לגבי הבטוי הלא נכון שהתשמשת בו. אני סבור ובטוח, לאור הפעילות שלך בפורום, שלא היתה לך כוונה רעה.
(Y)(Y)
אני לא מבין מה המהומה. מזמן הוכח שציוד כמו העם הבונה אותה , אחד הם. אגב כמו המוזיקה לרוב.
וזה נכון לרוב בכל התחומים.
יש בהחלט סאונד גרמני, סאונד צרפתי, איטלקי, אנגלי ו/או אמריקאי.
ה"סאונד" הזה - וכל מי שמכיר את התחום קצת ידע בדיוק מה אומר סאונד של ארץ כזו או אחרת - נובע מההעדפות הטונליות ומהעדפות אחרות של יושבי אותו אזור גיאוגרפי.
להגיד שכל המוצרים הגרמניים למשל עונים לאותה טונליות או איכות צליל או כיוון תהיה הכללה גסה ולא נכונה, כי יש בהחלט חברות גרמניות שהכוון שלהן "אחר". וכנ"ל איטלקיות (שבהן דיון זה עוסק).
אבל עדיין, הרבה מוצרים מאותן ארצות כן נשמעים בכיוון מסוים, אחרת לא היתה צומחת לה ההגדרה והחלוקה הזאת.
בקיצור, אי אפשר לדעת איך המוצר נשמע בהסתמכות על ארץ המוצא שלו,אבל סטטיסטית, כן אפשר לפתח ציפיות.
טענתי זאת כבר לפני 4 עמודים. ואני נתקל בזה כל הזמן.
מתי יפסק קרב התרנגולים בין נמר לעידו, יש אנשים שיודעים איך שהוא להוציא ממך את כל הזבל, לא מכיר את נמר שהוא עונה לפנתר ,כי יש לו לפנתר התכונה , איך לומר - לגרום לך להסיר את הכפפות,וזה מה שהפנתר גורם לנמר, והאמת היא שלא רק לו,
הקדיחות הללו בחוסר הבנה מוחלט ובחפירה אין סופית קצת נמאסה , וכל זה מתובל בשגיאות כתיב שאופק בני נקרע מהם, מה אין קצת כבוד לעצמך, כמה אפשר לצאת מטומטם בפרהסיה ?, מה אין איזה חבר שיעזור קצת? שיעשה פילטרציה לשטויות?
תן קצת כבוד לעצמך ואז תראה שגם אחרים יתנו לך.
הייתי מצפה שתהיה להבא קצת יותר ספציפי ולא תזרוק כל מיני קשקושים.פורסם במקור על ידי שניצל
ועוד משהו מהגיגי ליבי - תגידו מה יש לאיטלקים?, משום מה בשנים האחרונות יש רושם שחוץ מעטיפה זוהרת כמעט כל המוצרים שמגיעים מארץ המגף חלולים למדי?
אולי תוכל לומר עם איזה ציוד אודיו איטלקי היה לך נסיון ועם איזה מוצר סיני השוואת אותו באותו טווח מחיר?פורסם במקור על ידי שניצל
אני עדיין בדעה שמי שהתמקד במוצרים מאיטליה יהיה בקשיים כשמשוים את כל המוצרים הללו לחברות אירופאיות אחרות ולאמריקאיות, שלא לדבר על אמינות , הגענו למצב אבסורדי שאפילו ציוד סיני נחשב יותר טוב, מה.