שירשור תלונות על מחירים!

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לי בכלל לא ברורה המישוואה או ההשוואה למחירי חו"ל...

איך אתם יודעים שיבואן שמוכר בארץ מוצר XX במחיר הדומה או אפילו זהה למחירו של מוצר זה בארץ YY הוא יבואן הוגן או הגון ??

אין לכם שמץ של מידע כדי לבסס מסקנה שכזו..אינכם יודעים מה מחירו של המוצר ליבואן כאן ומה מחירו של המוצר ליבואן בארץ YY ..אינכם יודעים מהן ההוצאות כאן לעומת ההוצאות בארץ YY וכן הלאה וכן הלאה..

אתה כצרכן החי בישראל ומעוניין לרכוש את המוצר במחיר ה"משתלם" ביותר...יכול לעשות סקר שוק בארץ, לעשות סקר שוק בחו"ל ולהגיע להחלטה - שווה לי לקנות במחיר XX בארץ עם אחריות או שווה לי לקנות במחיר YY ביבוא אישי (ללא אחריות)...

כל יתר האמירות לגבי תימחור הוגן או לא, לגבי "לא לצאת פראייר" או לגבי כמה מרוויח יבואן פלוני הן לא לעניין..

זו אכן תכונה ישראלית שאיני אוהב - החדירה לכיסו של בעל העסק..

ישראלי יושב במסעדה והוא מייד יחשב אוטומטית כמה מקומות יש במסעדה, כמה עולה ארוחה ואיזה קופה דופק בעל המסעדה..

לדעתי התמחור ההוגן בארץ או בחו"ל הוא בדיוק המחיר שמוכן הצרכן לשלם עבור אותו מוצר..יקר לך, לא "שווה" לך..אל תקנה. בכך תשפיע בצורה הכי נכונה על המחיר אם הוא נראה בעינייך גבוה מדיי או מופקע..זה מה נקרא "כוחות השוק".

שלמה

חבני עשה לך רק טוב ... (Y)

Av1

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
16
לא חייבים להוביל אווירית יבשתית יהיה הרבה יותר זול. (500 ש"ח מבוטח מקסימום)
היבואן לא קונה ב 3500$ אלא שליש מזה. ואם לטענתך זה לא עניין של אף אחד אז בתור יבואן אל תכנס לעניין שלנו.

סליחה שהתגובה שלי באה מאוחר אבל מחירי טוטם אינם שליש מריטל
אני לא אציין כמה {איני רוצה לפגוע ביבואן}
אך מתוך ידיעה ודאית {יש לי מחירונים} זה לא שליש.
מעטות הן החברות בעולם שנותנות שליש מהריטל ובדרך כלל אילו שמגיעות לשם זה בהתחייבות של קונטינר בחודש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור