוב את מה שאני חושב ויודע. האמן לי שאין עדין ממני במקרה הזה. וכפי שאתה בוודאי מבין, הפנתר לקח על עצמו פרוייקט לנסות ולשלול את אמינותי ואת המיקצועיות שלי {בין אם מאחורי גבי או בפני}. זה מבחינתי, אם תרצה או לא, דורש תגובה מצידי.

לגבי המערכות שנרכשו על עיוור. כולן, בלי יוצא מהכלל, של אלה שברשימה נשמעות לא פחות ממדהים. סטנדרט אחר לגמרי מהמוצרים הקיימים בארץ ביבוא סדיר. ואין ברירה, על מנת שיהיה לך מוצר מאוד יקר וטוב אתה מוכרח "להמר" משום שאין בתצוגות בארץ.

אם תרצה, נעשה אני ואתה סיבוב ונלך לשמוע כמה מהן. הנאה מובטחת.

panter

חבר משקיען
מעורבות
38
נקודות
48
הדיון איתך לא מוביל לשום מקום, לא מכבד אותך לא אותי ולא מעניין את השאר.
בוא נשאיר את פני הדברים כמו שהם. דעת שני הצדדים ידועה לקוראים ואין צורך להוסיף.(ורד)

אגב זה שאודיופילים כבדים רכשו ציוד יקר על עיוור זה לא אומר דבר וחצי דבר לגבי התוצאה אצלם ולא מצדיק בשום פנים רכישת רמקול על עוור. בכל אופן זו דעתי ואם זה מעניין אותך אז גידי את הרמקול שלו לא רכש על עוור.

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזנברג רוזנברג.

אם לא שמת לב שמי הוא רוזי1

מדוע אינך מעיר לידידך פנתר. אני מגיב, לא יוצר. האמן לי שאני מגיב בעדינות.

ההודעה התייחסה לשניכם, ומוענה אליך כבעל תפקיד וכזה שמבקש "לא להעכיר את האווירה".

זה לא משנה מי היה מייבא את הרמקול, זה משנה מי הרמקול. גם אם היה ביבוא של ערן, עופר, אייל, רן או כל אחד אחר המשפט הזה היה ניכתב.

מצטער, לא חושב שהיה נכתב כך.

לגבי ההודעה הלגיטימית שלך.
היא אכן לגיטימית אך הדבר היחיד שאתה עושה בפורום זה לשאול שאלות "לגטימיות".

ונניח שאתה צודק (ואתה לא), אז מה הבעיה?
האם אתה מגביל במספר השאלות הלגיטמיות או מגביל לפי שם חבר הפורום?

ההתנצחות הזו בין שנינו מביאה אותי להימנע מלכתוב את מה שאני חושב ויודע. האמן לי שאין עדין ממני במקרה הזה. וכפי שאתה בוודאי מבין, הפנתר לקח על עצמו פרוייקט לנסות ולשלול את אמינותי ואת המיקצועיות שלי {בין אם מאחורי גבי או בפני}. זה מבחינתי, אם תרצה או לא, דורש תגובה מצידי.

לא מכיר את הפרוייקטים של פנתר, ואני קורא רק את מה שהוא כותב ולא מה שהוא חושב.

לגבי המערכות שנרכשו על עיוור. כולן, בלי יוצא מהכלל, של אלה שברשימה נשמעות לא פחות ממדהים. סטנדרט אחר לגמרי מהמוצרים הקיימים בארץ ביבוא סדיר. ואין ברירה, על מנת שיהיה לך מוצר מאוד יקר וטוב אתה מוכרח "להמר" משום שאין בתצוגות בארץ.

אני מברך את כולם ומאחל להם המון הנאה, אבל תרשה לי לחלוק על קביעתך מהסיבות ששמורות איתי, והן לטעמי די מבוססות.

(אין זה אומר שלא נכון לרכוש מוצר על עיוור בהתקיים מספר נסיבות)
.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
גידי מעולם לא שמע את הרמקול בביתו לפני הרכישה. אין הבדל בין רכישה עיוורת לבין רכישה שהמוצר לא נשמע בחדר שלך עם האלקטרוניקה שלך.

אין לי בעיה לעזוב את הויכוח הזה. האמת שאני מעדיף כך. זו הסיבה שלא הוספתי דבר על מה שכתבתי.

בכל מקרה, תזכור שכל מילה שתגיד עלי תגרור אוטומטית תגובה ממני. זה רפלקס - לא שולט בזה.
תשאיר את הדיון בגדר המקצועי {וזוז הסיבה שלא אמרתי מילה אחת על המערכת שלך בדיון הזה} והכל יהיה בסדר.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
רוזי

נראה לך שאני הולך להתווכח איתך על העניין הזה?

לגבי ה"מצטער, לא חושב כך" אז גם כאן אתה טועה.
הכתבות שלי מוכיחות את זה לטוב ולרע. גם עצם העובדה שאני רואה את אודיו פלייט כאחת מהיצרניות המדהימות בתחום האודיו {שהיא למעשה מאותו יבואן} מפילה את הטענה שלך.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי

נראה לך שאני הולך להתווכח איתך על העניין הזה?

לגבי ה"מצטער, לא חושב כך" אז גם כאן אתה טועה.
הכתבות שלי מוכיחות את זה לטוב ולרע. גם עצם העובדה שאני רואה את אודיו פלייט כאחת מהיצרניות המדהימות בתחום האודיו {שהיא למעשה מאותו יבואן} מפילה את הטענה שלך.

אכן טיעון חזק ומתוחכם,
זה דומה למבקר רכב אשר יכתוב שקאמרי הוא רכב מדהים וכדאי לכולם לקנות אותו, אך הקורולה והאייס הם זבל ולא כדאי להתקרב אליהם.
אני באמת מקווה שהבנת את הפואנטה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אמרת אמרת.

זה לא כך כלל אבל מזה משנה?
מעולם לא פחדתי להגיד את דעתי בכנות מוחלטת. אין לי את התכונה הזו שניקראת "לפחד".

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אתה צודק, לרבים מאוד זה לא משנה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אם כך אז הכל בסדר.

רק בריאות ידידי.

panter

חבר משקיען
מעורבות
38
נקודות
48
גידי מעולם לא שמע את הרמקול בביתו לפני הרכישה. אין הבדל בין רכישה עיוורת לבין רכישה שהמוצר לא נשמע בחדר שלך עם האלקטרוניקה שלך.

אין לי בעיה לעזוב את הויכוח הזה. האמת שאני מעדיף כך. זו הסיבה שלא הוספתי דבר על מה שכתבתי.

בכל מקרה, תזכור שכל מילה שתגיד עלי תגרור אוטומטית תגובה ממני. זה רפלקס - לא שולט בזה.
תשאיר את הדיון בגדר המקצועי {וזוז הסיבה שלא אמרתי מילה אחת על המערכת שלך בדיון הזה} והכל יהיה בסדר.

א. עד כמה שאני יודע גידי קנה את הרמקול עם האלקטרוניקה של החברה ואחר כך החליף להגברת SET של נורי קמורו לאחר שבדק בביתו מספר מגברים אחרים.

ב. תסכים איתי שאפשר לקבל אינדיקציה יותר טובה לגבי רמקול שאתה שומע אותו בחלל שונה מאשר לא לשמוע אותו בכלל. מי שיש לו סכומי כסף לבזבז על ציוד שקנה על עיוור ואחר כך להחליפו זה כבר עניין אחר וידוע שרוב האוכלוסיה אינה כזו במקרה הנל.

ג. אין לי בעיה שתגיד על המערכת שלי מה שאתה רוצה. כל עוד זה יהיה אמיתי ולא נוגד את המציאות התגובה מצדי תהיה בהתאם.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
רוזי, הדעות שלך, מגיעות משני יבואנים שהפסקנו לשתף מולם פעולה. אני מבין שאתה ממשיך לשמש כשופר שלהם.
בינתיים, אתה מפגין במקום הזה, שהוא הבית שלנו, רק זלזול בכתב האתר וגם בחברים אחרים.
לא רואה שום סיבה מדוע עליך להמשיך ולכתוב כאן.

אנחנו נפרד לבינתיים, אם תעלה סיבה טובה מדוע להמשיך ולהשתתף כאן בדיונים, תוכל ליצור עימי קשר בכל עת.

מאסטרו אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
338
נקודות
83
הערה קטנה מהצד, מבלי להכנס לדיון עצמו:

לא מדויק.
יש תצוגה בארץ למוצרים ברמה כזאת ועוד איך ואין שום צורך להמר.
הסיבות לרכישות כאלה הן אחרות לגמרי.

עופר.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
מה שאני טוען הוא אמת לאמיתה. אבל המטרה שלי היא לא לפגוע. אבל אם מנסים לפגוע בי אני פוגע בחזרה במיידי!!! בשונה מרוב הציבור כנראה.

עידו.
כך או כך כאשר תרכוש רמקול חדש בין אם בעיוור או לא תצטרך להתאים לו אלקטרוניקה חדשה. רמקולים כמו שלי {קרמים} הם נטרלים בצורה בלתי רגילה. שילוב אלקטרוניקה יכול להפוך את התוצאה מקצה לקצה. לכן, הבחירה ברמקול כזה, גם על עיוור, יכולה להביא אותך בדיוק לתוצאה שרצית על ידי החלפת אלקטרוניקה.

מתוקף תפקידי {בוחן מוצרים} אני כל שבוע מקבל מוצרים "על עיוור" ומצליח לשדך להם אלקטרוניקה ראויה ולעיתים אפילו לא צריך לעשות זאת. מנסיוני, למעט מקרים מסויימים, רוב הבעיות הן אינן ברמקול. התאמת אלקטרוניקה, משחק עם כבלים, מעמדים, שיכוך ומיקומים מביא את התוצאה הרצויה. מה שצריך זה גישה לציוד, נסיון וסבלנות.

לקנות על עיוור זה נכון בהחלט. במיוחד כאשר מדובר על רמקולים ובמיוחד כאשר מדובר על רמקולים איכותיים כאשר המהנדס שעומד מאחורי המותג {לא משנה איזה} נחשב לאחד הטובים שיש.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
הערכה קטנה מהצד, מבלי להכנס לדיון עצמו:

לא מדויק.
יש תצוגה בארץ למוצרים ברמה כזאת ועוד איך ואין שום צורך להמר.
הסיבות לרכישות כאלה הן אחרות לגמרי.

עופר.

ברור ידידי. אבל זה רק לאחרונה. לפני שנה לא היו יותר מידי מוצרים כאילו.
האמת היא שרוב המוצרים הממש טובים הגיעו ארצה לפני התערוכה שלנו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור