ofir-harlev
אוהב את התחום
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 16
"עצבונם וששונם
הם שתי וערב בבגד יומם"
הם שתי וערב בבגד יומם"
איזה תובנות אני יכול ללמוד מאדם שקנה את הרמקול הקודם שלו על עוור, אחר כך שידך לו מגבר על עיוור ולא למד כלום כשקנה עוד רמקול על עוור וחשב שתהיה לו סינרגיה עם המגבר הקיים. אחינו דוקא ממך ככתב האודיו של האתר לא הייתי מצפה לטעויות בסדר גודל שכזה אז לפני שאתה מפציר בי לילמוד משהוא באודיו כדאי לעשות סדר בבית:Oטוב נו. לא חשבתי אחרת.
בכל מקרה, אני ממש לא מצפה ממך שתבין על מה אני מדבר. אולי עוד כמה שנים וכמה תובנות שתלמד בדרך.
לשם שינוי תהיה קצת יותר מדויק ואל תמציא דברים שלא נאמרו מפי כמו שאתה רגיל. לדעתי הרמקול שלך לא מהיר כמו שאתה חושב ביחס למה שיש אצלי וזה כל מה שאמרתי.אחרי הכל המערכת של אלדר לא איכותית מבחינתך, הרמקול שלי לא מהיר, לא דינמי, לא טבעי ולא מדויק כמו ששלך {וזו בדיחת השנה},
המגבר שלי לא ברמה שמספקת אותך, גם את הדרטזיל שללת מתוך תערוכה וזה למרות שהוא נחשב לבין הטובים ביותר שקיימים בעולם ויחד עם זאת אתה טוען שאני לוקח סיפורים מהאגדות בכל הנוגע לקופסת מתכת הקקיונית, הישנה והלא תקינה שהבאת אלי הביתה.
אל תיפגע - תלמד.
ואם נפגעת - תלמד, זה מאוד מחשל.
רוזנברג רוזנברג.
אם לא שמת לב שמי הוא רוזי1
מדוע אינך מעיר לידידך פנתר. אני מגיב, לא יוצר. האמן לי שאני מגיב בעדינות.
ההודעה התייחסה לשניכם, ומוענה אליך כבעל תפקיד וכזה שמבקש "לא להעכיר את האווירה".
זה לא משנה מי היה מייבא את הרמקול, זה משנה מי הרמקול. גם אם היה ביבוא של ערן, עופר, אייל, רן או כל אחד אחר המשפט הזה היה ניכתב.
מצטער, לא חושב שהיה נכתב כך.
לגבי ההודעה הלגיטימית שלך.
היא אכן לגיטימית אך הדבר היחיד שאתה עושה בפורום זה לשאול שאלות "לגטימיות".
ונניח שאתה צודק (ואתה לא), אז מה הבעיה?
האם אתה מגביל במספר השאלות הלגיטמיות או מגביל לפי שם חבר הפורום?
ההתנצחות הזו בין שנינו מביאה אותי להימנע מלכתוב את מה שאני חושב ויודע. האמן לי שאין עדין ממני במקרה הזה. וכפי שאתה בוודאי מבין, הפנתר לקח על עצמו פרוייקט לנסות ולשלול את אמינותי ואת המיקצועיות שלי {בין אם מאחורי גבי או בפני}. זה מבחינתי, אם תרצה או לא, דורש תגובה מצידי.
לא מכיר את הפרוייקטים של פנתר, ואני קורא רק את מה שהוא כותב ולא מה שהוא חושב.
לגבי המערכות שנרכשו על עיוור. כולן, בלי יוצא מהכלל, של אלה שברשימה נשמעות לא פחות ממדהים. סטנדרט אחר לגמרי מהמוצרים הקיימים בארץ ביבוא סדיר. ואין ברירה, על מנת שיהיה לך מוצר מאוד יקר וטוב אתה מוכרח "להמר" משום שאין בתצוגות בארץ.
אם תרצה, נעשה אני ואתה סיבוב ונלך לשמוע כמה מהן. הנאה מובטחת.
רוזי
נראה לך שאני הולך להתווכח איתך על העניין הזה?
לגבי ה"מצטער, לא חושב כך" אז גם כאן אתה טועה.
הכתבות שלי מוכיחות את זה לטוב ולרע. גם עצם העובדה שאני רואה את אודיו פלייט כאחת מהיצרניות המדהימות בתחום האודיו {שהיא למעשה מאותו יבואן} מפילה את הטענה שלך.
גידי מעולם לא שמע את הרמקול בביתו לפני הרכישה. אין הבדל בין רכישה עיוורת לבין רכישה שהמוצר לא נשמע בחדר שלך עם האלקטרוניקה שלך.
אין לי בעיה לעזוב את הויכוח הזה. האמת שאני מעדיף כך. זו הסיבה שלא הוספתי דבר על מה שכתבתי.
בכל מקרה, תזכור שכל מילה שתגיד עלי תגרור אוטומטית תגובה ממני. זה רפלקס - לא שולט בזה.
תשאיר את הדיון בגדר המקצועי {וזוז הסיבה שלא אמרתי מילה אחת על המערכת שלך בדיון הזה} והכל יהיה בסדר.
לגבי המערכות שנרכשו על עיוור. כולן, בלי יוצא מהכלל, של אלה שברשימה נשמעות לא פחות ממדהים. סטנדרט אחר לגמרי מהמוצרים הקיימים בארץ ביבוא סדיר. ואין ברירה, על מנת שיהיה לך מוצר מאוד יקר וטוב אתה מוכרח "להמר" משום שאין בתצוגות בארץ.
אם תרצה, נעשה אני ואתה סיבוב ונלך לשמוע כמה מהן. הנאה מובטחת.
הערכה קטנה מהצד, מבלי להכנס לדיון עצמו:
לא מדויק.
יש תצוגה בארץ למוצרים ברמה כזאת ועוד איך ואין שום צורך להמר.
הסיבות לרכישות כאלה הן אחרות לגמרי.
עופר.