לשמחתי הגדולה ,בתדר נמוך ,בניגוד לתדר גבוה ,הכל מדיד .אין פה עניין של חריף לי וצורם לי.
תדר- מדיד
אחוזי עיוות - מדיד
מהירות-מדיד
הדהוד-מדיד.
אז סלח לי רן יקר, שאני גורס שונה מימך,אין פה עניין של טעם.למרות שקל מאוד,להגיד את זה כך ,כי זה למעשה אמור לבטל כל מדידה ומידע אובייקטיבי.(זו לא דעתי האישית-זאת עובדה מדעית)
כמו שאתה יודע וחווית,מעצם היותך אדם שמבין וחי את התחום ,יום ולילה - ועל כך אני מעריץ אותך (ואני לא אומר את זה בציניות)- כל תעשיית ה RC ,נשענת על מדידות ,כולל כיולים מרחוק (שבהם לא שומעים את המערכת ומקבלים החלטות הרות גורל) ,כולל האלגוריטם של הפרוססור הנהדר שלך- אז מה שאתה אומר בעצם,לא מסתדר לי כלל,עם דברים שנתקלתי שרשמת בסיטואציות אחרות.
לגבי החדר המדובר,ששמעת ואתה מציג כחוויה גרועה.לי זכורות מילים אחרות שמשבחות את הבאס ,בצורה יוצאת דופן ,בקטעים מסוימים.
וכפי ציינת לעיל - טוענות שהוא לא אחיד ,רוצה לומר,בקטעים שאתה מכיר ממאות חדרים ששמעת - היה בקטע ספציפי ונקודתי - באס מורגש ובחדר המדובר -פשוט זה לא היה שם - לאן הלך הבאס? או שאולי יש לשאול , האם הוא היה אמור להיות שם מלכתחילה?
שאלה לי אליך: תוציא את עצמך מהמשוואה ובוא נחשוב שניה מדעית,הגיונית - האם יתכן שאותם קטעים ששמעת בחדרים מסוימים והיה בהם באס מורגש -מקורו של באס זה הוא בחדר לא מטופל כהלכה עם החזרים וביטולים של 20-30 דיבי כמו
בכל חדר שנתקלתי בו בארץ ?
אולי הגיוני יותר -שהמדידות פשוט שגיות והייתה תקלה במחשב ?
או שאולי האמת היא שמדידות הן למעשה סתם מדד - לא מייצג .וכל מדידות הרמקולים,RC,נתונים אקוסטים- כקליפת השום הם.
מה גם שמכל עשרות האנשים שהיו בחדר זה ויצאו עם לסת שמוטה (אנשים מבינים מאוד שמכירים אין סוף סאבים קטנים מעולים,ככל שיהיו ) אתה היחיד שנתן הערה מסוג זה -
זו זכותך המלאה ואני מכבד אותה ואותך.
מכוון שרוח הדיון עברה,להרגשתי, לענייני אגו,בכלל ההודעות - ולא לנושאים מקצועיים שאמורים לתת תועלת לציבור .מעדיף להימנע ממנו.
המשך יום נעים לכולם ותמשיכו להינות מהתחביב הנהדר הזה.