מנהרת הזמן על לווייניה,ממסריה,אטומיה,מולקוליה,מימניה,קוונטניה,קוורקיה,אופניה וכל מעשה המרכבה במנהרת הזמן, עברה טרנספורמציה מאוד יסודית ומאוד משמעותית,ממש מסע בנבכי הזמנים במרווחי הזמן השונים .
אני מאוד מעריך את עומק ההתלהבות שלך ממערכת אודיו, ובעיקר את עומקי הרגש והתבונה אליהם הגעת אחרי האזנה למארק קנופלר.
מהכרותי המאוד קטנה עם מר קאשי, אני בטוח שכל חובב מוסיקה היה נהנה לשמוע מוסיקה אצלו.
ברם, אולם, אני מעוניין לקרוא ביקורות של כאילו הידועים במומחיותם בתחום המבוקר.
היית קורא ביקורת של רן לוי על טיבה של מסעדה צרפתית ולחילופין, האם היית מתרגש מסקירה אקסטטית של אהרוני על מערכת אודיו? (ד"א, עופר שלח יכול לכתוב על הכל....).
יש לי מעט תמיהה על הביקורת שלך, כאשר אתה קובע ש - KRELL 400 הוא מגבר שעובד ב - CLAAS A ומתאר אותו כך: "המכשיר הגאוני ,האיכותי והנהדר הזה,"
http://www.hifimusic.co.il/Krell-KAV-400-xi-integrated-amplifier-,במצב-חדש-חדש-חדש.-t2054.html
אז בוא ספר לנו על ניסיונך, איזו מערכת יש לך, ועזוב את השאנטי לרגע - זה בפורום אחר.
גשש בלש!
לקרוא לזק"א?
תודה לך ידידי היקר אכן כפי הנראה יש לך מהות מאוד גבוהה והגעת לרמת תובנה שאחריםגורי, נשמה,
יש לנו בעיה קשה של דיסונאנאס קוגנטיבי.
הפורום לא עלה רמה - הוא גם לא ממש ירד, כי החברים כאן היו סלחנים אליך באופן יחסי והסכימו לקבל רצף של הגיגים לא ברורים, כתובים בשפה עילגת, שלא אמרו כלום, ובין מילה גבוהה (עלאק) אחת לשנייה, אין שום תוכן ושום אמירה שראוי להתייחס אליה ברצינות. ובכל זאת, תראה איךעדיין קיבלו אותך והתייחסו אליך בסבלנות.
בניגוד אליך, אני מעיז לקבוע שיש כמה חברים שכבר חוו 'חוויות שמימיות' ואף חווים אותן כל יום בביתם הפרטי עם המערכות הפרטיות שלהם. תאמין לי לא צריך אוואנגרד ו MBL בשביל זה. יש מוצרים לא פחות ואף הרבה יותר טובים. חלקם גם הרבה יותר זולים ונותנים תמורה עדיפה לכסף. הכל באוזני המאזין. ברוך הבא לעולם. מקווה שמעתה תחשף ליותר ויותר מערכות איכותיות, תמשיך ליהנות כך וגם תקבל פרופורציות.
יכולתי להמשיך כאן ולהעמיד אותך על עוד כמה 'אי דיוקים' וחירטוטי לשון בהם אתה משום מה נהנה לנקוט, אבל מאחר ואני לא רוצה להטריח ולשעמם כמוך, ומאחר ואני חושב שיש לך איזו אג'נדה של הצקה טרולית, לא אמשיך לשתף עם זה פעולה.
אני מאחל לך מכל הלב שתתפנה מהשטויות האלה ותתרום לפורום הזה על בסיס של ידע וחוויות שניתן ללמוד מהן משהו, ולא על בסיס של בלה בלה בלה מצ'עמם כפי שעשית עד עכשיו.
פורים שמח, נשמה!
בתקוה שבחג זה הורדת את התחפוסות והמסיכות של שנים רבות.