שירשור תלונות על מחירים!

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
וכמה חסכת ? פיצה וקולה? בשביל זה לטחון לנו את השכל בשטויות הללו?

אני בטוח שרבים ממתינים לרגע בו תבין שהמגבר של והרמקול שלך הם לא משהו (תאמין לי שזה יגיע מהכרותי עם המוצרים הללו) ואז אני בטוח שתימכור כאן במחיר משומש באודיוגון. נאה דורש נאה מקיים.
נמתין בכליון עיניים לתמונות המופלאות של השקע המדהים .

אז נפלת עם היבוא שלי אז עכשיו אתה תוקף את המערכת שלי ועוד שמעולם לא שמעת אותה?
ומה אכפת לך כמה חסכתי, חסכתי ומבחינתי זה העיקר. בתחום הזה כל שקל חסכון יכול ללכת על מוצר אחר וטוב יותר. ובתור אחד שמחפש רמקול עכשיו בסביבות 40-50 אלף שקל אני מצטער שאין לי 100 לשים על רמקול כמו שלך אבל אם הייתי קונה את כל הציוד שלי חדש ובמחירים מופקעים מיבואנים יקרנים כנראה שהיום הייתי מחפש רמקול ב 10K ש"ח.

זה בסדר להגיד תתחדש ולסגור עניין. אבל כנראה האגו שלך גדול יותר ממה שנדמה לך.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
שמי משיח אין תצוגה. רוב הציוד הוא על הנייר או בקופסאות. אין שירות של האזנה וכו'.

שמי משיח עובד עם חנות, יש תצוגה וענקית יש שירות ומעולה.
ועדיין המחיר (של החנות!) נמוך משמעותית ממחירי חול.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
אז כולם מתבקשים לקנות בחנות של שמי משיח.הכי זול בארץ.
זה יהיה מאוד מוזר לשמוע על אנשים אחרים שקנו אצל יבואנים אחרים.
ולגבי הרמקול הבא שלך- רק עכשיו ירד לי האסימון. אתה מנסה ל"איים" על סוחרים , כדי שיתנו לך הנחה סופר דופר. אחלה. בהצלחה ותתחדש.
שמי הוא טוב, ערן הוא טוב ? לך קנה אצלם.ולא לשכוח למכור את הרמקול שלך במחירי משומש באודיוגון.(Y)

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אז כולם מתבקשים לקנות בחנות של שמי משיח.הכי זול בארץ.
זה יהיה מאוד מוזר לשמוע על אנשים אחרים שקנו אצל יבואנים אחרים.
ולגבי הרמקול הבא שלך- רק עכשיו ירד לי האסימון. אתה מנסה ל"איים" על סוחרים , כדי שיתנו לך הנחה סופר דופר. אחלה. בהצלחה ותתחדש.
שמי הוא טוב, ערן הוא טוב ? לך קנה אצלם.ולא לשכוח למכור את הרמקול שלך במחירי משומש באודיוגון.(Y)

(lol)
מעניין אותי לדעת בין כמה אתה, כי אתה מתנהג כמו ילד בגן שמנסה לפגוע במישהו אחר, לא מצליח מחליף נושא ומנסה שוב . . .

לא תצליח, כי כשאני אחליט על רמקול ואבוא עם מזומן אין יבואן שיסרב לי. מה שכתוב בפורום זה אחד ובמציאות זה אחר ביסנס זה ביסנס. נשאיר את הריבים הבין אישיים לפורומים.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
שמי משיח עובד עם חנות, יש תצוגה וענקית יש שירות ומעולה.
ועדיין המחיר (של החנות!) נמוך משמעותית ממחירי חול.

אה, כן,,,נזכרתי שאפילו היה מפגש פורום שם בחנות .
האם החנות הזו של שמי היא על הכרמל בקירבת מקום לחנות האחרת שאת האתר האינטרנטי שלה תקפת?
אם כן ,זה מובן עכשיו.:cool:

ולגבי ילד בגן- אתה תוקף כאן סוחרים שנמצאים בעמדה לא שווה אליך. זה מאוד לא נחמד ובטח לא הוגן.
יש לכל אחד אפשרות לקנות היכן שהוא רוצה. זה מאוד לא יפה לפגוע בפרנסה של מישהו אחר. בפרנסה שלך לא פגעים.
תתבגר.

נערך לאחרונה ב:

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אה, כן,,,נזכרתי שאפילו היה מפגש פורום שם בחנות .
האם החנות הזו של שמי היא על הכרמל בקירבת מקום לחנות האחרת שאת האתר האינטרנטי שלה תקפת?
אם כן ,זה מובן עכשיו.:cool:

NICE TRY
גם האתר של החנות של שמי נראה רע, אפילו יותר מהחנות השניה.
כנראה שאודיו וטכנולוגיה לא הולכים ביחד.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,248
נקודות
113
אני מת על יבואן פחדן שצריך לפתוח ניק כדי להגיב ולהרגיש טוב עם עצמו.
אני יודע מי אתה ואתה שוכח שהIP שלך נשמר במערכת ואפשר לדעת בוודאות מי אתה בשניה.

הוא אינו יבואן, וזאת לאחר בדיקה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
עקב אירוע אישי שלי לא ביצענו את ההזמנה אז, מאז האתר שינה את מחירי המשלוח לישראל בגלל שהיבואן בארץ פנה אליו. פניתי אל האתר והסברתי לו את הצד שלי והוא קיבל את דעתי ושינה בחזרה את מחירי המשלוח.
אחרי השרשור הקודם והתנהלות האתר החלטתי לתת צאנס ליבואן להוריד מחיר. התקשרתי אליו בבקשה להזמין את השקע והמכסה שמופיע אצלו - המחיר יצא 425 ש"ח.
היבואן הסכים לתת לי הנחה של 25 ש"ח ולשלוח לי את זה בדואר רשום.
סירבתי בנימוס, השבוע ביצעתי את ההזמנה מחדש באתר המדובר.

אני לא אפרסם מה החברים האחרים הזמינו, זה לא ענייני רק אספר לך שהם הזמינו, ומי שירצה יפרט לפי דעתו.
למען ההגינות אספר שהחלטתי להזמין את השקע מנחושת ולא מזהב מטעמי מחיר לדעתי. כמו כן הזמתי מכסה שונה ממה שמופיע אצל היבואן.

בבקשה הקבלה:

VH Audio, Inc." to me
show details 1:37 pm (33 minutes ago)

This is an automated message acknowledging successful initial
processing of your order placed on the World Wide Web.

This order confirmation is invalid (void) if you fail
to complete the PayPal Send Money! function.

You may check your order status by writing to:
info@vhaudio.com
For inquiries, please reference order#

Visit us often at: http://www.vhaudio.com
Note: This receipt was generated and sent prior to your
completion of the "PayPal" online payment form. If you
fail to complete that form and generate a payment via
PayPal, this receipt is invalid and your order cannot
be filled.

Order Details:

-------------------Payment Information---------------------

PayPal Order - See separate receipt to be emailed from
PayPal for confirmation of successful payment. Note that
full details of items ordered are present below.

----------------Shipping Information-----------------------

Name: Yaniv
Company:
Street: $$$
City: $$$
State: ..
Zipcode: %%%
Country: Israel
Email: $$$
Phone: $$$

---------------------Order Summary-------------------------

Item Subtotal: $56.98
Shipping Cost: $18.64
GRAND TOTAL: $75.62
NOTE:Customer declared exemption from 2.91 sales tax.

Shipping Method: USPS First Class International []
Shipping Weight: 1.45

--------------------Special Instructions-------------------

-----------------Individual Item Breakdown-----------------

Item Ref. Price ea. Qty. Description

Furutech 101 AC Receptacle cover $11.99 1 Furutech 101 AC Receptacle co
ver
Furutech FP15aCu $44.99 1 Furutech FP-15a(Cu) AC Outlet
15 amp

------------------------End of Order-----------------------

בשניה שיגיע תקבל גם תמונות, מקובל?

אז לפחות בקטע האודיופילי,
מה ההבדל בין הנחושת שרכשתה לבין הנחושת בשקע
של גביס?ומשום מה יש לי תחושה שאין
הבדל שמיע בין שני השקעים.(זו רק תחושה שלי)

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אז לפחות בקטע האודיופילי,
מה ההבדל בין הנחושת שרכשתה לבין הנחושת בשקע
של גביס?ומשום מה יש לי תחושה שאין
הבדל שמיע בין שני השקעים.(זו רק תחושה שלי)

ברגע שיגיע אני אפרסם השוואה.

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
אני אגיד לך מ הוא חסך ניל:

השקע שהוא רכש הנו FP 15 A Cu שעולה בארץ 189 שח .

http://www.arama-audio.com/sg_product~22350~23~0.htm

המכסה שהוא קנה D-101 הנו דגם ישן שלא קיים ב Furutech כבר חצי שנה
וגם לא באתר החברה ביפן ! ,ומחליפו , הדגם החדש D 102 עולה בארץ 125 שח .

http://www.arama-audio.com/sg_product~23342~23~0.htm

כלומר בארץ : מחיר השקע + המיכסה (הדגם החדש D-102 , ולא ה D-101 הישן)
עולים כולל מע"מ והובלה עד הבית בדאר שליחים : 314 שח.

הגאון מברסלב שילם 76$ , וכמובן יחוייב בדולר העברות יקר , בערך : 265 שח.
לזה יתווספו מע"מ בסך 15.5% ובסה"כ בארץ יעלה לו הסיפור : 306 שח.

כלומר , החיסכון הנקי של מר Sonus הנו 8 שח.

...אם זה לא היה עצוב היתי צוחק , ממש פתאטי .

זה פורום סטראו HI-END , דו ערוצי , שחברים כאן מדברים על מוצרים באלפי ועשרות אלפי שקלים ,או פורום מדבקות של שחקני כדורגל לילדים?

...הבן אדם מנסה בכל דרך (פתאטית כמה שתהיה ) להציג אותי באורח שלילי במס
הזדמנויות וכל זה אחרי ש לא עשיתי לבחור הזה שום רע בחיים , ואינני מכיר אותו .

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה למישהוא שכן עשה לו משהוא.

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
35 דמי שחרור מהדואר...+

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אני אגיד לך מ הוא חסך ניל:

השקע שהוא רכש הנו FP 15 A Cu שעולה בארץ 189 שח .

http://www.arama-audio.com/sg_product~22350~23~0.htm

המכסה שהוא קנה D-101 הנו דגם ישן שלא קיים ב Furutech כבר חצי שנה
וגם לא באתר החברה ביפן ! ,ומחליפו , הדגם החדש D 102 עולה בארץ 125 שח .

http://www.arama-audio.com/sg_product~23342~23~0.htm

כלומר בארץ : מחיר השקע + המיכסה (הדגם החדש D-102 , ולא ה D-101 הישן)
עולים כולל מע"מ והובלה עד הבית בדאר שליחים : 314 שח.

הגאון מברסלב שילם 76$ , וכמובן יחוייב בדולר העברות יקר , בערך : 265 שח.
לזה יתווספו מע"מ בסך 15.5% ובסה"כ בארץ יעלה לו הסיפור : 306 שח.

כלומר , החיסכון הנקי של מר Sonus הנו 8 שח.

...אם זה לא היה עצוב היתי צוחק , ממש פתאטי .

זה פורום סטראו HI-END , דו ערוצי , שחברים כאן מדברים על מוצרים באלפי ועשרות אלפי שקלים ,או פורום מדבקות של שחקני כדורגל לילדים?

...הבן אדם מנסה בכל דרך (פתאטית כמה שתהיה ) להציג אותי באורח שלילי במס
הזדמנויות וכל זה אחרי ש לא עשיתי לבחור הזה שום רע בחיים , ואינני מכיר אותו .

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה למישהוא שכן עשה לו משהוא.

אז הנה, כולם עכשיו יכולים לראות כמה חשובים השרשורים הנ"ל.
עשית אותי מאושר בהחלט מר ארמה!

ולמי שלא הבין אני אסביר את עצמי:

עקב השרשורים אמיר לא רצה להראות יקרן אז מה הוא עשה?
הוסיף היום מוצר לאתר שלו, כן בדיוק. זה לא היה שם אתמול. הוא לא מוכר אותו בכלל. וכמובן שהוא תמחר אותו בצורה כזו. לפחות משהו טוב יצא מהשרשור הזה.
http://66.102.9.104/search?q=cache:....htm+site:arama-audio.com&hl=en&ct=clnk&cd=34
זה הדף מגוגל! לפני ההוספה היום!

ועכשיו לשאלה כמה חסכתי:
נניח שהיה את המוצר בזמן שרציתי לקנות, ונניח שהמחיר המוצג זה המחיר האמיתי שלו
חייבו אותי בכרטיס אשראי 258 ש"ח על ההזמנה שלי. (אמיר, אין המרת מטבע וכו... זה קשקוש)
אני לא יחוייב במע"מ כי הוא רשם 30$ על החבילה.
סהכ" עד הבית 258 ש"ח. זה חסכון של 20% לא משנה איך תסתכל על זה.
כמובן שאם היה המוצר בזמן שהזמנתי והיה עולה 314 ש"ח הייתי משלם את ההפרש וקונה מאמיר אבל זה לא המצב.

נערך לאחרונה ב:

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
כל הכבוד

אז חסכת כ 50 ש"ח שזה סכום נאה מאוד ששווה לדיסק בהנחה, 8 ליטר פלוס מינוס דלק אוקטן 95 או 6 ואם קצת מאמץ היה מגיע למחיר פיצה משפחתית (שבסוף נהפכת להפרשות בים התיכון).
מה הקשר בין החיסכון הזה והחלום שלך על רמקול ב 50,000 ש"ח.
והמלצה- היות וקנית בצורה עיוורת( שזה בסדר) למה להסתפק בזול ביותר, הדגם פשוט? יכול להיות שהדגם הפשוט לא יוסיף הרבה לעומת הדגם היקר יותר ואז למעשה זרקת כסף לים התיכון. אם כבר אז כבר ואולי היית חוסך יותר.
מה הכבל כוח שיכנס לשקע הזה? זה יעשה לו טוב?

נערך לאחרונה ב:

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אז חסכת כ 50 ש"ח שזה סכום נאה מאוד ששווה לדיסק בהנחה, 8 ליטר פלוס מינוס דלק אוקטן 95 או 6 ואם קצת מאמץ היה מגיע למחיר פיצה משפחתית (שבסוף נהפכת להפרשות בים התיכון).
מה הקשר בין החיסכון הזה והחלום שלך על רמקול ב 50,000 ש"ח.
והמלצה- היות וקנית בצורה עיוורת( שזה בסדר) למה להסתפק בזול ביותר, הדגם פשוט? יכול להיות שהדגם הפשוט לא יוסיף הרבה לעומת הדגם היקר יותר ואז למעשה זרקת כסף לים התיכון. אם כבר אז כבר ואולי היית חוסך יותר.
מה הכבל כוח שיכנס לשקע הזה? זה יעשה לו טוב?

לא חסכתי כלום כי קניתי מוצר שלא קיים בארץ.
אם מחר יקום יבואן שיביא את הרמקול שלך לארץ מה זה אומר?

יתחבר לשקע כבל של JPS, מה ישנה השקע? לא יודע את האמת לא נראה לי שיש הבדל בין שקע לשקע. אבל 250 ש"ח זה סכום שאני מוכן לשים על מנת לבדוק. 400 ש"ח לא. בגלל זה לא הזמנתי את מה שהיה ליבואן.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
לא חסכתי כלום כי קניתי מוצר שלא קיים בארץ.
כנראה זה מוצר פצצה שהרבה מאוד רוצים אותו בחו"ל אבל לא בארץ
אם מחר יקום יבואן שיביא את הרמקול שלך לארץ מה זה אומר?לא אומר כלום היות והרמקול שלי לא משווק על ידי יבואנים

יתחבר לשקע כבל של JPS, מה ישנה השקע?כנראה גורנישט לא יודע את האמת לא נראה לי שיש הבדל בין שקע לשקע. אבל 250 ש"ח זה סכום שאני מוכן לשים על מנת לבדוקמעניין, על 50 שקל , עשית כאן בלאגן ואתה בעצם זורק 250 ש"ח. 400 ש"ח לאתאמין לי שזרקת יותר על הסונוס שקנית. עתה אתה מרגיש שאתה צריך לשדרג ואתה תצטרך למכור אותו בחצי מחיר בתימחור אודיוגון. בגלל זה לא הזמנתי את מה שהיה ליבואן.

אם אני קונה B&W 602 האם אני אדע איך נשמע B&W 801N?
מה שאני למדתי- אין ארוחות חינם. המוצר שקנית עולה רק 250 שקל כי כנראה במצב הטוב הוא לא שווה יותר. אפילו החברה שמיצרת אותו לא מאמינה שהוא שווה יותר. החברה הזו מאמינה שיש לה פתרונות טובים יותר , אבל בשבילם צריך לשלם.
מה שלמדתי בדי הרבה שנות אודיופיליה- אין קיצורי דרך. הרבה פעמים (לא תמיד) זול הוא למעשה יקר.

נערך לאחרונה ב:

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
אם אני קונה B&W 602 האם אני אדע איך נשמע B&W 801N?
מה שאני למדתי- אין ארוחות חינם. המוצר שקנית עולה רק 250 שקל כי כנראה במצב הטוב הוא לא שווה יותר. אפילו החברה שמיצרת אותו לא מאמינה שהוא שווה יותר. החברה הזו מאמינה שיש לה פתרונות טובים יותר , אבל בשבילם צריך לשלם.
מה שלמדתי בדי הרבה שנות אודיופיליה- אין קיצורי דרך. הרבה פעמים (לא תמיד) זול הוא למעשה יקר.

טוב נו יאללה בסדר, קשקשן ענק אתה.
250 ש"ח לשקע זה המון אם אתה לא יודע.

הרמקול שלי ***, המגבר שלי ***, הכל ***. רק המערכת שלך טובה.
בסדר, תהנה!

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
גן ילדים עם מאותגר אגו

לרגע לא שמתי את המערכת שלי מול שלך.אני גם לא מבקש את הערכתך . זו שלך לא מעיינת אותי, וזה לא הנושא.
שיקפתי לך משהו שלא הצלחת להבין. כאשר תתבגר ותתבונן על זה ממקום נקי, אולי אז תבין ולפי נסיוני , הבנה זו תאפשר לך להגיע לסט אפ יותר טוב עם פחות זריקת כסף.

אבקש ממך שוב, לשמור על הגינות ולא להתעסק בפרנסות של יבואנים שלא לצורך, רק מתוך קישקושי בציות. מקווה שזה לפחות נקלט.
יום טוב והצלחה בשקע.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו כאן בדק כמה משלמים על רכב לעומת חו"ל? כמה משלמים מיסים? למה חומוס עלי קראוון עולה כסף בעוד עלות העשיה והחומרים היא שקל וחצי? למה כניסה לחוף הצוק עולה כסף בקיץ? למה לחם דגנים בלחם ארז עולה 16 שקל כולל שקית הנייר העוטפת אותו? למה צריך לשלם כניסה לרחצה בכינרת? למה כרטיס טיסה רגיל לארופה מחייב אותך לשהות שם לפחות יומיים שלושה באמצע השבוע, באמת לא בסדר. עובדים עלינו.
תמשיכו להכניס יד לכיס של האחרים, לבדוק כמה הם מרוויחים או לא.
זו עליבות ישראלית במיטבה.
(great)
(Y)
דבר ראשון , עד כמה שהבנתי מגעת , אתה קנית את המערכת שלך מחו"ל , כך שאתה לא חשוף למחירים של היבואנים אז קל לך להיות "נקי" . אבל אני חושב שכול אלו שקונים בפחות כסף , בהחלט צריכים את "המלחמות האלו". אני מעדיף לקנות כאן אבל לדעת שאני לא "פראייר " , ואם היבואנים לא יראו שיש תשומת לב לכך , אז אנו נצא "פראיירים ".

2 - לגבי רכב , במקרים שאפשר לייבא מחו"ל ולקבל מחיר טוב יותר המדינה חסמה את זה , אתה רוצה שהיא תחסום גם את יבוא האלקטרוניקה ? ולגבי שאר הדברים שהזכרת הם מונפול טבעי ולכן בדיוק הבאת אותם כי התמחור שלהם פוגע גם בך

ואני לא חושב שזה עליבות , אני חושב שחשוב שאדע כמה זה עולה בחו"ל ואז אחליט . יכול להיות שלקנות כאן שווה לי ויכול להיות שלקנות בחו"ל שווה לי . אבל לנסות לחסום ממני את המידע זה לא בסדר . ולא זה לא כניסה לכיס של היבואן , זה מניעת כניסה לא הוגנת לכיס שלי

ולאמיר , נמר , וכול אלו שדיברו על עסק ועל הוצאות , אני אומר את זה כך : אני מסכים בהחלט שעסק של אודיו בארץ הוא לא עסק להיות עשיר . כשאני חושב על עסקים וכשעבדתי בתור יועץ לאנשים שרצו לפתוח עסקים (לא אני כבר לא עובד בזה) , אמרתי לכולם שעסק של אודיו זה עסק לפנסיה , כשיש לך כסף וזמן ואתה בא לעבוד בשביל הנשמה . כי מבחינה עסקית טהורה , סליחה שאומר את זה, אבל טיפש מי שנכנס לזה . חוץ מאשר טיפה עסקים שיודעים להגיע לפלצנים של האלפיון העליון שלא מבינים באודיו , כול השאר לא ירוויחו את ההשקעה .
אבל אני בהחלט חושב , שבתור צרכן , כשמערכת מעולה מתחילה בסביבות מחירים של 30-40 וכשאתה מוכר אותה משומשת כעבור כמה שנים אתה אולי מקבל 20% בשדרוג , ואז אתה כבר רוצה לשדרג בכפול , מחזור החיים של אודיופיל שמעוניין בהכי טוב שרק אפשר , לא יכול לא לשים את נושא המחיר ., ואת השוואתו במשוואה .(אלא אם כן הוא עובד בעסקים שהרווחים בהם הם כאלו שכסף זה בכלל לא בעיה , אלא רק איך להוציא אותו :D ) , לכול השאר החסכון הנוכחי שמתלבש על להכנס לכם לכיסים , יכול להיות הסיבה שבשדרוג הבא , אני אקנה מערכות רק באודיוגון ו/או רק בחו"ל כי אף אחד מכם לא יביא אותם .

אז כן לי זה מאוד חשוב לדעת את המחיר בחו"ל ועד כמה זה מתומחר היטב . לאלו שלא חשוב , כבודם במקומם מונח , אבל שלא יבואו ויכנסו לארנק שלי , ויגידו לי שזה לא בסדר שאני נכנס לארנק של היבואן . אתה מפחד לקנות ללא אחריות ? אין בעיה תקנה כאן . זה לא עסקך שאני לא מפחד . אתה חושב שלקנות כאן זה טוב כי אתה חבר של יבואנים ו/או ביחסים טובים אתם , זה גם בסדר , אבל אל תקבע לי ואל תצנזר את הידע שלי לגבי התמחור שלו . וכו' וכו' וכו' (כול אחד כאן יודע לבד מה האינטרסים שלו למנוע את הדיון הזה )

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לי בכלל לא ברורה המישוואה או ההשוואה למחירי חו"ל...

איך אתם יודעים שיבואן שמוכר בארץ מוצר XX במחיר הדומה או אפילו זהה למחירו של מוצר זה בארץ YY הוא יבואן הוגן או הגון ??

אין לכם שמץ של מידע כדי לבסס מסקנה שכזו..אינכם יודעים מה מחירו של המוצר ליבואן כאן ומה מחירו של המוצר ליבואן בארץ YY ..אינכם יודעים מהן ההוצאות כאן לעומת ההוצאות בארץ YY וכן הלאה וכן הלאה..

אתה כצרכן החי בישראל ומעוניין לרכוש את המוצר במחיר ה"משתלם" ביותר...יכול לעשות סקר שוק בארץ, לעשות סקר שוק בחו"ל ולהגיע להחלטה - שווה לי לקנות במחיר XX בארץ עם אחריות או שווה לי לקנות במחיר YY ביבוא אישי (ללא אחריות)...

כל יתר האמירות לגבי תימחור הוגן או לא, לגבי "לא לצאת פראייר" או לגבי כמה מרוויח יבואן פלוני הן לא לעניין..

זו אכן תכונה ישראלית שאיני אוהב - החדירה לכיסו של בעל העסק..

ישראלי יושב במסעדה והוא מייד יחשב אוטומטית כמה מקומות יש במסעדה, כמה עולה ארוחה ואיזה קופה דופק בעל המסעדה..

לדעתי התמחור ההוגן בארץ או בחו"ל הוא בדיוק המחיר שמוכן הצרכן לשלם עבור אותו מוצר..יקר לך, לא "שווה" לך..אל תקנה. בכך תשפיע בצורה הכי נכונה על המחיר אם הוא נראה בעינייך גבוה מדיי או מופקע..זה מה נקרא "כוחות השוק".

שלמה

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור