תוצרת איטלקית? <הועבר על ידי נמר>

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
טעות גיל

עבד כי ימלוך=אדם חסר ערך הנמצא בעמדת כוח. מה שאי אפשר לומר על ליאור בשום הקשר.

לא בחרת את המשפט הנכון. (לא בושה לתקן)

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
"עבד כי ימלוך."
פירוש: אמירת גנאי על מישהו ממעמד נחות שעלה לגדולה
מקור: ספר משלי, פרק ל, פסוק כב

gil

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
ליאור,

נכון,
לאחר חפירות באינטרנט, הצדק עם מתקני.
אני הוא שלא ידעתי את היסטורית המושג.
סלח לי אם נפגעת.
כוונתי הייתה לשימוש לא נכון בכח.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
נראה לי שאם תנבור ברחבי הפוסטים תגלה שאנו האתר הכי לא עורך הודעות שיש.

מבטיח לך ידידי.

לגבי הבטוי הלא נכון שהתשמשת בו. אני סבור ובטוח, לאור הפעילות שלך בפורום, שלא היתה לך כוונה רעה.

gil

אוהב את התחום
מעורבות
13
נקודות
18
לגבי הבטוי הלא נכון שהתשמשת בו. אני סבור ובטוח, לאור הפעילות שלך בפורום, שלא היתה לך כוונה רעה.

כן, זה ברור ולכן התנצלתי.
אני מכיר את המושג מתחום הניהול והוא מתיחס לקשר בין אחריות לסמכות.
לא בקיא בתנך ולא ידעתי את הפירוש מהמקורות.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
"מודה ועוזב ירוחם".
בעקבות שיחה עם רוזי1, בוטלה ההקפאה וכולם מוזמנים להמשיך ולכתוב בכיף (אני מקווה :))

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
החלטה נכונה.

(ורד)

יאללה עכשיו אפשר להמשיך בקרבות המגע....אבל ח'ברה
בבקשה רק לא מכות מתחת לחגורה. (lol)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
קרב תרנגולים

מתי יפסק קרב התרנגולים בין נמר לעידו, יש אנשים שיודעים איך שהוא להוציא ממך את כל הזבל, לא מכיר את נמר שהוא עונה לפנתר ,כי יש לו לפנתר התכונה , איך לומר - לגרום לך להסיר את הכפפות,וזה מה שהפנתר גורם לנמר, והאמת היא שלא רק לו,
הקדיחות הללו בחוסר הבנה מוחלט ובחפירה אין סופית קצת נמאסה , וכל זה מתובל בשגיאות כתיב שאופק בני נקרע מהם, מה אין קצת כבוד לעצמך, כמה אפשר לצאת מטומטם בפרהסיה ?, מה אין איזה חבר שיעזור קצת? שיעשה פילטרציה לשטויות?
תן קצת כבוד לעצמך ואז תראה שגם אחרים יתנו לך.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
האמת היא שאתה צודק אלדר. כנראה שעשיתי טעות, אבל קצת קשה לבלום את הדם החם שזורם בעורקי!

האמת שלא הורדתי כפפות, כמעט אבל לא. אחרי הכל אם האצבעות שלי יכתבו את מה שאני יודע עידו יפגע. ואני, להבדיל ממנו, לא רוצה לפגוע.

אבל איך אומרים, אלוהים רואה הכל וכולם יתנו את הדין - גם אני.

הרצל

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
נמר
נכנסתי במיוחד לפורום לשאול אותך על ניסיונך
סיפרת שקנית רמקולים ומגברים על עיוור
לפי מה? האם על פי הכתבות באינטרנט אתה יכול לדעת איך זה נשמע?
האם זה המדידות השונות?
מה בעיניין סנרגיה? האם זה דבר חשוב או שאפשר על פי כתבות לדעת מה ילך עם מה?
האם היה רמקול או מגבר שקנית בצורה עיוורת והתברר לך שזה לא טוב לך או שאתה פוגע בול תמיד בניחושים הללו?
ושאלה נוספת, למה אתה כותב ביקורות לאחר ששמעת ציוד?
האם לא מספיק לך לקרוא את הנתונים ולדעת?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אם אתה רוצה לדעת כל כך הרבה עלי אולי כדאי שתפתח פוסט חדש ולפני השאלות {שכמובן יענו בשמחה} תספר לנו מי אתה.

זה פשוט יותר מכובד.

הרצל

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
מה הבעיה עם השאלות שלי?
אם זה נושא שאסור לשוחח עליו-תמחוק
לפתוח שירשור חדש-אתה יכול להעביר, לא?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה רבה לטרול הרצל, ביי ביי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אגב, אני שמח עבורך שאתה מנסה לטשטש את מיקומך דרך אורנג' הפעם, אבל אל דאגה, כל המידע נאסף.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ארץ מוצא

יש בהחלט סאונד גרמני, סאונד צרפתי, איטלקי, אנגלי ו/או אמריקאי.

ה"סאונד" הזה - וכל מי שמכיר את התחום קצת ידע בדיוק מה אומר סאונד של ארץ כזו או אחרת - נובע מההעדפות הטונליות ומהעדפות אחרות של יושבי אותו אזור גיאוגרפי.

להגיד שכל המוצרים הגרמניים למשל עונים לאותה טונליות או איכות צליל או כיוון תהיה הכללה גסה ולא נכונה, כי יש בהחלט חברות גרמניות שהכוון שלהן "אחר". וכנ"ל איטלקיות (שבהן דיון זה עוסק).

אבל עדיין, הרבה מוצרים מאותן ארצות כן נשמעים בכיוון מסוים, אחרת לא היתה צומחת לה ההגדרה והחלוקה הזאת.

בקיצור, אי אפשר לדעת איך המוצר נשמע בהסתמכות על ארץ המוצא שלו,אבל סטטיסטית, כן אפשר לפתח ציפיות.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
(Y)(Y)

אני לא מבין מה המהומה. מזמן הוכח שציוד כמו העם הבונה אותה , אחד הם. אגב כמו המוזיקה לרוב.

וזה נכון לרוב בכל התחומים.

יש בהחלט סאונד גרמני, סאונד צרפתי, איטלקי, אנגלי ו/או אמריקאי.

ה"סאונד" הזה - וכל מי שמכיר את התחום קצת ידע בדיוק מה אומר סאונד של ארץ כזו או אחרת - נובע מההעדפות הטונליות ומהעדפות אחרות של יושבי אותו אזור גיאוגרפי.

להגיד שכל המוצרים הגרמניים למשל עונים לאותה טונליות או איכות צליל או כיוון תהיה הכללה גסה ולא נכונה, כי יש בהחלט חברות גרמניות שהכוון שלהן "אחר". וכנ"ל איטלקיות (שבהן דיון זה עוסק).

אבל עדיין, הרבה מוצרים מאותן ארצות כן נשמעים בכיוון מסוים, אחרת לא היתה צומחת לה ההגדרה והחלוקה הזאת.

בקיצור, אי אפשר לדעת איך המוצר נשמע בהסתמכות על ארץ המוצא שלו,אבל סטטיסטית, כן אפשר לפתח ציפיות.

טענתי זאת כבר לפני 4 עמודים. ואני נתקל בזה כל הזמן.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני מסכים שפעם הייתה "חתימת צליל" שניתן היה לזהות אותה בציוד שנבנה במדינות שונות. אבל זה הולך ומטשטש.
פעם אפשר היה לזהות "צליל אנגלי" שניחן באופי מעודן, מדויק וניטראלי או "צליל אמריקאי" שבדכ' היה נפוח ו"גדול" יותר. כמו ההבדל בין הסלון האנגלי (הקטן) הממוצע לסלון האמריקאי (הגדול) הממוצע.
אבל כיום ההבדלים פחות מובהקים ולא דין B&W כדין Proak ואי אפשר לקבוע שהצליל של ווילסון או Von schweikert דומה לזה של DeVore Fidelity.
Krell ו Modwright הן שתי חיות שונות וכך עוד עשרות דוגמאות.
אולי גם זה חלק מהגלובליזציה, שמאלצת יצרנים לשווק ולהתחרות בכל העולם, ומה שמיוצר בארץ אחת צריך להמחר גם בקצה השני של הגלובוס.
גם הציוד האיטלקי לא זהה - לפחות בהגברות, אולי פחות ברמקולים, וקשה להשוות את חתימת הצליל של unison reaserch לזו של audio analouge או של AUDIA FLIGHT - לכן אגב, קשה לי להאשים את כל הציוד האיטלקי בכך שהוא מרוח, צבוע, או עמום - למרות שלטעמי זה מאפיין חלק מהמוצרים של כמה חברות בולטות מארץ המגף.
צריך להזהר מהכללות בתחום האודיו. זה כמו שהיו כאן כאלו שכתבו כאן פעם בגנות כל הציוד הסיני. ברור שזו שטות.
לעומת זאת אני מסכים שעדיין יש איזו חותמת צליל לחלק מהציוד הגרמני - לפחות מהמעט שאני מכיר.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
טענתי זאת כבר לפני 4 עמודים. ואני נתקל בזה כל הזמן.

או,עכשיו אני מבין למה סאונד"אמריקאי" נישמע
גדול ,בעל מישקל,נפח במיד בס אך עם זאת רך
ועוטף.
יכול להיות ביגלל ההמבורגר?:מבולבל:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
סאונד אמריקאי הוא סאונד "גדול מהחיים" לרוב.
גרמני יהיה יותר אנאליטי.
צרפתי יהיה מאוד צלול ועדין.
בריטי יהיה חמים ומאופק, כמו תה.
וכו...

panter

חבר משקיען
מעורבות
38
נקודות
48
מתי יפסק קרב התרנגולים בין נמר לעידו, יש אנשים שיודעים איך שהוא להוציא ממך את כל הזבל, לא מכיר את נמר שהוא עונה לפנתר ,כי יש לו לפנתר התכונה , איך לומר - לגרום לך להסיר את הכפפות,וזה מה שהפנתר גורם לנמר, והאמת היא שלא רק לו,
הקדיחות הללו בחוסר הבנה מוחלט ובחפירה אין סופית קצת נמאסה , וכל זה מתובל בשגיאות כתיב שאופק בני נקרע מהם, מה אין קצת כבוד לעצמך, כמה אפשר לצאת מטומטם בפרהסיה ?, מה אין איזה חבר שיעזור קצת? שיעשה פילטרציה לשטויות?
תן קצת כבוד לעצמך ואז תראה שגם אחרים יתנו לך.

האמת היא שאני מבין את התסכול הזה שלך.
גם אני אם הייתי נמצא במצב שאף יבואן אינו מוכן לזכות אותי על הרמקול שלי הייתי מרגיש מדוכדך.
אבל אני לעומת זאת לא הייתי מתחיל ללכלך על מוצרים איטלקים כמו שאתה נהגת לעשות.
כשכתבת כך:
פורסם במקור על ידי שניצל
ועוד משהו מהגיגי ליבי - תגידו מה יש לאיטלקים?, משום מה בשנים האחרונות יש רושם שחוץ מעטיפה זוהרת כמעט כל המוצרים שמגיעים מארץ המגף חלולים למדי?
הייתי מצפה שתהיה להבא קצת יותר ספציפי ולא תזרוק כל מיני קשקושים.
או כשכתבת:
פורסם במקור על ידי שניצל
אני עדיין בדעה שמי שהתמקד במוצרים מאיטליה יהיה בקשיים כשמשוים את כל המוצרים הללו לחברות אירופאיות אחרות ולאמריקאיות, שלא לדבר על אמינות , הגענו למצב אבסורדי שאפילו ציוד סיני נחשב יותר טוב, מה.
אולי תוכל לומר עם איזה ציוד אודיו איטלקי היה לך נסיון ועם איזה מוצר סיני השוואת אותו באותו טווח מחיר?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור